eitaa logo
زنده.
44 دنبال‌کننده
53 عکس
0 ویدیو
0 فایل
اینجا گاهی زیاد حرف میزنم،گاهی کم.هر چه هستم،خودم هستم.
مشاهده در ایتا
دانلود
مدرسه وحشتناک خوش گذشت
روز اول طبیعیه خدا به داد ادامه‌ش برسه💆🏻‍♀
من همیشه ادمای پر تلاش رو تحسین می‌کنم.برام مهم نیست که ممکنه بقیه چه دیدی نسبت بهشون داشته باشن.مهم نیست که خیلی جاها،تلاششون بد دیده می‌شه،و کسی از موفقیتشون خوشحال نمی‌شه.اما من خوشحال می‌شم و تحسینشون می‌کنم.
پاکسازی گوشی💆🏻‍♀💆🏻‍♀💆🏻‍♀💆🏻‍♀💆🏻‍♀
می‌ترسم انقدر پاکسازیم عمیق بشه اینجارو هم پاک کنم😭😂
نمی‌گم چیزای مفیدی ندارم توی گوشی.دارم می‌گم،مغز من هم تا یه حدی توانایی پردازش این اطلاعات رو داره،چه مفید و چه غیر مفید.اینا‌ که از حد زیاد تر می‌شن،بعد از یک مدتی می‌بینم حتی نمی‌تونم یه نوشته ی بلند رو بخونم.چون همیشه توی این گوشی،از این شاخه به اون شاخه داشتم می‌رفتم.همیشه تمرکز من دست محتواهای زیاد از حد،در گردش بوده.
برای نوجوونیم متاسفم که این‌جور گذشت و داره می‌گذره.هر چقدر هم برای آینده تلاش کنم و سعی کنم به این روند پایان بدم،ذره‌ای از دیدن نتایج کارهای قبل کم نمی‌کنه.به قول یکی،انتخابت این بوده.نتیجه‌ش هم می‌بینی.مسئولیتش هم باخودته.
زنده.
روز اولᥫ᭡ :سریال دیدن،تبریک روز به یه آدم خاص،پیدا شدن کتابم،بیرون رفتن،خنده های بلند بلند و عجیب غر
روز دومᥫ᭡ :مدرسه،کولر مدرسه،دوستام،هنگدرام،حرف زدن،خنده های بلند توی حیاط مدرسه،صدای نینی از پشت تلفن.