🌸🍃🌸🍃
#کارخدابدون_حکمت_نیست
تنها بازمانده یک کشتی شکسته به جزیره کوچک خالی از سکنه ای افتاد.
او با دلی لرزان دعا کرد که خدا نجاتش دهد. اگر چه روزها افق را به دنبال یاری رسانی از نظر می گذراند کسی نمی آمد. سرانجام خسته و از پا افتاده موفق شد از تخته پاره ها کلبه ای بسازد تا خود را از عوامل زیان بار محافظت کند و دارایی های اندکش را در آن نگه دارد.
اما روزی که برای جستجوی غذا بیرون رفته بود، به هنگام برگشت دید که کلبه اش در حال سوختن است و دودی از آن به آسمان می رود. متأسفانه بدترین اتفاق ممکن افتاده و همه چیز از دست رفته بود. از شدت خشم و اندوه درجا خشکش زد و فریاد زد: خدایا چطور راضی شدی با من چنین کاری کنی؟
صبح روز بعد با صدای بوق کشتی ای که به ساحل نزدیک می شد از خواب پرید. کشتی ای آمده بود تا نجاتش دهد. مرد خسته، از نجات دهندگانش پرسید: شما از کجا فهمیدید من در اینجا هستم؟
آنها جواب دادند، ما متوجه علائمی که با دود می دادی شدیم!!
به یاد داشته باش:
اگر کلبه ات سوخت و خاکستر شد، ممکن است دودهای برخاسته از آن، علائمی باشد که عظمت و بزرگی خدا را به کمک می خواند.
و فراموش نکنید هیچ کار خدا بدون حکمت نیست
#تربيتی
از امروز مهارت #مدیریت_خشم را با فرزندانتان تمرین کنید:
تنفس عميق و سكوت در زمان خشم را به فرزندتان بياموزيد.
ترک موقعيت در زمان برخورد با افراد عصبانی را به فرزندتان بياموزيد.
معذرتخواهی در زمان مقصر بودن را به فرزندتان بياموزيد.
كودک و نوجوانی كه اين تكنيکها را بلد باشد و به كار ببرد، مهارت كنترل خشم را آموخته است.
هر تكنيك را بارها و بارها در حضور فرزندتان اجرا كنيد تا در وجود او نهادينه شود.
🔴 #تجربه_نزدیک_به_مرگ
همسایه ما مرد خوبی بود. کاسب بود
و مـثـل خیلی از مـردم، خانـواده دار و
صبح تا شب مشغول کار بود.
بـه نماز هم اهمیت می داد. امـا مشکلی
داشت. روی بدنش قوز داشت. خیلی از
این بابت اذیت می شد.
در جریان تجربه نزدیک به مرگ، او را مشاهده کردم. مدتی از فوت او می گذشت. بدنش سالم بود. پرسیدم چه خبر؟
گفت: زمانی که به این طرف آمدم، ملائک الهی به استقبال من آمدند و مرا به این بهشت برزخی آوردند. آنها به جای پرداختن به بررسی اعمال، از من معذرت خواهی کردند!
تعجب کردم، برای چی از
من عذر خواهی میکنند؟!
گفتند که شما در دنیا مشکل جسمی داشتی و درگیر گرفتاری و سختی بودی، از این بابت از شما عذر می خواهیم. خداوند متعال به همین دلیل، با رحمت خود با شما برخورد کرد.
https://eitaa.com/zohormahdi1402
عزیزانی که دراین کانال مارایاری میکنید ممنونم از لطف بیکران شماها عزیزانم از کنار فایل ها وارشیوها الکی رد نشید حتما فایل ها روباز کنید وگوش کنید وارشیو ها وقصه ها ومطالب رو با علاقه دنبال کنید خدا می دونه که گوش کردن وعمل کردن ملکه ی وجودتون میشه با تکرار وشما رابرای یار حقیقی شدن برای امام زمانمان کمک میکنه زیرسایه خدا باشید