⭕️ غده سرطانی #خصوصی_سازی این بار از کارخانه #آلومینیوم_اراک سر باز کرده اعتصاب غذای #کارگران این شرکت وارد روز سیزدهم شده و هنوز هیچ مسئولی حتی صدایش هم در نیامده و کسی هم خبر ندارد.
#هپکو
#آلومینیوم
🔖کانال خبری 20:30👇
🌐 eitaa.com/joinchat/2748973056C49bc959112
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚩آخرین جزییات از حادثه خارج شدن قطار از ریل در زاهدان به روایت رئیس سازمان امدادونجات هلالاحمر
🔖کانال خبری 20:30👇
🌐 eitaa.com/joinchat/2748973056C49bc959112
8.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢دعوای شدید لاریجانی و پژمانفر
♦️پژمانفر: آقای لاریجانی شما دیکتاتور هستید! ۱۲ سال مملکت دست شماست. چیزهایی میگویید که بیگانگان هم جرأت گفتنش را ندارند.
🔖کانال خبری 20:30👇
🌐 eitaa.com/joinchat/2748973056C49bc959112
✖️دو رفتار متفاوت از #رهبری در یک موضوع👇
1️⃣🔻رفتار اول:
مقام معظم رهبری در قضیه برجام بصورت غیرمستقیم مخالفتشون رو مکرر ابراز میکردن، مثلا عباراتی مثل آمریکا بدعهد است و نظیر اون رو به کار میبردن. یا مثلا شرط و شروطی 9بندی برای تیم مذاکره کننده قرار دادند که با این شروط مذاکره کنید. بعنوان مثال گام به گام جلو برید، تعهد در برابر تعهد، امتیاز دربرابر امتیاز. یکدفعه خواستههای طرف مقابل رو برآورده نکنید، تحریمها باید یکجا لغو بشه و....
با این وجود رهبری هیچوقت بطور مستقیم مخالفتشون رو ابراز نکردن. اجازه دادن مذاکره انجام بشه. دلیل اصلی عدم مخالفت مستقیم ایشون این بود که دولت همه مشکلات رو به مذاکره گره زده بود و به مردم قول داده بود که با مذاکره همه مشکلات حل میشه. اونجا اگه رهبری مخالفت میکرد، چه اتفاقی میفتاد؟ بعدش میگفتن مردم ببینید ما میخواستیم مشکلاتتونو حل کنیم، رهبر اجازه نداد. هر اعتراضی دارید به رهبر بکنید.
رهبر با اینکه میدونست چیزی از مذاکره گیرمون نمیاد اجازه داد مذاکره انجام بشه. البته توصيههای لازم رو انجام دادن که خیلی به توصیهها عمل نشد. از کجا میدونست؟ از تجربهی عملکرد آمریکا چه قبل و چه بعد از انقلاب. همچنین از سابقهی چند هزار سالهی رفتار طاغوتها در طول تاریخ.
بعضیا هم میگن، برجام تصمیم نظام بود، نه فقط تصمیم دولت. با توضیحاتی که گذشت باید گفت، بله تصمیم نظام بود، اما ملاحظاتی هم درنظر گرفته شده بود که ایران متضرر نشه که متاسفانه عملی نشد. اتفاقا این یک نکته مثبت هستش که، نظام بعنوان یک کلِ واحد تصمیم میگیره که دولت روهم شامل میشه. بصورت دیکتاتوری و توسط یک نفر اداره نمیشه. خلاصه، مذاکره انجام شد و نتیجهاش رو دیدیم، کلی امتیاز دادیم، خط قرمزها رعایت نشد، آمریکا هم از برجام خارج شد تا رسید به اینجا
2️⃣🔻 رفتار دوم
چند روز قبل رهبری در درس خارجشون گفتن که ایران با آمریکا در هیچ سطحی، هیچ مذاکرهای نخواهد کرد. الان چه فرقی میکنه با برجام؟
ما الان تجربه شکست بزرگ برجام رو داريم، کارشناسان و خواص جامعه اصلا نباید بگذارن که رهبر بیاد بگه ما مذاکره نمیکنیم. باید انقدر تحلیل دراین زمینه بیرون میومد که کسی به مذاکره فکر نکنه. ولی چون هنوز زمزمههایی از مذاکره وجود داره، و هنوز هستن کسانی که امید به مذاکره دارن، رهبری خودش دست به کار میشه و میگه مذاکره بیمذاکره.
آیا اون بهونهگیری های قبلی که مشکلات داشت حل میشد رهبر اجازه نداد الان نیست؟ چرا هست و درآینده این حرفها رو خواهیم شنید که داشت مشکلات حل میشدا، نذاشتن مذاکره کنیم. یا خود غربیها میگن امتیازات آماده بود، نیومدید و این حرفا. ولی امروز انقدر خطر مذاکره بالاست که رهبری بین بد و بدتر، بد رو انتخاب میکنه و از خودش هزینه میکنه و میاد وسط و صراحتا میگه نباید مذاکره بشه. مصلحت کشور تو آینه. دیگه وقت آزمون و خطا نیست
آمریکا بعد از اینکه ایران، تاسیسات هستهایش رو برچید، همه تعهداتش رو انجام داد، از برجام خارج شد. برجام رو پاره کرد. تحریمها رو افزایش داد، فشار رو حداکثری کرد، هرکاری تونست انجام داد علیه ایران، حالا میگه دوباره بیا پای میز مذاکره.
❗️اگه بریم پای میز مذاکره چه معنی میده؟
این معنی رو میده که، ای آمریکا فشارها روی ما تاثیر گذاشت، بیا ببینم چی میگی تا به حرفت گوش بدم و خواستههات رو برآورده کنم. بعدا هم اگه دوباره اگه خواستی به حرفت گوش بدم، همین کارو بکن، راهش اینه، فشار بیار. هرکاری هم بکنی ماهستیم درخدمتت، بدعهدی بکنی، بیجهت از مذاکره خارج بشی، فشار بیاری، بزنی، بکشی و....
❗️حالا ترامپ چی میخواد؟
سه تا چیز میخواد که کاری به دوتای اولش نداریم
مورد سوم میگه منطقه
میگیم منطقه یعنی چی؟ میگه منطقه
میگیم خب یعنی چی؟ میگه بیاید پای میز مذاکره تا بگم چی منظورمه.
خب معلومه چی میخواد بگه.
مرزهای ایران هیچگاه در طول تاریخ به وسعت امروز نبوده، حتی در زمان ساسانیان. از یمن گرفته، تا عراق و سوریه ولبنان و فلسطین. از جنوبی ترین استانمون، یعنی یمن داریم عربستان، سومین نیروی ثروتمند نظامی دنیا رو میزنیم، از شمالی ترین استانمون یعنی لبنان، در مرزهای فلسطین اشغالی، داریم اسرائيل رو میزنیم. اصلا ایران در داخل مرزهای رسمی خودش از لحاظ امنیتی و نظامی مشکلی نداره
خب معلومه آمریکا برای چی دنبال مذاکره منطقهای هست. دو پادشاه در اقلیمی نگنجند
✍️ #حسین_دارابی
🆘 @Roshangari_ir
▪️از شروع حمله عربستان به یمن، فروش سلاح توسط سوئد به سعودی از ۲۰ به ۳۴ درصد افزایش داشته؛ همون کشوری که این دختر ازش میاد تا بگه کودکی من رو دزدیدید!
قطره قطره خون کودکان یمن و افغانستان و عراق صرف گلی شدن لپهای تو شده....
💬 مهدی خانعلیزاده
-
🔖کانال خبری 20:30👇
🌐 eitaa.com/joinchat/2748973056C49bc959112
کجا زور می گویند؟ چگونه نرم می شوند؟!
✍️ حساب دو دو تا، چهارتاست: نخست وزیر انگلیس و رئیس جمهور آمریکا (و سران فرانسه و آلمان)، درباره ضرورت مذاکرات برجامی جدید، از موضع بالا حرف می زنند و به جای عذرخواهی، طلبکاری هم می کنند.
🔹اما همین ها، به خودشان اجازه نمی دهند درباره پهپاد ساقط شده و نفتکش توقیف شده توسط ایران حرف بزنند و ماجرا را کش بدهند. جالب این که ترامپ وحشی، حتی از ایران تشکر هم کرد که به جای پهپاد جاسوسی، هواپیمای نظامی سرنشین دار شان را ساقط نکرده است!
♦️عجیب نیست؟ بر حسب ظاهر، انگلیسی ها و آمریکایی ها باید در قبال برخورد های سخت و قاطع ایران، شاکی می شدند و برجام را که نرمش طرف ایرانی بود، روی سرشان می گذاشتند و حلوا حلوا می کردند.
🔹اما در عمل، وقتی اقتدار و قاطعیت نشان دادیم و در برابر گستاخی و ضربه، ضربت متقابل را زدیم، انگلیسی ها و آمریکایی ها (و دیگر کشورهای غربی)، ترجیح دادند جز چند غُر و لُند کوتاه، هیچ نگویند تا ماجرا را فراموشی شود.
♦️در عین حال، هر گاه انعطاف و نرمشی نشان دادیم که آنها حمل بر ضعف کردند، به جای قدردانی و نرمش متقابل، زبان شان دراز تر شد. به جای این که درباره تعهدات نقض شده برجامی شرمنده و عذرخواه باشند، طلبکار هم شدند و امتیازهای جدید مطالبه کردند.
🔹این دوگانه، درس بسیار بزرگی است، اگر واقع بین باشیم. زبان رایج و همه فهم در دنیا #زبان_اقتدار است و کسی در ازای #دیپلماسی_التماسی، جز تحقیر و توهین تحویل نمی دهد.
#محمدایمانی
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
18 میلیارد خسارت، برای 15 میلیارد قرض؟!
✍️ می دانید همه این ملاقات ها و مذاکرات آمیخته با توهین و طلبکاری حریف برای چیست؟گرفتن اعتبار (قرض) 15 میلیارد دلاری از اروپا، بدون امکان فروش نفت!
♦️مشروط بر این که رضایت دولت آمریکا را جلب شود و او که بزرگِ شر خر هاست، باج دیگری غیر از امتیازهای برجامی می خواهد.
🔹چرا چنین شد؟ چون روزی که دستپاچه بودند و هیجان "توافق به هر قیمت" را داشتند، تذکر های ناصحانه اهل فن، ویژه رهبر حکیم انقلاب را نمی شنیدند:
♦️"به طرف مقابل اعتماد نکنید. به لبخند او فریب نخورید، به وعدهی نقد که می دهد ــ وعدهی نقد، نه عمل نقد ــ اعتماد نکنید، وقتی خرش از پل گذشت، برمی گردد و به ریش شما می خندد! اینقدر اینها وقیحند". (۱۳۹۴/۰۱/۲۰)
🔹همه امتیازات را ظرف دو ماه واگذار کردند و دست شان که خالی شد، چهار سال بعد را با گردن کج ،دنبال طلب یازدگانه خود در برجام دویده اند. متاسفانه ظریف اخیرا حتی گفت فعلا آن یازده تعهدات را نمی خواهیم، خواست ما این است که فقط بتوانیم نفت بفروشیم(!)
♦️حالا از آن هم تنازل کرده اند و سر اعتبار (وام) 15 میلیارد دلاری اروپا چانه می زنند و آنها نیز همین طعمه سر قلاب را گرو نگه داشته اند تا روحانی به تعهدات جدید هسته ای به علاوه واگذاری توانمندی موشکی و قدرت منطقه ای هم تن بدهد.
🔹البته خواب دشمن تعبیر نخواهد شد. اما می دانید تلخی ماجرا چیست؟ پارسال همین دولت ظرف دو ماه، 18 میلیارد دلار را بر باد داد و در حلقوم رانت خوارانی ریخت که بعضا ارزها را به دوبی و استانبول و اربیل منتقل می کردند!
♦️مدیریتی این چنین، قصور و تقصیر هایش را با هزینه کردن از اندوخته عزت و اقتدار ملی جبران می کند. به دشمن بدعهد هم که می رسد، به جای اعتراض کردن، طلبکاری می شنود.
🔹دشمنان باید هم بخندند اما دولتمرد ما چرا؟ آیا مصداق داستان "خر برفت و خر برفت و خر برفت"، نیست؟!
#محمدایمانی
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
#کودکانه_رضوی
✅✅✅ 9 نكته مهم برای پرورش و تربیت فرزند
1- همیشه به كودک خود سلام كنید و به او احترام بگذارید.
2- زمانی با كودک سخن بگویید و یا بازی كنید كه او مشتاق باشد.
3- در تربیت كودک خود از زورگویی پرهیز كنید و مفاهیم زندگی را با زبان كودک و با عمل خود آموزش دهید.
4- با كودک رفتار محبت آمیز داشته باشید.
5- برای آموختن زندگی به كودک عجله نكنید و اجازه بدهید او از كودكی خود لذت ببرد.
6- ناكامی كودک را محترم بشمارید و او را از شكست نترسانید.
7- كودک را برای خودش و بر اساس توانایی هایش پرورش دهید و نه برای اینكه تصویری از آرزوهای شما باشند.
8- با صبر و سكوت با كودک خود ارتباط برقرار كنید.
9- به سخنان و نواهای كودک گوش دهید و هرگز سعی در خاموش كردن كودک نکنید.
🆔 @mahfa110