6.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چقدر قشنگ سوءتفاهم را نشون داده 🥺
https://eitaa.com/zendegi_movafaghiat
🌺 تربیتِ مادرانه
وقتی كودک ظرفى را شكست يا گونى برنج ها را برگرداند؛ او را دعوا نكنيد، داد نكشيد، به او احساس گناه ندهيد كه «من با اين خستگى بايد خرابكارى تو رو تميز كنم»، «تو هم لنگه باباتی»، «ای خدا منو بكش»، «كشتی منو»
يا کودک را نترسانيد: «دست نزن»، «برو عقب»، «نكن بدتر ميشه»، «دستت ميبره»، «پاهات كثيف ميشه»
بلكه به او بگویید «برو جارو يا دستمال رو بيار تا با هم تميز كنيم» و اجازه دهيد كمک كند و با اين كار به او جبران كردن، همكاری كردن، اعتماد به نفس و اعتماد كردن به خودش و شما را بياموزد.
╔ 🌸🍃🌸════╗
. کانال_زندگی_خوب
╚════🌸🍃🌸 ╝
https://eitaa.com/zendegi_movafaghiat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنجشنبه یادکنیم ازشهداواموات...
✅ دو تا قانون هست اگه از امروز رعایتشون کنیم، توی ناخودآگاهمون از ما آدم بهتری میسازه:
1_ قانون دو دقیقه:
هرکاری که کمتر از دو دقیقه انجامش طول میکشه رو، همون موقع انجام بده، مثلا از راه که میرسی خونه به جای اینکه لباساتو بندازی یه گوشه، همون موقع انجامش بده چون تا کردنشون کمتر از دو دقیقه طول میکشه.
یا وقتی از خواب بیدار میشی چون جمع کردن و مرتب کردن تختت زیر دو دقیقه طول میکشه همون موقع انجامش بده اینجوری همیشه مرتبی.
2_ قانون 21/90 :
این قانون میگه بیست و یک روز زمان میبره که یک عادت جدید رو بسازی و 90 روز طول میکشه که اون عادت، سبک زندگیتو عوض کنی پس برای بهتر بودن تلاش کن🌱👌
✨لینک دعوت👇
┈┈•°.⤳❁ ♥️ ❁⬿.°•┈┈
https://eitaa.com/zendegi_movafaghiat
دکتر جوزف برگو در کتاب شرمکاوی مینویسد:
من آموزش دیدهی مکتب روانکاوی با گرایش روابط موضوعی (روابط ابژهای) هستم که ریشهی اکثر مشکلات سلامت روان را در رابطهی مادر و کودک میداند.
تمرکز اصلی این رویکرد بر این است که احساس درماندگی و وابستهبودن به دیگری برای ارضای نیازها چه حسی در کودک به وجود میآورد.
والدین یا مراقبانی که به اندازهی کافی خوب هستند این اعتماد را در ما ایجاد میکنند که وقتی به دیگری احتیاج داریم، میتوانیم، دستکم در بیشتر مواقع، به او تکیه کنیم تا نیازمان را برطرف کند.
اما طبق نظریهی روابط موضوعی، اگر این تجربهی نیاز و وابستگی در کودکی ما به بیراهه رود و ارضا نشود، در ما واکنشهای دفاعیای علیه آگاهی از این حس نیازمندبودن شکل میگیرد.
مانند:
انکار: من به کسی نیاز ندارم.
فرافکنی: توئی که محتاجی، نه من.
ممکن است شما به خیالپردازیهای خودبزرگبینانه پناه ببرید و تصور کنید که به هرچیزی که نیاز دارید آن را در وجود خودتان دارید یا سعی کنید کنترل همهی آن افرادی راکه به آنها وابستهاید در دست بگیرید و مالک آنها شوید تا دیگر احساس درماندگی نکنید.
لینک دعوت👇
┈┈•°.⤳❁ ♥️ ❁⬿.°•┈┈
https://eitaa.com/zendegi_movafaghiat
🔴 #سیاستهای_همسرداری
💠 دعوای زن و شوهر طبیعی است اما بسیار غیر طبیعیست که تمامی دوستان و اقوام و همسایهها از این دعواهای زن و شوهری باخبر شوند!
💠 پس نسبت به مسائل و مشکلات خود، رازدار باشید و فراموش نکنید که به زودی با هم آشتی خواهید کرد.
💠 آن وقت همسر شما با حرفهایی که پشت سرش زدهاید موقعیت بدی در بین فامیل، دوستان و آشنایان پیدا میکند و خود شما نیز به خاطر آن که آن قدر بدگویی کرده بودید شرمنده میشوید.
https://eitaa.com/zendegi_movafaghiat
6.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چرا دیگه عاشق همسرم نیستم؟
⭕️ چطور یک زوجی که زندگی رو با عشق شروع میکنند، بعد از مدت کمی به تنفر از یکدیگر میرسند؟
🔰 #استاد_پناهیان
https://eitaa.com/zendegi_movafaghiat