امام صادق(ع):
مَن أتى قَبرَ الحُسَینِ(ع) ماشِیا کَتَبَ اللّهُ لَهُ بِکُلِّ خُطوَهٍ ألفَ حَسَنَهٍ، ومَحا عَنهُ ألفَ سَیِّئَهٍ، ورَفَعَ لَهُ ألفَ دَرَجَهٍ.
(کامل الزیارات: ص ۲۵۵ ح ۳۸۱ و ص ۳۹۲ ح ۶۳۶)
هر کس پیاده به نزد قبر حسین(ع) برود، خداوند، براى هر قدمش هزار حَسَنه مى نویسد و هزار زشتکارى را از او مى زُداید و او را هزار درجه، بالا مى بَرد.
@zeynaby1354
بسه تعالی
جلسه دفاعیه سطح سه (کارشناسی ارشد )
سرکار خانم محبوبه وحید مسئول پژوهش مدرسه علمیه حضرت زینب علیها سلام
رشته 《تفسیر و علوم قرآن》 مرکز آموزش های حوزه علمیه خواهران قم
با موضوع "اصول حاکم بر رفتار زنان موحد وغیر موحد" در مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها برگزار شد.
این رساله به راهنمایی استاد حجت الاسلام والمسلمین اقای جلاییان با رتبه عالی دفاع شد. استاد جلاییان دراین جلسه ضمن تبیین و دفاع از این تحقیق گفت:
جایگاه زن در تمدن نوین اسلامی نیاز به تبیین وتحلیل دارد و مصدایق و الگوهای قرآنی ظرفیت سبک سازی دارد و محققین وپژوهشگران دراین عرصه میتوانند با تاسی به ایات وروایات گام موثری در بیان مدل ها والگوهای اسلامی برای زندگی بانوان داشته باشند. وی افزود: " از محاسن این رساله رویکرد قوی آن در استناد به منابع دسته اول و ارایه اصول رفتاری و مصادیق آن است.اصولی که در جریان توحیدی انبیاء بین زنان آن جوامع حاکم بوده و نقش موثری در پیشبرد اهداف توحیدی انبیاء داشته است."
در پایان موضوعات و محورهای جدید پیرامون این رساله برای سایر پژوهشگران و اقدامات جهت چاپ رساله پیشنهاد شد. این جلسه مورخ دوشنبه۱۴۰۲/۶/۱۳ در مدرسه علمیه حضرت زینب س وبصورت مجازی همزمان در مرکز اموزش های قم برگزار شد.❖❖
🔗 ایتا
eitaa.com/zeynaby1354
✨﷽✨
🏴سفارش امام صادق(ع)به کربلا نرفته ها، در روز اربعین!
✍شخصی نزد امام صادق(ع)رفت و پرسید:
ما که نتوانستیم به کربلا برویم چه می شود؟
فرمودند: روز اربعین چه کار می کنی؟ گفت: دلم متوجه قبر حضرت می شود...امام (ع)زیارت اربعین را به او آموزش داد و فرمود: حتی اگر از راه دور در این روز این زیارت را انجام دهی ،خداوند در این روز فرشتگانی در عالم دارد که معلق اند و صبح سحر روز اربعین می آیند و تا غروبش در زمینند .
هر جای عالم کسی با خواندن زیارت اربعین، ارتباط دلی و قلبی با امام حسین علیه السلام برقرار کند ملائک می آیند و آن زیارت را بر می دارند و تا دم غروب نزد سیدالشهدا علیهالسلام می برند. و حضرت سیدالشهدا علیهالسلام به ملائک امر می کند که بنویسید اینجا آمدند و زیارت کردند...
امام صادق علیهالسلام در ادامه فرمودند: غصه نخور که نرفتی، فقط در این روز دلت به یاد کربلا باشد و غم کربلا داشته باشی یعنی رفتی. آه که می توانی بکشی؟چه بسا این آه ثوابش بیشتر از آن زیارت می شود...
📚وارث
✅کانال استاد قرائتی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
http://eitaa.com/joinchat/3818061843C235cbc6c5e
بسمه تعالی
جلسه هم اندیشی مبلغین زائران دهه آخر صفر برگزار شد.
«مَرْحَباً بِنَاصِرِنَا بِیَدِهِ وَ لِسَانِهِ »
مرحبا به یاور ما با دست و زبانش( امام رضا علیه السلام بحارالانوار ج ۴۵ ص ۲۵۷ )
با توجه به نزدیک شدن ایام آخر صفر و اهمیت مباحث تبلیغی وخدمت به زائران بارگاه رضوی، جلسه هم اندیشی مبلغین با حضور مدیر مدرسه علمیه حضرت زینب( علیها سلام ) و جمعی از اساتید و طلاب برگزار شد. در این جلسه سرکار خانم پارسایی ضمن بیان تجربیات تبلیغی به اهمیت خدمت به زائران امام هشتم ع و فرصت بی نظیر تبلیغ در ایام آخر صفر اشاره کرد. ایشان اخلاص و برنامه ریزی و توجه به نیاز مخاطب را از مهمترین ابزار تبلیغ موفق برشمرد.
مدیر محترم مدرسه، ضمن تاکید بر مهارت و تخصص در امر تبلیغ با قشر کودک و نوجوان ، افزود:« مبلغ برای کار با کودک ابتدا باید شناخت کافی نسبت به ادبیات کودک وتنوع کار داشته باشد، اشراف به داستانهای کودکان و ادبیات کودک و نوجوان حایز اهمیت است.»
وی افزود :« برای نهادینه کردن فرهنگ دینی وعاشورایی نیاز به ابتکار وخلاقیت و نوآوری است به ویژه برای کار با کودک و نوجوان، کار جمعی و تشکیلاتی بسیار مورد تاکید است.»
استاد با تعریف دقیق خلاقیت و نوآوری و اشاره به تفاوت آن دو گفت :« خلاقیت یعنی ابداع و نوآوری به معنی ارائه قالب جدید است و امروز در عرصه تبلیغ نیاز مبرم به ابزار و قالبهای جدید و نوآورانه است.»
وی ادامه داد:« طلاب مبلغ باید با توجه به محتوای غنی دینی که در دست دارند با قالبها و ابزار جدید هم مسلط باشند و فرهنگ دینی را باتوجه به شرایط و نوع نیاز مخاطب در قالبهای خلاقانه و نو عرضه کنند.» ایشان همفکری و تعامل را از ابزار موفقیت برشمرده و توجه به نقاط ضعف و تلاش برای رفع آنها را لازمه کار گروهی دانست. در آخر نقاط ضعف و قوت اعزامهای گذشته توسط حضار بیان و راهکارهای لازم ارائه شد.
این نشست مورخ یکشنبه12/6/1402 در مدرسه علمیه حضرت زینب س برگزار شد.
🔗 ایتا
eitaa.com/zeynaby1354
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: امروز یک تحول بزرگی در دنیا یا دارد آغاز میشود یا آغاز شده است. امروز روزی است که ملتهای منطقه نباید دچار غفلتی بشوند که در دوران استعمار شدند، یا بعد از جنگ اول جهانی شدند.
این تحول چیست؟
خطوط اصلیاش چند چیز است. در درجهی اول ضعیف شدن قدرتهای استکباری دنیا.
قدرت استکباری آمریکا ضعیف شده است و دارد ضعیفتر میشود.
یکی دیگر از خطوط اصلی این تحول، برآمدن قدرتهای جدید منطقهای و جهانی است. قدرتهای جدیدی دارند به وجود میآیند، یا قدرتهای منطقهایاند یا قدرتهای جهانیاند. ۱۴۰۲/۶/۲۰
🌷 #ایران_عزیز
《گوشه ای از سیره اجتماعی رسول مکرم اسلام صلوات الله علیه》
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
👈توجه وتاکید برحقوق حیوانات👉
حضرت رسول صلی الله علیه و آله از نخستین کسانی در جهان بود که «احترام» به حیوانات را مطرح کرد می فرمود:
🔸کسی که چارپایی می گیرد، باید آن را گرامی دارد.
🔹 مردم را از به جان هم انداختن جانداران باز می داشت.
🔸 هرگاه می خواهید حیوانی را سر ببُرید، به نیکی سر آن را ببُرّید .. آلت قتاله را تیز کنید تا قربانی راحت کشته شود. زیرا پروردگار نیکی را بر هر چیزی نوشته است.
🔹در فتح مکه، هنگام آمدن از مدینه به مکه، در کنار آبی سگ ماده ای را دید که عوعو می کرد و به توله هایش شیر می داد. به یکی از یارانش دستور داد که در برابر آن سگ بنشیند تا کسی از سپاهیان اسلام متعرض سگ و توله هایش نشود.
🔸روزی از کنار الاغی گذشت که صورتش را داغ کرده بودند، فرمود: آفریدگار لعنت کند کسی را که این حیوان را داغ کرده است. همچنین هر کسی را که اعضای حیوان را بِبُرد، نفرین کرده است.
🔹از این که سه نفر بر یک مرکب سوار شوند نهی فرمود.
🔸ایشان فرمود: مردی از راهی می گذشت. تشنه شد. چاهی یافت. وارد آن شد و آب نوشید وقتی بیرون آمد، سگی را دید که [از تشنگی] له له می زد و خاک [مرطوب] را می خورد. با خویش گفت: او هم مثل من تشنه است! پس دوباره وارد چاه شد. کفشش را از آب پر کرد، آن را به دندان گرفت و از چاه بیرون آمد و سگ را سیراب کرد. خداوند نیز از وی سپاسگزاری کرد. پرسیدند: مگر سیراب کردن چارپایان نیز پاداش دارد؟ فرمود: سیراب کردن هر تشنه ای پاداش دارد.
در روایت دیگر فرمود: سپاسگزاری خدا از آن مرد آن بود که وی را وارد بهشت کرد.
🔹نیز فرمود:"خداوند خجسته و والا، نرمخویی را دوست دارد و به آن کمک می کند؛ پس هرگاه سوار چارپایان گرسنه شدید،... اگر زمین [محل عبور شما] بی گیاه است، با سرعت از آن بگذرید؛ و اگر سر سبز است، بایستید."
🔷حقوق چهارپایان درکلام پیامبر ص:
چارپا بر صاحبش [حقوق و] بهره هایی دارد:
1⃣هنگامی که فرود می آید، ابتدا او را علف بدهد
2⃣از آبی می گذرد، آب را بر او عرضه کند؛
3⃣بر صورتش نزند؛ چرا که او هم خدایش را به پاکی یاد می کند.
4⃣جز در راه خدا، وقتی حیوان متوقف است، بر پشتش ننشیند.
5⃣بیش از توانش بر او بار نکند.
6⃣بیش از قدرتش او را ندوانَد.
پیامبر روزی شتر ماده ای را دید که ایستاده و بر پشتش بار بود. فرمود: صاحبش کجاست؟ خود را برای بازخواست در فردا [ی رستاخیز] مهیا کند.
7⃣همچنین حضرت از این که عضوی از حیوان را آتش بزنند نهی می نمود.
8⃣ایشان حتی مردمان را از کشتن مورچه، زنبور عسل، شانه به سر و صُرَد باز می داشت.(۱)
____________________
۱.برگرفته از سایت حوزه
https://hawzah.net/fa/Magazine