شخصیت شماره ۲:
✅ اسلم دیلمی
«اَسلم بن عَمر ترکی دیلمی » یکی از شهدای ایرانی واقعه کربلاست که در روز عاشورا به شهادت رسید و در دامان امام حسین(ع) آسمانی شد.
اسلم به 3 زبان فارسی، عربی و ترکی مسلط بوده است. ضمن اینکه گفته میشود این فرد شاعر بوده و وقتی به میدان رفت رجزی را خواند که برخی منابع ، این رجز را به اسلم نسبت دادهاند. آن رجز به اینصورت است: امیری حسین و نعمالامیر، سرور فؤاد البشیر النذیر
اسلم دیلمی پس از یک جنگ دلیرانه بسیاری از افراد دشمن را که مجروح نمود، جمع بسیاری از لشکر ابن سعد را نیز به درک واصل کرد و سرانجام پس از نبردی سخت سپاه بنیامیه او را مورد محاصره قرار دادند.
اسلم دیلمی از اسب به زمین افتاد و امام حسین(ع) به سمت او شتافت و دید که او هنوز جان دارد و میخواهد خود را به امام برساند، حضرت او را در آغوش خود گرفتند و گریستند و صورت مبارک خود را بهصورت او گذاشتند سپس اسلم چشمهای خود را باز نمود و لبخندی زد و عرضه کرد: «فرزند رسول خدا صورت خود را بهصورت همچو مَنی گذاشته است؟».
بهاینترتیب بعدازظهر روز عاشورای سال ۶۱ هجری اسلم، شهید ایرانی کربلا در دامان ابیعبدالله الحسین(ع) آخرین نفس خود را کشید و به شهادت رسید.
🔗 جبهه فرهنگی [ضحی] لاهیجان👇
🆔 @zoha_lahijan
شخصیت شماره ۳:
✅ آیت الله محمد تقی مصباح یزدی (عمار انقلاب)
شیخ تقی گیوه چی معروف به علامه محمد تقی مصباح یزدی در ۱۱ بهمن سال ۱۳۱۳ هجری شمسی در یزد متولد شد.
آیتالله مصباح، شاگردان بسیاری را تربیت کرد که بسیاری از آنها در رشتههای مختلف علوم اسلامی و انسانی به تحقیق و نظریهپردازی پرداختهاند و یا در زمینههای مختلف آموزشی، مدیریتی، یا فرهنگی منشأ خدماتی کمنظیر بودهاند.
آیتالله مصباح یزدى با آغاز نهضت امام خمینی به صحنه مبارزات وارد شد، و در مبارزه با رژیم طاغوت حضورى فعّال داشت. دبیرىِ جلسات حكومت اسلامى (موسوم به جلسات ولایت) زیر نظر شهید بهشتی، ایراد سلسله سخنرانىهایى با عنوان «حكومت اسلامى» در جمع اعضای هیئتهای مؤتلفه، همكارى با نشریه مخفى بعثت، و تأسیس و اداره نشریه انقلابى «انتقام» از دیگر فعالیتهای مبارزاتی آیتالله مصباح بود كه تمام امور انتشاراتى اثر دوم را نیز بر عهده داشت.
وی بارها توسط رژیم سفاک پهلوی مورد تعقیب و بازجویی قرار گرفت، و با مدتها زندگی مخفیانه، اختراع خطی جدید، و نیز تغییر خط خود موفق شد از شرّ عمال رژیم در امان بماند.
حضرت علامه آیتالله مصباح یزدی (رضواناللهتعاليعلیه) پس از یک دوره بیماری، عصر جمعه ۱۲ ديماه ۱۳۹۹ از دار فانی رحلت و به جوار رحمت الهی بار یافت. وی در حرم مطهر حضرت معصومه سلاماللهعلیها، در جوار استاد خود، حضرت آیتالله العظمی محمدتقی بهجت(رحمهالله) به خاک سپرده شد.
از این عالم برجسته، بعنوان عمار انقلاب اسلامی و خار چشم دشمنان یاد می کنند.
🔗 جبهه فرهنگی [ضحی] لاهیجان👇
🆔 @zoha_lahijan
💔برای مادران و کودکان غزه
🏴همایش مادرانه، هم نوا با کودکان فلسطینی
زمان: چهارشنبه ۳ آبان ساعت ۱۶
مکان: محوطه بقعه میرشمس الدین(اردوبازار) لاهیجان
سخنران: حجت الاسلام رهنورد
مداح: کربلایی جابر مسلمی
و اجرای سرود "عموقاسم" توسط گروه سرود ضحی
#انتشار_حداکثری
🔗 جبهه فرهنگی [ضحی] لاهیجان👇
🆔 @zoha_lahijan
شخصیت شماره ۴:
✅ شهید مرحمت بالازاده
شهید مرحمت بالازاده در ۱۸ خرداد 1349، درروستای «چای گرمی» یكی از روستاهای شهرستان گرمی در یك خانواده متدین و محروم، دیده به جهان گشود.
شهید بالازاده وقتی 13 ساله شد دیگر طاقت نیاورد و برای اعزام به جبهه ثبت نام كرد. با هزار اصرار و پادرمیانی ، توانست خود را به اردبیل برساند اما آن جا فرمانده سپاه به خاطر كم سن و سال بودن جلوی اعزامش را گرفت.
مرحمت هر چه گریه و زاری كرد فایده ای نداشت . فرمانده سپاه به او گفت : «ببین بچه جان! برای من مسئولیت دارد، من اجازه ندارم 13 ساله ها را جبهه بفرستم دست من نیست» مرحمت گفت: «پس دست كی است؟» فرمانده گفت: «اگر از بالا اجازه بدهند من حرفی ندارم» همه این ها ترفندی بود كه مرحمت دنبال ماجرا را نگیرد.
یك بچه 13 ساله روستایی كه فارسی هم درست نمی توانست صحبت كند ، دستش به كجا می رسید؟ مجبور بود بی خیال شود اما فقط سه روز بعد مرحمت با دستوری از بالا ( ریاست جمهوری) برگشت. آری شهید بالازاده حکم جهادش را از دست حضرت آیت الله خامنه ای گرفت.
مرحمت حدود سه سال در جبهههای جنگ حق علیه باطل با دشمن جنگ كرده و كمتر به خانه و نزد خانوادهاش می آمد و هر وقت هم كه چند روزی به مرخصی میآمد، در مساجد و منابر و مجالس، روز و شب به تبلیغ و جذب نیروی داوطلب بسیجی برای اعزام به جبهه میپرداخت.
و سرانجام مرحمت بالازاده روز21 اسفند 1363 در جزیره مجنون در عملیات بدر، با فاصله بسیار كمی از شهادت مرادش ، مهدی باكری ، بال در بال ملائك گشود و میهمان سفره حضرت قاسم (ع) گردید
🔗 جبهه فرهنگی [ضحی] لاهیجان👇
🆔 @zoha_lahijan
💯 اطلاعیه اجرای سرود
#عمو_قاسم
🔗 جبهه فرهنگی [ضحی] لاهیجان👇
🆔 @zoha_lahijan
38.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 اجرای سرود عمو قاسم توسط تعدادی از اعضای گروه سرود ضحی در همایش مادران و کودکان حامی غزه
📍لاهیجان | سوم مهرماه ۱۴۰۲
🔗 جبهه فرهنگی [ضحی] لاهیجان👇
🆔 @zoha_lahijan
شخصیت شماره ۵ :
✅ شهید محسن حُججی
شهید محسن حججی در ۲۱ تیر سال ۱۳۷۰ در شهرستان نجف آباد اصفهان به دنیا آمد.
محسن حججی که از اعضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود، اولین بار قبل از محرم سال ۱۳۹۴، برای دفاع از حرم عقیله حضرت زینب (س)، داوطلبانه به کشور "سوریه" رفت و به مدت ۴۵ روز در جبهههای حق علیه باطل جنگید.
وی پس از بازگشت از این کشور، مجددا در ۲۷ تیر سال ۱۳۹۶، به "سوریه" اعزام شد.
۱۶ مرداد سال ۱۳۹۶ (۷ اوت سال ۲۰۱۷)، ارتش آمریکا با جمع آوری و اعطای اطلاعات به نیروهای تروریستی تکفیری "داعش" و از کار انداختن تجهیزات ارتباطی گروه "کتائب السید الشهداء" (یکی از گروههای مهم "حشد شعبی" و از گردانهای حزب الله که همزمان با فتوای "آیت الله سیستانی" منشق شد و دبیر کل آن "الحاج ولاء" بود.) و هدف گیری هوشمند ماشین آلات نظامی و حمله توپخانهای که موجب فلج کردن قدرت نظامی نیروهای "کتائب السید الشهداء" شد، زمینه حمله ددمنشانه عناصر "داعش" را به منطقه "تنف" در مرز کشورهای "عراق و سوریه" فراهم کرد که در این میان محسن حججی دهمین عضو از لشکر زرهی ۸ نجف اشرف نیز در این حمله ابتدا به اسارت گرفته شد و سپس ۲ روز بعد، یعنی در ۱۸ مرداد همان سال، توسط نیروهای تروریستی تکفیری "داعش" با جدا شدن سر از بدن به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
🔗 جبهه فرهنگی [ضحی] لاهیجان👇
🆔 @zoha_lahijan
47.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 مادران و کودکان لاهیجان ، هم نوا با مردم مظلوم غزّه
#کلیپ
🔗 جبهه فرهنگی [ضحی] لاهیجان👇
🆔 @zoha_lahijan
29.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 اجرای سرود #عموقاسم در مراسم سالگرد شهادت شهید مدافع امنیت "شهید حسن پاینده"
۱۴۰۲/۰۸/۰۴
🔗 جبهه فرهنگی [ضحی] لاهیجان👇
🆔 @zoha_lahijan