eitaa logo
کانال انتظار
1.8هزار دنبال‌کننده
14.8هزار عکس
16.8هزار ویدیو
89 فایل
کانال در ذیل قرارگاه مطالبات مقام معظم رهبری با هدف تبیین دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی درحوزه های مختلف سیاسی و اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی ومذهبی فعالیت مینماید کپی مطالب با ذکر صلواتی نذر ظهور آزاد میباشد @Zohoremahdi خادم کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴لحظه ورود نیروهای یگان مستربین رژیم صهیونیستی به بیمارستان ابن سینا در جنین
▪️شهادت ۲ مامور پلیس در درگیری با اشرار و قاچاقچیان مسلح فرمانده انتظامی استان فارس: ▪️بامداد امروز در تیراندازی قاچاقچیان مسلح ناشناس به سمت پلیس، ۲ نفر شهید و۴ نفر هم مجروح و روانه بیمارستان شدند.
🔴ایروانی: مسئولیتی در قبال اقدامات هیچ فرد یا گروهی در منطقه نداریم 🔹‌امیرسعید ایروانی - نماینده دائم ایران در سازمان ملل در نامه ای به رئیس شورای امنيت: نامه آمریکا حاوی ارجاعات غیرقابل توجیهی و بی‌پایه‌واساسی است که مدعی شده گروه‌های شبه نظامی وابسته به نیروهای مسلح ایران در اقداماتی علیه پرسنل و تأسیسات آمریکایی در عراق و سوریه دخیل هستند. 🔹‌ایران چنین ادعاهای بی‌اساسی را قاطعانه رد می‌کند. 🔹‌هیچ گروهی وابسته به نیروهای مسلح ایران، خواه در عراق، سوریه یا هر جای دیگری که به طور مستقیم یا غیرمستقیم تحت کنترل ایران یا از طرف آن عمل کنند، وجود ندارد. 🔹‌بنابراین ایران مسئولیتی در قبال اقدامات هیچ فرد یا گروهی در منطقه ندارد.
🔴 فلسطینیان در شمال نوار غزه که اسرائیل اجازه ورود کمک‌های بشردوستانه به این منطقه را نمی‌دهد مجبور شده‌اند خوراک دام را آسیاب و مصرف کنند تا زنده بمانند.
🔴 رسانه آمریکایی: اوکراین فاقد سلاح و پرسنل نظامی با انگیزه است 🔹وال استریت ژورنال در گزارشی نوشت، اوکراین فاقد تسلیحات و پرسنل نظامی با انگیزه است، بنابراین تحلیلگران بر این باورند که نیروهای روسی قادر به شکست خطوط دفاعی اوکراین خواهند بود.
🔴 جنایت هولناک رژیم صهیونیستی 🔹رژیم صهیونیستی در جدید ترین جنایت خود ۳ مبارز فلسطینی را روی تخت بیمارستان ابن سینا در جنین ترور کرد. 🔹گردان های شهید عزالدین قسام اعلام کرد این سه مبارز رزمندگان این سازمان در جنین بوده اند
🔴 الکسی ژوراولف، از قانون‌گذاران روسیه و معاون اول کمیته دفاعی پارلمان اعلام کرد که روسیه باید در واکنش به برنامه های ادعایی واشنگتن برای انتقال سلاح های تاکتیکی خود به اروپا، تسلیحات هسته ای خود را در کشورهای دوست و نزدیک مرزهای آمریکا مانند کوبا، ونزوئلا، و نیکاراگوئه مستقر کند.
🔴 یونیسف: کودکان غزه در معرض خطر عدم دریافت واکسن قرار دارند سازمان یونیسف اعلام کرد که کودکان فلسطینی در نوار غزه که از هفتم اکتبر گذشته در معرض حملات و بمباران‌های ارتش رژیم صهیونیستی قرار دارند، ممکن است نتوانند واکسن‌های ضروری خود را دریافت کنند و در معرض ابتلا به بیماری‌های مختلف خواهند بود. این نهاد بین‌المللی در بیانیه‌ای افزود که بیش از 16 هزار کودک در نوار غزه با خطر عدم تزریق به موقع واکسن قرار دارند. یونسف هشدار داد که این کودکان در معرض ابتلا به بیماری‌های خطرناکی همچون ذات الریه و فلج اطفال خواهند بود. در این بیانیه آمده است که یونیسف و شرکای آن در دسامبر گذشته 962550 دز واکسن به نوار غزه ارسال کردند و این واکسن‌ها اکنون در دسترس کودکان غزه است که البته بمباران‌ها و ادامه حملات ارتش صهیونیستی باعث شده که بیشتر کودکان غزه نتوانند واکسن خود را دریافت کنند.
بزرگترین رزمایش ناتو برای جنگ با رزمایش عظیم نظامی ناتو آغاز شده است. آمریکا این رزمایش را بزرگترین رزمایش ناتو از زمان جنگ سرد نامیده است. 🔻حدود ۹۰ هزار سرباز از تمامی کشورهای عضو ناتو در این رزمایش شرکت خواهند کرد. همچنین، سوئد که پس از امضای پارلمان ترکیه در آستانه ورود رسمی به این ائتلاف است، قرار است نیروها و تجهیزات خود را اعزام کند. 📝 در بیانیه ناتو آمده است: «ائتلاف، توانایی خود را برای تقویت منطقه یورو-آتلانتیک از طریق حرکت نیروها از آمریکای شمالی را نشان خواهد داد». 🇷🇺 رسانه‌های روسی این مانور برنامه‌ریزی‌شده را اساساً تمرین جنگی علیه دولت روسیه می دانند و آن را محکوم کرده‌اند. ✍🏻 آمریکایی ها برای زنده نگه داشتن ناتو به توجیهی نیاز دارند و جنگ با روسیه می‌تواند این توجیه را به آن‌ها بدهد.
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 درگیری مسلحانه شدید مبارزان مقاومت با اشغالگران اسرائیلی در محله المراح در شهر جنین واقع در کرانه باختری
🔴 سی ان ان گزارش داد، ایالات متحده در حال بررسی گزینه‌هایی برای پاسخ به حمله پهپادی دیروز (یکشنبه) در اردن است که در آن ۳ سرباز کشته و ده‌ها نفر زخمی شدند. بر اساس این گزارش، واکنش آمریکا انتظار می‌رود قدرتمندتر باشد. علاوه بر این، مقامات به سی ان ان گفتند که پنتاگون و کاخ سفید مراقب هستند تا برنامه های دولت را فاش نکنند
📸 تصاویری از شهیدان علی و رضا شاهسونی که امروز در استان فارس به شهادت رسیدند