🔷درمان #استفراغ کودکان
🔹عرق طبیعی نعنا یا دمکردۀ نعنا به او بدهید و تا نیم ساعت چیزی نخورد،
سپس آب سیب رسیدۀ شیرین تازه به مقدار یک استکان بخورد.
🔺(توجّه: بچّه را زیاد تکان ندهید)*
eitaa.com/zendgizanashoyi
#گرفتگیصدایکودک
۱ـ آب انار شیرین،
۲ـ لعاب بِه دانه،
۳ـ روغن بِه،
۴ـ جوشاندۀ نخود زرد
eitaa.com/zendgizanashoyi
🎊 ازدواج یک معاملهی مالی نیست!
💰 گفتگو با سرکار خانم فروغ نیلچیزاده
⭕️ بسیاری از جوانان مجرد و خانوادههایشان وجود برخی مشکلات مالی را مانع اصلی در مسیر ازدواج میدانند و یا توقعات مالی بیش از حد از شریک زندگی آیندهشان دارند و به این بهانهها، از تشکیل خانواده استنکاف میکنند.
✅ بخش زن و خانواده پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR جهت بررسی تصورات مالی غلط و نحوهی مواجهه با نگاههای اشتباه در این حوزه، با سرکار خانم فروغ نیلچیزاده استاد حوزه و دانشگاه به گفتگو پرداخته است.
👇مشاهده متن مصاحبه در
http://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=43163
eitaa.com/zendgizanashoyi
🎊 معیارهای اصلی در انتخاب همسر
💰 گزیدهای از گفتگو با سرکار خانم نیلچیزاده
⁉️ معیارهای اصلی و کافی اسلام برای ازدواج را چگونه میتوان دستهبندی کرد؟
✅ سرکار خانم نیلچیزاده:
🌺 در معیارهای زنانه و مردانه تفاوتهایی وجود دارد. از اهل بیت به ما رسیده که یک همسر به عنوان #مرد، #سه_ویژگی_اصلی باید داشته باشد: #ایمان، #اخلاق و #امانتداری. اگر تحقیق و بررسی و سنجش کردید و این سه ویژگی اصلی را در حد مناسبی در او دیدید، معطل چیز دیگری نشوید وگرنه آسیبهای روحی و اخلاقی مختلف برایتان پیش میآید.
🌸 در مورد #دختران هم #نجابت، #اصالت، #سلامت_اخلاقی و #هنرِ_خانمبودن لازم و کافی است. اسلام در بحث ازدواج شرطها را به صورت کلیدی، اما حداقلی در نظر میگیرد و شرایط اصلی را برای رشد و تعالی تعیین میکند که افراد بتوانند با هم زندگی خوبی داشته باشند.
👇مشاهده متن کامل در
http://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=43163
eitaa.com/zendgizanashoyi
سلام
خدا رو شکر که میتوانیم کمک کنیم ب شما عزیزان و بزرگواران...یه ثوابی هم نصیب ما بشه....و ان شاءالله هم شما و هم ما عاقبت بخیر بشیم و دوس داریم ک ب همه عزیزان کشورم کمک کنیم....
اگه شما میتونین کمک کنین ک بواسطه این کانال کمکی بهش بشه خ خ خ ممنونیم و خدا رو شکر میکنیم....
ی خواهشی هم داریم ک همه عزیزانی ک عضو کانال میشن شاید بعضی پستا مطابق میلشون نباشه کانالو ترک نمیکنین
و این کانالو ب عزیزانی ک واقعا به این مطالب نیازمندن بهشون معرفی کنین...
در ادامه راهکارهای عملی #حجاب به کودکانتونو داریم
۱۴ راهکار عملی برای آموزش حجاب به کودکان
آموزش حجاب به کودکان: این یادداشت چند پیشنهاد عملی برای شما دارد. پیشنهاداتی که میتوانید به کمک آنها، فرزندتان را به #حجاب علاقهمند کنید.
بطور کلی برای علاقه مند کردن دیگران به رعایت احکام دین دو راهکار اصلی وجود دارد:
۱. شناخت درست نسبت به مسئله مورد نظر
۲. احساس خوشایند نسبت به آن مسئله
eitaa.com/zendgizanashoyi
ایـدههـا و تـجـربـههـای زنـدگـی
۱۴ راهکار عملی برای آموزش حجاب به کودکان آموزش حجاب به کودکان: این یادداشت چند پیشنهاد عملی برای ش
#مقدمه_چینی_کنید
قبل از هر چیز این نکته تربیتی را در نظر داشته باشید که نهادینه کردن یک رفتار یا ارزش در فرزندتان با “#عادت_بخشی” امکان پذیر است. چرا که تمرین و عادت موجب آماده سازی کودک و نوجوان برای انجام تکالیف دینی میگردد.
نمیتوان بدون هیچ مقدمه ای، کودک را یک شبه به انجام وظایف دینی ملزم کرد. برهمین اساس، در اسلام به آموزش تدریجی تکالیف دینی سفارش شده تا کودکان قبل از رسیدن به سن تکلیف، آمادگی لازم را کسب کنند.
امام صادق(ع) میفرمایند:
«ما فرزندان خود را در هفت سالگی، به اندازهای که در توان آنان است، به روزه گرفتن دستور میدهیم؛ گرچه تا نصف روز یا کمتر یا بیشتر از نصف روز باشد. هنگامی که تشنگی بر آنان چیره گردد، افطار مینمایند تا بدین گونه با روزهداری آشنا شوند و رفته رفته توان روزهداری در آنان ایجاد گردد. شما نیز کودکان خود را در نُه سالگی به روزهداری، در حد توانشان، وادار نمایید و هرگاه زیاد تشنه شدند، افطار نمایند.» (وسائل الشیعه، ج ۷)
درمورد نماز نیز در روایات اسلامی دستور داده شده بصورت تدریجی به کودک آموزش داده شود: در سن سه سالگی تلقین «لا إِلهَ إِلَّا اللَّه»، در سن سه سال و هفت ماه و ده روز تلقین «مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ»، در چهار سالگی تلقین «صلوات»، در سن پنج سالگی در صورت درک جهت ها به سوی قبله اش وا دارند و به او بگویند سجده کند، چون شش سالش تمام شود به نمازش وادارند و رکوع و سجود به او بیاموزند، پیش از اتمام هفت سالگی شستن دست و صورت را آموزش دهند، پس از اتمام نه سالگی وضو را به او بیاموزند و دستور به نمازش دهند. (اصول کافی)
در خصوص حجاب و پوشش نیز لازم است دختران از سنین خردسالی با مقوله حیا و پوشش آشنا شوند. چرا که اگر دخترتان به پوشیدن لباس های باز و نشان دادن بدن خود به دیگران عادت کرده باشد بعد از رسیدن به سن تکلیف نیز به حجاب رغبت نشان نمیدهد. بنابراین لازم است با مقدمه چینی او را به حجاب عادت بدهید.
برخی معتقدند باید فرزندان را در انتخاب نوع پوشش و سبک زندگی آزاد گذاشت تا خودش با میل و اراده حجاب و دین را انتخاب کند. اما این موضوع زمانی کارکرد دارد که برای همه گزینه ها شرایط یکسانی وجود داشته باشد. اما در شرایطی که عده ای با ابزارهای تبلیغاتی و رسانه ای دائما در حال تبلیغات منفی علیه دین و خصوصا حجاب هستند، چطور میتوانیم فرزندانمان را در دریایی از شبهات و تبلیغات رها کنیم؟
در فرمایشات امام صادق(ع) نیز به این موضوع مهم تاکید شده است که تا قبل از اینکه گروه های منحرف اعتقادی به فرزندانتان تعلیم دهند، آنان را با موضوعات عقیدتی آشنا کنید.
«بَادِرُوا أَوْلَادَکُمْ بِالْحَدِیثِ قَبْلَ أَنْ یَسْبِقَکُمْ إِلَیْهِمُ الْمُرْجِئَهُ»
«در یاد دادن حدیث به فرزندان خود شتاب ورزید پیش از آن که مرجئه _از گروه های منحرف اعتقادی_ در تعلیم آنان بر شما سبقت گیرند (و دلهای کودکان شما را با سخنان نادرست خویش مشغول نمایند.)» (امالی شیخ صدوق)
مسلما اولین و مهم ترین الگو برای هر دختری، مادر اوست و بعد از مادر بستگان نزدیک تاثیر بسزایی دارند. ممکن است مادری محجبه باشد اما مثلا خاله و عمه محجبه نباشند و بخواهند کودک را نسبت به حجاب دلسرد کنند. در این وضعیت مادر باید با صحبت کردن و راهکارهایی که در ادمه میاید کودک را در انتخاب حجاب مطمئن کند.
eitaa.com/zendgizanashoyi
ایـدههـا و تـجـربـههـای زنـدگـی
#مقدمه_چینی_کنید قبل از هر چیز این نکته تربیتی را در نظر داشته باشید که نهادینه کردن یک رفتار یا ار
#الگوسازی_حجاب
• هر چه بیشتر و بهتر حضرت فاطمه زهرا(س) و زینب کبری(س) را به فرزندتان معرفی نمایید.
• بصورت حضوری و غیرحضوری (در نشریه ها و…) زنان موفق و محجبه در عرصه های تعلیم و تربیت، اشتغال، ورزش، علم و پژوهش، خدمت رسانی و نیکوکاری و… معرفی نمایید.
• پوشش های کشورها، اقوام و مذاهب دیگر را معرفی و نشان دهید.
• همسالان با پوشش اسلامی که در عرصه های علمی، فرهنگی هنری موفقیت هایی را کسب نموده اند را معرفی نمایید.
• در حضور او از شخصی که باحجاب است، تعریف کنید و از حجاب آن شخص به عنوان یک ویژگی بسیار عالی یاد کنید.
eitaa.com/zendgizanashoyi