eitaa logo
ذهن برتر
145 دنبال‌کننده
14.6هزار عکس
11.5هزار ویدیو
68 فایل
تحلیل تفکر برای رسیدن به ذهن برتر
مشاهده در ایتا
دانلود
🔷«چتون بود انقلاب کردین؟» 80 درصد مردم ایران گرسنه و فقیر بودند👆 گفته وزیر کشاورزی حکومت پهلوی👆 •┈┈•❀🕊🍃🌺🍃🕊❀•┈
▪️نمای متفاوتی از شهر زیبای لاهیجان
اسدالله اسدی دیپلمات ایرانی که دو سال تو آلمان و بلژیک برخلاف قوانین بین المللی زندانی بود با سهل انگاری وزارت خارجه به بیست سال حبس محکوم شد! مقایسه کنید با سفیر انگلیس که دی ماه ۹۸ تو آشوب مقابل دانشگاه امیر کبیر داشت لیدری میکرد وقتی ستگیر شد وزارت خارجه اینقدر رایزنی کرد که طی چند ساعت ازاد شد
6.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ پرچم سه‌رنگِ ما؛ الهام بخشِ نوجوانان کشمیری ◀️ معنای جملات عجیب وصیت‌نامه حاج‌قاسم سلیمانی را می‌توان از این واکنش‌های مستضعفان جهان اسلام فهمید: 💬 امروز قرارگاه حسین بن علی(ع) ایران است. بدانید امروز جمهوری اسلامی حرم است و این حرم اگر ماند، دیگر حرم‌ها می‌مانند. 🔹 هسته‌های مقاومت در جهان چشم امیدشان هنوز به ایران است. اگر ما از مقاومت دست برنداریم، می‌توان نظم نوین جهانی را عوض کرد، اما اگر از مقاومت دست برداریم... 🔺 جمهوری اسلامی با همه‌ی کمی و کاستی‌هایش و با همه‌ی انتقاداتی که بر آن وارد است، با گذشت ۴۲ سال از پیروزی انقلاب، هنوز مایۀ قوت قلب و امیدواری مظلومان جهان است. این نعمت بزرگ را قدر بدانیم.
8.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تابه‌حال ریاض عربستان را اینگونه دیده بودید؟! فقر زیر آسمان خراش‌های ریاض
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹 🔸مدیریت از بیرون🔸 پهلوانی، بزغاله‎ای را بغل می‎کند و صد متر راه می‎برد. پس از طی راه، هم خودش و هم بزغاله خسته می‌شوند و کار نیز تعطیل می‎گردد. اما گاهی به جای پهلوان، یک بچۀ 8 ساله، دو هزار گوسفند را از شهری به شهر دیگر راه می‎برد بدون اینکه خودش و آنها خسته شوند! بغل کردن یعنی که دستاورد غرب است و بهترین مثال آن «حضور و غیاب» است که امروزه در حوزه، دانشگاه و آموزش و پرورش صورت می‎گیرد. اگر به آنها بگویند فردا درس تعطیل است، ‌همه خوشحال می‎شوند. چون حس زندانی بودن می‎کنند، چون از بیرون مدیریت می‎شوند. اسلام به معتقد است، به همپا راه رفتن نه .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥خانم بارداری در یکی از مناطق اطراف یاسوج نمیتونه سوار هلیکوپتر امدادی بشه، مامور اورژانس هوایی زانو میزنه تا این مادر بتونه بالا بره و سوار بشه کافی بود این مامور اورژانس آلمانی یا آمریکایی باشه تا حسرت بخوریم و خودتحقیری کنیم اما خوب ایرانیه و میشه براحتی ازش گذشت
فراز و نشیب لیره لبنان لیره لبنان در ۱۹۲۴ مستقل شد. در ۱۹۶۰ هر ۳ لیره معادل ۱ دلار بود. سپس همزمان با جنگهای ۱۹۸۱ تا ۱۹۸۳ ارزش لیره سقوط کرد و در سپتامبر ۱۹۹۲ ارزش یک دلار به ۲۸۰۰ لیره رسید! 🔺 در ۱۹۹۸ در پی توافق داخلی و تشکیل دولت ارزش دلار ثابت ماند و به قیمت ۱۵۰۷.۵ قیمتگذاری شد. بیست و چند سال این قیمت با چند لیره کم و زیاد ثابت ماند تا جولای ۲۰۱۹ که دلار شروع به گران شدن کرد و به ۲۰۰۰ رسید و در آوریل ۲۰۲۰ از ۵۰۰۰ لیره فراتر رفت و این روزها بالای ۸۰۰۰ است. پ ن پ: ازبین بردن قدرت پول ملی شگرد استکبار است.
📸 بی‌قراری فرزند شهید عبدالرسول زرین هنگام تماشای سکانس شهادت پدرش در فیلم «تک‌تیرانداز»
13.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹به احتمال زیاد، شما هم این حرف  که توی دادگاه گفته بود رو شنیدین و دیدید که چقدر برای تطهیر  ازش استفاده می‌کنند 🔹داستان اونجایی جالب‌تر میشه که بقیشو هم بشنوید: 🔹وقتی توی دادگاه ازش می‌پرسن که چطور با وجود ۲۵ برابر شدن قیمت غذا و مسکن همچین چیزی امکان داره، میگه: 🔹من غذا و ملک را نگفتم، من خودکار را گفتم، چون کسی درس نمی‌خواند، کسی هم خودکار نمی‌خرید!
روش حضرت زهرا(س) برای تربیت فرزندان پرورش روحیه‌ عبادی 💠 حضرت زهرا به ارتباط عبادی فرزندان اهمیت ویژه‌ای می‌داد. مثلاً در شب قدر،نمی‌گذاشت فرزندانش بخوابند و سفارش می‌کرد در طول روز بخوابند تا شب بتوانند بیدار باشند.به آنها شامِ کمتری می‌داد تا بتوانند عبادت کنند. (بحارالانوار،ج۹۷،ص۱۰) عشق‌ورزی و محبت به فرزندان 💠زهرا(س) فرزندانش رو «قرّة عینی» نور چشمم و «ثمرة فؤادی»میوه‌ دلم صدا می‌کرد و به سفارش پیامبر(ص) بچه‌ها را دسته گل می‌دانست.(بحارالانوار، ج۴۳،ص۲۸۱) پرورش روحیه نوع‌دوستی و انفاق 💠حضرت زهرا پرورش‌دهنده روحیه انفاق و نوع‌دوستی در کودکانش بود.آنها شاهد کمک مادر به مردم بودند که به قیمت گرسنگی خود،دیگران را سیر می‌کرد.(بحارالانوار، ج۴۱،ص۳۴) تشویق فرزندان به فراگیری علم 💠 حضرت زهرا(س) از کودکی فرزندانش، به آن‌ها علم آموخت و آنان را برای فراگیری معارف و علم تشویق و آماده می‌کرد. به ‌عنوان مثال، به فرزندش امام حسن(ع) که هفت‌ساله بود می‌فرمود: «به مسجد برو و آنچه را از پیامبر شنیدی فراگیر و برای من بازگو کن.» (سفینة‌البحار، ج۱،ص۲۴۵)