زینبیون
📗💕📗💕📗💕📗 💕📗💕📗💕 📗💕📗 #چهار_محال_و_بختیاری #زینبیه_فارسان #مسابقه_کتابخوانی 📗کتاب 🌼فاطمه سلام ال
✨✨🌹✨✨
#اطلاعیه_پژوهش
سلام رفقا
🌺دوستانی که دوست دارن تو مسابقه شرکت کنند لطفا به پیوی من پیام بدن و اسمشون رو بنویسن.
به امید خدا سوالات به pv ایشان ارسال میشه.
❣😘
May 11
✒️〽️✒️〽️✒️〽️✒️〽️
#چهار_محال_و_بختیاری
#زینبیه_فارسان
#اخلاق_پژوهشگری
۸ مؤلفه پژوهشگری
📍۱۴٠۲/۳/۲۳
✒️@zeynabiyon
✒️〽️✒️〽️✒️〽️✒️〽️
#چهار_محال_و_بختیاری
#زینبیه_فارسان
#اخلاق_پژوهشگری
۸ مؤلفه پژوهشگری
1. داشتن صداقت و عدم تعصب
اولین ویژگی که یک پژوهشگر خوب باید داشته باشد این است که همواره به دنبال حقیقیت باشد و به دور از تعصب و تصوری از پیش تعیین شده در موضوع مورد نظر خود به تحقیق و پژوهش بپردازد. باید ضمن جمعآوری اطلاعات واقعیت موضوع را نیز حفظ کند. او باید علیرغم نیازمندیها و منافع شخصی خود، اطلاعات جمعآوری شده را بهدرستی تحلیل و تفسیر کند. این موضوع در نوشتن پایاننامه امری جدی و مهم است. زیرا یکی از ویژگیهای یک پایان نامه خوب راستی و درستی در روند انجام کار است.
2. نگاه عمیق و دقیق و کنجکاوانه
یک پژوهشگر خوب در کسب اطلاعات جدید عطش دارد. محقق باید قادر به جمعآوری اطلاعات دقیق و عمیق از موضوع مورد نظر خود باشد. به طور مثال یک دانشجو برای نوشتن پایان نامه خود باید بر موضوع خود مسلط باشد تا بتواند اطلاعات درستی را در راستای پیش برد پایان نامه خود جمعآوری کند و به کار برد. یک پژوهشگر خوب باید به طور عمیق به پدیدهها و موضوع خود بنگرد و نباید موضوعات را به صورت تقریبی بداند. محقق باید سعی کند از پرداختن به جزئیات غیر ضروری بپردازد، چرا که این باعث میشود شخص از موضوع مورد نظر خود فاصله بگیرد و همچنین نتیجه گیری را سخت میکند. به طور مثال اگر دانشجوی کارشناسی ارشدی در انجام پایاننامه خود به جای پرداختن به اصل موضوع به جزئیات بپردازد نتیجهگیری برای او سخت میشود و باعث میشود از اصل موضوع خود فاصله بگیرد و نتواند به یک جمعبندی مناسب و درخور در پایان نامه خود برسد.
3. داشتن ذهنی باز
یک محقق خوب، در مورد مسائل پیرامون خود ذهنی آزاد دارد. او به مسائل به خودی خود نمینگرد، بلکه زمینههای جدیدی را کشف میکند. او فلسفه "تفکر را فراتر از جعبه" پذیرفته است ، و این امری متعارف برای انجام کاری خلاقانه است. این دسته از افراد ذهن خود را برای وقوع امکانهای جدید باز میگذارند، حتی اگر به نظر برسد که همه چیز کشف شده یا مورد مطالعه قرار گرفته است. دویست سال پیش، آیا کسی فکر میکرد که انسان میتواند به ماه برود یا در اعماق دریا کاوش کند؟ یا بر روی کلیدهای تلفن همراه ضربه بزند تا با شخص دیگری ارتباط برقرار کنید؟
4. داشتن خلاقیت
بهترین محققان مبتکر هستند. یک پژوهشگر خوب رویکردهای جدید بهتری را جایگزین رویکردهای موجود میکند و به اجرای آنها میپردازد. ایجاد تغییر اغلب چالش برانگیز و نارحت کننده است، اما بهترین محققان هوشمندانه این تغییر را مدیریت میکنند تا تکامل یابد و تبدیل به یک روش جدید شود. در دوران کارشناسی ارشد و دکترا یکی از مهمترین ویژگیها داشتن خلقیت برای خلق اثر جدید است. دانشجویان در مقاطع تحصیلات تکمیلی با خلاقیت در کار خود میتوانند پایاننامه خود را به بهترین شکل انجام دهند که منجر به چاپ مقاله در مجلات معتبر دنیا میشود
5. یک نویسنده خوب بودن
یکی دیگر از ویژگیهای یک پژوهشگر خوب مهارت در نوشتن است. یک محقق خوب باید به اندازه کافی هوشمند باشد تا بتواند ایدههای خود را بیان کند و بنویسد. اگر نتوانید بنویسید، چگونه می توانید افکار خود را بیان کنید؟ افراد چگونه میتوانند به تحقیقات شما پیببرند درصورتی که نتوانند آنچه را که نوشتهاید بفهمند؟ یک پژوهشگر خوب باید ایدههای خود را به گونهای بیان کند تا دیگران به خوبی درک کنند او میخواهد چه بگوید.
6. داشتن هوش و استعداد ذاتی
مهمترین ویژگی بعدی یک پژوهشگر خوب استعداد ذاتی است. اگر سطوح مختلف استعداد را به استعدادهای ضعیف ، متوسط ، خوب و درخشان طبقه بندی کنیم، استعداد لازم برای پژوهشگر "خوب" است. یک محقق خوب باید به اندازه کافی باهوش باشد تا بتواند عقاید خود را بیان کند.
7. قدرت تجزیه و تحلیل مسائل مختلف
تحقیقات برای رسیدن به نتیجه به تفکر منظم و عینی نیاز دارد. بنابراین، استدلال منطقی و قدرت تجزیه و تحلیل توسط یک محقق خوب کاربرد دارد. او میتواند مسائل را تجزیه و تحلیل کند، به این معنی که میتواند یک وضعیت پیچیده را به وضعیتی قابل کنترل تبدیل کند و توجه خود را به آن معطوف کند.
8. داشتن پشتکار قوی و ناامید نشدن
یک محقق خوب و با استعداد در مواجهه با مشکلات و ناکامیها احساس ناامیدی نمیکنند. اما با به دست آوردن کنترل احساسات منفی ناشی از شکست، از تجربیات خود در مواجه با مشکلات در راستای رسیدن به هدف استفاده میکنند. او تلاشهای خود را بر اهدافی متمرکز میکند که دیگران غیرممکن و غیرقابل دستیابی میدانند. چنین فردی برای پیگیری موضوعات مورد علاقه خود نیازی به انگیزه بیرونی ندارد. به عبارت دیگر، علت و انگیزه ادامه کار و نشان دادن مقاومت در برابر مشکلات، داخلی است نه بیرونی.
به طور مثال برای انجام یک پایاننامه در زمینههایی که با آزمون و خطا مواجه هستند، داشتن پشتکار و ناامید نشدن از مؤلفههای اصلی به سرانجام رساندن تحقیقات است. ۱۴٠۲/۳/۲۴🍃
🌻@zeynabiyon
🔖🖇🔖🖇🔖🖇
#چهارمحال_و_بخیاری
#زینبیه_فارسان
#وبلاگ_زینبیه_فارسان
❣بروز رسانی وبلاگ مدرسه، جهت مشاهده روی لینک زیر کلیک نمائید.
با ثبت نظر ما را مستفیض بفرمائید.
🥰
https://zeynabiye-farsan.kowsarblog.ir/امام-خوبی-ها-مهدی-موعود-1
🌼@zeynabiyon
🔖🖇🔖🖇🔖🖇
#چهارمحال_و_بخیاری
#زینبیه_فارسان
#وبلاگ_زینبیه_فارسان
❣️بروز رسانی وبلاگ مدرسه، جهت مشاهده روی لینک زیر کلیک نمائید.
با ثبت نظر ما را مستفیض بفرمائید.
🥰
https://zeynabiye-farsan.kowsarblog.ir/اخلاق-
پژوهشگران-8مؤلفه-های-پژوهشگری
🌟@zeynabiyon
هدایت شده از
فراخوان پانزدهمین جشنواره علامه حلی آغاز شد
طلاب جوان (زیر 35 سال) حوزههای علمیه برادران و خواهران سراسر کشور [متولدین 1367/01/01 و مابعد آن] تا پایان روز یکشنبه 15 مرداد 1402 فرصت دارند فرایند ثبتنام در این جشنواره را تکمیل نمایند.
همچنین، اساتید حوزههای علمیه منوط به داشتن شرط سنی زیر 50 سال [متولدین 1352/01/01 و مابعد آن] و داشتن کد استادی در حوزههای علمیه برادران در سال جاری یا مجوز تدریس در حوزههای علمیه خواهران و جامعةالزهراء(س) در سال جاری، میتوانند در بخش اساتید این جشنواره شرکت نمایند.
آثار ارسالی میبایست در یکی گروههای علمی دهگانه جشنواره شامل: «تفسیر و علوم قرآنی»، «علوم حدیث و درایه»، «کلام»، «اخلاق و تربیت»، «فقه و حقوق اسلامی»، «فلسفه و منطق»، «اصول فقه»، «تاریخ اسلام»، «ادبیات» و «علوم انسانیِ مرتبط با حوزه دین» و در قالب: «مقاله»، «کتاب»، «تحقیق پایانی سطح دو» و «پایاننامه سطح سه حوزه یا کارشناسی ارشد دانشگاهی طلاب» باشد.
«نقش حوزههای علمیه در راهبردهای فرهنگ عمومی و دینداری جامعه» به عنوان موضوع بخش ویژه جشنواره پانزدهم است و افرادی که در این موضوع آثار خود را به جشنواره ارسال نمایند از 5 امتیاز ویژه در ارزیابی آثار و در صورت برگزیده شدن، معادل 1.5 برابر جوایز منتخبین بخش عادی جشنواره بهرهمند خواهند شد.
🌐 لینک ثبتنام (کلیه طلاب خواهر و برادر)
🔰 فایل راهنمای ثبتنام در سامانه جشنواره
@jhelli_ir
🌹«دحوالارض، نسیم رحمت الهی»
🔴امشب شب «دحوالارض» و فردا بیست و پنجم ذیالقعده، روز «دحوالارض» و روز گسترش یافتن زمین از محل خانه کعبه است که برای اهل معنی و صاحبان سير و سلوك، يكى از روزهای مهم سال است لذا ضمن گرامیداشت این شب و روز بزرگ، به نکاتی اشاره می کنیم؛
♦️فرصتهای ویژه معنوی در زندگی بشر، نعمتهای مغتنمی هستند که جسم و روح انسان را نوازش داده و موجبات شادمانی و آرامش بشریت در دنیا و آخرت میشوند؛ چنانچه رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند: «انَّ لِرَبِّکُمْ فی ایامِ دَهْرِکُمْ نََفَحاتٌ فَتَعَرَّضُوا لَها»: *«همانا در طول زندگی شما، نسیمهای رحمتی از سوی پروردگارتان میوزد؛ پس به هوش باشید تا خود را در معرض آنها قرار دهید»* (کافی، ج٣، ص٢١٢)
♦️بیشک یکی از این نسیمهای رحمت الهی در طول سال، شب و روز دحوالارض است که برای اهل مراقبت اهمیت ویژهای داشته و دارد، ولی متأسفانه کمتر مورد توجه عامه مردم قرار گرفته و بسیاری از مؤمنین به دلیل عدم آگاهی و شناخت لازم نسبت به این هدیه بزرگ الهی، خود را از این فرصت طلایی محروم مینمایند؛ لذا بر آن شدیم که در این مجال کوتاه در حد امکان از «دحوالارض» و عظمت و اعمال و احکام آن سخن بگوئیم؛
*✍️ دحوالارض، زمانی است که خداوند به جهان خاکی، حیات بخشیده و زمین را از زیر کعبه گسترانیده و پس از آنکه تمام سطح کره زمین به مدت طولانی در زیر آب فرو رفته بود، حضرت حق، اراده نمود تا کره زمین را برای زندگی انسان و سایر موجودات مهیا نماید؛ از این رو، بخشهایی از زمین، شروع به خشک شدن نمود تا کم کم به شکل امروزین درآمد و طبق روایات اسلامی، اولین نقطهای که از زیر آب سر برآورد، مکان کعبه شریف و بیتاللّه الحرام بود که مفسران، آیه ٣٠ سوره نازعات «وَالْأَرْضَ بَعْدَ ذَٰلِكَ دَحَاهَا» را به همین واقعه تفسیر نمودهاند و همچنین بر همین اساس شهر مكه را «اُمُّ الْقُرا» يعنی مادر همه آبادیها دانستهاند.*
✅ البته گذشته از واقعه دحوالارض، رویدادهای بزرگ دیگری نیز بر شرافت این شب و روز افزوده است که در روایات به چند مورد از آنها اشاره شده است:
⬅️ روز میلاد شیخ الانبیاء حضرت ابراهیم (ع)؛
⬅️ روز میلاد حضرت عیسی مسیح (ع)؛
⬅️ روز ساخت کعبه توسط حضرت ابراهیم و اسماعیل (ع) به همراهی حضرت جبرئیل (ع) و نصب سنگ حَجَرالاَسود؛
⬅️ خروج رسول اکرم (ص) از مدینه به همراه هزاران نفر به سوی مکه، به قصد حجتالوداع؛
⬅️ روز قیام قائم آل محمد (عج) طبق برخی روایات؛
✍️ همچنین در این روز پرفضیلت، اعمال ويژهای در روایات توصیه شده است که عبارتند از:
1️⃣ احیاء و شب زندهداری در شب دحوالارض که برابر با عبادت صد سال است؛
2️⃣ روزه گرفتن در روز دحوالارض که از چهار روزی است که در تمام سال به فضیلت روزه گرفتن، ممتاز است و در روایت آمده که هر کس این روز را روزه بدارد، روزهاش کفاره هفتاد سال میباشد؛
3️⃣ غسل روز دحوالارض که بسیار فضیلت دارد؛
4️⃣ خواندن دو رکعت نماز در وقت چاشت (اول بالا آمدن آفتاب) که در هر رکعت بعد از «حمد»، پنج مرتبه سوره «الشمس» خوانده و بعد از سلام نماز بگوید: «لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ إِلا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»، سپس دعا کند و بخواند «یَا مُقِیلَ الْعَثَرَاتِ أَقِلْنِی عَثْرَتِی یَا مُجِیبَ الدَّعَوَاتِ أَجِبْ دَعْوَتِی یَا سَامِعَ الْأَصْوَاتِ اسْمَعْ صَوْتِی وَ ارْحَمْنِی وَ تَجَاوَزْ عَنْ سَیِّئَاتِی وَ مَا عِنْدِی یَا ذَا الْجَلالِ وَ الْإِکْرَامِ»
5️⃣ خواندن دعایی است که شیخ در «مصباح» فرموده: «اللَّهُمَّ دَاحِیَ الْکَعْبَةِ وَ فَالِقَ الْحَبَّةِ...»؛ که انشاالله با مراجعه به کتاب شریف مفاتیحالجنان، این دعا را به صورت کامل بخوانید؛
6️⃣ بهجا آوردن زیارت حضرت رضا (علیه السلام) که یکی از بهترین و با فضیلتترین اعمال مستحبی در این روز است.
🔆همچنین در روایات آمده که در این شب و روز، هزار هزار رحمت الهی نازل میشود و اگر در آن، گروهی به ذكر خدا بپردازند، خداوند حاجتشان را پيش از آنكه متفرق شوند برآورده میسازد. «انشاالله»
#حوزه_علمیه_خواهران_فارسان
#دحوالارض
#مفاتیحالجنان
هدایت شده از فاطمه زهرا
#مولا_جانم
🍁تقصیر ماست اینکه بیابان نشین شدی
محروم مانده ایم ز درک حضور یار...
🍁ما از چه نیستیم شب و روز یاد تو؟!
وقتی که هست أفضل أعمال انتظار...
#العجلمولایغریبم
ویژه نامه شهادت امام جواد علیه السلام .pdf
1.42M
🥀▪️🥀▪️🥀▪️🥀▪️
▪️🥀▪️🥀▪️🥀
🥀▪️🥀
#چهار_محال_و_بختیاری
#زینبیه_فارسان
#ویژه_نامه
#شهادت #امام_جواد علیه السلام
با موضوع
🏴باب المࢪاد🏴
🍂 برسي کرامات و نحوه توسل به امام جواد علیه السلام
📍۱۴٠۲/۳/۲۴
📜@zeynabiyon
🏴♦️🏴♦️🏴♦️🏴♦️
#چهارمحال_و_بختیاری
#زینبیه_فارسان
#وبلاگ
بروز رسانی وبلاگ زینبیه فارسان. درصورت تمایل روی لینک کلیک بفرمایید.
〽️۱۴٠۲/۳/۲۴
https://zeynabiye-farsan.kowsarblog.ir
▪️@zeynabiyon