برای ثروتمند شدن ۱۰ عادت میلیاردرهای خودساخته را به کار بگیرید
🔹اکثر ثروتمندان خودساخته هستند و ثروت خود را از طریق ترکیبی از کار سخت، تحصیل و سرمایهگذاری به دست آوردهاند.
🔹در اینجا ۱۰ عادت افراد ثروتمند آورده شده است:
🔹زندگی فروتنانه
🔹سرمایهگذاری عاقلانه
🔹کمتر از حد توان خود زندگی کنید
🔹روحیه کارآفرینی
🔹تحصیلات و کار سخت
🔹روابط اجتماعی
🔹سواد مالی
🔹ارزشها را به نسل بعدی منتقل کنید.
والدین، وظیفه دارند «انتخاب کردن» را به فرزندانشان بیاموزند...
شما دائم برای فرزندتان تصمیم گیری نکنید، یا نظرتان را به او تحمیل نکنید. زیرا او باید در سالهای آینده، تصمیم ها و انتخاب های مهمی داشته باشد، مثل: انتخاب دوست، انتخاب رشته تحصیلی، انتخاب شغل، انتخاب همسر و...
البته کودک در سن زیر پنج سال، قدرت تصمیم گیری و انتخاب محدودی دارد... و اگر تعداد گزینه ها زیاد شود، او قدرت انتخاب کردن ندارد.
تعداد انتخابهای کودک را محدود کنید تا قدرت تصمیم گیری پیدا کند و انتخاب کردن را یاد بگیرد. مثلا باید در سن زیر پنج سال، دو گزینه به او پیشنهاد دهید تا بتواند یکی از آنها را انتخاب کند. به عنوان مثال، موقع رفتن به مهمانی، دو لباس مناسب مهمانی از کمد خارج کنید، تا او یکی را بتواند انتخاب کند.
♦️۸ نشانه که باید از کسی که دوسش داری بگذری :
🔹شما اولویت او نیستید ، همیشه درحال انتظار هستید
🔹 از شما توقع داره هرزمان که به شما نیاز داره
🔹در دسترسش باشید، اما عکس این قضیه وجود نداره
🔹 در رابطه با او اضطراب دارید
🔹هیچ تلاشی برای رابطهتان نمیکند
🔹به تکست های شما کوتاه و تک کلمه ای جواب میدهد
🔹 شما و رابطه تون رو از دیگران مخفی میکند
🔹 از ترس بهم خوردن رابطهتون با او
جرات اعتراض و بیان خشم خود را ندارید
🔹حس او نسبت به شما ثابت نیست.
🔰در بازی کردن با فرزندتان اینگونه رفتار کنید:
🏷باید همبازی خوبی باشید.
(بازی کردن با كودكان واقعاً هنر است.)
▪️نشان ندهید از او بیشتر می دانید.
▪️در سطح فکری کودک با او همبازی شوید.
▪️مدام او را راهنمایی نکنید.
▪️گاهی گیج بازی در بیاورید و اعتراف کنید که اشتباه کرده اید.
▪️تا وقتی پیش بینی می کنید که اوضاع خطرناک نشده برای کنترل کودک اقدامی نکنید. بسیاری از والدین آن قدر وقت صرف کنترل کردن کودکشان می گذارند که از وقت گذاشتن با کودک آن گونه که هر دو از کیفیتش راضی باشند غافل می مانند.
#نکات_تربیتی
✨﷽✨
🌷 #سیاستهای_همسرداری
"✅لطفا پا تـوی کفـش خانوادهها نکنیـد...!"
✍اولین قانونی که شما و همسرتان در تلخترین لحظات زندگی مشترکتان باید به آن پایبند باشید، قانون «منع توهین» است.
👈 نه شما و نه شریک زندگیتان، حتی در بدترین لحظات و در اوج عصبانیت هم حق ندارید به خانواده هم توهین کنید و از بدگویی به خانواده هم به عنوان راهی برای کنترل شریک زندگی یا انتقام گرفتن از او استفاده کنید.
👈 اگر همسرتان با شما بد حرف زده، چرا باید همه حرفهای ناخوشایندی که مادرش قبلا به شما زده بود را به رخش بکشید و در آخر هم بگویید «تو هم بچه همان مادری...!»
👈 مگر در همه روزهایی که شریک زندگیتان خوشایندترین جملات را در مقابلتان به زبان میآورد به او یادآوری میکنید که خوب حرف زدن و مهربانی کردن را از چه کسی یاد گرفته است؟!!!
👈 پس بهخاطر عصبانیت، حرفی را نزنید که حرمتها را از بین ببرد و شکافی را میان شما ایجاد کند که بعدا از پس ترمیم کردنش برنیایید.
.
#سوال
توی دعوای بچه هاوالدین چه کارکنند؟
#جواب👇
توی دعوای بچه ها بهتره والدین اصلا مداخله نکنن ، چون لازمه بچه ها فرایند حل مسئله رو یاد بگیرن مگر جایی ک برخورد فیزیکی داشته باشن
اونجا شما مداخله میکنین و بدون اینکه هیچ کدوم رو مقصر بدونین ، باهاشون همدلی کنین تا کمی آروم شن بعد هر کدوم از بچه ها ک آسیب زده به بچه دیگه ، لازمه جبران کنه ورضایت خواهر یابرادرش رو جلب کنه و بعد ازشون بپرسین برای حل مسئله شون چی به ذهنشون میرسه
.
4_5857079440227437572.mp3
10.13M
#پادکست
🔺 مصطفی عرفی
✔️ موضوع :
((به صدای قلبت و چشمانت اعتماد نکن ! ))
📚 توضیح این اپیزود:
وقتی ملاک و معیار انتخاب ما، عشق در یک نگاه، و به تپش افتادن قلبمان باشد، خیلی از فرصت ها را بی شک از دست خواهیم داد !
گاهی امتداد و سفر در طول رابطه ی عالی، با به تپش افتادن و عشق در یک نگاه اتفاق نمی افتد !
.
#سوال چرابچه هااعتمادبه نفس ندارند
#جواب
یکی از دلایل ضعف اعتماد به نفس بچه ها تو این(۷تا۱۲) سن این هست که به کیفیت عملکردشون ایراد میگیریم . بچه ها از ۷ تا ۱۲ سال مهمترین دغدغه ذهنی اشون اینه که تو محیط اجتماعی توانمند جلوه کنن ، حالا اگه والدین یا معلم این توانمندی ها و نقاط قوت رو نبینن و در عوض روی نقاط ضعف فکوس داشته باشن ، اعتماد به نفس بچه از بین میره و نسبت به خودش بی اعتماد میشه . انتظار نمره کامل و عملکرد درسی بی نقص رو از بچه تون نداشته باشین در عوض استعدادهاش رو بشناسین و اجازه بدین اونا رو رشد بده
👈 خیلی از والدین گله دارند که فرزندم خیلی #کند می نویسه، موقع #حساب و کتاب و نوشتن خیلی کند هست و مدام فکر می کنه، در حل #مساله و #درک مطلب مشکل داره و...
👌 برای بهبود این مورد، باید تمرینات سرعت پردازش انجام بشه
🔥 روش تقویت #سرعت_پردازش ذهن کودکان
برای تقویت سرعت پردازش ذهن در کودکان، می توانید از روش های زیر استفاده کنید:👇👇
1. انجام #بازی های مغزی: بازی هایی که نیاز به تمرکز و تفکر سریع دارند، می توانند به تقویت سرعت پردازش ذهن کودک کمک کنند. برخی از این بازی ها شامل #پازل ها، تمرینات حافظه و تمرینات تفکر #منطقی هستند.
2. تمرین #حافظه: انجام تمریناتی برای تقویت حافظه می تواند به افزایش سرعت پردازش ذهن کودک کمک کند. مثلاً، می توانید از کودکتان بخواهید تعدادی #عدد را به ترتیب به حافظه بسپارد و سپس از او بخواهید آن اعداد را به ترتیب (یا برعکس) بگوید.
3. حل سوالات #ریاضی سریع: به کودک مسائل ریاضی ساده را بدهید و از او بخواهید در #کمترین زمان ممکن آن ها را حل کند. این تمرین می تواند به تقویت سرعت پردازش ذهن کودک کمک کند.
4. #خواندن: خواندن کتاب ها با سرعت (بعد از خواندن درباره ی مطلب از وی سوال کنید) ، باعث تمرین مغز و بهبود سرعت پردازش ذهن می شود. بدلیل اینکه در حین خواندن کودک مجبور است از خواندن سریع و درک متن استفاده کند.
5. تمرینات #تنفس: تمرینات تنفس می توانند به افزایش #تمرکز و تمرین مغز کودک کمک کنند. مثلاً می توانید به کودکتان آموزش دهید که تنفس عمیقی انجام دهد و تمرکزش را بر روی نفس خود نگه دارد.
👌 توجه داشته باشید که برای بهبود سرعت پردازش ذهن کودک، نیاز به #صبر و #تمرین مداوم است. استفاده مداوم از این روش ها به کودک کمک خواهد کرد تا سرعت پردازش ذهن خود را بهبود بخشد.
فوروارد کنید🙏🙏