ذڪـر رۅزانـہ:
🔰 ذی القعده🔰
بعد از استراحت ماه شوال، دوباره روال عادی در ماه ذی القعده آغاز می شود. ماه شریفی که یکی از ماه های حرام است. چنان که می دانید، و در قرآن هم به آن اشاره شده، چهار ماه از سال، ماه های حرام محسوب می شوند. سه ماه پیاپی «ذی القعده، ذی حجه و محرم» و یک ماه جدا (رجب) که خداوند حرمت ویژه ای برای این ماه ها قائل شده. در برخی کتب آمده، گناه در این ماه ها همانند حسنات در آن، بیش از سایر ایام محسوب می گردد.
در هر حال حرمت این ماه ها آن قدر زیاد است که حتی قبل از اسلام هم جنگ ها در خلال آن ها تعطیل می شد و اسلام هم بر همین رسم صحّه گذاشت.
و البته این ماه، ماه دعا و توجه به سوی خداوند است. در روایتی آمده:
«ذی القعده، ماه اجابت دعاست، در هنگام شدت و فشار بلاها».
🔹 یک شنبه، 24، تیرماه اول ماه ذی القعده است🔹
🆔 @zekrroozane
🍃🌹🍃🌹🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
📰 صفحه اول روزنامه های شنبه ۲۳ تیر ۹۷. #مطبوعات
🆔 @zekrroozane
هدایت شده از ذکر روزانه
💞✨💞✨💞✨💞✨💞✨💞
✳️ دعای پیش از خواندن قرآن✳️
اَللّهُمَّ بِالحَقِّ اَنزَلتَهُ و بِالحَقِّ نَزَلَ ، اَللّهُمَّ عَظِّم رَغبَتی فیهِ وَاجعَلهُ نُوراً لِبَصَری وَ شِفاءً لِصَدری وَ ذَهاباً لِهَمّی وَ غَمّی وَ حُزنی ، اَللّهُمَّ زَیِّن بِهِ لِسانی وَ جَمِّل بِهِ وَجهی وَ قَوِّ بِهِ جَسَدی وَ ثَقِّل بِهِ میزانی ، وَارزُقنی تِلاوَتَهُ عَلیٰ طاعَتِکَ ءاناءَ اللَّیلِ وَ اَطرافَ النَّهارِ ، وَاحشُرنی مَعَ النَّبِیِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الاَخیار..
💞✨💞✨💞✨💞✨💞✨💞
🆔 @zekrroozane
﷽ 🌹﷽🌹﷽
🌹﷽🌹﷽
﷽🌹﷽
🌹﷽
﷽
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
تفسیر سوره مبارکه بقره_آیه_113
🌺معانی کلمات آیه
🍃«یَتْلُونَ»: میخوانند.
🍃«قَالَ الَّذِینَ لا یَعْلَمُونَ»: مراد بتپرستان و مشرکان عرب است.
🍃«یَحْکُمُ»: قضاوت و داوری میکند.
🌺نکته ها
اين آيه ترسيم مجدّدى از سيماى متعصّبِ اهل كتاب است كه هرگروه در صدد نفى گروه ديگر است. يهوديان، مسيحيان را بر باطل و بىموقعيّت در پيشگاه خداوند معرّفى مىكنند و در مقابل، مسيحيان نيز يهود را بىمنزلت در نزد خداوند مىدانند. اينگونه برخوردها، از روحيّهى متعصّب آنها سرچشمه مىگيرد، در حالى كه اگر به كتاب آسمانى خود توجّه كنند، از اين برخوردها دست بر مىدارند. سپس مىفرمايد: مشركان و بتپرستان نيز با آنكه كتاب آسمانى ندارند، همان سخنان را مىگويند. يعنى صاحبان عقايد باطل همديگر را نفى مىكنند، ولى همهى اين اختلافات در روز قيامت، با داورى خداوند متعال پايان مىپذيرد و آنها حقّ را مشاهده مىكنند.
🌺پیام ها
1- تعصّب بىجا و انحصارطلبى بىدليل، ممنوع است. تحقير و ناديده گرفتن ديگران، نشانهى استبداد و خودمحورى است. «لَيْسَتِ النَّصارى عَلى شَيْءٍ ...
هر گروهى به آنچه خود دارد مىبالد، و اين باليدنهاى بىجا ريشهى بسيارى از فتنههاست. در سورهى مؤمنون آيه 53، تعبير ديگرى دارد: «كُلُّ حِزْبٍ بِما لَدَيْهِمْ فَرِحُونَ» هر گروهى به آنچه در نزدشان هست، شادمان است.
لَيْسَتِ الْيَهُودُ عَلى شَيْءٍ»
2- اگر تعصّب و خودخواهى باشد، علم هم نمىتواند هدايت كند. اهل كتاب قادر به تلاوت آن بودند ولى به خاطر داشتن روحيّهى انحصارطلبى تلاوتها كارساز نبود. «وَ هُمْ يَتْلُونَ الْكِتابَ»
3- در فضاى آميخته به تعصّب، عالم و جاهل همانند هم فكر مىكنند. مشركان جاهل همان حرفى را مىزدند كه تلاوت كنندگان تورات و انجيل مىگفتند.
«كَذلِكَ قالَ الَّذِينَ لا يَعْلَمُونَ»
﷽
🌹﷽
﷽🌹﷽
🌹﷽🌹﷽
﷽ 🌹﷽🌹﷽
🆔 @zekrroozane
در این شنبه زیبا
به حرمت:
🌹💠اللهم صل علی محمد
وآل محمد وعجل فرجهم💠🌹
آرزو دارم برایت؛
نور هدایت،
چشمه بیکران معرفت
صفا وصمیمیت،
سرسبزی و خرمی زندگیت
فراوانی نعمت
برخورداری از سلامت
و زیبایی روزت را که
سرشار از نور و عشق خدا باشد.
🆔 @zekrroozane