eitaa logo
ایتا بدون دلیل کانال را بسته بیایید کانال اصلی مان
142 دنبال‌کننده
14.6هزار عکس
11.5هزار ویدیو
68 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
👈 تعداد تلفات غذاهای ناسالم و فست‌فود: ۱۱ میلیون نفر در سال 👈 تعداد تلفات دخانیات: ۷ میلیون نفر در سال 👈 تلفات نوشیدنی‌های الکلی: ۳ میلیون نفر در سال 👈 تلفات مواد مخدر: ۱۱ میلیون نفر در سال 👈 تلفات سقط جنین: ۷۳ میلیون نفر در سال 💢 اما سازمان بهداشت جهانی، برای آبله میمونی با چند تلفات ثبت شده، شرایط اضطراری در کل دنیا اعلام می‌کند!
🔘نظرسنجی گالوپ: نسبت همجنسگرایان از ۲٪ جمعیت سالمندان رسیده به ۲۰٪ جمعیت نوجوانان در آمریکا با همین شتاب دو نسل بعدی ۹۰٪ انحراف جنسی خواهند داشت!!! پیدایش قوم لوط برام رمزگشایی شد
10.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 آلمانی‌ها دیگر با همجنس‌بازی هم ارضا نمی‌شوند!! تظاهرات در آلمان در حمایت از آمیزش جنسی انسان با حیوانات!!! 🔹یکی از شرکت کنندگان در این تجمع گفت: برای من آمیزش جنسی با یک حیوان، راحت‌تر از آمیزش جنسی با یک انسان است!! | این حد از جاهلیت دیگه توی خود غرب هم تا الآن قفل بوده!
15.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نیویورک از زبان کسی که آنجا زندگی می‌کند بدون قضاوت قبلی ببینید همیشه واقعیت اون چیزی نیست که ما تو ذهنمون ساختیم ...
علاقه ی شدید مردم ایران به آمدن فرح پلهوی به روایت تصویر😅
هر وقت احساس کردی که بدشانسی این موضوع رو فراموش نکن😂
10M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 زائرین اربعین نرم افزار "بله" را نصب کنند و از این برنامه‌اش، حتی بدون اینترنت استفاده کنند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ عاقبت دستاویز غرب و صهیونیست شدن 🔻واکنش اوکراینی‌ها به تصویر زلنسکی که ناگهان در آسانسور نمایان میشود.
🔻 ‏در آستانه ۲۸ مرداد یادی کنیم از ‎ حاج رضایی «من در زندگی خلاف‌های زیادی کرده‌ام ولی هرگز حاضر نیستم به خاطر چند صباحی بیشتر زیستن دامان مرجع تقلیدی را لکه‌دار سازم. من در ۲۸ مرداد پول گرفتم و کودتا راه انداختم، نه در ۱۵ خرداد.» امام خمینی: طیب، حُر دیگری بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید چقدر آزادی تو آمریکا زیاده که با هم محله هاشون میزند خرید رایگان غارت فروشگاه 7/eleven در شهر لس‌انجلس
دینشون انسانیته و مذهبشون شرافت: فکر کنم ما تعاریف اشتباهی از این کلمات رو میدونیم؟!
. ضرورت پیگرد فوری مزدوران "موساد اینترنشنال" 🔹باراک راوید، خبرنگار صهیونیست اذعان کرده:"موساد به طور منظم از شبکه ایران اینترنشنال، به عنوان بازوی جنگ اطلاعاتی علیه ایران استفاده می‌کند". بودجه این شبکه را رژیم سعودی تامین می کند. ♦️اما مهم تر از نقش آفرینی موساد، عناصر و شبکه حاضر در داخل ایران است که برای رسانه هایی مانند اینتر نشنال، منوتو، بی بی سی، صدای آمریکا و رادیو فردا خوراک تهیه می کنند. 🔹برخی از دست پخت های مسموم و آمیخته با دروغ ، مستقیما به این شبکه ها ارسال می شود. برخی دیگر، ابتدا در رسانه هایی مانند شرق و اعتماد و انصاف نیوز، دیدبان ایران و... منتشر، و سپس در دیگر رسانه های وابسته به سیا، موساد و ام آی سیکس پژواک داده می شود. ♦️ضرورت دارد مراکز امنیتی و قضایی، انبوه سر نخ های موجود درباره استخدام شدگی برخی عناصر برای تامین خوراک عملیات روانی و جنگ اطلاعاتی دشمن را پیگیری، و شبکه های وطن فروش را متلاش کنند. 🔹احتمالا ضمن این پیگیری، سر نخ برخی خیانت های منتهی به اقدامات تروریستی و خرابکارانه هم به دست بیاید؛ سر نخ هایی که فراتر از چند نشریه و رسانه است.