هيچ پدر ومادرى نميتواند به فرزندش
بگويد تلويزيون تماشا نكن.
بايد پيشنهاد بهترى بدهد تا خودش
تلويزيون را خاموش كند و بيايد.
🔴 کانال تربیت فرزند سامانه آموزشی زندگی آموز رو دنبال کنید.
https://eitaa.com/joinchat/1456013313C6e69fa0110
اثر محبت افراطی در کودکان عبارت است از:
👈 خودخواهی
👈 کم طاقتی
👈 اتکای به غیر یا وابستگی به دیگران
👈 جسارت به دیگران
👈 ضعف نفس و شکوفا نشدن استعدادهای پنهان کودک
🔴 کانال تربیت فرزند سامانه آموزشی زندگی آموز رو دنبال کنید.
https://eitaa.com/joinchat/1456013313C6e69fa0110
درمان خجالت!
کودک خجالتی کودک مضطربی است که باور دارد من بد هستم همه بد هستند و این افراد بد اگر از بدی من آگاه شوند به من آسیب می زنند.
خجالت به معنی عدم حرمت نفس همراه با اضطراب می باشد.
همیشه احساس کودک را تایید کنید.
وقتی ترسید، نگید این که ترس نداره یا نترس، باید گفت می دونم می ترسی.
در صورت نفی و رد احساس کودک، او به این نتیجه می رسد که من هیچی نمی فهمم، هر چه احساس می کنم اشتباه است و شروع به نفی احساس خود و شخصیت خود می کند.
🔴 کانال تربیت فرزند سامانه آموزشی زندگی آموز رو دنبال کنید.
https://eitaa.com/joinchat/1456013313C6e69fa0110
کودکانی که دچاراختلال بیشفعالی هستندکمترقادرندباتاثیرات غذای شیرین مقابله کنند،بنابراین فعالیت جسمی شان افزایش مییابدکه این فعالیت دراثر پایین آمدن گلوکزخون وتلاش برای بکار انداختن مغزاست.
🔴 کانال تربیت فرزند سامانه آموزشی زندگی آموز رو دنبال کنید.
https://eitaa.com/joinchat/1456013313C6e69fa0110
زمانی که برچسبی به کودک میزنیددختر ما عصبیه پسرمابیش فعاله،اصلا حرف گوش نمیده
باعث میشوددیگران کودک شمارابه همین شکل بپذیرند
همچنین شمامنفی صحبت میکنید کودک شماهم آن رفتار راخواهد پذیرفت
🔴 کانال تربیت فرزند سامانه آموزشی زندگی آموز رو دنبال کنید.
https://eitaa.com/joinchat/1456013313C6e69fa0110
🔴کودکان چگونه بد آموز می شوند؟
🔸وقتی والدین، خواسته یا ناخواسته، بر کودکانی که چیزی را خراب میکنند، جیغ میزنند، کودکان یاد میگیرند
که «جیغ» بزنند.
🔸وقتی کودکان به این نتیجه میرسند که با جیغزدن به «خواست هایشان دست مییابند، این کار را ادامه میدهند.
🔸وقتی والدین چیزی را به زور از دست کودک میگیرند، کودک «زورگیری» را یاد میگیرد.
🔸برخی از والدین به کودک بیاشتها میگویند: «اگر غذا نخوری، آن را به فلانی میدهیم!»، اینگونه، کودک «خسیس بودن» را میآموزد.
🔸وقتی والدین، برای آرامش کوتاهمدت خودشان، به کودکان وعدههایی میدهند، کودک «دروغگویی» را میآموزد.
🔸وقتی والدین، برای آرامش کودکِ آسیبدیده، دیوار یا اسباب بازی را با سیلی میزنند و میگویند: «اینو زدمش، دیگر گریه نکن»، کودک «انتقامگیری» را میآموزد.
🔴 کانال تربیت فرزند سامانه آموزشی زندگی آموز رو دنبال کنید.
https://eitaa.com/joinchat/1456013313C6e69fa0110
هفت نکته کوتاه برای پرورش کودکی شاد
۱-اولین راز پرورش كودكی شادتمجیداز اوست.
۲-عملكرد کودک را نقدكنید ونه شخصیت او را.
۳-افكار مثبت و تاییدكننده را به كودکتان القا كنید.
۴-كودكان كمسن با احساس امنیت شاد میشوند.
۵-به كودكان بیاموزید كه خوشبین باشند.
۶-كودكان چاق،در مقایسه باسایر كودكان، افسردهترند.
۷-سعی نكنید كودک خود را از همه ناراحتیها دور نگه دارید.
🔴 کانال تربیت فرزند سامانه آموزشی زندگی آموز رو دنبال کنید.
https://eitaa.com/joinchat/1456013313C6e69fa0110
؛﷽
🔵 امام صادق عليه السلام (به ابو هارون مكفوف) فرمودند :
🌸اى ابو هارون!
ما كودكان خود را، به خواندن تسبيحات فاطمه عليهاالسلام فرمان مى دهيم همچنان كه به خواندن نماز فرمان مى دهيم،
پس به آن، چنگ در زن؛
زيرا هر بنده اى به آن چنگ زند، بدبخت نمى شود.
(الكافی، ج۳، ص۳۴۳)🌸
🔴 کانال تربیت فرزند زندگی آموز
https://eitaa.com/joinchat/1456013313C6e69fa0110
؛﷽
🔵 تو رژه امسال یه عالمه موشک و پهپاد مخوف رونمایی شد
اما باور کنین تصویر این رژه از همه اونا برای غرب و دشمنان ایران دردناکتر و خطرناک تر بود ؛ چرا ؟
خانواده ؛ تا وقتی در ایران مفهوم خانواده ارزش داره دشمن هیچ غلطی نمیتونه بکنه :)
"Mehdi"
🔴 کانال تربیت فرزند زندگی آموز
https://eitaa.com/joinchat/1456013313C6e69fa0110
چرا نوجوانم سیگار میکشد؟ چگونه با او رفتارکنم؟
یکی از مهمترین علتهای ترک ناموفق سیگار، تعارضات حل نشده و رفع نشدن مشکلات اولیه است. شاید فرزندتان میخواهد با آتش سیگار تنشهایش را آرام کند و شاید دوست دارد با این کار کمی با شما لجبازی کند، پس با فراهم کردن خانهای آرام و تقویت ارتباطتان این انگیزهها را از او بگیرید. از طرف دیگر، ممکن است او با این روش بخواهد در میان همسالانش وجههای کسب و احساس غرور و مردی کند. با کمک یک مشاور یا روانشناس شما میتوانید انگیزههای احتمالی سیگار کشیدن او را کشف کنید و با توجه به نیازهای فرزندتان برای ترک سیگار او تلاش کنید.
✨سخت اما شدنی
مشکلی که با آن روبهرو شدهاید کوچک نیست و حل شدنش هم ساده نیست، پس صبور باشید و اجازه ندهید اضطرابی که در شما ایجاد شده، این مشکل را بزرگتر کند. وقت آن رسیده که بپذیرید روشهای تربیتی قبلی کارآمد نبوده و لازم است در برخورد با این مشکلات باآگاهی و درایت بیشتری رفتار کنید. شاید شمایی که همیشه به شیوه امروزتان با فرزند خود برخورد میکردهاید و این روزها پاسخ دلخواهتان را از او نمیگیرید، برای تغییر رفتارهایتان نیاز به کمک متخصص داشته باشید. اگر سردرگم شدید و ندانستید تغییر را از کجا باید شروع کنید، با روانشناسان یا متخصصان تربیتی مشورتکنید.
✨مهربان اما قاطع
لازم است که در اوج مهربانی قاطع هم باشید. به فرزندتان آزادی بدهید اما در عین حال محدودیتهایی را هم برای او وضع کنید و در مورد این محدودیتها قاطع باشید. ساعات ورود و خروج فرزندتان باید مشخص باشد اما با سختگیری بیش از حد و محدود کردن بی اندازه رفت و آمدش، کار را سختتر نکنید. به او آزادیهای بی خطری بدهید و در مقابل با او برای پذیرش برخی محدودیتها توافق کنید.گذشته از این با رفتار درست، فرزندتان را متکی به خود بار بیاورید. به او نشان دهید که در صورت نیاز همیشه برای حمایت از او حاضر هستید اما قرار نیست مسئولیت اشتباهات او را برعهده بگیرید. فرزندتان نباید به پشتوانه حمایتهای شما، بدون ترس از عواقب رفتارش آگاهانه اشتباه کند.
✨با همسرتان همگروه شوید
شما و همسرتان باید روش مشترکی را در برخورد با فرزندتان در پیش بگیرید. رفتار دوگانه شما و مشاجراتتان در مورد روشهای فرزندپروری، میتواند او را نسبت به توصیههای هر دوی شما بی اعتماد کند. نوجوانانی که در یک خانه آرام و در کنار خانواده ای همدل و صمیمی زندگی میکنند، کمتر به رفتارهای آسیبزا رو میآورند. اگر میخواهید فرزندتان رفتار سالمتری در پیش بگیرد، وقت بیشتری با او بگذرانید و صمیمیت بیشتری در خانه ایجاد کنید.از طرف دیگر با نظارت و مدیریت غیرمستقیم فرزندانتان، امكان تجربه کردن را به او بدهید و اعتماد به نفساش را تقویت کنید. هر روز بایدها و نبایدهای جدیدی را برایش تعریف نکنید و این حس را در فرزندتان ایجاد کنید که توان تمایز خوب و بد را دارد و در صورت ابهام پیدا کردن در برخی موارد، میتواند با همفکری شما مشکلش را حل کند.
✨تفاوتها را نادیده نگیرید
قطعا وقت آن رسیده که تفاوتهای اساسی میان خود و فرزندتان را کشف کنید. اگر میخواهید این رابطه را ترمیم کنید، باید از روحیات و خصوصیات یکدیگر مطلع شوید. برای درک یکدیگر به دنبال زبانی مشترك بگردید و راه حلی پیدا کنید که اجرا شدنش خواسته هر دوی شما باشد.
✨بگویید نگران هستید
خواستهها و نگرانیهای خود را با فرزندتان در میان بگذارید و به جای تعبیر و تفسیر نامطمئن رفتار نوجوان از او در مورد اندیشهها، نیازها و دلایلی که برای رفتارهایش دارید سؤال کنید تا بهتر متوجه موضوع شوید و سپس به دنبال راهحل بگردید.
✨او را وارد دنیای بزرگسالان بکنید
به نوجوانتان فرصت اظهارنظر بدهید و در مورد كارهای گوناگون با او مشورت کنید تا در ضمن احترام به شخصیت و حفظ استقلال او، حس مسئولیت پذیری و اعتماد به نفساش را هم تقویت كرده باشید. مشورت با نوجوانان آنها را به دنیای بزرگسالان وارد میکند و از طرف دیگر با برخورد اندیشههای نوجوان و والدین، كم كم نگرش صحیحتری در هر دو طرف ایجاد میشود و به جای حل تنشزای مشکلات، نظرها در جریان گفت و گو به هم نزدیکتر میشوند.
نه گفتن را آموزش دهید
فرزند شما باید مهارتهای زندگی و به ویژه مهارت نه گفتن را یاد بگیرد. او باید بتواند با درخواستهای نابجای دیگران مقابله کند و در برابر خواستههای آنها برای مصرف سیگار یا دیگر مواد آسیبزا نه بگوید. اگر بتوانید اعتماد به نفس فرزندتان را تقویت کنید، قطعا نگرانیتان در این مورد کمتر خواهد شد
🔴 کانال تربیت فرزند سامانه آموزشی زندگی آموز رو دنبال کنید.
https://eitaa.com/joinchat/1456013313C6e69fa0110
تکنیک هایی برای کنترل مضرات منفی تماشای تلویزیون در کودکان
✨ثابت قدم باشید این اولین قدم در تربیت درست کودک است زمانی که در منزل نیستید هم می توانید تماشای تلویزیون را کنترل کنید اگر با کودک خود به توافق رسیده اید و قول داده است به اجرای آن پایند باشد ثابت قدم باشید چه در منزل باشید و چه در منزل نباشید این برنامه باید اجرا شود.
گاهی برای اجرای دقیق برنامه یک بار یادآوری کفایت می کند ولی اگر احساس می کنید که نمی توانید به کودکتان اعتماد کنید که صرفا برنامه های تعیین شده را تماشا کند یا اینکه نگران هستید که در نبود شما برنامه های مختص بزرگسالان را تماشا کند
می توانید دکمه انتخاب کانال را از جا درآورید یا اینکه از رابط قابل جدا شدن استفاده کنید و یا اینکه از قفل مخصوص کانال ها استفاده کنید تا کودک صرفا بتواند کانال های مخصوصی که برای او تعیین کرده اید را تماشا کند
یکی از مهمترین و بهترین توصیه ها به والدین درباره ی تماشای زیاد تلویزیون در کودکان این است که کودک را در تماشای تلویزیون همراهی کنید
زمان هایی که می توانید با کودکتان تلویزیون تماشا کنید را مشخص کنید و در مورد چیزی که می بینید گفتگو کنید.
اگر کودک بتواند با افراد بزرگسال تلویزیون تماشا کند و در مورد شخصیت های فیلم و برداشتی که از برنامه داشته است با پدر و مادرش گفت و گو کند باعث می شود هدفدار تلویزیون نگاه کردن را یاد بگیرد.
پس با این روش گفته شده نتایج مثبت تماشای تلویزیون را در کودکان تقویت می کنید و اثرات منفی در کودک را کاهش می دهید.
این روش باعث می شود کودک شما تجزیه و تحلیل کردن را یاد بگیرد شما می توانید درباره ی چیزی که در حال نمایش است با یکدیگر گفتگو کنید به طور مثال سوالات زیر را از اعضای خانواده و کودک خود بپرسید :
آیا این داستان واقعی است یا تخیلی است ؟
همین کار باعث می شود که کودک شما از اثرات تخریب کننده ی فیلم های ترسناک در امان باشد
آیا کارهایی که در حال انجام است خطرناک است ؟
آدم های داستان راجع به یکدیگر چه فکری می کنند؟
در مورد شخصیت های داستان چه احساسی داری؟
این برنامه برای تو چه احساسی را ایجاد می کند ؟
در مورد راه هایی که شخصیت های داستان می توانند بدون آنکه به خشونت دست بزنند مشکلاتشان را حل کنند صحبت کنید کودک را تشویق کنید که پایان جدیدی برای داستان بسازد این کارها می تواند نگاه نو و جدیدی را در کودک ایجاد کند
شما می توانید در مورد رفتارهای نادرست شخصیت ها صحبت کنید و بگویید بر مبنای خشونت و سهل انگاری چه اتفاقات بدی برای شخصیت ها افتاده است و شخصیت ها چه رفتارهایی را می توانستند جایگزین آنچه انجام دادند بکنند ؟
یکی دیگر از بازی های سرگرم کننده که می تواند باعث خلاقیت و ایجاد حس مثبت در کودک شود این است که آگهی های تجاری را با کودک مورد نقد قرار دهید یعنی به او یاد دهید که با دیدی انتقادی نگاه کند تا بفهمد که هدف آن ها از اینکه این آگهی را درست کرده اند چیست ؟
بطور مثال به او بگویید ترانه های تبلیغاتی سعی دارند او را وادار به چه کاری کنند چرا این همه آگهی اسباب بازی پخش می شود در مورد میزان کیفیت و هدفی که می تواند پشت آگهی های تبلیغاتی باشد با کودک خود صحبت کنید .
به همین راحتی می توانید عوارض تماشای تلویزیون در کودکان و اثرات منفی تماشای تلویزیون در کودکان را به نقاط مثبت و کارآمد در کودکان تبدیل کنید.
🔴 کانال تربیت فرزند سامانه آموزشی زندگی آموز رو دنبال کنید.
https://eitaa.com/joinchat/1456013313C6e69fa0110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خب پدر و مادرای عزیز.
بچه ها رو ثبت نام کردید؟
خیالتون راحت شد؟
به قول استادعالی تعجب میکنم از والدینی که به آموزش فرزندانشون خیلی اهمیت میدن اما خودشون برای تربیت فرزند هیچ تلاشی نمیکنن. نه کتابی میخونن، نه آموزشی😔
❗️این ویدئو رو حتما ببینید
موضوع ویدئو: شاه کلید تربیت فرزند از زبان استاد عالی
🔴 کانال تربیت فرزند سامانه آموزشی زندگی آموز رو دنبال کنید.
https://eitaa.com/joinchat/1456013313C6e69fa0110