📩اینم کارت دعوت برو بچه های وطن
ایرانیها! نشر طوفانی
👇👇👇
سلام
خیلی ممنون میشم با اینترنت روشن روی لینک آبی رنگ زیر بزنی و دعوتنامه منو بخونی:
https://DigiPostal.ir/ca90vo1
🌺لطفا قطع کننده زنجیره نباشین🌺
یا علی❤️
#انتخابات
هدایت شده از سیاره رنج - یوسف عزیزی
59.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جواد ظریف راست میگوید یا سعید جلیلی؟ آیا برجام خطر جنگ را از روی ایران برداشت؟ آیا پیش از برجام، ایران ذیل فصل هفت منشور سازمان ملل متحد بود؟ آیا فصل ۷ منشور سازمان ملل متحد مجوز جنگ علیه ایران را به آمریکا میداد؟
تحلیل یوسف عزیزی، پژوهشگر سیاستگذاری عمومی در دانشگاه ویرجینیاتک آمریکا
لینک یوتیوب
https://youtu.be/xvFL_svzxQQ
لینک آپارات
https://www.aparat.com/v/BUfEj
@yousofazizi23
اعتراف والاستریت ژورنال به شکست سیاست خارجی ایالات متحده در قبال کشورمان
چرا ایران توانسته آمریکا را شکست دهد؟
ترجمه و تلخیص، زینب اصغریان
در این شکی نیست که ایران و آمریکا تقابلی ماهوی دارند و حتی در آرامترین شرایط نه تنها دوستی با یکدیگر نخواهند داشت، بلکه حتی به مرز صلح مسلح هم نخواهند رسید. مشکل آنجاست که ایران پس از انقلاب اسلامی تصمیم گرفته از وابستگی خلاص شود و به همین دلیل ناگزیر است خلاف جریان نظم ایجاد شده توسط آمریکا در منطقه شنا کند.
حالا روزنامه وال استریت ژورنال به قلم سون اینگل و راسموسن شیوهها و پروژههای مختلف آمریکا علیه ایران را به نقد کشیده است. این دو تحلیلگر مینویسند: باوجود چندین دهه فشار غرب، تهران به دلیل روابطی که توانسته با روسیه و چین ایجاد کند، به تهدید بزرگتری برای منافع ایالات متحده تبدیل شده است. اگرچه برنده انتخابات ریاست جمهوری ایران، وارث اختلافات داخلی و اقتصاد آسیب دیده از تحریمها خواهد بود، اما همچنان یک نقطه قوت را به ارث خواهد برد: تهران بیش از دهههای گذشته در صحنه بینالمللی نفوذ دارد
✧🇮🇷@zeinab_asgharian_ir🇮🇷❁✧
.
این نشریه ادامه میدهد: ایران، تحت رهبری آیتالله خامنهای، دههها فشار آمریکا را خنثی کرد و از سالها انزوا خارج شد، عمدتاً با همسو شدن با روسیه و چین، کنار گذاشتن ادغام با غرب و وارد شدن در تعاملات با دو قدرت بزرگ، جایگاه ایران تقویت شد. بهدلیل رویارویی با واشنگتن، اقتصاد ایران همچنان تحت تأثیر تحریمهای ایالات متحده قرار دارد، اما فروش نفت به چین و قراردادهای تسلیحاتی با روسیه موجب حیات مالی و دیپلماتیک این کشور شده است.
این روزنامه آمریکایی میافزاید: ایران توانسته است به طور مؤثر از چندین دهه اشتباهات ایالات متحده در خاورمیانه و نوسانهای بزرگ در سیاست کاخ سفید میان یک دولت و دولت بعدی، استفاده کند. تهران امروز بیش از هر زمان دیگری از زمان تأسیس جمهوری اسلامی در سال ۱۹۷۹ تهدیدی برای متحدان و منافع آمریکا در خاورمیانه است.
به گزارش این روزنامه، ردپای نظامی ایران گستردهتر و عمیقتر از همیشه دیده میشود. گروههای مسلح مورد حمایت ایران تأسیسات نفتی عربستان را با موشک هدف قرار داده و کشتیرانی جهانی را در دریای سرخ فلج کردهاند. آنها بر سیاست در عراق، لبنان، یمن و سوریه تسلط داشتهاند و ویرانگرترین حمله را به اسرائیل در دهههای اخیر، توسط حماس در اکتبر، انجام دادند. ایران نخستین حمله نظامی مستقیم خود را از خاک خود به اسرائیل در ماهآوریل انجام داد.
مقاله روزنامه آمریکایی ادامه میدهد: قدرت فزاینده ایران نشانه شکست غرب است. از زمان ریاست جمهوری جیمی کارتر، یافتن یک راهبرد مؤثر برای مهار ایران، با نوسانهای بزرگ در کاخ سفید همراه بوده است. ابزار سیاست غرب، یعنی تحریمها، برای انزوای تهران در سطح بینالمللی کمتر کارآمد شده است. تحلیلگران میگویند ایران با تعمیق روابط با روسیه و چین به تحریمها پاسخ داده است. در خارج از خاورمیانه، صنعت هواپیماهای بدون سرنشین ایران به جنگ روسیه در اوکراین کمک کرده است.
بنا بر این گزارش، تحریمهای غرب میلیاردها دلار برای ایران هزینه ایجاد کرده است، اما هدف چه بود؟ سید حسین موسویان، یکی از مقامات قدیمی سابق سیاست خارجی ایران که اکنون پژوهشگر دانشگاه پرینستون است، گفت:ایران بیش از هر زمان دیگری در منطقه تأثیرگذار است... بیش از دو دهه است سیاست غرب در قبال ایران دچار نوسان شده است. رؤسای جمهور آمریکا بارها تعادل میان دیپلماسی و زور، دستیابی به اهداف و تلاش برای انزوا را تغییر دادند.
سون اینگل و راسموسن برای اثبات ادعای خود مثالی میزنند: زمانی که ایالات متحده در سال ۲۰۰۱ به افغانستان حمله کرد، واشنگتن از ایران کمک خواست و کمک نظامی و اطلاعاتی برای سرنگونی طالبان دریافت کرد. ماهها بعد، پرزیدنت بوش ایران را به همراه عراق و کره شمالی بخشی از «محور شرارت» نامید. تغییر سریع مواضع آمریکاییها از سوی ایرانیها توهین تلقی شد.
این مجله خبری آمریکایی معتقد است: در همین حال، ایران برای چندین دهه از یک راهبرد بلندمدت ثابت پیروی کرده است که آن را «دفاع روبهجلو» مینامد و از حملات دشمنان جلوگیری میکند و در عین حال شبکهای از شبهنظامیان وفادار را ایجاد میکند. سیاست ایالات متحده در مواقعی ناخواسته به قدرت ایران کمک کرده است. سرنگونی صدام حسین در سال ۲۰۰۳ یک دشمن قسم خورده را از مرزهای ایران خارج کرد. شکست واشنگتن در ایجاد ثبات در عراق پس از جنگ، نفوذ تهران را تقویت کرد.
به عقیده تحلیلگران وال استریت ژورنال، پس از برکناری طالبان در سال ۲۰۰۱ توسط ایالات متحده، قدرت آمریکا در خاورمیانه بسیار بزرگ بود. با این حال، تهاجم به عراق، هنوز به نفع ایران است. نفوذ آن از طریق سیاست و شبه نظامیان فقط افزایش یافته است. اشغال طولانی عراق توسط آمریکا که طی آن نزدیک به ۴هزارو۵۰۰ سرباز آمریکایی و صدها هزار غیرنظامی عراقی کشته شدند، افکار عمومی آمریکا را علیه جنگهای طولانی در منطقه برانگیخت.
در انتهای مقاله هم آمده است: ایران هنوز به هدف خود برای اخراج ایالات متحده از منطقهای که میزبان هزاران نیروی آمریکایی و مجموعهای از اتحادها، هم با اسرائیل و هم با کشورهای عرب است، دست نیافته است. واشنگتن همچنان دلال برتر قدرت در خاورمیانه است.
اما ایران اکنون دو متحد سنگین وزن دارد؛ روسیه و چین که جاهطلبی برای کاهش نفوذ آمریکا در سراسر جهان را در سر دارند. ایران در عین رعایت خطوط قرمزی که میتواند موجب اقدام نظامی مستقیم آمریکا شود، قدرت منطقهای ایجاد کرده است. برنامه هستهای ایران نشان میدهد تهران تا چه اندازه در بهرهبرداری از سیاستهای متزلزل ایالات متحده ماهر بوده است. رابرت آینهورن، یکی از مقامات ارشد سابق وزارت امور خارجه و معمار توافق هستهای ایران در دولت اوباما، گفت: «من فکر میکنم ما بیش از حد به موضوع هستهای مشغول بودیم و به اندازه کافی در مورد مسائل منطقهای وقت نگذاشتهایم
✧🇮🇷@zeinab_asgharian_ir🇮🇷❁✧
https://shahraranews.ir/fa/publication/content/15279/404737
آینده را خودمان می سازیم
✧🇮🇷@zeinab_asgharian_ir🇮🇷❁✧
آینده را خودمان انتخاب میکنیم
زینب اصغریان - دکترای علوم سیاسی و مدرس دانشگاه
کد محتوا: ۴۰۴۷۳۷
تاریخ: ۱۳ تير ۱۴۰۳ - ۰۷:۵۰
مشارکت یک حق است؛ حقی که سرنوشت یک مملکت را مشخص میکند. برای حذف مشکلات و نارساییها باید از حق خود استفاده کرد. عمدتا کسانی که در انتخابات شرکت نمیکنند، افراد ناراضی یا بیتفاوت هستند؛ اما این نارضایتی و بیتفاوتیها دلیل موجهی برای قهر با صندوق و سلب حق از خود برای اداره امور مملکت نیست. افزایش مشارکت در انتخابات باعث همگرایی ملی خواهد شد و رئیسجمهور منتخب راحتتر خواهد توانست مشکلات را حل کند. تأثیرات بینالمللی حضور حداکثری نیز انکارناپذیر است و یکی از عوامل مشروعیتبخشی در نظام بینالملل محسوب میشود. گسترش ناامیدی با مشارکت پایین، منجر به کاهش اعتمادبهنفس و کاهش قدرت چانهزنی در عرصههای دیپلماتیک خواهد شد. در هر صورت حضور حداکثری مردم پای صندوقهای رأی میتواند به ناامیدکردن دشمن بینجامد و بسیاری از فتنههای امنیتی را خنثی کند. ازسویدیگر میزان مشارکت، نمایانگر ثبات اجتماعی است و منجر به خنثیشدن عملیات روانی دشمن خواهد شد. حضور جدی مردم در نظام جمهوری اسلامی نیز میتواند نشاندهنده میزان اعتماد مردم به دولت رویکارآمده باشد. افزایش مشارکت در انتخابات، قدرتساز است؛ یعنی میتواند قدرت نرم جمهوری اسلامی ایران را گسترش دهد. اعتماد سیاسی در هر جامعهای لازمه مشارکت سیاسی است و حیات سیاسی جامعه انتخابات محسوب میشود. پس جامعه با دست خود سرنوشت خود را تعیین میکند؛ سرنوشتی که رابطه مستقیمی با انتخاب نوع مدیر در آینده دارد. با رأیدادن انتخاب میکنیم که اقتصاد، سیاست خارجی، گردشگری و بهداشت و درمان و آموزش به کدام سمتوسو حرکت کند. انتخابات فرصت خوبی برای فعالیت بیشتر احزاب و گروههایی است که هنوز به دغدغههای مردم فکر میکنند. وحدت میان گروهها و جناحهای مختلف نیز بر سر پایکارآوردن افراد بیشتر به پای صندوقهای رأی امکانپذیر خواهد بود. راست و چپ، سنتی و مدرن، اصولگرا و اصلاحطلب، هر کس به سهم خود میتواند سبد رأی را سنگین کند و با وحدت حول منافع ملی برای اعتلای ایران عزیز، حرکت داشته باشد. اکنون زمانی است که میتوان برای آینده فرزندان هم تصمیمگیری کرد. بهگونهای انتخاب نکنیم که شرمنده آیندگان شویم. اکنون فصل همدلی است؛ زمانی برای تغییر ریلگذاری برای حل مشکلات اقتصادی، فرهنگی و امنیتی. بیتعارف باید گفت اگر آینده خود و فرزندانتان اهمیت دارد، انتخابات را جدی بگیرید. صرفا با «بله»گفتن به مسیر تعیینشده، آینده خود را تضمین کنید. خوبزیستن، حق ماست. با محرومکردن خود از رأیدادن، اجازه ندهیم دیگران برای ما تصمیمسازی کنند.
https://shahraranews.ir/fa/publication/content/15279/404737
✧🇮🇷@zeinab_asgharian_ir🇮🇷❁✧
خدایا نامه اعمال ما رو به دست راست مون بده
✧🇮🇷@zeinab_asgharian_ir🇮🇷❁✧
29.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‼️ ترامپ در راه است !
⭕ با توجه به احتمال بالای روی کار آمدن دونالد ترامپ، مهمه که کدوم نامزد روی کار بیاد...
✧🇮🇷@zeinab_asgharian_ir🇮🇷❁✧
میگن چرا دولت تونست انقد نفت بفروشه روی سفره ما تاثیری نکرد؟
چون داشت بدهی دلاری دولت قبل رو صاف میکرد
✧🇮🇷@zeinab_asgharian_ir🇮🇷❁✧
به کسی رای دادم که منافع ملی را بر منافع شخصی مقدم بدارد.
#سعید_جلیلی
✧🇮🇷@zeinab_asgharian_ir🇮🇷❁✧