eitaa logo
ظهور نزدیک است
1.7هزار دنبال‌کننده
58هزار عکس
59.5هزار ویدیو
1.2هزار فایل
گلچینی از بهترین مطالب #مهدوی #ولایی #شهدایی #سیاسی #معنوی #معرفتی #تربیتی کانال شهدایی ما👈 @ba_shaheidan ارتباط با خادم 👈 @mohebolMahdi
مشاهده در ایتا
دانلود
امام سجاد (ع) به پيشگاه خداوند عرض مى‏كند: و من صالحى العباد: بار الها! مرا از بندگان قرار ده.
دربرداشت قبل از ادله رشاد و ویژگی های آن بحث شد از جمله اینکه راهنمایان هدایت،بایستی خود از بندگان خداوند باشند. چگونه از بندگان صالح باشیم؟ پاسخ ساده آن است که؛«هرگاه در مسیر بندگی خداوند قرار بگیریم یعنی تقوی و پرهیزکاری. خداترسی،اندیشه معاد را تقویت می کند .درنتیجه باور به توحید در فطرت زنده می شود،درپی این باور،نیت انسان،به،احسن نیت ها تبدیل می گردد.نیت احسن عمل صالح می آفریندوبتدریج جزء عباد صالح شمرده می شویم،سپس همه چیز مطیع انسان می شود. ولو ان اهل القری آمنوا واتقوا لفتحنا علیهم...
حضرت سجاد (ع) در اين جمله‏ى دعا و همچنين ديگر ائمه علیهم السلام در ساير ادعيه و روايات كه از عباد صالح نام مى‏برند، صلاحيت آنان را از بعد عبوديت و بندگى خداوند، يعنى از جنبه‏ى انسانى آنها مى‏نگرند. الصالح القائم بما عليه من حقوق الله و حقوق العباد و الكمال فى الصلاح منتهى درجات المومنين و متمنى الانبياء و المرسلين. كسى است كه با اراده ‏ى جدى قيام نمايد تا حقوق خداوند و حقوق بندگان خدا را ادا كند و صلاح كامل، درجه‏ى نهايى اهل ايمان و خواسته‏ ى انسان‏ سازهاى الهى، يعنى انبياء و مرسلين، است.
« » در لغت عرب به معناى «شايسته» در زبان فارسى است. *هو صالح لكذا، اى فيه اهليه للقيام به. او براى انجام فلان كار صالح است، يعنى در وى اهليت قيام به آن عمل وجود دارد. مثلا براى تهيه‏ى يك ساختمان مهم، گفته مى‏شود: فلان مهندس براى اين كار صالح و شايسته است، يا براى انجام يك عمل جراحى دقيق مى‏گويند: فلان دكتر جراح براى انجام اين عمل صلاحيت و شايستگى دارد. كسى كه از مهندس ساختمان يا دكتر جراح نام مى‏برد، آن دو را فقط از بعد معلومات و اطلاعاتى كه دارند مى‏نگرد و صلاحيتشان را از جهت تحصيلات علمى و تخصصى اعلام مى‏نمايد.
🗣« بروید صحیفه سجادیه را بخوانید و در آن تدبر کنید.... همین دعای " دعای صحیفه سجادیه " یک کتاب درس زندگی و درس است» 👤 🙏کانال انس با 🆔 @sahife2
قرآن شريف در موارد متعدد، بعد از ذكر «ايمان»، از اعمال نام برده است. ان الذين آمنوا و عملوا الصالحات، و بشر الذين آمنوا و عملوا الصالحات، و العصر ان الانسان لفى خسر. الا الذين آمنوا و عملوا الصالحات. ذكر اين دو از پى هم، روشنگر اين حقيقت است كه انسانها وابسته به داشتن ايمان و عمل صالح است. اگر كسى واجد اين دو سرمايه‏ ى گرانقدر باشد، به كمال واقعى و حسن ختام دست مى‏يابد، و اگر فاقد اين دو يا فاقد يكى از اين دو بود، به سعادت شايسته‏ ى مقام انسان نايل نمى‏گردد.
دنيايى كه در آن زندگى مى‏كنيم، از نظر معنوى بازارى است كه پيوسته معاملاتى در آن انجام مى‏شود، بعضى از آن معاملات سودآور است و برخى زيان‏بخش. سرمايه ‏ى نقدى كه تمام مردم دنيا براى معامله در اختيار دارند، عمر آنهاست، و كالاهايى كه براى معامله عرضه مى‏شود، توحيد و شرك، كفر و ايمان، فضيلت و رذيلت، پاكى و ناپاكى، و از اين قبيل. هر كسى از پى كالايى مى‏رود كه طالب آن است. متاع كفر و دين بى‏مشترى نيست گروهى اين، گروهى آن پسندند سود و زيانى كه در اين بازار عايد مردم مى‏گردد، تابع معاملات خوب و بدى است كه انجام مى‏دهند. امام هادى (ع) فرموده: الدنيا سوق، ربح فيها قوم و خسر آخرون دنيا بازارى است كه بعضى در آن سود مى‏برند و بعضى زيان مى‏بينند. پيمبران از طرف بارى تعالى مبعوث شده‏اند كه در اين بازار آشفته، مردم را از ضلالت برهانند، كالاهاى سالم و سودبخش را معرفى كنند و آنان را از معاملات زيانبار مصون دارند. يا ايها الذين آمنوا هل ادلكم على تجاره تنجيكم من عذاب اليم. تومنون بالله و رسوله و تجاهدون فى سبيل الله باموالكم و انفسكم ذلكم خير لكم ان كنتم تعلمون. اى كسانى كه ايمان آورده‏ايد! آيا شما را دلالت نمايم به تجارتى كه از عذاب دردناك نجاتتان مى‏بخشد؟ آن تجارت اين است كه ايمان مى‏آوريد به خدا و رسولش و با مال و جانتان در راه او جهاد مى‏نماييد و اگر بدانيد انجام اين وظايف براى شما از هر تجارتى سودبخشتر است. على (ع)، در مقام راهنمايى مردم به تجارت نافع، فرموده است: لاتجاره كالعمل الصالح و لا ربح كالثواب. نه هيچ تجارتى مثل عمل صالح است و نه هيچ سودى همانند اجر الهى است.
مقام بندگان در پيشگاه خداوند آنقدر رفيع است كه در قرآن شريف نام آنان در كنار نام انبيا و صديقين و آمده است: و من يطع الله و الرسول فاولئك مع الذين انعم الله عليهم من النبيين و الصديقين و الشهداء و الصالحين و حسن اولئك رفيقا. آنان كه خداوند و رسول خدا را اطاعت مى‏نمايند، با كسانى هستند كه خداوند آنان را به نعمتهاى خود متنعمشان ساخته، از پيمبران و صديقين و شهدا و صالحين و اينان چه رفقاى نيكو و دلپذيرى هستند. در اين آيه تصريح شده است كه خداوند، نعمت خود را به اين چهار گروه اعطا نموده است، و در سوره‏ ى حمد، نمازگزاران سراسر جهان روزى چند بار مى‏گويند: اهدنا الصراط المستقيم. صراط الذين انعمت عليهم. بار الها! ما را به راه راست هدايت كن. راه كسانى كه تو به آنان نعمت داده‏اى.
اگر كسى بتواند سرمايه‏ ى گرانبهاى عمر را در بازار دنيا صرف معاملات سودبخش، يعنى اعمال ، نمايد و بدين وسيله خويشتن را در صف عباد صالح قرار دهد، به مقام شامخ انسانيت نايل گرديده و روز جزا از اجر نامحدود حضرت بارى تعالى برخوردار مى‏گردد. قدر و منزلت عباد صالح نزد خداوند آنقدر بلند پايه و رفيع است كه امام زين‏العابدين (ع)، در این جمله ‏ى دعاى خود، از پيشگاه حق درخواست مى‏نمايد: و من صالحى العباد. بار الها! مرا از عباد صالح قرار ده.
خود را «عبد » خواستن و به گروه عباد صالح پيوستن، از نظر علمى و عملى كارى است بس مشكل و دشوار، مثلا و يكى از فرايض مهم اسلامى و از جمله‏ى اعمال صالحه است. مشكل اول اين دستور دينى، وقوف علمى به ابعاد مختلف عمل و شناخت معروف و منكر است، و مشكل دوم، عوارض ناشى از امر و نهى و تشخيص موارد روا از ناروا است. گاهى يك فرد مسلمان عملى را منكر تصور مى‏كند و مى‏خواهد عاملش را نهى نمايد، با اينكه آن عمل گناه نيست و نهى از آن اگر موجب شرمندگى و ايذاء عامل عمل شود، نهى‏كننده نه تنها عمل صالحى انجام نداده، بلكه با ايذاء يك مسلمان مرتكب گناه شده است. در جايى كه عمل، منكر واقعى است و نهى از آن لازم باشد، نهى‏كننده بايد تكاليف دينى خود را بداند و به گونه ‏اى عمل كند كه از مرز شرع مقدس تجاوز ننمايد. چه بسيار افرادى در گذشته و حال كارهايى را انجام داده و مى‏دهند به تصور عمل صالح، در حالى كه عملشان غيرصالح و ناشى از جهل و بى‏اطلاعى از مقررات اسلام است.
مرد مسلمانى ‏اى داشت نصرانى، با او از اسلام سخن گفت و مزاياى اين دين مقدس را براى او بيان نمود. مرد نصرانى دعوت او را اجابت كرد و اسلام را پذيرفت. نيمه‏ى شب فرارسيد. مرد مسلمان در خانه‏ى تازه مسلمان را كوبيد. صاحب خانه گفت: كيستى؟ گفت: من فلانى هستم. پرسيد: كارى دارى؟ پاسخ داد: برخيز، وضو بگير، لباس در بر كن، و با هم براى نماز برويم. مرد تازه مسلمان وضو گرفت، لباس پوشيد، با او به مسجد رفت. دو نفرى نماز خواندند تا سپيده‏ى صبح دميد. آنگاه نماز صبح خواندند، آنقدر ماندند تا هوا كاملا روشن شد. تازه مسلمان به پا خاست كه به منزل برود. مرد مسلمان گفت: كجا مى‏روى؟ روز كوتاه است و فاصله تا ظهر كم. او را نشاند تا نماز ظهر را خواند، باز گفت: فاصله‏ى تا نماز عصر كم است. او را نگاه داشت تا نماز عصر را هم در وقت فضيلت خواند. تازه مسلمان به پا خاست كه به منزل برود. به او گفت: الان اواخر روز است. او را نگاه داشت تا نماز مغرب را خواند. باز تازه مسلمان برخاست به منزل برود، به وى گفت: فقط يك نماز باقى مانده و آن نماز عشاء است، او را نگاه داشت تا وقت فضيلت عشاء رسيد، نماز عشاء را هم خواند و سپس از هم جدا شدند. نيمه‏ى شب فرارسيد، مجددا مسلمان در خانه‏ى تازه مسلمان را كوبيد. صاحبخانه گفت: كيست؟ جواب داد: فلانى هستم. پرسيد: چه كار دارى؟ گفت: برخيز وضو بگير، لباس بپوش، با من بيا براى نماز. تازه مسلمان گفت: برو براى اين دين كسى را پيدا كن كه از من فارغ‏البالتر باشد، من كم بضاعتم و عائله‏دار. امام صادق (ع) فرمود: ادخله فى شى‏ء اخرجه منه. اين مرد مسلمان زحمت كشيد، او را از نصرانيت و ضلالت به اسلام آورد و دوباره با اعمال نادرست خود به نصرانيتش برگرداند.
مسلمانانى كه علاقه دارند راه عباد را بپيمايند و تمام اعمالشان صحيح و طبق دستور شرع مقدس انجام شود، بايد در شناخت تعاليم الهى كوشا و جدى باشند و از راهنمايى و ارشاد دين ‏شناسان، آنطور كه بايد استفاده نمايند تا در اداى فرايض و سنن، صراط مستقيم را بپيمايند و در بيراهه هر قدر هم خفيف باشد، قدم نگذارند. اولياى گرامى اسلام، همواره مراقب دوستان و پيروان خود بودند و به صور مختلف آنان را متوجه وظايفشان مى‏نمودند و اگر در موردى غفلتى را مشاهده مى‏كردند، همانند پدرى مهربان تذكر مى‏دادند و مسير صحيح را ارائه مى‏نمودند. *رسول اكرم (ص) بر مريضى وارد شد. پرسيد: شما را چه شده است؟ عرض كرد: نماز مغرب را با ما به جماعت برگزار فرموديد، سوره‏ى قارعه را تلاوت نموديد. عرض كردم: اللهم ان كان لى عندك ذنب تريد ان تعذبنى به فى الاخره فعجل ذلك فى الدنيا، بار الها! اگر از من نزد تو گناهى است كه اراده دارى مرا در قيامت به كيفر آن عذاب نمايى، در آن عذاب تعجيل كن و در دنيا معذبم نما. بر اثر آن دعا، چنين شدم كه ملاحظه مى‏فرمايى. حضرت فرمود: بدسخنى به زبان آوردى. چرا نگفتى : ربنا! آتنا فى الدنيا حسنه و فى الاخره حسنه و قنا عذاب النار، فدعا له حتى افاق. بار الها! در دنيا به ما حسنه اعطا كن و در آخرت حسنه اعطا فرما و ما را از عذاب آخرت مصون و محفوظ بدار. سپس رسول اكرم (ص) درباره‏ى مریضی ‏اش دعا نمود و بهبودى يافت.
💬 | در برابر دروغ‌پراکنی 👈🏻 شیوه مقابله ملّت ایران با جبهه استکبار و ماشین جعل و دروغ‌پردازی آن چیست؟ ♦️ بهانه‌ای برای شروع یک جنگ ترکیبی 🔷 وقتی اواخر شهریورماه امسال، خبر تأثر برانگیز درگذشت یک دختر جوان در رسانه‌ها پخش شد، شاید کسی تصور نمی‌کرد که این اتفاق، بهانه‌ای برای دشمنان این مرز و بوم برای آشوب‌آفرینی و کلیدزدن پروژه ناامن‌سازی ایران عزیز باشد! در شرایطی که باور عمومی جامعه ایرانی و امید آنها به پیشرفت و حل مشکلات کشور در ماه‌های پیش از آن، به‌طور محسوسی افزایش یافته، دشمن به‌دنبال فرصت و دستاویزی افتاده بود تا علاوه بر ناامن‌کردن محیط عمومی کشور و حرکت به‌سمت جنگ داخلی، اهداف شوم خود را برای تحقق آرزوی چهل‌وچندساله‌اش با جدیت بیشتری دنبال کند: یعنی نابودی ایران و ایرانی! 🔷 اما این بار، دشمنان قسم‌خورده این مردم، با سازوبرگ جنگی جدیدی پا به میدان گذاشتند و یک جنگ ترکیبی تمام‌عیار را کلید زدند؛ جنگی با ترکیب اغتشاش خیابانی، عملیات روانی و رسانه‌ای، ناامن‌سازی مرزها و پشتیبانی مالی و تسلیحاتی از بیرون مرزها. رکن اصلی این جنگ ترکیبی و نفس‌گیر، تنها دروغ و تحریف است: «امروز مهم‌ترین شیوه‌ی دشمن، جعل و دروغ‌پردازی است. الان مهم‌ترین کاری که دشمن دارد میکند [انتشار] دروغ است؛ یعنی همین تلویزیون‌هایی که میدانید و می‌بینید مال دشمن است یا همین فضای مجازی، خبر دروغ میدهند، تحلیل دروغ میدهند، کشته‌ی دروغ معرّفی میکنند، آدمها را بدروغ، یکی را بد میکنند، یکی را خوب میکنند؛ دروغ. یک عدّه هم باور میکنند. بدانید دشمن امروز بر پایه‌ی دروغ و دروغ‌پردازی دارد کار میکند.» ۱۴۰۱/۹/۵ «دشمن هم میفهمد که چشم و گوشِ جوانِ امروز باز است... این همه دروغ، این همه خلاف واقع، این همه حرفهای انحرافی، این همه تهمت، برای این است که دشمن برای این ذهنِ فعّال محتوا درست کند.» ۱۴۰۱/۸/۱۱ ♦️ تنوع محصولات ماشین دروغ‌سازی 🔷 تلاش دشمن برای پیروزی در جنگ ترکیبی، با بهره‌‌گیری گسترده از چاشنی دروغ و تحریف دنبال می‌شود؛ گویی، خستگی و هیچ حدومرزی هم در این عملیات فریب و دروغ، برای آنان وجود ندارد. مهم این است که ماشین دروغ‌سازی دشمن از هر مسئله حساسیت‌برانگیزی، برای ارائه اطلاعات غلط، ناقص یا جعلی به بدنه جامعه استفاده کند. در گام اول، درباره علت فوت خانم جوان، دروغ‌سازی می‌شود و با وجود گواهی دوربین‌های مداربسته و اظهارات شاهد عینی، دائماً این دروغ را تکرار و تزریق می‌کنند که عامل بدحالی و فوت وی، نه عارضه مغزی، بلکه ضرب‌وجرح توسط پلیس بوده است! بعد از آن هم که پروژه آشوب در کف خیابان و به‌انحراف‌کشاندن اعتراض منطقی مردم کلید می‌خورد، در سطحی وسیع‌تر و متنوع، عملیات روانی و رسانه‌ای را بر پایه دروغ دنبال می‌کنند. کشته‌سازی و اعلام آمارهای جعلی و غیرواقعی درباره جان‌باختگان فلان غائله، تحریف و دروغ‌گویی و اتهام‌زنی به نظام اسلامی درباره علت حوادث رخ داده با کلیدواژه پوسیده «کار خودشان است» -نظیر آنچه درباره حوادث تروریستی شاهچراغ و ایذه به کار گرفته شد- پخش وسیع خبرهایی از قبیل گروگان گرفته‌شدن خانواده یک ورزشکار و تحریک برخی چهره‌های هنری و ورزشی برای بازنشر این اخبار دروغ در صفحات مجازی، تنها نمونه‌هایی از ترفند دروغ‌سازی دشمن در این جنگ ترکیبی است: «دشمن در رسانه‌ها لشکرسازی میکند؛ لشکرسازی کاذب، انبوه‌سازی دروغ. می‌بینید در رسانه‌های گوناگونِ دشمن، جوری وانمود میکند که آدم غافل و بی‌خبر تصوّر میکند که واقعاً یک خبری است؛ [در حالی که] واقع قضیّه این نیست.» ۱۴۰۱/۸/۲۸ 🔷 هدف این عملیات دروغ و جعل نیز کاملاً روشن است: اختلال در دستگاه فکری و محاسباتی مردم و نخبگان و تخریب وجهه نظام اسلامی در افکار عمومی. وقتی حجم وسیعی از اخبار دروغین و غیرواقعی بارنگ و لعاب هنر و رسانه به خورد مخاطب داده شود، به‌تدریج نظام فکری و تصمیم‌گیری او را نیز تغییر می‌دهد: «یک قضیه‌ی خلاف واقع را، یک حادثه‌ی دروغین را، در سکوهای اطلاعاتی‌شان در اینترنت، هزاران بار ‌تکرار می‌کنند اما اسم آرشام [کودک شهید حادثه‌ی تروریستی شاهچراغ] را در اینترنت ممنوع میکنند که نیاید در سکوی اینترنتی؟ چرا؟ اینها طرف‌دار حقوق بشرند؟ اینها را بشناسیم؛ اینها را بشناسید» ۱۴۰۱/۸/۱۱ 🔍 ادامه👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 | بزرگترین وظیفه منتظران امام زمان (عج) ⛅ 💻 Farsi.Khamenei.ir ─═┅═༅𖣔🌼𖣔༅═┅┅─ 🌹ظهور نزدیک است .... 🥀 گنجینه ای از بهترین مطالب 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1327431703C4d3e0da40c @zohoore_ghaem
🔍 ادامه ♦️ راه مقابله چیست؟ 🔹 تجربه نشان داده است که هرجای دنیا عملیات دروغ و جعل با گستردگی و استمرار دنبال شود، نتیجه تلخی هم عاید جامعه هدف می‌شود؛ در واقع، وقتی دشمن موفق شد، با تکرار هنرمندانه و جذاب دروغ، باور جامعه هدف را تغییر دهد، زمینه برای اجرای اهدافش به‌راحتی فراهم می‌شود. حالا سؤال اینجاست که راه‌حل مقابله با این طراحی خطرناک و پیچیده چیست؟ تنها راهکار مقابله با این دروغ‌های فریبنده، افشای هنرمندانه حقایق و روشن‌کردن ذهن‌ افکار عمومی است، یعنی روشنگری و پاسخگویی دقیق و عمیق، به‌موقع و جذاب. نتیجه این مقابله هوشمندانه هم، عیان‌شدن دست دشمن برای مردم خواهد بود: «شما جوانها وظیفه دارید، خود شما هم باید احساس مسئولیت کنید. هم بایستی احساس مسئولیت کنید برای اینکه بتوانید ‌تشخیص بدهید حقیقت را از دروغ. به نظر من میشود؛ این جور نیست که نشود. یک چیزهایی را به حجم زیاد، با تکرار زیاد، ‌میخواهند در ذهن‌ها فرو کنند اما میشود فهمید که این خلافِ واقع است یا نیست. پس تشخیص حرف درست از دروغ و تحریف. ‌ثانیاً مراقب کسانی باشید که هم‌صدایی میکنند؛ ارشادشان کنید. نمیگویم دعوا کنید، [لکن] ارشاد کنید، تفهیم کنید. کسانی ‌هستند که با دشمن هم‌صدایی میکنند؛ [البتّه] نه اینکه عمداً؛ بعضی‌ها نمیفهمند، غافلند. انسان میبیند، می‌شناسد افرادی را که ‌در فضای مجازی یک چیزهایی میگویند، در روزنامه‌ها مینویسند؛ معاند نیستند، [لکن] بد میفهمند؛ اینها را باید ارشاد کرد. ‌بهترین کسانی که میتوانند ارشاد کنند، خود شما جوانها هستید؛ برایشان بنویسید، بگویید، پیام بدهید، تفهیم کنید، استدلال ‌کنید در اجتماعاتتان» ۱۴۰۱/۸/۱۱ 🔹 همان طور که دشمنان این مرز و بوم برای دروغ‌گویی ناجوانمردانه و همه‌‌جانبه، همه ابزارها و امکانات خود را به کار می‌گیرند و به‌صورت هماهنگ، بر طبل دروغ و تحریف می‌کوبند، جبهه خودی نیز برای جلوگیری از آسیب به اذهان مردم و ازدست‌رفتن سرمایه‌های ارزشمند انسانی این آب‌وخاک، باید هماهنگ، یکدل، عالمانه، به‌سرعت و هنرمندانه اقدام کند. در این میدانِ مبارزه، باید از استعدادهای جوان و ناشناخته در میدان جنگ نرم، بهره‌گیری شده و از روش‌های غلط و ناکارآمد رسانه‌ای خودداری شود. فعالان فرهنگی و رسانه‌ای، باید هوشمندانه، به ترفندهای دشمن بپردازند و مشت چدنی او را در مقابل چشمان مردم باز کنند و برای صیانت از حریمِ باور و ذهن مردم، شب و روز نشناسند. اینها از وظایف مهم جبهه خودی و همه مؤمنین انقلابی است: «بدانید دشمن امروز بر پایه‌ی دروغ و دروغ‌پردازی دارد کار میکند. خب وقتی که دانستید، طبعاً وظیفه می‌آید روی دوشتان. تبیین کنید. «جهاد تبیین» که گفتیم، یکی از جاهایش اینجا است؛ جهاد تبیین... یکی‌ از آسیب‌پذیری‌های دشمن، روشن‌بینی شما است. شما که روشن‌بین باشید، او آسیب میبیند. سعی کنید روشن‌بینی خودتان را افزایش بدهید. دشمن دنبال این است که بر مغزها تسلّط پیدا کند. تسلّط بر مغزها برای دشمن خیلی باارزش‌تر از تسلّط بر سرزمین‌ها است. اگر مغز یک ملّتی را توانستند تصرّف کنند، آن ملّت سرزمین خودش را دودستی به دشمن تقدیم میکند. مغزها را باید حفظ کرد؛ تسلّط بر مغزها. یک عدّه‌ای خودشان دروغ نگفتند، امّا متأسّفانه دروغ دشمن را تأیید کردند. مراقب باشید این خطرها برای شما و برای مردمتان پیش نیاید؛ به مردمتان کمک کنید.» ۱۴۰۱/۹/۵ 🔹 رسانه ملی و رسانه‌های عمومی، تشکل‌های فرهنگی مردمی و دانشجویی و نخبگان دغدغه‌مند نسبت به آینده کشور، همه و همه نقش‌آفرینان این میدان نبرد نرم و رسانه‌ای هستند که نباید لحظه‌‌ای از مسئولیت خود در قبال مردم غافل شوند؛ هرچند مسئولان اجرایی کشور نیز، با کار جهادی شبانه‌روزی و مدبرانه، باید زمینه‌ها و بسترهای جولان دشمنان و معاندین را که در کمین‌گاه نشسته‌اند، از بین ببرند: «اینکه من مدام میگویم «جهاد تبیین، ‌جهاد تبیین» برای این است. محتوا را شما درست کنید؛ به مسئولین دارم میگویم؛ مسئولین رسانه‌ها، مسئولین امور ارتباطات. ‌قبل از اینکه دشمن، محتوای غلط و انحرافی و دروغ درست کند، شما محتوای دارای حقیقت و صحیح را درست کنید، انتقال ‌بدهید به ذهن جوانها؛ دشمن مشغول این کار است... مسئولین باید احساس مسئولیّت کنند، بدانند که چرا دشمن روی فلان کلمه، روی فلان اسم حسّاس است و میبندد آن را، و چرا این ‌همه حجمِ دروغ را در فضای مجازی منتشر میکند؛ و علاج کنند، مقابله کنند.» ۱۴۰۱/۸/۱۱ 🔖 منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزب‌الله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢 انتشار نخستین‌بار 📹 ببینید | آیت‌الله العظمی گلپایگانی تضعیف نظام را حرام می‌دانست 🔻 روایت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای از پیامی که آیت‌الله العظمی گلپایگانی برای ایشان فرستاده بودند 🗓 انتشار به مناسبت سالگرد رحلت این مرجع عظیم‌الشان 💻 Farsi.Khamenei.ir ─═┅═༅𖣔🌼𖣔༅═┅┅─ 🌹ظهور نزدیک است .... 🥀 گنجینه ای از بهترین مطالب 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1327431703C4d3e0da40c @zohoore_ghaem
📌افرادی که طی چند سال گذشته به‌خاطر استفاده از سلاح سرد و بدون قتل، حکم گرفته و اعدام شده‌اند.
💬 | بازسازی انقلابی هویت فرهنگی جامعه 👈🏻 مروری بر ضرورت و الزامات اصلاح معضلات فرهنگی از منظر رهبر انقلاب 🔻 «قوام یک کشور به فرهنگ است.» ۱۳۷۵/۹/۲۰ به این معنا که «فرهنگ یک ملت است که میتواند آن ملت را پیشرفته، عزیز، توانا، عالم، فناور، نوآور و دارای آبروی جهانی کند.» ۱۳۸۳/۲/۲۸ لذا باتوجه به اهمیت مسئله‌ی فرهنگ «اگر ما دنبال استقلال هستیم، باید به فرهنگ مراجعه کنیم و روی فرهنگ کار کنیم. اگر دنبال خودکفایی و رفاه عمومی مردم هستیم، اگر به دنبال تدّین مردم و یک تمدّن بزرگ اسلامی هستیم باید بر روی مسأله‌ی فرهنگ تأمّل و تلاش و توجّه و سرمایه گذاری ویژه‌ای بکنیم.» ۱۳۷۵/۹/۲۰ 🔍 ادامه را بخوانید: https://farsi.khamenei.ir/others-note?id=51485
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹  | اصرار دارم نگویم خاورمیانه! 👈🏻 حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: منطقه‌ی ما را میگویند: خاورمیانه! خاورمیانه یعنی چه؟ یعنی اصل دنیا و مرکز دنیا اروپا است؛ مثل همان داستان ملّانصرالدّین که گفتند مرکز دنیا کجا است؟ گفت همین جایی که میخ طویله‌ی خر من است؛ اینجا مرکز دنیا است! هر منطقه‌ای که از اروپا دور است، اسمش منطقه‌ی خاور دور است؛ چون دور از اروپا است؛ هر کدام که نزدیک است، مثل بعضی کشورهای شمال آفریقا، این خاور نزدیک است؛ هر کدام میانه‌ی اینها است، خاور میانه است؛‌ یعنی ملاک و اصل و اساس در نامگذاری کشورها هم عبارت است از اروپا. غربی‌ها این ‌قدر برای خودشان حق قائل بودند! این است که بنده اصرار دارم نگویم خاورمیانه، بگویم غرب آسیا. غرب آسیا است دیگر؛ چرا میگوییم خاورمیانه؟ ۱۴۰۱/۰۸/۱۱ 🔹 رسانه KHAMENEI.IR براساس این بخش از بیانات رهبر انقلاب، کلیپ نوشت «اصرار دارم نگویم خاورمیانه!» را منتشر میکند. 📥 کیفیت اصلی👇 https://khl.ink/f/51486
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️اعترافات امید دانا:۵سال تلاش کردم اسلام رو ضعیف کنم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پرش دو متر و ۷۸ سانتی متری «یوسف النصیری» که برتری را به اردوگاه مراکشی‌ها آورد
لزوم پیامبرشناسی.m4a
7.15M
پیامبرشناسی قسمت0️⃣6️⃣ اخلاق پیامبر0️⃣1️⃣ 1 اردیبهشت 1400 21 آوریل  2021 8 رمضان  1442 ┅─═इई 🌺🌼🌼🌺ईइ═─┅ عضو شوید: 👆🏻جبهه فرهنگے‌هنرے ملت امام حسین(ع)"ماح"تهران https://eitaa.com/jebheye_mellate_emamhosein
💛 پيامبر اکرم صلّی اللّه علیه و آله مؤمن، گناه خود را چونان تخته سنگ بزرگى بر بالاى سرش مى بيند كه مى ترسد به روى او بيفتد و كافر، گناه خويش را مانند مگسى مى بيند كه از جلوى بينى اش رد مى شود 📗 بحارالأنوار ج77 ص77 ┅─═इई 🌺🌼🌼🌺ईइ═─┅ عضو شوید: 👆🏻جبهه فرهنگے‌هنرے ملت امام حسین(ع)"ماح"تهران https://eitaa.com/jebheye_mellate_emamhosein
📌تاثیرات روانی کودک آزاری •••─═┅═༅𖣔🌼𖣔༅═┅┅─••• https://eitaa.com/zohoore_ghaem