﷽
✅ #سوال
سلام بعضی وقت ها دلمون از بد رفتاری بچه هامون پر هست اگر با خواهر یا یکی از اقواممون دردل کنیم اشکالی داره
⬇️# پاسخ
سلام، خیر اشکالی نداره. اما بهتره تلاش کنید کمتر شکایت بچه ها رو پیش دیگران انجام بدین که این هم باعث بدتر شدن اونها و لجبازیشون میشه و هم نظر دیگران در مورد بچه هاتون بد میشه.
حداقل اگر بدی رو میگین خوبی ها رو هم بگین
#درددل_کردن_ازفرزند_پیش_دیگران
╭═━⊰🍃🌺🌺🍃⊱━═╮
@zendegiibehtar
╰═━⊰🍃🌺🌺🍃⊱━═╯
👈کانال زندگی بهتر، با نشر مطالب در این کار خیر، با ما شریک باشید 🌼
﷽
✅ #سوال
سلام
ببخشید یکی میپرسید که چطور خداوند به حضرت موسی گفت برو با فرعون (که اینقدر بد بوده وادعای خدایی مکرده وظلمها و....)با قول لین صحبت کن
وخدا دستور به ترورفرعون نداد !!!
اما یک عده ای در بحبوحه انقلاب اسلانی تعدادی از آدم بدها را ترور کردن ووقتی رژیم شاهی اونهارا دستگیر وکشت مردم گفتن اینا شهیدن
سوال اینجاست که خدا کی وکجا دستور به ترور داده که بعدش کشته شدن در این راه شهادت محسوب بشه؟؟؟
ودرضمن نه اینها بهتراز موسی(ع)بودن
ونه اونها بدتر از فرعون
⬇️#پاسخ
سلام، دو نکته در جواب این سوال است.
اول: دلیلی خداوند به حضرت موسی علیه السلام فرمودند که با فرعون با گفتار نرم صحبت کن، به خاطر این بوده فرعون پدرخوانده حضرت بودند و ایشان را بزرگ کردند و ایشان وظیفه داشت با کسی که به نوعی پدرش بوده با نرمی صحبت کند و تند نشود. همان کاری که حضرت ابراهیم علیه السلام با عموی بت پرست خود که او را بزرگ کرده بود هم انجام دادند.
و از طرفی حضرت موسی علیه السلام برای هدایت فرعون رفته بودند و وظیفه رسالت از جانب خداوند داشتند.
دوم: ترور در اسلام جایی ندارد و حرام است، مگر اینکه شخصی از طرف امام معصوم و یا نائبش محدورالدم باشد و به خاطر اینکه حکومت در دست افرادی است که قانون اسلام را اجرا نمیکنند و یا علیه مسلمین فعالیت میکنند و یا شخص محدورالدم در سرزمین دیگری باشد، با این حکم بر هر مسلمانی لازم است که حکم ولی خود را اجرا کند.
مثل حکم ارتداد سلمان رشدی توسط حضرت امام خمینی (ره) و یا حکم محدور الدم بودن فردی یهودی توسط پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله.
#ترور_در_اسلام
╭═━⊰🍃🌺🌺🍃⊱━═╮
@zendegiibehtar
╰═━⊰🍃🌺🌺🍃⊱━═╯
👈کانال زندگی بهتر، با نشر مطالب در این کار خیر، با ما شریک باشید 🌼
181.7K
⬆️ #پاسخ
﷽
✅ #سوال
سلام
سوال شده که چه تفاوتی بین لعنی که در زیارت عاشورا هست با لعنی که در مجالس عمومی در جلسه های سید صادق شیرازی انجام میشه
وجود دارد؟
#تفاوت_لعن_درزیارت_عاشورا_ولعن_درمجالس_شیعه_انگلیس
╭═━⊰🍃🌺🌺🍃⊱━═╮
@zendegiibehtar
╰═━⊰🍃🌺🌺🍃⊱━═╯
👈کانال زندگی بهتر، با نشر مطالب در این کار خیر، با ما شریک باشید 🌼
﷽
✅ #سوال
سلام چجوری خودمون استخاره با قران بگیریم
⬇️ #پاسخ
سلام یکی از رایج ترین انواع استخاره، استخاره با قرآن کریم است که روش های متعددی دارد:
نوع اول: قرآن را برمی دارید و این دعا را می خوانید: "اَللّهُمَّ اِنّى تَفَأَّلْتُ بِکِتابِکَ، وَ تَوَکَّلْتُ عَلَیْکَ، فَاَرِنى مِنْ کِتابِکَ ما هُوَ مَکْتُومٌ مِنْ سِرِّکَ الْمَکْنُونِ فـى غَیْبِـکَ"؛ خدایا به کتاب تو تفأّل مى زنم (و استخاره مى کنم) و بر تو توکّل مى کنم، پس تو نیز از کتاب خود، آنچه در نهان غیب تو پنهان است، به من نشان بده. سپس قرآن را بگشا و از صفحه اوّل سمت راست، سطر اوّل مقصود خودت را از خدا بخواه. [1]
نوع دوم: مرحوم «سیّد بن طاووس» در کتاب «فتح الأبواب» نقل کرده است که براى استخاره، قرآن را برمى دارى و نخست این دعا را مى خوانى:
"اَللّهُمَّ إِنْ کانَ فِی قَضائِکَ وَقَدَرِکَ، أَنْ تَمُنَّ عَلى اُمَّةِ نَبِیِّکَ، بِظُهُورِ وَلیِّکَ وَابْنِ بِنْتِ نَبِیِّکَ، فَعَجِّلْ ذلِکَ وَ سَهِّلْهُ وَ یَسِّرْهُ وَ کَمِّلْهُ، و اَخْرِجْ لِی آیَةً، اَسْتَدِلُّ بِها عَلى أَمر فَأَئْتَمِرَ، أوْ نَهْـى فَأَنْتَهی فِی عافِیَـة"؛ خدایا اگر قضا و قَدَرت این است که با ظهور ولیّت و فرزند پیامبرت بر امّت رسول خدا، منّت گذارى، پس در ظهورش تعجیل و راهش را سهل و آسان قرار ده و براى من آیه اى بیرون آور که یا در آن امرى باشد که انجامش دهم و یا نهى باشد که ترکش کنم به عافیت و تندرستى.
سپس حاجت و مشکل خود را عنوان مى کنى و آن گاه قرآن را مى گشایى، پس از آن هفت ورق مى زنى، در ورق هفتم، صفحه سمت چپ، هفت سطر را بشمار و در سطر هفتم مطلب خویش را از آن آیه، دریاب. [2]
استخاره با قرآن به شیوه هاى دیگر نیز نقل شده است که براى رعایت اختصار از ذکر همه آنها صرف نظر مى شود
https://www.islamquest.net/fa/archive/fa5113
╭═━⊰🍃🌺🌺🍃⊱━═╮
@zendegiibehtar
╰═━⊰🍃🌺🌺🍃⊱━═╯
👈کانال زندگی بهتر، با نشر مطالب در این کار خیر، با ما شریک باشید 🌼
﷽
✅ #سوال
سلام اینکه می گویند اگر ۴۰ نفر شهادت دهد که یک نفر که به رحمت خدا رفته خیلی انسان خوبی بوده اون شخص بخشیده میشود درست است؟
⬇️ #پاسخ
سلام آنچه در روایت آمده؛ گواهی چهل نفر از مؤمنان بر جنازه مؤمن است که امام صادق(ع) در این زمینه میفرماید: «هر گاه مؤمنى از دنیا برود، چهل نفر از مؤمنان بر جنازه او حضور یافته و بگویند: "اللَّهُمَّ إِنَّا لَا نَعْلَمُ مِنْهُ إِلَّا خَیْراً وَ أَنْتَ أَعْلَمُ بِهِ مِنَّا؛ بار خدایا! ما جز خیر و خوبى چیزى از او نمیدانیم و تو نسبت به او از ما داناتر هستى"، خداوند تبارک و تعالى فرماید: من گواهیهاى شما را بر خوبى او پذیرفتم و او را در مورد آنچه که خود میدانم و شما از آن بیخبرید آمرزیدم».[1]
امضای مؤمنان بر کفن مرده شاید عرفاً نوعی از همین گواهی و برگرفته از آن باشد، ولی روایتی که خصوص امضا بر کفن را توصیه کند نیافتیم.
[1]. صدوق، محمد بن على، من لا یحضره الفقیه، محقق، غفاری، علی اکبر، ج 1، ص 165
اسلام کویست
╭═━⊰🍃🌺🌺🍃⊱━═╮
@zendegiibehtar
╰═━⊰🍃🌺🌺🍃⊱━═╯
👈کانال زندگی بهتر، با نشر مطالب در این کار خیر، با ما شریک باشید 🌼
﷽
✅ #سوال
علت تأخير در استجابت دعاها
⬇️ #پاسخ
امام علي(ع) درباره اين كه چرا بسيارى از «دعاهاى» ما به اجابت نمى رسد يا اجابت آن مدت هاى طولانى به تأخير مى افتد؟ می فرماید: «هرگز نبايد تأخير اجابت دعا تو را مأيوس كند؛ زيرا بخششِ پروردگار به اندازه نيّت [بندگان] است، گاه شده اجابت دعا به تأخير مى افتد تا پاداش درخواست كننده بيشتر شود و عطاى آرزومندان را فزون تر كند، گاه شده چيزى را از خدا بخواهى و به تو داده نشود؛ در حالى كه بهتر از آن در كوتاه مدت يا دراز مدت به تو داده خواهد شد يا آن را به چيزى كه براى تو بهتر از آن است تبديل مى كند، گاه چيزى از خدا مى خواهى كه اگر به آن برسى مايه هلاك دين توست [خداوند آن را از تو دريغ مى دارد تا بهتر از آن را بدهد]».
https://makarem.ir/main.aspx?typeinfo=42&lid=0&catid=27322&mid=415438
╭═━⊰🍃🌺🌺🍃⊱━═╮
@zendegiibehtar
╰═━⊰🍃🌺🌺🍃⊱━═╯
👈کانال زندگی بهتر، با نشر مطالب در این کار خیر، با ما شریک باشید 🌼
﷽
✅ #سوال
سلام ببخشید من شنیدم که خدا وقتی می بینه صبرت تموم شده و دیگه توان و صبر برات نمونده حاجتت رو میده ، الان من فکرمیکنم صبرم تموم شده وواقعا خسته شدم اما چرا خدا فقط نظاره گر هست و حاجتم رو نمیده؟
⬇️ #پاسخ
سلام انسان در زندگی خود گاه به اشخاصی دل میبندد و از آنها امید کمک و دستگیری دارد، اما ممکن است این امید ثمربخش نباشد و در نهایت به ناامیدی ختم شود. در منابع دینی ما روایاتی وجود دارد مبنی بر اینکه در این شرایط اگر انسان از همه ناامید شد، اما صبر پیشه کرد و تنها دل به خدا بست، گشایشی در کارش پدید خواهد آمد. در این فرصت به چند روایت از باب نمونه اشاره خواهیم کرد:
1. «قَالَ الرِّضَا (علیه السلام) مَا أَحْسَنَ الصَّبْرَ وَ انْتِظَارَ الْفَرَجِ أَ مَا سَمِعْتَ قَوْلَ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ وَ ارْتَقِبُوا إِنِّی مَعَکُمْ رَقِیبٌ فَانْتَظِرُوا إِنِّی مَعَکُمْ مِنَ الْمُنْتَظِرِینَ فَعَلَیکُمْ بِالصَّبْرِ فَإِنَّهُ إِنَّمَا یجِیءُ الْفَرَجُ عَلَى الْیأْس»؛ امام رضا(علیه السلام) فرمود چه نیکو است صبر و انتظار فرج. آیا نشنیدید سخن خدای بزرگ را که فرمود: «منتظر بمانید، من نیز با شما منتظر مىمانم. به انتظار بمانید من هم با شما به انتظار مىمانم».
پس صبر پیشه کنید؛ چرا که پس از ناامیدی فرج و گشایش پیدا میشود.
2. «قَالَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ (علیه السلام) إِذَا أَرَادَ أَحَدُکُمْ أَنْ لَا یسْأَلَ رَبَّهُ شَیئاً إِلَّا أَعْطَاهُ فَلْییأَسْ مِنَ النَّاسِ کُلِّهِمْ وَ لَا یکُونُ لَهُ رَجَاءٌ إِلَّا عِنْدَ اللَّهِ فَإِذَا عَلِم اللَّهُ ذَلِکَ مِنْ قَلْبِهِ لَمْ یسْأَلِ اللَّهَ شَیئاً إِلَّا أَعْطَاهُ»؛ امام صادق(علیه السلام) فرمود: هر گاه یکى از شما اراده کرد چیزی از خداوند نخواهد، مگر اینکه خداوند به او ببخشد، باید از تمام مردم ناامید گردد، و امیدى جز به خدای عزّ و جلّ نداشته باشد، پس چون خداوند چنین حالتى را از دل بنده بداند آن بنده چیزى نخواهد مگر اینکه خداوند به او میبخشد.
https://article.tebyan.net/250591
╭═━⊰🍃🌺🌺🍃⊱━═╮
@zendegiibehtar
╰═━⊰🍃🌺🌺🍃⊱━═╯
👈کانال زندگی بهتر، با نشر مطالب در این کار خیر، با ما شریک باشید 🌼