کلاهبرداری اینترنتی تحت عنوان رجیستری موبایل
در این شیوه از کلاهبرداری مجرمین با هک حسابهای کاربری ارسال پیامک انبوه یا با استفاده از شماره های موبایل شخصی پیامکی تحت عنوان تلفن شما رجیستری نشده و به زودی شبکه آن قطع میشود را برای شهروندان ارسال نموده و در ادامه کاربر را به یک سایت جعلی با شکل ظاهری سامانه همتا هدایت می کنند.
در ادامه طی یک فرآیند مجرمانه و به بهانه پرداخت هزینه رجیستری و غیره ضمن سرقت اطلاعات هویتی قربانی را به یک درگاه فیشینگ هدایت و اطلاعات حساب بانکی وی را به سرقت برده و مبالغی را بصورت غیر مجاز برداشت می کنند.
به این نکته توجه نمائید که آدرس اصلی سایت همتا hamta.ntsw.ir بوده و کلیه پیامک های ارسالی از این سامانه با سرشماره hamta برای شهروندان ارسال میشود. لذا در صورت مشاهده موارد مشکوک میتوانند موضوع را طریق سایت پلیس فتا گزارش نموده تا توسط کارشناسان مورد بررسی قرار گیرد.
💌شمابهیکزندگیدعوتشدهاید💌
───────────
💠ایتا
@Zendegi_plus
💠شاد
https://shad.ir/Zendegiplus
🌐سایت زندگی پلاس:
https://zendegiplus1.ir
سوء استفاده از تصاویر خصوصی در فضای مجازی
پنهان کاری در پوشش فضای مجازی باعث شده تا برخی تبهکاران از این فضا سوء استفاده کرده و با تهدید سایر کاربران به افشای حریم خصوصی آنها نظیر انتشار تصاویر و فیلم های خصوصی و خانوادگی به اخاذی یا درخواستهای غیر قانونی اقدام
می کنند.
طبق ماده ۱۷ قانون جرایم رایانه ای هر کسی که به وسیله سیستم های رایانه ای یا مخابراتی ،صوت تصویر یا فیلم خصوصی و خانوادگی یا اسرار دیگری را بدون رضایتش منتشر کند یا در دسترس دیگران قرار دهد به نحوی که منجر به ضرر یا
هتک حیثیت شود به حبس از ۹۱ روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج تا چهل میلیون
ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.
از این رو به شهروندان گرامی توصیه میکنیم ضمن حفاظت از اطلاعات و تصاویر شخصی و محرمانه خود به هیچ عنوان تصاویر و اطلاعات سایر افراد را بدون اجازه و
رضایت آنها در فضای مجازی منتشر ننمایند.
💌شمابهیکزندگیدعوتشدهاید💌
───────────
💠ایتا
@Zendegi_plus
💠شاد
https://shad.ir/Zendegiplus
🌐سایت زندگی پلاس:
https://zendegiplus1.ir
فرزندان خود را در فضای مجازی تنها نگذارید
والدین گرامی کودک و نوجوان خود را در هنگام استفاده از فضای مجازی تنها نگذارید و بر روی نحوه استفاده آنان از این دنیای گسترده نظارت کافی و دوستانه داشته باشید و نگذارید تکنولوژی و فضاهای مجازی فاصله ها را بیشتر کند.
در مورد علایق فرزند نوجوان خود در فضای مجازی اطلاعات کسب کرده و در رابطه با نیازهای متناسب با سن او در فضای مجازی تحقیق کنید همچنین از آنها بخواهید که به شما توضیح دهند که چگونه کارهای اینترنتی خود را انجام می دهند.
البته دقت داشته باشید استفاده از اینترنت برای نوجوان باید همراه با قانونمندی باشد و والدین باید به فرزندان خود یاد بدهند که اجازه چه فعالیت هایی را با اینترنت دارند و از چه فعالیت هایی باید به دور باشند.
علاقه نوجوان به فضای مجازی را بپذیرید ولی خطرات آن را نیز به آنان گوشزد کنید؛ نوجوان را آماده سازید که اگر با موقعیتها و افراد مشکوکی روبه رو شد بداند که چگونه باید برخورد کند بدون تحمیل موضوعی با آنها گفتگو کرده و از آنان در مورد فضای مجازی سوال کنید ولی از بازجویی پرهیز کرده و یک فضای دوستانه همراه با اعتماد ایجاد کنید.
💌شمابهیکزندگیدعوتشدهاید💌
───────────
💠ایتا
@Zendegi_plus
💠شاد
https://shad.ir/Zendegiplus
🌐سایت زندگی پلاس:
https://zendegiplus1.ir
عدم توجه به اخبار و شایعات در شبکه های اجتماعی
با وقوع یک حادثه در کشور انتشار اخبار کذب و دروغ در مورد آن شروع میشود، لذا کاربران باید جهت اطلاع از صحت و سقم اخبار به صدا و سیما خبرگزاریهای معتبر و واحد رسمی پاسخگوی سازمانهای مرتبط با این موضوع مراجعه و به شایعات منتشر
شده در فضای مجازی توجهی نکرده و از بازنشر آنها نیز خودداری کنند.
تشویش اذهان عمومی جرم است
ماده ۱۸ قانون جرایم رایانه ای در این خصوص مقرر کرده است هر کس به قصد اضرار به غیر یا تشویش اذهان عمومی یا مقامات رسمی به وسیله سامانه رایانه ای یا مخابراتی اکاذیبی را منتشر کند یا در دسترس دیگران قرار دهد یا با همان مقاصد اعمالی را بر خلاف حقیقت رأسا یا به عنوان نقل قول به شخص حقیقی یا حقوقی به طور صریح یا تلویحی نسبت دهد اعم از اینکه از طریق یاد شده به نحوی از آنجا ضرر مادی یا معنوی به دیگری وارد شود یا نشود افزون بر اعاده حیثیت در صورت امکان به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون ریال تا ۴۰ میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.
💌شمابهیکزندگیدعوتشدهاید💌
───────────
💠ایتا
@Zendegi_plus
💠شاد
https://shad.ir/Zendegiplus
🌐سایت زندگی پلاس:
https://zendegiplus1.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نه گفتن به کودک یکی از جنبههای مهم تربیت و آموزش به آنهاست. این کار به کودکان کمک میکند تا مرزها را یاد بگیرند، مسئولیتپذیری را درک کنند و درک بهتری از عواقب رفتارهایشان پیدا کنند. در اینجا برخی از مواقعهای که ممکن است لازم باشد به کودک خود نه بگویید را بررسی میکنیم:
1. رفتار غیرمناسب: اگر کودک شما در حال انجام رفتاری است که غیرمناسب، خطرناک یا آسیبزننده است، باید به طور قاطع او را متوقف کنید.
2. خواستههای غیرمنطقی: اگر کودک شما خواستهای دارد که از نظر مالی، فیزیکی یا اخلاقی نامناسب است، مانند خرید اسباببازیهای گرانقیمت یا خواستن شیرینیهای زیاد، باید نه بگویید.
3. عدم رعایت قوانین: اگر کودک شما قوانین خانه یا مدرسه را زیر پا میگذارد، به او باید توضیح دهید که چرا این قوانین وجود دارند و اینکه عدم رعایت آنها عواقبی دارد.
4. تعاملات با دوستان: اگر فرزند شما در حال برقراری ارتباط با دوستانی است که رفتارهای نامناسب دارند یا بر او تأثیر منفی میگذارند، باید به او نه بگویید و به او کمک کنید تا رابطههای سالمتری برقرار کند.
5. وقت استفاده از وسایل الکترونیکی: اگر فرزندتان میخواهد مدت طولانی از تلفن همراه یا تبلت استفاده کند، برای حفظ سلامت روان و فیزیکی او میتوانید نه بگویید و زمانهای مشخصی را برای استفاده تعیین کنید.
6. غفلت از مسئولیتها: اگر کودک شما مسئولیتهای خود را فراموش کرده یا انجام نمیدهد، باید به او نه بگویید و او را ترغیب کنید که به وظایف خود عمل کند.
💌شمابهیکزندگیدعوتشدهاید💌
────
💠ایتا
@Zendegi_plus
🌐سایت زندگی پلاس:
https://zendegiplus1.ir
خرید دنبال کننده تلگرامی و فالور اینستاگرامی
افراد سودجو هر روز به دنبال کلاهبرداری از مردم هستند و سعی دارند با استفاده از روشهای مختلف به هدف خود برسند یکی از این روشها تبلیغات افزایش دنبال کننده و فالور اینستاگرامی در فضای مجازی میباشد این روش کلاهبرداری میتواند تهدیدات زیر را برای کاربران به دنبال داشته باشد
۱ هدایت قربانیان به درگاه جعلی و سرقت اطلاعات بانکی افراد ۲ دسترسی به پنل مدیریتی کانال یا صفحه و سوء استفاده از مدیر و اعضاء کانال فروش دنبال کنندگان غیر واقعی به جای دنبال کنندگان واقعی.
انتشار تصاویر خصوصی در پی سرقت تلفن همراه
در پی مراجعه احدی از شهروندان به پلیس فتا مبنی بر برداشت غیر مجاز مبلغ ۳۰ میلیون تومان از حساب بانکی وی در بررسیهای تخصصی مشخص شد شاکی برای افزایش مخاطبان کانال تلگرامی خود وارد سایتی شده و در آنجا مبلغی را برای خرید دنبال کننده پرداخت کرده بود که پس از آن متوجه برداشت غیر مجاز از حساب اش می گردد و این در حالی است که سایت مذکور و درگاه پرداخت آن جعلی بوده است.
💌شمابهیکزندگیدعوتشدهاید💌
───────────
💠ایتا
@Zendegi_plus
💠شاد
https://shad.ir/Zendegiplus
🌐سایت زندگی پلاس:
https://zendegiplus1.ir
پیامک فعال سازی اپلیکیشن های مالی و بانکی
یکی از شگردهای مجرمان سایبری به منظور سرقت اطلاعات بانکی و برداشت غیر مجاز از حساب بانکی شهروندان تلاش برای ورود به اپلیکیشنهای بانکی و مالی آنها است.
در این شگرد مجرمانه مجرم ابتدا با شهروند تماس گرفته و تحت عناوین مختلف نظیر اینکه شما برنده شده اید سعی میکند اعتماد وی را جلب نموده و در ادامه عنوان میکند که برای دریافت وجه هدیه یک کد برای شما ارسال میشود که باید آن کد را اعلام تا وجه برای شما واریز شود.
این در حالی است که کد ارسالی برای شهروند کد فعال سازی و ورود به یکی از اپلیکیشنهای بانکی و مالی بوده و مجرم با ورود به این اپلیکیشن و مشاهده اطلاعات مالی رمز دوم را نیز از شهروند درخواست کرده و پس از آن اقدام به برداشت غیر مجاز از حساب بانکی وی مینماید از این رو همیشه به خاطر داشته باشید کدهای فعال سازی و ورود به برنامه های مالی و بانکی محرمانه بوده و نباید آنها را در اختیار دیگران قرار دهید.
💌شمابهیکزندگیدعوتشدهاید💌
───────────
💠ایتا
@Zendegi_plus
💠شاد
https://shad.ir/Zendegiplus
🌐سایت زندگی پلاس:
https://zendegiplus1.ir
حفاظت از حریم خصوصی در کافی نتها و اماکن عمومی
گاهی اوقات بنا به دلایلی مجبوریم به کافی نت و یا مکانی مشابه مانند سایت کامپیوتری دانشگاه مؤسسات و شرکت ها که امکان استفاده از اینترنت را به صورت عمومی فراهم می کنند مراجعه کنیم.
اما صرف نظر از دلیل مراجعه باید بدانید که مراجعه به این گونه مکان ها احتمال به خطر افتادن اطلاعات شخصی و حریم خصوصیتان را افزایش میدهد. لذا به منظور افزایش امنیت خود باید نکات و توصیه هایی که در ادامه به آنها اشاره شده است را مدنظر قرار دهید.
۱. در اماکن عمومی دسترسی به اینترنت به هیچ عنوان رمز عبور خود را بر روی مرورگر ذخیره نکنید.
۲. پس از اتمام کار حتما از حسابهای کاربری خود نظیر ایمیل خارج شوید.
3. برای وارد کردن رمزهای عبور خود ترجیحا از صفحه کلید مجازی استفاده کنید چرا که احتمال نصب برنامه های شنود وجود دارد.
۴. بهتر است پس از اتمام کار تاریخچه مرورگر خود را از روی سیستم رایانه ای حذف کنید.
۵. در صورتی که فایلی شخصی را دانلود کرده و بر روی سیستم رایانه ای قرار داده اید پس از اتمام کار حتما اینگونه فایلها را حذف کنید.
💌شمابهیکزندگیدعوتشدهاید💌
───────────
💠ایتا
@Zendegi_plus
💠شاد
https://shad.ir/Zendegiplus
🌐سایت زندگی پلاس:
https://zendegiplus1.ir
مجرمان سایبری و بازی های رایانه ای
مجرمان سایبری در حوزه بازی های رایانه ای نیز فعال بوده و با شگردهای مختلف سعی در سرقت اطلاعات کاربران و برداشت غیر مجاز از حساب بانکی آنها را دارند که در اینجا چند نمونه از این کلاهبرداری ها را بررسی میکنیم.
کلاهبرداری در خرید و فروش اکانت:
در هنگام خرید و فروش اکانت پس از تحویل اکانت سریعا نسبت به تغییر رمز و سایر اطلاعات آن اکانت اقدام نمایید.
فعالیت گروههای قمار و شرط بندی:
مجرمین در پوشش کسب درآمد از بازیهای آنلاین اقدام به طراحی سایت ها و اپلیکیشن های جعلی نموده و از این طریق اقدام به کلاهبرداری مینمایند.
کلاهبرداری در خرید و فروش امتیاز:
در برخی بازیهای رایانه ای برای فعالیت بیشتر نیاز به خرید امتیاز» وجود دارد. در صورت خرید امتیاز برای یک بازی مراقب سایتهای جعلی و فیشینگ بوده و در هنگام پرداخت از صحت آدرس درگاه بانکی اطمینان حاصل کنید.
💌شمابهیکزندگیدعوتشدهاید💌
───────────
💠ایتا
@Zendegi_plus
💠شاد
https://shad.ir/Zendegiplus
🌐سایت زندگی پلاس:
https://zendegiplus1.ir
تماس های کلاهبردارانه
افرادی از طریق شبکه های اجتماعی با آرم صدا و سیما تماس گرفته و خود را از رادیو جوان معرفی و اعلام میکنند که شما برنده سکه طلا وجه نقد و یا سفر به عتبات عالیات از طریق قرعه کشی شده اید.
کلاهبرداران قصد دارند کاربران را با هدایت به سمت عابر بانک نسبت به تخلیه حسابهای آنها اقدام کنند لذا کاربران به هیچ وجه به اینگونه تماس ها توجهی نکرده اطلاعات بانکی خود را ارایه ندهند.
کلاهبرداری ۲۰ میلیون تومانی به بهانه برنده شدن در قرعه کشی
در پی مراجعه احدی از شهروندان به پلیس فتا مبنی کلاهبرداری ۲۰ میلیون تومان از وی مشخص شد طی تماسی که از بستر یکی از شبکه های اجتماعی با شاکی گرفته شده به وی عنوان گردیده که به دلیل کار کرد بالای خرید بسته های اینترنتی برنده جایزه یکی از اپراتورهای تلفن همراه شده است.
در ادامه شاکی که به تماس گرفته شده اعتماد پیدا میکند به پای دستگاه عابربانک رفته و با انجام اقداماتی که فرد تماس گیرنده اعلام میکند زمینه انتقال ۲۰ میلیون تومان از حساب خود را ایجاد کرده و پس از آن دیگر از فرد تماس گیرنده و جایزه خبری نمیشود.
💌شمابهیکزندگیدعوتشدهاید💌
───────────
💠ایتا
@Zendegi_plus
💠شاد
https://shad.ir/Zendegiplus
🌐سایت زندگی پلاس:
https://zendegiplus1.ir
چرا باید سیم کارت های اضافی را مسدود کرد؟
مجرمان سایبری با ثبت سیم کارت اپراتورهای مختلف به نام کاربران و بدون اطلاع آنان اقدام به بهره برداری از آنها برای ایجاد کانالها گروه ها سایتها و درگاه های جعلی برای فریب کاربران کرده و حسابشان را خالی میکنند.
این در حالی است که در صورت ارتکاب اعمال مجرمانه و یا ایجاد هرگونه مزاحمت و سوء استفاده از طریق سیم کارت این مالک سیم کارت است که در مرحله اول باید پاسخگو باشد زیرا قانون وی را دارنده و مالک سیم کارت میشناسد.
از این رو در صورتی که دارای سیم کارتهای بلااستفاده و اضافی هستید حتما اطمینان پیدا کنید که بدون اجازه شما فردی بر روی آنها اکانت و یا حساب کاربری سایتها و شبکه های اجتماعی مختلف را فعال نکرده باشد و در صورتی که از این سیم کارتها استفاده نمیکنید بهتر است آنها را مسدود کرده تا دیگر نگران این موضوع نباشید و جلوی هرگونه سوء استفاده احتمالی را بگیرید.
💌شمابهیکزندگیدعوتشدهاید💌
───────────
💠ایتا
@Zendegi_plus
💠شاد
https://shad.ir/Zendegiplus
🌐سایت زندگی پلاس:
https://zendegiplus1.ir
از حریم خصوصی خود مراقبت کنید
شبکه های اجتماعی امروزه به بخش جدایی ناپذیری از زندگی بشر تبدیل شده اند و بسیاری از کاربران با فرهنگهای مختلف ارتباطات اجتماعی خود را از بستر شبکه های اجتماعی و نرم افزارهای پیام رسان انجام میدهند.
در این بین نکته ای که حائز اهمیت است حفظ حریم خصوصی در این شبکه ها است موضوعی که بسیاری از کاربران به آن بی توجه بوده و بدون در نظر گرفتن ملاحضات خانوادگی اجتماعی و عرف جامعه خود اقدام به استفاده از تصاویر خصوصی و حتی تصاویر نامتعارف به عنوان تصویر پروفایل خود در شبکه های اجتماعی میکنند بدون توجه به اینکه تصویر پروفایل آنها میتوانند توسط تمامی افراد عضو آن شبکه اجتماعی مشاهده شده و در صورت سوء استفاده آسیب های متعددی را برای آنها به دنبال داشته باشد.
از این رو قبل از اینکه تصویری را برای پروفایل خود انتخاب کنید حتما به این موضوع دقت داشته باشید که در صورت در اختیار گرفتن آن تصویر توسط افراد غریبه و ناشناس آیا این موضوع میتواند منجر به سوء استفاده از شما گردد.
💌شمابهیکزندگیدعوتشدهاید💌
───────────
💠ایتا
@Zendegi_plus
💠شاد
https://shad.ir/Zendegiplus
🌐سایت زندگی پلاس:
https://zendegiplus1.ir
مدیریت زمان استفاده کودکان از فضای مجازی
امروزه کودکان و نوجوانان بخش عمده ای از فراغت و تفریحات خود را با استفاده از ابزارهای الکترونیک و در فضای مجازی سپری میکنند از این رو مدیریت زمان استفاده کودکان از فضای مجازی از سوی والدین میتواند تاثیر به سزایی در جلوگیری از اعتیاد اینترنتی فرزندان و همچنین پیشگیری از بروز دیگر آسیبها و تهدیدات فضای سایبری داشته باشد.
آموزش مباحثی نظیر حفظ حریم خصوصی خود و دیگران عدم ارتباط با افراد بیگانه در فضای مجازی عدم ارسال اطلاعات شخصی و هویتی برای افراد ناشناس عدم باز کردن لینکهای مشکوک خودداری از اعتماد به افرادی که هنوز هویت آنها برای ما احراز نشده و پرهیز از دوست یابی اینترنتی همگی از موضوعاتی هستند که والدین می بایست نسبت به آموزش آنها به فرزندان خود اقدام کرده و هشدارهای لازم را در این خصوص به آنان گوشزد کنند.
اگر هم آگاهی کافی در این خصوص را ندارند میتوانند از افراد آگاه و مشاوران تربیتی در این حوزه مشاوره دریافت کنند.
💌شمابهیکزندگیدعوتشدهاید💌
───────────
💠ایتا
@Zendegi_plus
💠شاد
https://shad.ir/Zendegiplus
🌐سایت زندگی پلاس:
https://zendegiplus1.ir
خیرین مراقب کلاهبرداران سایبری باشند
در آستانه فرارسیدن اعیاد مختلف نظیر عید قربان عید فطر و سایر مناسبتهای مذهبی ممکن است برخی از مجرمان با سوء استفاده از احساسات و اعتقادات مذهبی افراد دست به کلاهبرداری از آنان بزنند یکی از این موارد جمع آوری کمک های مردمی به بهانه کمک به نیازمندان در پوشش اهدای هزینه خرید دام قربانی به خانواده های نیازمند کمک به ساخت امکان زیارتی و نظایر آن است.
در این شیوه متخلفان اقدام به ارسال پیام در شبکه های اجتماعی و یا پیامک برای شهروندان کرده و در جریان آن یا با اعلام شماره کارت و حساب درخواست واریز کمک های مردمی را کرده یا از طریق اعلام یک آدرس اینترنتی شهروندان را به صفحات فیشینگ هدایت کرده و با کپی اطلاعات حساب و کارت بانکی این افراد اقدام به برداشت از حساب آنان میکنند.
لذا از شهروندان گرامی درخواست می شود تا در صورت مشاهده چنین پیامک هایی نکات امنیتی را مدنظر قرار داده و از اعتماد به پیامکهای ناشناس با مبدأ ارسال نامعلوم خودداری کرده و به هیچ عنوان وجه نقدی به حساب های اعلامی از سوی افراد غریبه واریز نکنند.
💌شمابهیکزندگیدعوتشدهاید💌
───────────
💠ایتا
@Zendegi_plus
💠شاد
https://shad.ir/Zendegiplus
🌐سایت زندگی پلاس:
https://zendegiplus1.ir
اپلیکیشن های موبایل را از شبکه های اجتماعی دریافت نکنید
یکی از شگردهای مجرمان سایبری برای دستیابی به اطلاعات مالی و شخصی کاربران ساخت بدافزارها و اپلیکیشنهای مخرب برای نفوذ به تلفن همراه آنها است.
مجرم برای اینکه کاربر را مجاب کند تا برنامه مخرب را بر روی تلفن همراه خود نصب کند ابتدا بدافزار خود را به فایل نصب یکی از اپلیکیشنهای محبوب افزوده و آن را از طریق گروه ها و کانال های شبکه های اجتماعی منتشر میکند.
از این رو برای جلوگیری از اینگونه اقدامات مجرمانه تنها اپلیکیشنهای مورد نیاز خود از اپ استورهای شناخته شده دریافت نمایید و به هیچ عنوان به اپلیکیشنهایی که در گروه ها و صفحات شبکه های اجتماعی منتشر شده اند، اطمینان نکنید.
همچنین توصیه میشود برای بالا بردن امنیت تلفن همراه خود حتما از یکی از برنامه امنیتی و آنتی ویروسها بر روی تلفن همراه خود استفاده کنید.
💌شمابهیکزندگیدعوتشدهاید💌
───────────
💠ایتا
@Zendegi_plus
💠شاد
https://shad.ir/Zendegiplus
🌐سایت زندگی پلاس:
https://zendegiplus1.ir
پنج نکته امنیتی در شبکه های اجتماعی
1. مراقب لینکهای آلوده باشید برخی از لینکهای منتشر شده در شبکه های اجتماعی
میتوانند حاوی بدافزار بوده و یا اینکه شما را به سایتهای فیشینگ هدایت کند.
2. اسرار کاری و شخصی خود را افشا نکنید مجرمان سایبری در شبکه های اجتماعی به دنبال کسب اطلاعات با ارزش از افراد و سازمانها هستند از این رو به هیچ عنوان اطلاعات شخصی و محرمانه خود را انتشار ندهید.
3. به هر ناشناسی اعتماد نکنید شبکه های اجتماعی مملو از کاربرانی است که با هویتهای جعلی و برای مقاصد خاص نظیر کلاهبرداری اشاعه فحشاء و سایر اقدامات غیر قانونی و مجرمانه نسبت به ارتباط گیری با کاربران اقدام می کنند.
4. تنظیمات حریم خصوصی را انجام دهید تمامی شبکه های اجتماعی ابزارهایی را در اختیار شما قرار میدهند که نسبت به تنظیم حوزه حریم خصوصی خود اقدام کنید.
5. توافق نامه های محرمانگی اطلاعات را مطالعه کنید با مطالعه توافق نامه سیاستهای محرمانگی هر شبکه اجتماعی متوجه خواهید شد که کدام دسته اطلاعات که شما در آن شبکه اجتماعی به اشتراک میگذارید ممکن است در معرض خطر قرار گیرد.
💌شمابهیکزندگیدعوتشدهاید💌
───────────
💠ایتا
@Zendegi_plus
💠شاد
https://shad.ir/Zendegiplus
🌐سایت زندگی پلاس:
https://zendegiplus1.ir
تاثیرات منفی شبکه های اجتماعی خارجی بر دانش آموزان
استفاده از شبکه های اجتماعی خارجی به عنوان بستر ارتباط دانش آموزان و محتوای آموزشی می تواند آسیبها و تاثیرات منفی را به دنبال داشته باشد که در اینجا چند نمونه از آنها را بررسی می نماییم.
۱. مطالب موجود در شبکه های اجتماعی خارجی دارای محدویت سنی نمیباشد لذا دسترسی به محتواهای غیر مجاز آسان تر می باشد.
۲. به دلیل تنوع اتاقهای گفتگوی اینترنتی و ارتباط گیری سریع با افراد مختلف احتمال تشکیل دوستی های ناباب و بروز رفتارهای پرخطر در بین جوانان و نوجوانان متصور می باشد.
3. تنوع مطالب منتشر شده در شبکه های اجتماعی باعث افزایش وب گردی کاهش یادگیری و افت تحصیلی در جوانان و نوجوانان می شود.
۴. به دلیل جذابیت مطالب منتشر شده در فضای مجازی عمدتاً جوانان و نوجوانان به اعتیاد اینترنتی و مسائل روانی مبتلا می شوند.
💌شمابهیکزندگیدعوتشدهاید💌
───────────
💠ایتا
@Zendegi_plus
💠شاد
https://shad.ir/Zendegiplus
🌐سایت زندگی پلاس:
https://zendegiplus1.ir
کلاهبرداری سایت های قمار و شرط بندی
با توجه به گسترش روزافزون فضای مجازی برخی مجرمان سایبری در قالب سایتهای شرط بندی و قمار اقدام به سرقت اطلاعات حساب بانکی کاربران این سایتها کرده و با در اختیار گرفتن رمز پویا و اطلاعات کارت بانکی که توسط خود قربانی در اختیار مجرمان گذاشته میشود اقدام به برداشت از حساب بانکی آنها می کنند و یا اینکه مقادیر برنده شده شخص شرکت کننده را مسدود نموده و به او تحویل نمی دهند.
بنابراین:
1. مراقب درگاه های بانکی جعلی باشید.
2. فریب وعده های جذاب این سایتها را نخورید
3. اطلاعات کارت بانکی خود را در این سایت ها وارد نکنید.
4. موارد مشکوک را در سایت پلیس فتا قسمت ثبت گزارش مردمی اعلام نمایید.
💌شمابهیکزندگیدعوتشدهاید💌
───────────
💠ایتا
@Zendegi_plus
💠شاد
https://shad.ir/Zendegiplus
🌐سایت زندگی پلاس:
https://zendegiplus1.ir
حذف اکانت شبکه های اجتماعی قبل از واگذاری سیم کارت
یکی از چالشهای فعلی کاربران تلفن همراه در کشور وجود سیم کارتهایی است که به علت عدم فعالیت کاربر توسط شرکت ارائه دهنده خدمات ارتباطی پس از پایان مهلت قانونی سلب امتیاز شده و مجددا به چرخه فروش برگردانده میشود و به صورتی کاملاً قانونی در اختیار کاربری دیگر قرار می گیرد.
کاربر جدید نیز به تمام اطلاعات ذخیره شده بر اساس این شماره تلفن همراه دسترسی خواهد داشت اطلاعاتی که شامل پیام رسانه ای تلفن همراه به ویژه تلگرام خواهد بود و همه اطلاعات کاربر قبلی بدون هیچ دردسری در دسترس کاربر جدید خواهد بود. با این اتفاق همه عواقب سوء استفاده از اطلاعات شخصی کاربران متوجه صاحب قانونی سیم کارت است.
مؤثرترین توصیه برای جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی در این باره میتواند این باشد که فرد پیش از فروش سیم کارت خود تمامی اکانت های فعال در شبکه های اجتماعی و پیام رسانه ها را غیر فعال کند و حتی لازم است پیش از واگذاری سیم کارت کانال ها و گروه های فعال در شبکه های اجتماعی را نیز غیر فعال و حذف کرده و علاوه بر این عکس و فیلم های بارگذاری شده را هم از شبکه های اجتماعی پاک کند.
💌شمابهیکزندگیدعوتشدهاید💌
───────────
💠ایتا
@Zendegi_plus
💠شاد
https://shad.ir/Zendegiplus
🌐سایت زندگی پلاس:
https://zendegiplus1.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 رونمایی از #جدیدترین کتاب تخصصی در زمینه #بازیهای_دیجیتالی
✅ اولین گفتاورد تخصصی القای محتوا به همراه رونمایی از کتاب فاخر و ارزشمند روشهای القای محتوا در بازیهای دیجیتالی و آسیبشناسی آنها از منظر اسلام، جدیدترین اثر حجت الاسلام و المسلمین دکتر حبیب داستانی بِنیسی در دانشگاه باقرالعلوم (ع)، خانه سبک زندگی برگزار شد...
♦️لینک سخنرانیهای مراسم:
1⃣ حجتالاسلاموالمسلمین دکتر غفاریفر
2⃣ حجتالاسلاموالمسلمین دکتر خادمی کوشا
3⃣ حجتالاسلاموالمسلمین دکتر رفیعی علوی
4⃣ حجتالاسلاموالمسلمین دکتر بِنیسی
📣 اطلاعات بیشتر در وبگاه شرکت
💌شمابهیکزندگیدعوتشدهاید💌
───────────
💠ایتا
@Zendegi_plus
💠شاد
https://shad.ir/Zendegiplus
🌐سایت زندگی پلاس:
https://zendegiplus1.ir
مجوز شرکت های بازاریابی شبکه ای را بررسی نمایید
در ابتدا باید بدانیم که هیچ شرکت هرمی مجوز قانونی برای فعالیت در کشور را ندارد ولی شرکتهای مختلفی هستند که از طریق بازاریابی شبکه ای صحیح محصولات خود را به فروش می رسانند.
لازم به ذکر است که شرکتهایی امکان دریافت مجوز را دارند که فعالیت آنها به صورت بازاریابی شبکه ای صحیح باشد و نه بازاریابی هرمی مجوز فعالیت این شرکت ها تنها توسط وزارت صنعت معدن و تجارت اعطا می شود و منحصراً شرکت های دارای مجوز فروش محصولات به صورت بازاریابی شبکه ای از این وزارتخانه حق فعالیت را خواهند داشت سامانه پیامکی ۳۰۰۰۶۰۸۲ به منظور اطلاع از فعالیت شرکت های هرمی و بازاریابی شبکه ای به کاربران گرامی این امکان را میدهد که با وارد نمودن اسم شرکت مورد نظر چه به زبان فارسی و چه به زبان انگلیسی و ارسال پیامک به شماره ۳۰۰۰۶۰۸۲ جواب استعلام خود را بلافاصله و به صورت پیامک دریافت نمایند همچنین کاربران میتوانند لیست شرکتهای بازاریابی شبکه را در آدرس زیر مشاهده نمایند.
http://easnaf.ir/Forms/ActiveCorporateLists.aspx#1
شما میتوانید نام شرکت مورد نظر خود را از طریق این سایت و سامانه پیامکی استعلام نمایید.
💌شمابهیکزندگیدعوتشدهاید💌
───────────
💠ایتا
@Zendegi_plus
💠شاد
https://shad.ir/Zendegiplus
🌐سایت زندگی پلاس:
https://zendegiplus1.ir
امنیت در نرم افزارهای مسیریابی
نرم افزارها و اپلیکیشنهای مسیریابی امروزه به یکی از پرکاربردترین برنامه های تلفن همراه تبدیل شده اند فلذا در عین مفید بودن بودن میتوانند تهدیداتی را نیز به دنبال داشته باشند از این رو هموطنان عزیز در زمان استفاده از نرم افزارهای مسیریابی به نکات ذیل توجه کنید
۱. نرم افزارهای مسیریابی را از منابع معتبر دانلود نمائید.
2. از آنجای یکه برخی از اپلیکیشنهای غیر بومی اقدام به سرقت اطلاعات شخصی و جمع آوری اطلاعات حساس می نمایند پیشنهاد میشود از نرم افزارهای بومی مسیریابی استفاده نمایید.
3. بعد از استفاده از نرم افزار مسیریابی موقعیت مکان یابی گوشی هوشمند خود را خاموش کنید.
با رعایت نکات کلیدی بالا حریم خصوصی خود را در زمان استفاده از اپلیکیشن های مسیریابی حفظ کنید.
💌شمابهیکزندگیدعوتشدهاید💌
───────────
💠ایتا
@Zendegi_plus
💠شاد
https://shad.ir/Zendegiplus
🌐سایت زندگی پلاس:
https://zendegiplus1.ir
هیچگاه از این عبارات به عنوان رمز عبور استفاده نکنید
شاید این سوال برای شما پیش بیاید که هکرها چگونه این رمزهای عبور را حدس میزنند و میتوانند وارد اکانتهای دیگران شوند؟
جواب این سوال بسیار ساده است افراد سودجو و کسانی که قصد دزدیدن اطلاعات دیگران را دارند لیستی از ده ها هزار رمز مختلف در اختیار دارند که با استفاده از تعدادی نرم افزار اقدام به تولید خودکار آنها مین مایند. این رمزها همان رمزهای ضعیف و کوتاهی هست که هرگز نباید از آنها استفاده کنید.
برای مثال
از اعداد پشت سرهم استفاده نکنید.
مانند: ۱۲۳۴۵۶ - ۱۲۳۴
از نام ها استفاده نکنید.
مانند اعم از نام انسان حیوان، گل، کشور و......
از کلمات رایج و معنادار به تنهایی استفاده نکنید.
Iran - Password مانند
برای داشتن یک رمز قوی بهتر است از ترکیب اعداد حروف و حتی علائمی نظیر ، برای ایجاد رمزهای عبور استفاده نمایید.
💌شمابهیکزندگیدعوتشدهاید💌
───────────
💠ایتا
@Zendegi_plus
💠شاد
https://shad.ir/Zendegiplus
🌐سایت زندگی پلاس:
https://zendegiplus1.ir
تأثیر بازی های رایانه ای خشن بر کودکان
بازی های رایانه ای که در آن نشانه های خشونت و خونریزی شخصیت های رایانه ای دیده میشود باعث بی قراری و اضطراب کودکان میشود که این موضوع در مسائل تربیتی آنها نیز تأثیر گذار است.
کم تحرکی و ساعتها نگریستن به صفحه مانیتور آثار مخرب جدی جسمانی نیز برای کودکان و نوجوانان به جا میگذارد و در دراز مدت مشکلات گوناگون را برای آنها رقم می زند.
والدین باید تا حدی با بازیهای رایانه ای آشنا باشند و بدانند که هر بازی برای چه رده سنی است.
به دلیل بروز خشونت در بازیهای رایانه ای شاهد آثار کوتاه مدت پرخاشگری در کودکان خواهیم بود خصوصاً اینکه مواجهه با خشونت در بازی های رایانه ای باعث توجیه کردن خشونت در روحیه کودکان می شود و این نگاه و باور را به وجود می آورد که دنیا مکان خصومت آمیزی است و در نتیجه باعث تحریک خشونت در آنان می شود.
💌شمابهیکزندگیدعوتشدهاید💌
───────────
💠ایتا
@Zendegi_plus
💠شاد
https://shad.ir/Zendegiplus
🌐سایت زندگی پلاس:
https://zendegiplus1.ir
مراقب لینک ها و یا برنامه های ارسالی از طرف افراد ناشناس باشید
مجرمین سایبری با ایجاد لینک ها و نرم افزارهای آلوده سعی دارند به اطلاعات ذخیره شده بر روی سیستم های رایانه ای و تلفن های همراه نفوذ کرده و از این طریق به راحتی کنترل سیستم قربانی را در دست بگیرند و بدون اطلاع کاربر از اطلاعات شخصی آنان سوء استفاده کنند لذا به هیچ عنوان بر روی لینک های ناشناس کلیک نکرده و برنامه های مورد نیاز خود را تنها از طریق سایتهای رسمی دریافت کنید.
ردیابی همسر، ۱۰ میلیون تومان آب خورد
در پی مراجعه احدی از شهروندان به پلیس فتا مبنی برداشت غیر مجاز ۱۰ میلیون تومان از حساب بانکی وی و پس از تحقیقات کارشناسان پلیس فتا مشخص شد همسر شاکی چند روز قبل پیامی را در یکی از شبکه های اجتماعی مشاهده کرده که عنوان میکند برای ردیابی همسرتان می توانید شماره تلفن وی را در یک سایت ثبت کنید همسر شاکی نیز کنجکاو شده و بدون بررسی صحت سایت اقدام به ثبت اطلاعات کارت بانکی همسرش برای پرداخت هزینه ۱۰۰۰ تومانی ثبت نام در سایت می کند قافل از اینکه سایت جعلی بوده و پس از آن سارقین با دست یابی به اطلاعات کارت بانکی و رمز دوم کارت اقدام به برداشت غیر مجاز می نمایند.
💌شمابهیکزندگیدعوتشدهاید💌
───────────
💠ایتا
@Zendegi_plus
💠شاد
https://shad.ir/Zendegiplus
🌐سایت زندگی پلاس:
https://zendegiplus1.ir