آرمان که مریض شده بود، بردمش پیش دکتر؛ تا فهمید دکتر خانم هست و میخواد آرمان رو معاینه بکنه، گفت من نمیام، گفتم: پسرم این خانم دکتر هستند، میخوان فقط معاینهات بکنند، گفت: نه پدرجان! طبق فتوای حضرتآقا تا وقتی که میشه به پزشک محرم مراجعه کرد نباید پیش پزشک نامحرم رفت.
شهید آرمان علیوردی🕊🌹
راوی: پدر شهید
@zeinabion98
🍃رفیقش میگفت؛
✨بهش گفتم بیست و چندسالته ، خداروشکر کارتم که رسمی و ثابته
تو چرا ازدواج نمیکنی!!
✨گفت ؛ حالا بذار این ماموریت آخرم رو برم...
پیش خودم گفتم ، آخرین ماموریت مجردیشه ، برگرده میخواد متاهل بشه ☺️
یوسف رفت و دیگه باپاهای خودش برنگشت...💔
حالا میفهمم معنی ماموریت_آخر_رو😔💔
@zeinabion98
خادمی شهدا فقط یک پلاک حک شده روی سینه
یا یک چوب پر گرفتن به دست نیست !
خادمی شهدا یک #تفکر است ...
ما باید
جسممان
روحمان
زندگيمان
رنگ و بوی #شهدا را به خود بگیرد
@zeinabion98
در خونهتون احترام همیشه برام واجبه_۲۰۲۳_۰۲_۲۳_۰۸_۳۰_۴۵_۵۷۲.mp3
10.09M
🔊 #شور 💐
" در خونهتون احترام همیشه برام واجبه
کربلایی حسین طاهری
@zeinabion98
❤﷽❤
قرار_روزانه
اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ
وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن.
السلام علیڪ یابقیة الله یااباصالح المهدی
السلام علیک یافاطمه المعصومه
@zeinabion98
#حدیث_روز
♦️امام جواد علیهالسلام:
إِنَّ لَهُ غَيْبَةً يَكْثُرُ أَيَّامُهَا وَ يَطُولُ أَمَدُهَا فَيَنْتَظِرُ خُرُوجَهُ الْمُخْلِصُونَ وَ يُنْكِرُهُ الْمُرْتَابُونَ وَ يَسْتَهْزِئُ بِهِ الْجَاحِدُونَ وَ يَكْذِبُ فِيهَا الْوَقَّاتُونَ وَ يَهْلِكُ فِيهَا الْمُسْتَعْجِلُونَ وَ يَنْجُو فِيهَا الْمُسْلِمُون.
«او را غیبتی است که زمانش زیاد است و پایانش به طول میانجامد، پس مخلصین، چشمانتظار قیام او میمانند و شککنندگان به انکار او بر میخیزند و منکرین به استهزای او میپردازند و تعیینکنندگان وقت ظهور، مورد تکذیب قرار میگیرند و عجلهکنندگان در آن هلاک میشوند و تسلیمشدگان نجات مییابند.»
📚بحارالانوار، جلد ۵۱، صفحهٔ ۱۵۸
#اللهمعجـللولیڪالفـرج
@zeinabion98