#خبر_مرکز
🔹پیام مدیر مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران، حجت الاسلام والمسلمین مجتبی فاضل به مناسبت هفته پژوهش۱۴۰۳
بسم الله الرحمن الرحیم
سپاس و ستایش بر درگاه خداوند حکیم و علیم که به فضل الهی، در سالهای دهه سوم تاسیس مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران، مقدمات لازم جهت پرورش شمار کثیری از بانوان اهل علم، تحقیق، معرفت و پایبند به ارزشهای والای اسلامی و انقلابی را فراهم نموده است.
این حرکت عظیم که بر اساس چشم انداز حوزه های علمیه خواهران با تاکید بر تبیین، ترویج و تبلیغ دین مبتنی بر فهم از قرآن سنت نبوی (صلی الله علیه و اله) و مکتب اهلبیت (علیهم السلام) و فرمایشات عمیق و متعالی امامین انقلاب، شکل گرفته با گام هایی استوار در حال پیمودن مسیر ترسیم شده است.
مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران، نقشه راه ترسیم شده در بیانات اخیر مقام معظم رهبری (دام ظله العالی) را نصب العین خویش قرار داده تا فرمایش ایشان مبتنی بر فهم مسائل مهم جامعه از جمله مسائل اقتصادی، حکمرانی و خانواده را در برنامه ها و فعالیت های ارکان مختلف به کار گیرد.
هفته پژوهش در هر سال نمادی است تا ضمن گرامیداشت مجاهدت های علمی _ پژوهشی عالمان و پژوهشگران، برنامه ها و فعالیت های هر مرکز و موسسه علمی تبیین گردد. در حقیقت نامگذاری هفته ای به نام پژوهش، از والایی این راهبرد اساسی و تأثیرگذار در همه عرصه های علوم حکایت دارد.
درخشش بانوان طلبه در تحقق افقهای پژوهشی نشان از توانایی و انگیزه های پویا و ماندگار در این عرصه هست. انگیزههایی که مرکز مدیریت در قالب برنامه پنج ساله درصدد راهبری شایسته و بهینه آن هست.
هفته پژوهش سال ۱۴۰۳ هجری شمسی را ارج می نهیم در حالی که با عنایات الهی، ذیل توجهات حضرت حجت بقیة الله الاعظم (ارواحنا فداه) و همت تمامی همکاران پژوهشی در مدیریت های استانی و مدارس علمیه و ستاد مرکزی، برنامه های ارزشمندی در عرصه پژوهش مطابق با افق و اهداف محقق شده است.
به یاری حضرت باری تعالی معاونت پژوهش حوزه های علمیه خواهران تمام توان خویش را همچون گذشته به کار خواهد گرفت تا با شکوفایی و بالندگی مدارس علمیه، بانوان طلبه بتوانند در تحقق برنامه پنج ساله با محوریت شعار محوری هفته پژوهش سال جاری با عنوان «جنبش علمی و تحقق تمدن نوین اسلامی» بیش از پیش کوشا باشند.
بعونه و کرمه
مجتبی فاضل
مدیر حوزههای علمیه خواهران
۲۵ آذر ماه ۱۴۰۳
#هفته_پژوهش_۱۴۰۳
#معاونت_پژوهش
🌸 کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🆔 @kowsarnews
🌐 news.whc.ir
مدرسه علمیه تخصصی زینبیه
🌼بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ🌼 ✨هفته پژوهش گرامی باد✨ 🔰مدرسه علمیه تخصصی زینبیه ب
♨️اطلاعیه پژوهش ♨️
💢 به اطلاع می رساند با توجه به تعطیلی مدارس نشست علمی پژوهی امروز یکشنبه، ساعت ۱۶ بصورت مجازی در سامانه قرار برگزار می شود.
لینک حضور:
https://gharar.ir/r/b3601bb2
با تشکر
#واحد_پژوهش
🌼بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ🌼
✨هفته پژوهش گرامی باد✨
✍ پیامبر خدا (صلی الله علیه و آله):
🌱 مَن مَاتَ وَ مِیرَاثُهُ الدَفَاتِر وَ المَحَابِر وَجَبَت لَهُ الجَنَّه
🪴هر که از دنیا برود و میراثش دفترها و دواتها باشد، بهشت ارزانی اش باد.
📚 ارشادالقلوب، ص۱۷۶
امروز دوشنبه
۲۶ آذر ماه۱۴۰۳
۱۴ جمادی الثانی۱۴۴۶
۱۶ دسامبر۲۰۲۴
#پژوهش
#معاونتپژوهش
#مدرسهعلمیهتخصصیزینبیه
✨هفته پژوهش گرامی باد.✨
♨️ شعار اصلی:
🔹حوزه های علمیه خواهران، جنبش علمی و تحقق تمدن نوین اسلامی
✍دوشنبه: ۱۴۰۳/۰۹/۲۶
🔸 پژوهش؛ توسعه و فرهنگ فاطمی، خانواده و جامعه متعالی
🔻پژوهش به عنوان یک کلید اصلی برای توسعه و ارتقاء فرهنگ فاطمی، میتواند نقش مهم در شکلگیری خانواده و جامعهای متعالی ایفا کند. فرهنگ فاطمی، با تأکید ارزشهایی چون محبت، همدلی، عدالت و خدمت به دیگران، بستری مناسب برای تقویت روابط خانوادگی و اجتماعی فراهم میآورد. پژوهشگران با بررسی و تحلیل جنبههای مختلف این فرهنگ، میتوانند به شناسایی روشها و راهکارهایی بپردازند که به بهبود کیفیت زندگی خانوادهها و تقویت بنیانهای اجتماعی کمک کند.
🔺توسعه فرهنگی بر پایه اهداف فاطمی میتواند شامل ترویج آگاهیهای اجتماعی، آموزش مهارتهای زندگی، و تقویت روحیه همکاری و مشارکت در جامعه باشد. از این رو، پژوهش در زمینههای مرتبط با فرهنگ فاطمی میتواند به درک بهتر از نیازها و چالشهای خانوادهها و جوامع کمک کند و راهکارهایی عملی برای تحقق ارزشهای فاطمی ارائه دهد.
🔻در نهایت، ایجاد یک جامعه متعالی نیازمند همکاری و یاری همه اعضای آن است. پژوهش میتواند به عنوان پلی میان ایدهها و عمل، به تحقق این پویایی اجتماعی و فرهنگی یاری رساند و به سمت ساختن خانوادهها و جوامع قویتر و پایدارتر حرکت کند.
#پژوهش
#معاونتپژوهش
#مدرسهعلمیهتخصصیزینبیه
💠مسابقه یادداشت علمی💠
🔵 معاونت پژوهش حوزههای علمیه بهمناسبت هفته پژوهش برگزار میکند:
📃مسابقه یادداشت علمی ویژه طلاب و اساتید حوزههای علمیه.
✅ ضوابط شرکت در مسابقه
1️⃣ حجم یادداشت از 750 تا 1000 کلمه باشد.
2️⃣ متن یادداشت با فونت B Lotus با اندازه 14 تنظیم شود.
3️⃣ عموم شرکت کنندگان لازم است ضمن درج کامل مشخصات به شرح نمون برگ، #نام_واحد_آموزشی محل تحصیل را در ابتدای یادداشت درج نمایند.
4️⃣ شرکت کنندگان عضو کانون لازم است؛ #شناسنامه_یادداشت (استان، شهرستان، نام واحد آموزشی، زمان، نام کانون علمی، نام دبیر کانون، نام استاد کانون، نام نویسنده، عنوان یادداشت) را در ابتدای یادداشت درج نمایند.
5️⃣ جهت ثبت نام در مسابقه به شناسه @Khademolhoseyn پیام ارسال نمایید.
📆 مهلت ارسال آثار ۳۰ آذر
📎برای دریافت نمونبرگ شرکت در مسابقه به کانال پژوهش به آدرس @pajooheshgaralborz واقع در پیامرسان ایتا مراجعه فرمایید.
🌼بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ🌼
✨هفته پژوهش گرامی باد✨
🔰مدرسه علمیه تخصصی زینبیه برگزار می کند:
💫 نشست علمی پژوهشی
🌱 عنوان: پژوهش؛ وحدت حوزه و دانشگاه، گفتمان سازی و شکوفایی علمی
❇️ استاد ارائه دهنده:
حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر جبرائیلی
🗓 زمان: سه شنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۳
🕰 ساعت: ۱۵:۱۵ الی ۱۶
مکان: سامانه قرار
https://gharar.ir/r/b3601bb2
#هفتهپژوهش
#معاونتپژوهش
#وحدتحوزهودانشگاه
#مدرسهعلمیهتخصصیزینبیه
🌼بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ🌼
✨هفته پژوهش گرامی باد✨
✍ امام علی (علیه السلام):
🌱 کِتَابُ المَرءِ مِعیَارُ فَضلِه و مِسبَارُ نُبلِه
🪴نوشتار هر کسی نشان از فرزانگی اش دارد و میزان فرهیختگی اش را می رساند.
📚 معجم الفاظ غررالحکم، ص ۹۶۰
امروز سه شنبه
۲۷ آذر ماه۱۴۰۳
۱۵ جمادی الثانی۱۴۴۶
۱۷ دسامبر۲۰۲۴
#پژوهش
#جنبشعلمی
#تمدننویناسلامی
#مدرسهعلمیهتخصصیزینبیه
✨هفته پژوهش گرامی باد✨
♨️ شعار اصلی:
🔹حوزه های علمیه خواهران، جنبش علمی و تحقق تمدن نوین اسلامی
✍ سه شنبه: ۱۴۰۳/۰۹/۲۷
🔸پژوهش؛ وحدت حوزه و دانشگاه، گفتمان سازی و شکوفایی علمی
🔻وحدت حوزه و دانشگاه یکی از پیشنیازهای اساسی برای پیشرفت علمی و اجتماعی در کشورها است. این دو نهاد با زمینههای متفاوت—حوزه با تأکید بر دانش دینی و دانشگاه بر علم و نوآوری—میتوانند با همافزایی، به تولید دانش کاربردیتری پرداخته و نیازهای جامعه را بهتر شناسایی کنند. همکاری میان این دو نهاد با کمک گفتمانسازی و برقراری ارتباطات مؤثر میتواند فضای مناسبی برای تبادل ایدهها و تجربیات فراهم آورد و زمینهساز خلق نظریهها و راهکارهای جدید باشد.
🔺شهید دکتر مفتح به عنوان یکی از پیشگامان وحدت حوزه و دانشگاه، تلاشهای زیادی در این زمینه انجام داد و به عنوان نمادی از همکاری میان این دو نهاد شناخته میشود. در این راستا، پژوهش و فعالیتهای علمی مشترک موجب میشود تا چالشهای اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی بهتر شناسایی شوند و راهحلهای مناسبی برای آنها ارائه شود.
🔻شکوفایی علمی زمانی محقق میشود که پژوهشهای حوزه و دانشگاه به همدیگر پیوند خورده و به نتایج ملموس و قابل دسترسی منجر شود، در حالی که همزمان اصول اخلاقی و دینی نیز در فرآیند علمآموزی رعایت گردد. این رویکرد جامع میتواند به نهادینهسازی فرهنگ پژوهش و نوآوری در جامعه کمک کند و یاد و خاطره شهید دکتر مفتح، الهامبخش این مسیر باشد.
#پژوهش
#جنبشعلمی
#تمدننویناسلامی
#وحدتحوزهودانشگاه
#مدرسهعلمیهتخصصیزینبیه
✨هفته پژوهش گرامی باد✨
♨️ شعار اصلی:
🔹حوزه های علمیه خواهران، جنبش علمی و تحقق تمدن نوین اسلامی
✍ چهارشنبه: ۱۴۰۳/۰۹/۲۸
🔸پژوهش؛ نخبگان و استعدادهای برتر، تحول علمی و راهبردی معرفتی جامعه
🔻پژوهش و تحقیق از ارکان اساسی ترقی و تحول علمی در جوامع محسوب میشوند. توانمندسازی نخبگان و استعدادهای برتر در این فرآیند، به ویژه در دنیای امروز که به سرعت در حال تغییر است، از اهمیت ویژهای برخوردار است. این افراد با توجه به مهارتها و دانش تخصصی خود، میتوانند به ایجاد نظریهها و فناوریهای جدید کمک کنند و به پیشبرد اهداف علمی و اجتماعی بپردازند. از طریق همکاریهای بینالمللی، نخبگان میتوانند تجارب و دانش خود را به اشتراک بگذارند و زمینهساز نوآوریهای مؤثر در حوزههای مختلف شوند.
🔺تحول علمی نهتنها به رشد اقتصادی و اجتماعی منجر میشود بلکه باعث شکلگیری راهبری معرفتی در جامعه نیز میگردد. نخبگان و استعدادهای برتر میتوانند با هدایت فکری و ارائه راهکارهای مبتنی بر پژوهش، به بهبود سیاستگذاریها و برنامهریزیها کمک کنند. با ایجاد یک اکوسیستم حمایتی برای پژوهش، نهادها و سازمانها میتوانند به شکوفایی استعدادهای انسانی و توسعه دانش کمک کنند و در نتیجه، جامعهای پویا و پیشرفتهتر بسازند. بدین ترتیب، پژوهش و نخبگان بهعنوان پیشرانهای تحول علمی و فرهنگی، نقش حیاتی در آینده جوامع ایفا خواهند کرد.
#پژوهش
#جنبشعلمی
#تمدننویناسلامی
#مدرسهعلمیهتخصصیزینبیه