eitaa logo
ایتا بدون دلیل کانال را بسته بیایید کانال اصلی مان
143 دنبال‌کننده
14.6هزار عکس
11.5هزار ویدیو
68 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
📸 بی‌قراری فرزند شهید عبدالرسول زرین هنگام تماشای سکانس شهادت پدرش در فیلم «تک‌تیرانداز»
13.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹به احتمال زیاد، شما هم این حرف  که توی دادگاه گفته بود رو شنیدین و دیدید که چقدر برای تطهیر  ازش استفاده می‌کنند 🔹داستان اونجایی جالب‌تر میشه که بقیشو هم بشنوید: 🔹وقتی توی دادگاه ازش می‌پرسن که چطور با وجود ۲۵ برابر شدن قیمت غذا و مسکن همچین چیزی امکان داره، میگه: 🔹من غذا و ملک را نگفتم، من خودکار را گفتم، چون کسی درس نمی‌خواند، کسی هم خودکار نمی‌خرید!
روش حضرت زهرا(س) برای تربیت فرزندان پرورش روحیه‌ عبادی 💠 حضرت زهرا به ارتباط عبادی فرزندان اهمیت ویژه‌ای می‌داد. مثلاً در شب قدر،نمی‌گذاشت فرزندانش بخوابند و سفارش می‌کرد در طول روز بخوابند تا شب بتوانند بیدار باشند.به آنها شامِ کمتری می‌داد تا بتوانند عبادت کنند. (بحارالانوار،ج۹۷،ص۱۰) عشق‌ورزی و محبت به فرزندان 💠زهرا(س) فرزندانش رو «قرّة عینی» نور چشمم و «ثمرة فؤادی»میوه‌ دلم صدا می‌کرد و به سفارش پیامبر(ص) بچه‌ها را دسته گل می‌دانست.(بحارالانوار، ج۴۳،ص۲۸۱) پرورش روحیه نوع‌دوستی و انفاق 💠حضرت زهرا پرورش‌دهنده روحیه انفاق و نوع‌دوستی در کودکانش بود.آنها شاهد کمک مادر به مردم بودند که به قیمت گرسنگی خود،دیگران را سیر می‌کرد.(بحارالانوار، ج۴۱،ص۳۴) تشویق فرزندان به فراگیری علم 💠 حضرت زهرا(س) از کودکی فرزندانش، به آن‌ها علم آموخت و آنان را برای فراگیری معارف و علم تشویق و آماده می‌کرد. به ‌عنوان مثال، به فرزندش امام حسن(ع) که هفت‌ساله بود می‌فرمود: «به مسجد برو و آنچه را از پیامبر شنیدی فراگیر و برای من بازگو کن.» (سفینة‌البحار، ج۱،ص۲۴۵)
احمدی نژاد از مواضع ضد استکباری که علیه شیطان بزرگ داشتند تغییر جهت داده و خواهان دوستی با آن شده اند/سوال: آیا احمدی نژاد عوض شده یا شیطان بزرگ عوض شده؟
خنده دار نیست برای ۲فصل فوتبال ۱۴ میلیارد تومان پول بگیری و از شکاف طبقاتی دم بزنی؟
12.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تایم لپس ۸۷ روزه از رشد بادمجان مینیاتوری (از دانه تا میوه)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬ماجرای طلبه‌ای که به پرستارها اهانت کرد!! ⛔️ اخیرا برخی رسانه‌های معاند ویدئویی از یک روحانی جوان منتشر کردند که زحمات کادر درمان در مقابله با کرونا را بی‌ارزش جلوه می‌دهد در حالی‌که این اظهارات، همه‌ی ماجرا نیست... ❇️در این ویدئوی کوتاه ۲ دقیقه‌ای با واقعیت و سواد رسانه آشنا می‌شوید.
⚫️ محور زندگی خمینی؟! 🔰مرحوم از تاریخ نویسان ملی گرا در کتابش درباره نهضت جنگل، جمله ای تامل برانگیز دارد. نقل به مضمون مینویسد: هر سیاستمداری یا بهتر بگویم هر انسانی، برای رفتار و مشی خود یک «محور» و «نگرانی» و یک «ملاک قضاوت» دارد. نگرانی میرزا کوچک خان ، قضاوت بود. او همیشه نگران داوری آیندگان درباره خود بود. نگرانی ، بود. نگرانی ، قضاوت و برداشت ها و های آنها بود. ولی نگرانی خمینی هیچ یک نبود. نگرانی فقط بود. به گمانم همین یک جمله برای فهم لحظه به لحظه زندگی امام خمینی(ره) کفایت میکند. تنها ملاک او برای هر کاری خدا بود. نه با هورای مردم به هیجان می آمد. نه به فکر قضاوت تاریخ و آیندگان بود. نه برای غربیها تره ای خورد میکرد. او بود.
14.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ فقط اونجاش که میگه ایرانیا ذاتا آدمای مهمان گریزی هستن 😂 🎥 این بخش دی‌بی‌سی فارسی رو از دست ندین