🕌امامزاده سید کامل علیه السلام هرمزگان
امام زاده سید کامل واقع در شهر بندرعباس در بخش مرکزی از توابع شهرستان بندرعباس در استان هرمزگان و یکی از نقاط دیدنی استان هرمزگان در جنوب ایران است.
در واقع این امام زاده سید کامل را به یکی از نوه های امام موسی کاظم علیه السلام انتصاب می دهند. در قدیم، حدودا 50 سال پیش حیاط این مسجد به عنوان یک قبرستان مورد استفاده قرار می گرفت ولی حال فقط به افراد خاص اجازه داده می شود که مرده های خود را دفن کنند. قبر های افرادی مانند سدید السلطنه یکی از شعرا و نویسندگان شاخص استان ، آیت ا… علی و محمدباقر دشتی دو نفر از خادمین آستان مقدس امامزاده سیدکامل(علیه السلام) ، عبدالرسول کبابی ، خیری که بارگاه مطهر را بازسازی کرد و یکی دیگر از خادمان در صحن و سرای مطهر نیز به دیده می شود.
امامزاده سید کامل یک گنبد سفید دارد که آن را متمایز و جذاب میکند. البته در سالها اخیر گویا گنبد ویژهی این بنا را با رنگ سبز رنگآمیزی کردهاند.
#امامزاده_سیدکامل علیه السلام
#هرمزگان
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
7.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🙏با این دعا خودتان را از جهنم نجات دهید
مَنْ قَالَ كُلَّ يَوْمٍ خَمْسَاً وَ عِشْرِينَ مَرَّةً ;اَللَّهُمَّ اِغْفِرْ لِلْمُؤْمِنِينَ وَ اَلْمُؤْمِنَاتِ وَ اَلْمُسْلِمِينَ وَ اَلْمُسْلِمَاتِ ; كَتَبَ اَللَّهُ لَهُ بِعَدَدِ كُلِّ مُؤْمِنٍ مَضَى وَ كُلِّ مُؤْمِنٍ بَقِيَ إِلَى يَوْمِ اَلْقِيَامَةِ حَسَنَةً وَ مَحَا عَنْهُ سَيِّئَةً وَ رَفَعَ لَهُ دَرَجَةً.
امام صادق عليه السلام فرمود: هر كه هر روز بيست و پنج بار بگويد: «اَللَّهُمَّ اِغْفِرْ لِلْمُؤْمِنِينَ وَ اَلْمُؤْمِنَاتِ وَ اَلْمُسْلِمِينَ وَ اَلْمُسْلِمَاتِ»، خداوند به تعداد هر مومني كه در گذشته و هر مومني كه تا روز رستاخيز به دنيا خواهد آمد بر او حسنه نويسد و گناهي از او پاك گرداند و درجه اي او را بالا برد.
📚ثواب الأعمال و عقاب الأعمال، ج 2، ص 161
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
📗کتاب ادب و آداب زائر
۱۱. گرامی داشتن دیگران و اکرام به آنان
یکی از وظایف و مسؤولیت های سنگین و بسیار مهمّ مؤمن، این است که دیگر مؤمنان و مسلمانان را ارج نهد و به آنان احترام نماید، وجودشان را گرامی بدارد و از اهانت به ایشان و سبک شمردنشان جداً بپرهیزد.
زائر حرم الهی باید به طور ویژه به رعایت این مسأله مهم در حقّ دیگران اهتمام ورزد و همه را، چه کوچک تر از خود و چه بزرگ تر و مسن تر از خویش، گرامی بدارد و در هر موقعیتی از اکرام به آنان دریغ نورزد.
زائر باید به این معنا توجه کند که دیگر زائران علاوه براین که مؤمن و مسلمان اند، مهمان خدا هستند، و در ضیافت الله شرکت دارند و باید از اکرام و احترام بیشتری برخوردار باشند.
زائر باید افراد کم سن تر از خود را کم گناه تر بداند و مسن تر از خود را در عبادت و بندگی مقدم بر خویش قلمداد کند؛ بدین ترتیب احترام و اکرام به کوچک تر از خود و مسن تر از خویش را واجب اخلاقی بداند و در بزرگداشت همه آنان ذره ای کوتاهی ننماید.
اکرام به مؤمن و احترام به دیگران، گاهی با یک سخن و کلام نیکو تحقق می یابد؛ چنان که از حضرت صادق(علیه السلام) روایت شده:
«مَنْ قَالَ لِأَخِیهِ الْمُؤْمِنِ مَرْحَباً کَتَبَ اللَّهُ تَعَالَی لَهُ مَرْحَباً إِلَی یَوْمِ الْقِیَامَهِ»؛ (۱)
«کسی که به برادر مؤمنش بگوید: خوش آمدی، [خداوند به تو رفاه و گشایش عنایت کند]، خداوند متعال تا قیامت برای او خوش آمد و گشایش درکارهایش ثبت می کند».
۱- الکتب الأربعه، بخش کافی، ج ۲، ص ۳۹۰، حدیث ۲۱۹۳
✍حسین #انصاریان
📗کتاب ادب و آداب زائر ،ص۴۴
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
🔹السلام علیک یا مسلم بن عقیل
💠 ورود حضرت مسلم (علیه السلام) به كوفه
در سال ۶۰ ه.ق در چنين روزى حضرت مسلم عليه السّلام وارد كوفه شدند.
مردم كوفه به خدمتش شتافتند، و نامه امام حسين عليه السّلام را استماع كردند و هيجده هزار نفر با آن حضرت بيعت كردند.
جناب مسلم عليه السّلام نامهاى به امام حسين عليه السّلام نوشت و بيعت كوفيان را اطلاع داد، و تشريف فرمائى آن جناب را به كوفه خواستار شد.
📚 فيض العلام: ص ۶۹
#مسلم_بن_عقیل علیه السلام
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅شرح حدیث زندگی ۳
📍قسمت بیست و نه
🔹شرح حدیث ابتدای درس خارج فقه مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی)
موضوع: هر کسی بیشتر خدمت کند رئیس قوم است.
🗓۱۳۹۱/۱۱/۰۳
#حدیث_زندگی
#کلام_معصوم
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
🍃 امامـ صـادق علیهالسلامـ
ما أنْعَمَ اللّهُ عزّ و جلّ على عَبدٍ أجَلَّ مِن أنْ لا يَكونَ في قَلبِهِ مَع اللّهِ عزّ و جلّ غَيْرُهُ.
خداوند عزّوجلّ نعمتى بالاتر از اين به بندهاش نداده است كه در قلبش جز خدا نباشد.
📚 عدّة الداعی، ص ۲۱۹
#حدیث
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
📗کتاب ادب و آداب زائر
و باز آن حضرت می فرماید:
«مَنْ أَتَاهُ أَخُوهُ الْمُسْلِمُ فَأَکْرَمَهُ فَإِنَّمَا أَکْرَمَ اللَّهَ عَزَّوَجَلَّ»؛ (۱)
«کسی که برادر مسلمانش نزدش آید و او به برادر مسلمانش احترام بگذارد، بی تردید به خدای عزوجل احترام گذاشته است».
امام صادق(علیه السلام) درباره نیکوکاری به اسحاق بن عمار فرمود:
«ای اسحاق! تا جایی که قدرت داری به دوستان من نیکی کرده، با آنان به اکرام و احترام برخورد کن؛ مؤمن اگر به مؤمن نیکی کند و او را در امورش کمک نماید، با این عملش به صورت ابلیس لطمه می زند و قلب آن دشمن مکار را از اندوه دائم پرمی کند». (۲)
🔹۱۲. نصیحت و خیرخواهی نسبت به همسفران
نصیحت در لغت به معنای خیرخواهی نسبت به دیگران و موعظه حسنه برای هدایت آنان است.
اهل تحقیق و لغت شناسان در معنای نصیحت می فرمایند:
مراد از نصیحت مؤمن به مؤمن، ارشاد و هدایت او به مصالح دین و دنیای اوست؛ و نصیحت، تعلیم معالم دین به اوست؛ اگر نسبت به معالم جاهل باشد و بیدار کردن اوست، اگر در خواب غفلت به سرمی برد؛ نصیحت، دفاع از مسلمان و آبروی اوست؛ نصیحت، گرامیداشت مؤمن در جوانی و پیری اوست؛ نصیحت، ترک حسد و دغلی و فتنه نسبت به مؤمن، دفع ضرر از او و جلب منفعت به سوی اوست
۱- الکتب الأربعه، بخش کافی، ج ۲، ص ۳۹۰، حدیث ۲۱۹۳.
۲- همان، حدیث ۲۲۰۰.
✍حسین #انصاریان
📗کتاب ادب و آداب زائر ،ص۴۵
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
🕌امامزاده سید مظفر علیه السلام قشم
نسب امامزاده بر اساس تحقیقات بعمل آمده با پنج واسطه به امام علی (علیه السلام) منتهی می شود که از قرار ذیل است: سید مظفر بن جعفر بن ابی الطیب بن محمد الابله بن جعفر بن محمد ابی عمر بن عمر الاطراف بن الامام علی امیرالمؤمنین (علیه السلام).
وی سیدی جلیل القدر، عظیم الشان و بسیار بزرگوار بود. پس از شکست قیام ابن طباطبا در سال ۲۰۰ هـ.ق وتحت تعقیب سادات شرکت کننده در این قیام جمع کثیری ازسادات علوی ازخوف عمال بنی عباس پس ازشهادت امام رضا (علیه السلام) از موطن حجاز به دیگر شهرهای اسلامی مهاجرت نموده اند که یکی از آن شهرها قم بود.
ابوالحسن عمری نسابه در این باره می نویسند: فرزندان جعفربن محمد ابله به خاطر ترس از عمال خلیفه عباسی در دیگر شهرهای اسلامی متفرق و مخفی شدند. سید مظفر به فارس رفتند. سپس به کرمان منتقل شدند، ابوالطیب جعفر پدر امامزاده سید مظفر مدفون در قشم مدتی در حجاز بود و سپس مخفی شدند. وی هفت فرزند داشته که در شهرهای ری فارس و قم سکونت داشته اند.
امامزاده سیدمظفر (علیه السلام) به خاطرعدم رویارویی با عمال خلیفه به جزیره قشم مهاجرت کرد و در آنجا مخفیانه زندگی می کرد. سیدابوطالب مروزی نسّابه تصریح دارد که پدرامامزاده سیدمظفر (علیه السلام) عنی جعفرابوالطیب نیز در قشم سکونت داشته است.
#امامزاده_سیدمظفر علیه السلام
#قشم
#هرمزگان
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et