eitaa logo
🌴🇮🇷 کانال ظهور بسیار نزدیک است🇮🇷🌴
24.3هزار دنبال‌کننده
5.8هزار عکس
9.3هزار ویدیو
152 فایل
💓 شواهد نشان میدهد در دوران پیش از ظهور قرار داریم بزودی خبرهایی مهمی جهان را شگفت زده خواهد کرد لینک https://eitaa.com/joinchat/2610430180Cae0eadb20c ارتباط با ادمین: @Hedar_badnoor @Zohoremahdi تبادل و تبلیغات ارزان @TablighatZohor ‏‪
مشاهده در ایتا
دانلود
کتاب مشکات دل حضرت استاد ایت الله شیخ محمد صالح کمیلی
بسم الله الرحمن الرحیم موضوع امروز: هشتمین موضوع:نقش در سیر وسلوک
سالک الی الله به اقتضاء اینکه همه عالم را مخلوق و صنع خدای تعالی میداند همه مخلوقات و همه مصنوعات او را دوست دارد و دوست دارد همه انسانها پروانه وار تا حد سوختن در گرد شمع عشق و محبت خدا بگردند.
ولی از آنجا که در دنیا افراد غافل و جاهل و معاند و...بسیارند بعد از ان حکم اولی٬ عمل مخلوقات و به تبع شخصیت افراد در نظر او متفاوت میگردد.افراد مطیع و محب خدا را طوری دوست دارد که دیگران را دوست ندارد
.اهل غفلت و جهالت را دلسوزانه نصیحت میکند وبا معاندان و دشمنان خدا ودوستان خدا سر سازش ندارد.
در این بین رفقای طریق الی الله و سالکین به سوی کوی دوست جایگاه خاصی در نظر سالک الی الله دارند و رفاقت و مراودات خاص او و انس گرفتن او فقط با رفقای طریق و سالکین راه خداست. و از هم نشینی اهل غفلت و بالاخص معاندین پرهیز دارد.
سوره مبارکه فرقان وَ یَوْمَ یَعَضُّ الظَّالِمُ عَلى‏ یَدَیْهِ یَقُولُ یا لَیْتَنِی اتَّخَذْتُ مَعَ الرَّسُولِ سَبِیلاً (فرقان27) یا وَیْلَتى‏ لَیْتَنِی لَمْ أَتَّخِذْ فُلاناً خَلِیلاً (فرقان28) لَقَدْ أَضَلَّنِی عَنِ الذِّكْرِ بَعْدَ إِذْ جاءَنِی وَ كانَ الشَّیْطانُ لِلْإِنْسانِ خَذُولاً (فرقان29)
27): و روزى كه ستمكار (مشرك) دو دست خود را (از روى حسرت) به دندان می‏گزد و مى‏گوید: اى كاش با پیامبر همراه می‏شدم. (28): اى واى بر من! كاش فلانى را دوست خود نمی‏گرفتم.
(29):  رفیق من بعد از آن كه حقّ از طرف خدا براى من آمد، مرا گمراه ساخت. و شیطان هنگام امید، انسان را رها می‏كن
رَسول اللـه صَلّى‌اللـه‌عليه‌وآله‌وسلَّم مى‌فرمايند: مَا اسْتَفادَ امْرُؤٌ مُسْلِمٌ فآئِدَةً بَعْدَ فآئِدَةِ الْإسْلامِ مِثْلَ أَخٍ يَسْتَفيدُهُ فى اللَهِ. «پس از نعمت اسلام، هيچ فائده و بهره‌اى به مانند برادرى كه در راه خدا از او بهره برده شود، روزى هيچ مسلمانى نشده است.»
امام علی علیه السلام: دوست هرگز دوست واقعی نخواهد بود مگر آنکه............
حضرت أميرالمؤمنين عليه‌السّلام در ضمن وصاياى خود در هنگام رحلت مى‌فرمايند: وَ ءَاخِ الاْءخوانَ فى اللَهِ.«اخوّت با اخوان فى‌اللـه را از دست مده و بر آن مداومت داشته باش.»
👈علامه حضرت ایت الله سیدمحمد حسین حسینی طهرانی رحمه الله مى‌فرمودند: حركت و سير به سوى عالم توحيد مانند حركت درشكه به سوى مقصد است، گرچه درشكه با يك اسب هم حركت كرده و نهايةً به مقصد مى‌رسد، أمّا اگر تعداد اسب‌هايى كه درشكه را مى‌كشند زياد باشد درشكه زودتر به مقصد مى‌رسد و از رنج و خستگى اسبها نيز كاسته مى‌شود.
سفر إلى‌اللـه با رفقاى همدل نيز چنين است، سرعت سير را بالا برده و سالكان با خوش‌دلى و بدون ملال خاطر زودتر به عالم توحيد راه مى‌يابند. علاوه بر اينكه رفيق مايه طمأنينه و آرامش خاطر است.
🔶 زیاد به زیارت و دیدار برادران نیک سیرت بروید، چرا که آنها برادران شما در پیمودن راه و رفیق در مشکلات هستند
بهترین چیزی که میتواند انسان را ر مسیر بندگی خدا پیش ببرد.......
طلب کردم ز دانایے یکے پند مرا فرمود با نادان مپیوند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حاج آقا مجتبی تهرانی خدایا امشب،شب اول است وما پایمان را داخل خانه ات گذاشته ایم؛مهمانت هم هستیم؛همین دَمِ در بیا دستمان را بگیر و کار را تمام کن! کرامتت همین را اقتضا میکند!
ادامه هشتمین موضوع:نقش رفیق در سیر وسلوک
یکی از مسائل بسیار مهم در سیر الی الله بحث رفیق طریق است که سالک میتواند از نفس او کمک گرفته علاوه بر اینکه رفیق طریق در مراقبه بسیار میتواند انسان را کمک کند و اگر سالک داشت به غفلت می افتاد او را تذکر داده و نجات دهد.
نقش رفیق طریق انچنان مهم است که خواجه حافظ میگوید: دريغ و درد كه تا اين زمان ندانستم كه كيمياى سعادت رفيق بود رفيق
و این چنین رفقایی واقعا کم یابند و چه بسا بسیاری از رفقا نه تنها رفیق طریق نیستند بلکه جزء قطّاع الطریق هستند که موجب غفلت انسانند لذا خواجه حافظ مجددا میگوید: نمایم تو را کیمیای سعادت ز هم صحبت بد جدایی جدایی
👈لذا اگر انسان رفیق طریق نیافت عزلت و تنهایی و اکتفاء کردن به مراودات در حد ضرورت لازم است.
عارف بالله شیخ محمد بهاری رحمت الله علیه
مرحوم عارف كامل حاج شیخ محمد بهاری می‌فرماید: «استاد ما رضوان الله تعالی علیه [عارف كامل ملاحسینقلی همدانی;] می‌فرمودند: «خیلی كار از اتّحاد قلوب ساخته گردد كه از متفرّد بر نمی‌آید و اهتمام تامّی به این مطلب داشتند. همین‌طور است. همۀ مفاسد زیر سر اختلاف قلوب است»،
بی‌جهت نیست كه رسول خدا مجالس دسته‌جمعی ذكر و توجّه به حق تعالی را «ریاض جنّت» یعنی «باغ‌های بهشت» نام نهاده‌اند  و دستور داده‌اند در آنها وارد شده و بگردید. بی‌نكته نیست كه بزرگان راه خدا می‌فرمایند: «الرفیق ثم الطریق» یعنی «ابتدا رفیق شفیق هم‌سفر پیدا كن و سپس به راه قدم بگذار».
✅شرایط استاد عام و دوست و همنشین در کلام حضرت امام صادق علیه السلام فَضْلِ بْنِ أَبِی قُرَّةَ عَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام قَالَ قَالَ رَسُولُ اللَّهِ صلی الله علیه و اله قَالَتِ الْحَوَارِیُّونَ لِعِیسَى یَا رُوحَ اللَّهِ مَنْ نُجَالِسُ قَالَ مَنْ یُذَکِّرُکُمُ اللَّهَ رُؤْیَتُهُ وَ یَزِیدُ فِی عِلْمِکُمْ مَنْطِقُهُ وَ یُرَغِّبُکُمْ فِی الْآخِرَةِ عَمَلُه الکافی جلد 1، صفحه 39  باب صفة العلماء
امام صادق علیه السلام میفرمایند رسول خدا صلی الله علیه و اله وسلم فرمود: حواریین بعیسى علیه السلام گفتند یا روح اللَّه با که بنشینیم فرمود: با کسى که👇👇 🔴دیدارش شما را بیاد خدا اندازد ⚪️و سخنش دانشتان را زیاد کند 🔵و کردارش شما را به آخرت تشویق کند. اصول کافى-ترجمه مصطفوى،
🌷💐 با پنج گروه همنشین نباش 💦امام سجاد(علیه السلام) به فرزندش فرمود: ملاحظه نما و مراقب باش که با پنج نفر همنشین و هم صحبت و همسفر نباشید. آن حضرت سوال نمود آنها کیستند؟ امام (علیه السلام) فرمود: