#سیاست_های_زنانه
😯✌توصیه های یک مادرشوهر: ❤️
.
قبل از این که من مادرشوهر شوم، از دوستانم که ارتباطات خوبی با عروس های شان داشتند خواستم که توصیه هایی به من بنمایند. آن چه از آن ها آموختم عبارتند از:
.
سعی کنید عروس تان از ورود به خانواده ی جدید احساس شادی بنماید؛ او بیگانه نیست.
.
مانند بیگانگان با او رفتار ننمایید. او را در معاشرت ها، گفت وگوها و فعالیت های خانوادگی شرکت دهید.
.
پسر خود را وادار ننمایید که بین شما و همسرش یکی را انتخاب کند و نقش یک آرامش برقرار کننده را داشته باشد. توجه داشته باشید که شما و عروس تان رقیب یک دیگر نیستید. شما حامی و پشتیبان یک دیگر هستید. در وجود پسرتان محبت کافی برای هردوی شما وجود دارد.❤️
.
خصوصیات خوب عروس تان را مورد توجه قرار دهید و صمیمانه از او تعریف کنید.
.
آیا او یک خانه دار استثنایی و یا اقتصاددانی خوب است؟ آیا او آشپزی ماهر یا دکوراتوری با استعداد است؟ در همه ی این موارد اگر او بداند که شما خوبی و استعدادهای او را شناخته اید از شما سپاس گزار خواهد بود.❤️
.
قبل از هر سخن یا عمل تفکر نمایید. به خاطر بیاورید که او قبل از این که عروس شما شود، که بوده است.
eitaa.com/zendgizanashoyi
#سیاست هایزنانه
#توصیه_های_بانو
اگه میخوای همسرت #عاشقت باشه؛
روزی «سه» تا «سه دقیقه» از وقتت رو بهش اختصاص بده!
«سه دقیقه» اول صبح،
«سه دقیقه» ظهر تلفنی و
«سه دقیقه» شب قبل از خواب.
توی این وقتهای سه دقیقهای، یادش بنداز که چقدر دوسش داری، چقدر برات ارزش داره و چقدر قدر کارهایی که برات میکنه رو میدونی...😍
eitaa.com/zendgizanashoyi
ایـدههـا و تـجـربـههـای زنـدگـی
آقایون عزیز عذرخواهی واقعی سه بخش دارد: ۱) غلط کردم ۲) ببخشید دیگه *۳) پاشو بریم برات #طلا بخریم*
ای مطلب ی شوخیست...جدی نگیرید
ما ک میدونیم شرایط اقتصادی رو....ما ک همیشه درحال مراعات کردن حال همسرمون هستیم😊😊😊
اونا هم ی کم مراعات حال ما رو بکنن
ک واقعا هم میکنن...☺️☺️☺️
البته از ی کم بیشتر هست😊😊😊
ایـدههـا و تـجـربـههـای زنـدگـی
ی خاهشی ک داریم ایده و تجربه بفرستین
خیلی گفتیم اما عزیزان خیلی کم لطفی میکنن و ایده و تجربه نمیفرستن
بزرگترین سرمایه زندگی مشترک شما اعتمادیست که بین شما به مرور زمان شکل میگیرد، قدر آن را بدانید!
اعتماد جوهره زندگی زناشویی است و اگر دروغگویی باعث شود اعتماد زوج ها نسبت به یکدیگر سلب شود، زندگی به کام آن ها تلخ شده و سردی عاطفی جای صمیمیت را خواهد گرفت.
eitaa.com/zendgizanashoyi
ایـدههـا و تـجـربـههـای زنـدگـی
تمایل به زندگی مجردانه و بی مزاحم 👇👇👇
ازدواج جوانان مسئله مهمی است که بزرگترهای خانواده و بزرگان جامعه باید نسبت به انجام آن اهتمام ویژه داشته باشند زیرا در غیر این صورت مشکلات عدیده ای جوانان و جامعه را تهدید می کند. نویسنده این مطلب نگاهی اجمالی به #پدیده #افزایش_سن_ازدواج دارد.
جامعه ما در حال حاضر دو ویژگی بارز دارد: یکی اینکه جامعه ای جوان است و دوم آنکه در حال گذار از زندگی سنتی به زندگی مدرن است. این دو ویژگی اقتضائات و عوارضی دارد، که یکی از آنها مسئله ای به نام بالا رفتن سن ازدواج و نیز افزایش میل به تنها زیستی و زندگی انفرادی جوانان است.
مسئله بالا رفتن سن ازدواج و تمایل به زندگی مجردی، که دو روی یک سکه اند، هر چند دامن گیر پسران و دختران است اما از آنجا که پسر به لحاظ فیزیولوژیک و نیز فرهنگی هر چقدر سنش بالا برود مشکلی برای ازدواج ندارد (البته این از ناگواری های فرهنگ ماست و حقیقتا باید جو جامعه طوری باشد که پسرها نیز مجبور شوند در سنین پایین تر و مناسب تر ازدواج نمایند) بنابراین، این مسئله و مشکل بیشتر دامن گیر دختران است و در واقع معضلی است که در فرهنگ ما از آن با عنوان ترشیدگی دختران یاد می شود. (البته این تعبیر هرگز مناسب نیست ولی در جامعه رایج است) البته به نظر می رسد این پدیده بیشتر بستگی به ویژگی های فیزیولوژیک زن داشته باشد تا به شرایط محیطی و فرهنگی و حتی وجه فرهنگی آن را نیز می توان به نوعی ریشه دار در مسئله فیزیولوژیکی آن قلمداد کرد. چرا که بهترین سن باروری برای دختران زیر سن ۳۰ سالگی است و حداکثر سن مناسبی که اطبا برای باروری توصیه می کنند، ۳۵ سالگی است و بارداری بالاتر از سن سی و پنج سالگی را برای مادر و کودک دارای عوارض منفی می دانند.
● #علل_بالا_رفتن_سن_ازدواج
به هر حال آنچه امروز با آن رو به روییم دخترانی هستند که آهسته آهسته و با بالاتر رفتن سنشان، فرصت ازدواج را از دست می دهند و بیم آن است از این رهگذر هم #خودشان و هم #جامعه را در سالهای آینده دچار #مشکلات و #مسائل_پیچیده ای هم از لحاظ #تولید_نسل_تازه و هم از لحاظ #اخلاقی و... نمایند. بالا رفتن سن ازدواج و وارد شدن دختران به سن تجرد قطعی علت های متعددی می تواند داشته باشد که در ادامه به چند مورد از آنها می پردازیم.
👇👇👇
ایـدههـا و تـجـربـههـای زنـدگـی
ازدواج جوانان مسئله مهمی است که بزرگترهای خانواده و بزرگان جامعه باید نسبت به انجام آن اهتمام ویژه د
۱. #میل_شدید_به_حضور_در_دانشگاه
یکی از مهم ترین علت ها، میل شدید دخترها به حضور در دانشگاه است. متأسفانه دختران تمایل دارند تا در دانشگاه حضور پیدا کنند و از رهاورد آن ازدواج موفق تری نیز داشته باشند این تمایل به حدی شده که در برخی رشته ها حتی تا ۷۰ و ۸۰ درصد آن را دختران در اختیار گرفته اند. (در سال های اخیر فضای بسیاری از دانشگاه های ما کاملا زنانه و دخترانه شده است.) البته حضور دخترها در دانشگاه این حسن را دارد که سطح دانش دختران را بالا می برد اما این عیب را نیز در چشم دارد که موجب می شود توقع دختران از ازدواج و همسر آینده و ایده آلشان بسیار بالا رود و عده قابل توجهی از آنان فرد ایده آل و مطلوب خود را به سادگی نیابند و در نتیجه تن به ازدواج ندهند و در فرجام کار، به زندگی مجردی و بی همسری روی آورند.
۲. #حضور_گسترده_در_ادارات
از مسایل دیگر حضور بیش از حد و افسار گسیخته دختران و زنان در ادارات است. این مساله علاوه بر آنکه عرصه را بر #مردان که #نان_آور_اصلی_خانواده محسوب می شوند و #مهریه_پرداز، تنگ کرده و موجب #افزایش_نرخ_بیکاری_پسران نیز گشته است( بیکاری ای که خود موجب بالا رفتن سن ازدواج در برخی پسران شده است) از سویی دیگر سبب شده #سطح_انتظار_دختران #به_شدت_افزایش یابد. زیرا دخترها برخلاف پسران، البته نه اکثر آنها، که اگر سر کاری روند و شغلی بیابند یکی از اولین فکرهایی که به ذهنشان خطور می کند ازدواج کردن و زن گرفتن است کاملا برعکس هستند و بسیاری از آنها پس از کسب شغل درآمد و موقعیت اجتماعی، به فکر مستقل شدن و به قول بسیاریشان، آقا بالا سر نداشتن و زندگی مجردی می افتند و این #غرور و #استغنا و #احساس_بی نیازی_از_شوهر، عامل دیگری است برای عدم تمایل آنان به ازدواج و اشتیاق به زندگی مجردی و بی مزاحم، که به ویژه در شهرهای بزرگتر حادتر است. مجید امیدی مدیر کل فرهنگی سازمان ملل جوانان درباره زندگی مجردی جوانان چنین می گوید: «آمار روی آوردن جوانان به زندگی مجردی در ۶ کلانشهر #تهران، #شیراز، #مشهد، #اصفهان، #تبریز و #اهواز به #۳۰_درصد رسیده است و غم انگیزتر آنکه روز به روز دختران جوان تعداد بیشتری از این جامعه آماری را تشکیل می دهند. او روی آوردن جوانان و بچه های کشور به اتاق های شخصی خود را مقدمه ای برای روی آوردن آنها به زندگی مجردی در سال های بعدی زندگی خود دانست و افزود: در حال حاضر زنگ خطر زندگی مجردی در کشور زده شده و متاسفانه در مورد این مشکل هم سکوت می شود.»
همچنین ایرج وثوق جامعه شناس و مدرس دانشگاه علامه طباطبایی تهران نیز بر این باور است که «افزایش اشتغال زنان امروز که از زمینه های توسعه و مدرن شدن هرجامعه ای است باعث شده است آنها از نظر مالی به استقلال رسیده و این عمل باعث می شود این استقلال را در سایر زمینه ها نیز خواستار باشند. اولین گام استقلال طلبی این افراد رها شدن از سلطه خانواده است. او به اشکال متفاوت فرهنگی، قومی و طبقه اجتماعی دختران در روی آوردن به زندگی مجردی اشاره کرد وافزود: در حال حاضر در جامعه ما بیشتر دخترها به بهانه ادامه تحصیل از شهر و خانواده خود جدا می شوند و این اولین قدم در روی آوردن آنها به زندگی مجردی در سالهای بعد است. مدرس دانشگاه علامه در ادامه چنین می گوید: در حال حاضر در تمام اجزای جامعه ما تقابل میان سنت و مدرنیته مشهود است و در این فضا افراد در یک نوع سرگردانی زندگی می کنند. در همین راستا تمایل به زندگی مجردی در طبقات پایین و سنتی جامعه به مراتب کمتر بوده و مانند سایر فعالیتهای اجتماعی متولی این آزادی زنان و دخترانی از طبقه میانی جامعه هستند.»
👇👇👇