✍یوسف غلامی . نویسنده:
طنزها هم باید درس آموز باشند. مانند این طنز:
چه کشوری است که سران سیاست آن بیش از همه سران سیاست حرف می زنند؟ حرف...حرف...حرف ! والبته هرگز هم خسته نمی شوند، که با حرف زدن بیشتر توان می یابند.
در نخستین کتاب طلاب ، اولین جمله این است: بدان که کلمات لغت عرب بر سه گونه است: اسم است و فعل است و حرف.
ظاهرا برخی سران سیاست معتقدند که کلمات لغت عرب بر سه گونه است: حرف است و حرف است و حرف.
✍یوسف غلامی .نویسنده.
با تقدیم بهترین سلام.
اگر بدگویی از مومن نبود نام می بردم !
چندی است پیوسته رنجیده رفتار برخی مدعیان دین داری هستم و نمی توان نامشان را بر زبان آورد.
در گفتار اهل بیت علیهم السلام چندان بر خوش رویی تاکید شده است که انسان فکر می کند فرد غیر خوش رو، به طور کلی شیعه نیست. این در حالی است که برخی شخصیت های سیاسی یا فرهنگی به تلخ رویی ، شهرت یافته اند.
می خواستم در فضای مجازی صریح اعلام کنم: هر کس توانست از فلان شخصیت عکسی خوش رو بیابد، به وی جایزه ای می دهم که در باور نگنجد. اما بعد نگران شدم که شاید این کار ، جلوه ای از بدگویی باشد.
دوستی صمیمی گفت: اگر هم اعلام شما بدگویی نباشد ، باز ممکن بود شما بازنده شوی. چون فردی که تا بدین میزان از معارف اهل بیت علیهم السلام دور باشد، چه بسا فردا در جایی بخندد و از کسی بخواهد که از او عکس برداری کند تا جایزه شما را برباید.
گفتم راست می گویی ولی از این رنجیده ام که این فرد هفت منصب رسمی دارد و ۱۶۸ شغل جانبی. هر روز هم به وی منصبی تازه تقدیم می کنند. نه به خاطر فضایل وی ، که به خاطر جنبه هایی که نمی توان بیان کرد.🙈🙈🙈🙈🙈🙈
✍ یوسف غلامی. نویسنده.
با سلام و احترام.
چندی پیش فردی دانا می گفت: تا ۲۵ سال دیگر اثری از اسرائیل باقی نیست.
گفتم این نوید خوشایندی است ، اما از کجا اطمینان یابیم که ما خودمان تا ۲۵ سال دیگر باقی باشیم! با مدیریتی که صهیونیست ها بر نظام پزشکی حاکم بر کشور ما دارند، از ما تا کمتراز ده سال دیگر اثری باقی نیست که شاهد مرگ اسرائیل باشیم. و آنها این نکته را به خوبی می دانند و زود هنگام تر منتظر نابودی مایند تا ما در انتظار زوال آنان.
ما با خود فکر می کنیم سران صهیونیست اسرائیل پس از شنیدن این وعده هولناک ، تا به امروز آرامش ندارند. اما بدون تردید چنین نیست. آنها اینک جنگ را به درون کشور ما کشانده اند، چه در عرصه نظام پزشکی و چه در جنبه های فرهنگی. و ملتی که جنگ به درون کشورش راه یابد امید پیروزی اش بسیار کم است.
در حال حاضر همه کسانی که از دین و دین داری ما گریزان و دلسرد شده اند ، همانند هر زن بی حیا که حجاب را کنار گذاشته است ، هر کدامشان یک لشکرند.
آیا تا به حال ، به تاثیر ویرانگر حضور زنان و دختران بی حجاب خیابانی دقت کرده اید؟ کاملا پیدا است که همانند داسی که گندم درو می کند ، در حال درو کردن ایمان افرادند. هر کدامشان یک لشکرند ، نه یک نفر.
در این نبرد ، از ما نه ۲۵ سال دیگر، که فقط تا چند سال آینده هیچ اثری باقی نخواهد ماند که شاهد زوال اسرائیل باشیم.
✍ یوسف غلامی. نویسنده.
سلام بر همراهان فهیم.
چندی است کلمات مفهوم حقیقی خود را از دست داده اند. همین که کسی کلمه حیا را بشنود بی درنگ افراد پوشش زنان و زیر جامه خردسالان را به خاطر می آورند. به خردسالان سفارش می کنند که جامه خود را در حضور بزرگ سالان از تن در نیاورد و ....!
البته اینها هم از مراتب حیا است: حیای فردی. اما یک حیای جمعی و سازمانی و تشکیلاتی نیز وجود دارد. باید به جامعه ای که قیمت کالاها در آن ثبات ندارد جامعه بی حیا گفت. باید شرم کنیم از این که در کشوری زندگی می کنیم که سالیانی طولانی در آن قیمت هیچ جنسی هیچ ثباتی ندارد.
شنیده اید کسی به دیگری فحش دهد و آن یکی به وی می گوید: خجالت بکش. شرم کن.
اینک کسی نیست به سران سیاست و اقتصاد کشور ما بگوید خجالت بکشید و شرم کنید.
#حیا
✍ یوسف غلامی. نویسنده.
سلام.
در حاشیه ماجرای سانحه برای رئیس جمهور محبوب کشورمان افزون بر تالم و تاثر سزاوار است افراد بدین نکته بیندیشند :
به واقع اگر رئیس جمهور محبوب کشور ما فردی خالص و خدمت گزار بود ، که البته چنین بود، چگونه می توان پذیرفت که خداوند ادامه زندگی او را برای خدمت به مردم روا ندانست؟
آیا مردم صلاحیت و لیاقت حضور او را داشتند و خداوند دریغ شان داشت؟
مبنای دینی چه پاسخی برای این پرسش دارد؟
#رئیسی
✍ یوسف غلامی . نویسنده
رازهای عرفانی سانحه دلخراش سقوط بالگرد رئیس جمهور !
پس از رخداد سانحه سقوط بالگرد رئیس جمهور محبوب کشورمان ، شماری از افراد در فضای مجازی به تحلیل عرفانی این قضیه پرداخته اند و چنین وانمودند که گویا راز این حادثه را کشف کرده اند. بعضی نیز ندانسته این گفتارها را در فضای مجازی منتشر می کنند.
این افراد به موجب ناآشنایی شان با مبانی دینی نمی دانند که کشف راز این پدیده ها در مرحله نخست برای غیر معصوم ممکن نیست. افراد غیر معصوم هم به دشواری به راز این حوادث پی می برند و آن گاه هم که پی ببرند برای کسی بیان نمی کنند. و آن هم که بشنود ، برای دیگری بیان نمی کند.
وقتی مطلبی نقل مجالس فضای مجازی شود و هر عابد و فاسقی آن را به شکل پیام دریافت کند و برای دیگری ارسال کند، معلوم است که نه فقط راز نیست ، که بازیچه قرار دادن اعتقادات مردم و شوخی ناروا با مبانی دینی است.
✍ یوسف غلامی. نویسنده:
گاه دوچرخه بهتر از بالگرد است.
عمر افراد در علم خدا محفوظ است و تقدیر حتمی را نمی توان تغییر داد اما بخشی از تقدیر را ما خود رقم می زنیم. بر این اساس این گفته را نمی شود یک طنز برشمرد که:
"خلبان بالگرد رئیس جمهور اگر خود و همراهانش با دوچرخه از رشت به تبریز می رفتند شاید اینک پس از چند روز به سلامت به تبریز رسیده بودند، ولی خواستند زودتر به مقصد برسند و با بالگرد پرواز کردند، بالگردی که ساخت ۵۴ سال پیش بود."
خدای بر آنها و بر ما رحمت آورد و جایگاهشان را متعالی سازد.
✍ یوسف غلامی. نویسنده:
مرگی که از الطاف خفیه الهی بود !🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙊
به تازگی از برخی شخصیت های مذهبی شنیده شده است که گفته اند " مرگ رئیس جمهور از الطاف خفیه الهی بوده است و هنوز زود است که اسرار و الطاف الهی در این باره روشن شود.
به واقع بیماری توهم در روزگار ما بیماری فراگیری شده است. امیر مومنان علی علیه السلام فرمود: خداوند رحمت آورد بر بنده ای که قدر و جایگاه خود را خوب بشناسد.
ما بندگان غیر معصوم و گناه کار درگاه خداوند از چه مرتبه و دانش و جایگاهی برخورداریم که بتوانیم الطاف خداوند را بشناسیم، آن هم الطاف خفیه او را !
جز امام معصوم و فرد در رتبه بعد از او هیچ کس از جایگاه معنوی چندانی برخوردار نیست تا بتواند مرگ کسی را از الطاف الهی یاد کند.
✍ یوسف غلامی. نویسنده:
پاسخ به پرسش های شب اول قبر با مراجعه به مرکز پاسخ گویی به پرسش های مذهبی !
با تقدیم سلام و عرض ارادت.
چندی پیش در انتقاد به عملکرد فرهنگی و سیاسی برخی سران سیاست و فرهنگ، یکی از توجیه گران قهار وضعیت موجود در پاسخ بنده نوشتند: من جواب شما را نمی دانم. اگر به دنبال پاسخ هستید می توانید به مرکز پاسخ گویی پرسش های مذهبی در فلان سایت مراجعه کنید ! 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈
گفتم برو خدا را شکر کن که در شب اول قبر فقط پاسخ پرسش های بنیادی را از تو خواهند. اگر چنین نبود و در شب اول قبر از شما می پرسیدند " در باره فلان خبط سیاسی که آثار هولناک و ویرانگر داشت و مقصرش فلانی و فلانی بود ، نظرت چیست" و به فرشتگان می گفتی برو در سایت فلان جواب را ببین ،
گرزی بر آن فرق تهی از مغزت می کوفتند که ناله ات تا هفت طبقه زیر زمین طنین افکند.
با مشاهده چنین افراد پوک مغز با خود فکر می کنم "شاید جز آلوده شدن فضای مجازی، آب ها هم آلودگی یافته باشند که افراد با خوردن آن تهی مغز می شوند."
هدایت شده از کل من علیها فان
✍یوسف غلامی. نویسنده:
پرسش های فریب کارانه !
هرگاه خواستید بدانید یک فرد در عرصه سیاست یا مسایل اجتماعی تا چه میزان از دانش جامعه شناسی بهره مند است، بدین بنگرید که وی تا چه حد مراقب است به پرسش های فریب کارانه پاسخ ندهد. هنگامی که یک پرسش با نیرنگ مطرح شود در حقیقت پرسش گر قصد دارد مخاطب خود را در باره یک پدیده به اعتراف وادارد.
مثال:
آیا شما با حجاب اجباری موافقید یا مخالف؟
آیا شما با امر و نهی کردن به زنان بی حجاب موافقید یا مخالف؟
آیا موافق گشت ارشاد هستید یا مخالف؟
اینها همه پرسش های فریب کارانه است و پاسخ دهنده هر جوابی دهد ممکن است بازیچه شده باشد.
پرسش باید بدون فریب کاری باشد. این گونه :
آیا آنچه امروز در کشور رخ می دهد تلاش برای اجبار بر مراعات حجاب است؟
آیا شما اعتقاد دارید که خانم ها هر طور خواستند بی حجاب در مجامع عمومی حضور یابند و هیچ کس به آنها اعتراضی نکند و جلوگیری ننماید؟
✍یوسف غلامی. نویسنده:
انسان از نامزدهای بازیگر بازی خورده در شگفت است که از بنیان در عوالمی سیر می کنند که فقط بوی فریب دارد. و صد شگفت از مردمانی که می دانند کسی در حال فریب آنان است و همچنان هوادار اویند.
شماری مدعی مدیریت جامعه شده اند که به عمرشان پنج صفحه مطالعه جامعه شناسانه نداشته اند. برای مدیریت جهان نسخه می پیچند، در حالی که برای به سامان آوردن معضلات کشور و ملت خود از ارائه یک راهکار ساده ناتوانند.
از آنان انتظار نداریم سال ها جامعه شناسی مطالعه کرده باشند. ولی سزاوار هم نمی دانیم دهان به یاوه باز گذارند و مدعی شوند که می توانند جهان را اداره کنند.
کسی که خود جامعه شناسی نخوانده باشد و ده ها جامعه شناس در استخدام وی نباشد و سپس مدعی شود که می تواند کشوری را اداره کند ، ریاست طلب ناآگاهی است که فرمانروایی اش جز در سایه جهل مردم دوام نمی یابد.
✍ یوسف غلامی. نویسنده:
در حاشیه انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۳ :
چند روزی پیش از برگزاری انتخابات یکی از شخصیت های نامور و محترم سیاسی در ارشادهای خود نسبت به موضوع انتخابات فرمودند: کسانی که در انتخابات شرکت می کنند با هر عقیده و نظر متفاوتی که نسبت به نامزدها دارند در حقیقت با شرکت خود در انتخابات، نظام را تایید کرده اند!
این در حالی است که همه می دانیم شمار فراوانی از شرکت کنندگان در انتخابات، در ِآرزوی برچیده شدن نظام کشورند و چه بسا امیدوارند که با انتخاب فرد مورد نظرشان به زودی بدین آرزو دست یابند. چطور ممکن است فردی کسی را برای ریاست جمهوری برگزیند که متهم است مهره بهائیان است و سپس بگوییم این فرد با شرکتش در انتخابات و برگزیدن چنین شخصی، در حقیقت نظام را تایید کرده است؟ !
به نظر می رسد این گفتار فقط در مورد گروه معتقد به انقلاب ، سنجیده و صحیح باشد ، اما در مورد آنان که دشمن نظام اند ، ....! !
دشمنان انقلاب و نظام اگر هم در انتخابات شرکت جویند، در حقیقت می خواهند با حضور خود در انتخابات و برگزینی فرد فاسد ، به فرو پاشی نظام کمک کرده باشند، نه آن که تایید کننده نظام باشند.
از سویی چه بسا این دست گفتارها سبب شود افراد مخالف انقلاب، به جای حضور بیشتر در انتخابات ، از شرکت در انتخابات بپرهیزند.چون بدان ها وانمود شده است که شرکت شان در انتخابات یعنی تایید نظام.
#انتخابات
✍یوسف غلامی نویسنده :
آزمون سخنوران رسانه ملی با !
شگفت زده نشوید اگر بشنوید شماری از سخنوران رسانه ملی در رویداد انتخابات در چنگال برخی نامزدها گرفتار آمدند و مبلغ آنان شدند. در قبال چه ؟ نمی دانیم و ای بسا بدانیم و روا نباشد چیزی بگوییم. کسانی که در رسانه ملی مدعی بودند می خواهند سمت خدا را به مردم نشان دهند.
با مشاهده این آزمون ها بیشتر به ژرفای این کلام امام معصوم پی می بریم که : روزگاری بر شما شیعیان رخ خواهد داد که همه در امتحانات بسیار دشوار قرار گیرید ، تا جایی که به شدت غربال شوید. آن گونه که از هر ده نفر شما یکی سالم ماند.سپس دیگر بار غربال می شوید تا از همان ده نفر باقی مانده از صد نفر ، یکی باقی ماند... و همین طور ...
#انتخابات
هدایت شده از کل من علیها فان
🤦♂️ به ناپلئون خبر داده شد : در جنگ پیروز شدیم . ناپلئون پرسید ؟ چقدر تلفات دادیم ؟ گفتند : ۶۰ درصد نیروهایمان کشته شدند!
*ناپلئون گفت : یک بار دیگر پیروز بشویم ، به طور کلی نابود خواهیم شد !
حال حکایت امروز ماست.
می گویند با مقاومت در مقابل تحریمهای دشمن پیروز شدیم !!🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈
پیروزی که با ویرانی اقتصاد ،
انهدام تولید ناخالص داخلی کشور ،
به زیر خط فقر رفتن ۶۰ میلیون ایرانی ،
فرسوده شدن زیرساختهای کشور ،
نابود شدن صنعت گردش گری ،
تاراج سرمایهها ، مسدود شدن صدها میلیارد سرمایه کشور در بانکهای خارجی ، فرار جوانان به خارج کشور ، گرانی های بی مهار ، فاصله گرفتن مردم از دین و...🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙊
به واقع این پیروزی ، کمتر از نابودی نیست.
اگر ما فقط کمی اندیش مند و حقیقت پذیر باشیم، به سادگی باید این مبنا را بپذیریم که: "همیشه برای ارزیابی پیروزی و شکست باید بدانیم آنچه به دست آورده ایم در قبال از دست دادن چه بوده است."
هدایت شده از کل من علیها فان
یوسف غلامی. نویسنده.
عزادار برای حسین علیه السلام و غافل از جلب رضایت حضرت حجت علیه السلام.
انتخابات ریاست جمهوری به پایان رسید. گروه های مردمی در این زمینه سه دسته بودند:
دسته ای به ظاهر معتقد به مبانی دینی که شرکت در انتخابات را نه فقط وظیفه نمی دانستند ، که آن را لغو و بلکه غیر جایز یا غیر لازم می شمردند.
دسته دوم : آنان که شرکت در انتخابات را مانند نماز واجب می دانستند.از اینان برخی به آقای فلان رای دادند و بعضی به رقیب وی.
از این سه گروه کدام یک بر طریق هدایت اند؟ اینان هریک تصور می کنند به طور دقیق همان را انجام داده اند که مورد رضای حضرت حجت علیه السلام است.
به راستی آیا این هر سه دسته، رفتار و انتخابشان مورد رضایت حضرت بوده است ؟
بخش غم انگیز این عملکرد آن است که هم اینک از این هر سه دسته در مراسم عزاداری امام حسین علیه السلام شرکت می جویند و بر مظلومیت حضرت اشک می ریزند. مردمانی که بدون تردید دو گروهشان در ضلالت اند و رفتارشان مایه رنجش حضرت حجت علیه السلام.
اما کدام دو گروه؟
همه خود را گروه نجات یافته و رفتارمان را محبوب نظر حضرت می دانیم.
هدایت شده از کل من علیها فان
توضیح:
گروه اول: آنان که رای ندادند.
دوم: آنان که رای به آقای الف دادند.
سوم: آنها که به آقای ب رای دادند.
هر سه خود را بر حق می دانند و مورد رضایت حضرت.
این غیر ممکن است. باید فقط یک گروه بر ضلالت نباشد. یعنی دو گروه بر ضلالت اند و عامل رنجش حضرت.
خدا بیامرزد استاد ما مرحوم شهید مطهری را که می فرمود: از فرا رسیدن آن روز بترسید که منبر و خطابه به دست جماعت مداحان سپرده شود.
و البته این دست مداحان 👆🏻 نه همه آنان.
و بدتر از آنان ، سخنورانی اند که پرورش دهندگان این مداحان و ترویج کنندگان همین اباطیل اند.
چقدر باید فردی با مبانی دینی اهل بیت علیهم السلام بیگانه باشد که چنین خزعبلاتی به مردم ارائه کند و مستضعفانی که شنونده سخن او باشند و این بافته ها را از او بپذیرند.
مظلوم آن امام غایب که برای ظهورش در انتظار مقدمه سازی برزخیان باشد.
هدایت شده از کل من علیها فان
اگر فردای روز عاشورا روزنامه ای منتشر می شد ، چه تیترهایی داشت؟
این پوستر اثر محمدصادق پورمیر است که به عنوان پوستر برتر در هشتمین سوگواره هنر عاشورایی انتخاب شد.
✍ یوسف غلامی . نویسنده :
تصویر بالا را کسی برایم فرستاده است. باید دید که همین فردا همه برای یکدیگر ارسال کنند. قبل از این که ما هم برای دیگران ارسال کنیم خوب است به این نکته توجه کنیم:
" آیا آنان که امام را کشتند مسلمان بودند؟ "
زیارت عاشورا و مبانی اهل بیت علیهم السلام این را نمی گوید.
کسی که اسب خود را برای کشتن امام زین کند، هرچند به کشتن امام موفق نشود، تنها به خاطر نیت کشتن امام(بدون توبه) مستوجب عذاب ابد است. نیز آن که در کربلا نبوده و به کرده کربلائیان راضی بوده، مخلد در آتش است.
مبنای قرآن و ادعیه و روایات اهل بیت علیهم السلام ، منافق را که مصداق بارز آن معاندان اهل بیت است، از هر مشرک و کافر و ملحد بدتر می داند.
قاتلان امام حسین علیه السلام منافق بودند ، نه مسلمان. تعبیر نفاق در باره مسلمانان بعدازشهادت پیامبر ، خاص معاندان اهل بیت است.(و آن نیز کنایه از طرفداران آن سه فردی است که غاصب خلافت شدند.)
به ویژه در ایام محرم این دست پیام ها در فضای مجازی شایع می شود که : قاتل حسین مسلمانان بودند! ! این ترفند و تعبیر، بسیار حساب شده و معنا دار به کار رفته است.در حقیقت شگرد اثبات این است که "سنی جماعت هر چه باشد مسلمان است" ! حال آن که چنین نیست. سنی معاند از هر مشرک و کافر بدتر است.
#روزنامه
🔰 پدر روح ا... زم. (اعدام شده مفسد شبکه معاند خارج از کشور)
که سالها ریاست حوزه هنری کل کشور را در دست داشته است.
✍ نویسنده: یوسف غلامی
برخی می گویند چه بسیار افراد دیگری هنوز هستند که در کشور مسئولیت فرهنگی دارند و معلوم نیست چه زمان چهره واقعی شان آشکار می شود.
و من می گویم: برای شناخت واقعیت چهره ها بیش از گذشت زمان ، به تقوا و بینش و فهم نیازمندیم. آن که تقوا ورزیده باشد و دارای بینش، هم اینک به درستی می تواند درک کند که تقریبا عرصه فرهنگ و دین ورزی و سخنوری ، سراسر در اختیار لودگان و سفها و سرسپردگان دنیای سیاست است. فهم این موضوع به گذشت زمان نیازمند نیست.
آن که منتظر است گذشت زمان چهره شخصیت ها را برایش روشن کند، باید مطمئن شود که هم اکنون ممکن است مرید و سرسپرده کسانی باشد که فردا به ضلالت شان ایمان خواهد آورد.
https://eitaa.com/zendegidarroshanayi
هدایت شده از کل من علیها فان
✍یوسف غلامی. نویسنده:
اندر حکایت معجزات سرود سلام فرمانده !
در روزهای آغاز انتشار و شهرت سرود سلام فرمانده، بسیاری از شخصیت ها ی سرشناس و غیر شناس در تمجید از تولید و نشر این سرود ، به اظهار نظر پرداختند. آنها در بزرگ داشت این سرود شتاب زده سخنانی گفتند که گویی سرود را حضرت حجت علیه السلام املا کرده و گروهی اجرایش کرده اند.
🔍سبحان الله. این سرود هم از نظر سبک و هم از نظر محتوا بدون تردید دارای اشکالاتی است. به طور دقیق بخشی از آهنگ به سبک سروده های زمان طاغوت است.
دوم: از نظر محتوا در بخشی از سرود خطاب به حضرت حجت علیه السلام گفته می شود: " عهد می بندم روزی لازمت بشم!"
این که ما همه باید تلاش کنیم لیاقت یاری حضرت را کسب کنیم امری پذیرفتی و صحیح است ، اما اگر بپنداریم که آن حضرت محتاج ما است ، بی تردید دچار انحراف عقیدتی شده ایم. حضرت برای ظهورش جز به اذن و اراده الهی ، محتاج امداد احدی نیست ، حتی جبرئیل. تا چه رسد به ما مردمان گناهکار درگاه خدا.
به واقع بیماری توهم، بیماری هولناکی است که کم و بیش همه بدان گرفتارند.
#سرود
#فرمانده
هدایت شده از کل من علیها فان
گزيده سلام فرمانده.mp3
2.17M
سالیانی در زمان طاغوت این قسمت👆 از آهنگ سلام فرمانده در مجالس مختلط ، نوای رقص زن و مرد بود. و اینک همان آهنگ تا بدان جا مقدس و ستودنی شده است که مداح معروف محمود کریمی در ستایش از این سرود گفت : حاضرم هر چه برای امام حسین نوحه خواندم و مردم را گریاندم یکجا بدهم و ثواب این سرود را به من دهند. (سرودی که از نظر موسیقی مشکوک است و از نظر محتوا دارای اشکال)🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈
این در حالی است که فقهای فرهیخته شیعه پس از عمری پاسداری از سنگر فقه و تشیع می فرمودند: حاضریم هر چه در راه مرجعیت تلاش کردیم و رنج بردیم ، یکجا تقدیم کنیم و ثواب یک بار گریاندن مردم در مظلومیت سید الشهدا را به ما دهند.
تفاوت دو دیدگاه و بینش و درک را مشاهده بفرمایید.
#سرود
#فرمانده
هدایت شده از کل من علیها فان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کله پاچه سگ غذای دلپذیر برای بیش از یک میلیارد جمعیت کره زمین.
✍یوسف غلامی. نویسنده:
کسی از دانش جویان گریز یافته از عملکرد سران سیاست و تنفر یافته از دین و دین داری ، در جلسه علمی در حضور جمع پرسید: فایده دین جز آنچه امروز در کشور دیدیم و می بینیم، چیست؟
گفتم هر چه نکبت و فلاکت دیدی و می بینی، بدان از دین نیست. از عمل نکردن به دین است. اگر خواستی نقش دین را در زندگی ات بدانی، این قطعه فیلم را ببین. اگر دین نبود تو اینک با افتخار خورنده کله پاچه سگ بودی.
✍یوسف غلامی. نویسنده:
تفاوت شیوه حکومت داری امیر مومنان علیه السلام و دیگران.
زمانی که لشکر امیر مومنان در جنگ صفین در نبرد با لشکر معاویه برای چیره شدن بر آب، به پیروزی رسید، شماری از سپاهیان حضرت گفتند اینک ما بر آب چیره شده ایم. همان طور که آنها آب را بر ما بستند ، ما آب را بر آنان می بندیم تا در کمتر از دو سه روز همه هلاک یا تسلیم شوند.
امام علیه السلام فرمود: من هرگز چنین نمی کنم.
همراهان سپاه پرسیدند چرا؟ ما در حال جنگ با آنان هستیم. تا ساعتی پیش آنها حتی یک قطره از این آب را از ما دریغ داشتند. اینک ما به همین راحتی به آنها اعلام کنیم بیایند از آب بنوشند؟
پاسخ امام علیه السلام فقط یک جمله است که برای بدنام کردن همه سران سیاست و مدعیان دینداری در جهان، کافی است.
حضرت فرمود: ما با آنها در جنگ شدیم تا تربیت شان کنیم اگر بر آب چیره شدند، آن را از دشمن خود دریغ نورزند. اینک برای ما چگونه روا باشد همان را که انگیزه و هدف حرکت ما بوده زیر پا گذاریم.( ما بدین کار ندانسته همه دیگر اهداف متعالی خود را بر باد می دهیم).
این👆 مرام امیر مومنان علیه السلام.
اما شیوه ما : ما زنان ورزشکارمان را می ستاییم که با حفظ یک پوشش نیم بند، تمامی مراتب حیا و بلندای جایگاه زن را بر باد داده اند و دلخوش اند که با حجاب ، اما اندام تمام نما ، در تکواندو بر حریف بی حجاب خود چیره شده اند و نام اسلام و ایران را زنده کرده اند. 🙈🙈🙈🙈
چقدر حجاب را برای ما به دروغ و نیرنگ دگرگونه تفسیر کردند که ما بپنداریم آنچه این زنان پوشیده اند ، حجاب است.
#حکومت
https://eitaa.com/zendegidarroshanayi
✍ یوسف غلامی.نویسنده.
اگر نادانان ساکت می شدند!
این ایام پس از انتخابات سال ۱۴۰۳ پیوسته در فضای مجازی، هریک از سخنوران ، نمایندگان، هنرمندان، بازیگران و بازیچه شدگان در باره مسایل مختلف کشور به اظهار نظر می پردازند.
مثل معروفی است که دیوانه ای سنگی در چاه می اندازد که صد عاقل نمی توانند آن را از چاه درآورند.
حال روزگار ما است. بیماری توهم برخی را بر آن داشته که در باره همه مسایل اظهار نظر کنند. تصور می کنند جهان در انتظار انتشار آرا و افکار آنها است. امیر مومنان علیه السلام فرمود: خوشا آن که قدر و جایگاه خود را بداند. اگر نادانان زبان به سخن گفتن نگشایند هیچ یک از مردمان در باره هیچ موضوعی با یکدیگر اختلاف نمی کردند.
منشا بسیاری از اختلافات همین است که عده ای به توهم دانایی و با تکیه بر شهرت اجتماعی، در هر زمینه به اظهار نظر می پردازند.
آنها تصور می کنند ریشه یاب مشکلات کشورند، اما اگر من آنها را در جایی می دیدم به آنها می گفتم: اگر شما دهان خود را کمتر می گشودید، مشکلات کشور تا بدین میزان پیچیدگی نمی یافت. بیایید برای خدا کمتر حرف بزنید و نپندارید که خدا از فهم و درایت سرشارتان کرده است.
https://eitaa.com/zendegidarroshanayi