فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ـــــــ ـــ ؛🌻
دنیاۍبـے حسین دنیاۍ بی وفا!
🔮 مجموعه پیامهای مکتب عاشورا
♨️ پیام ششم: شیعهی اهلبیت(ع)، نه محبّ اهلبیت(ع)‼️
✅ «محبّت» اهلبیت(ع) به تنهایی، نجاتدهنده نیست؛ آنچه ما را نجات میدهد، «تشیّع» است؛ یعنی پیروی از امام معصوم(ع) در افکار و گفتار و رفتار! امام زمان(عج)، «مُحِبّ» نمیخواهد، «شیعه» میخواهد؛ یعنی پیرویکننده و همراهیکننده! آیا ما واقعاً شیعهایم؟!
#شعور_عاشورایی
#نشر_حداکثری
🔮 مجموعه پیامهای مکتب عاشورا
♨️ پیام پنجم: زیارت کعبه، یعنی درک امام زمان خود‼️
✅ همنشینی با کعبه و زیارت و مجاورتِ همهی معابد و زیارتگاهها، اگر باعث درکِ کعبهی حقیقی یعنی امام زمان(عج) و پیروی و همراهی ایشان در هدف اصلی که برای نجات بشریت دارند( یعنی احیای حدود و احکام الهی بر مبنای قرآن) نشود، چیزی جز لعنت خداوند را به همراه نخواهد داشت!
#شعور_عاشورایی
#نشر_حداکثری
🔮 مجموعه پیامهای مکتب عاشورا
♨️ پیام چهارم: همراهی با امام زمان(عج)، مبنای آزمایشِ مسلمانی‼️
✅ امام معصوم(ع)، «صراط مستقیم» است. پیروی از امام، مبنای آزمایشِ مدّعیانِ مسلمانی در هر دورهای بوده است!
#شعور_عاشورایی
#نشر_حداکثری
👌 هرڪه روز #چهارشنبه آيه 22 سوره حشر را ۷۰ باربخواند👇
☘هُواللهُ الّذی لا الهَ الّا هُوَ عالِمُ الغَیبِ والشّهادةِ هُوَ الرّحمٰن الرّحیم☘
🔹بر اهالی علم وقلم فائق آيد
🔹فتوحات از براے او دست دهد
🔹حوائج او برآورده شود
🔹وغنے و مكرم گردد
📗 گوهرشب چراغ ج ۱ص۱۵۰
سلامـــــ بــــر مهــــــــــــدی(عـــج)
سلام بر مهدی، جوهر دین و نور یقین، ذخیره الهی و منجی نهائی.
سلام بر مهدی، کعبه مقصود و قبله موعود، سر عظیم و اسم اعظم.
سلام بر مهدی، ستاره طالع و نجم ثاقب، مسیح مسیحها و موعود موعودها.
سلام بر مهدی، صاحب شب قدر و عصاره عصر.
سلام بر مهدی، دیده بان خدا و مظهر هدی، وصی اوصیاء و گزیده اولیاء.
سلام بر مهدی، علم منصوب و علم مصبوب، پرچم برافراشته و دانش انباشته.
سلام بر مهدی عج
💚🌿💚🌿💚🌿💚🌿💚
سلام بر همه ی منتظران حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف ، سلام بر شما محبان و عاشقان مهدی فاطمه سلام الله ، ♻️
❤️ #سلام_امام_زمانم❤️
💚 #سلام_آقای_من💚
💝 #سلام_پدر_مهربانم💝
🌸🍃این گوهر ما یوسف ثانی است که گرفتار شده است
🍃🌸سلطان زمین و آسمان است که گرفتار شده است.
🌸🍃 این گوهر ما عصاره پیامبران است
🍃🌸گنج پنهان خدا روی زمین است،
🌹تعجیل درفرج #پنج صلوات🌹
☄خوشا آن کس که مهدی یار او شد✨
☄رفیق مشفق و غمخوار او شد✨
☄اگر صدها گره افتد به کارش✨
☄به دست او فرج در کار او شد✨
✨اللهُـمَّ ؏َـجِّـلْ لِوَلِیِّکَـــ الْفَـــرَج✨
راس ساعت هشت
★ ♡🌺✧❥꧁🌺꧂❥✧🌺♡★
🌺🍃ارادت رضوی
اللهّمَ صَلِّ عَلی عَلی بنْ موسَی
الرّضا ☆المرتَضی، الامامِ التّقیِّ النّقیِّ☆ و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْض☆ِ و مَن تَحتَ الثَّری☆ الصّدّیقِ الشَّهید☆ِصَلَوةً کثیرَةً تامَةً زاکیَة☆ًمُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَةً☆کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ🕯
☆۞☆۞☆۞☆۞☆
🌺🍃 يا اَبَا الْحَسَنِ
ياعَلِىَّ بْنَ مُوسى اَيُّهَاالرِّضا
🕯يَا بْنَ رَسُولِ اللّهِ يا حُجَّةَ اللّهِ عَلى خَلْقِه
🕯ِ يا سَيِّدَنا وَمَوْلينا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتشْفَعْنا
🕯وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللّهِ 🕯وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَىْ حاجاتِنا
#ياوَجيهاًعِنْدَاللّهِ_اِشْفَعْ_لَناعِنْدَاللّهِ
🌺🍃الْسَلٰامُعَلیَڪَیٰاعَلْےِبْنِمْوسَےالْرِضٰا
★ ♡🌺✧❥꧁🌺꧂❥✧🌺♡★
💠خرج یک درهم (ودینار) در راه امام حسین علیه السلام. ...
عبدالله بن سنان میگوید:
به امام صادق علیه السلام عرض کردم:
فدایت شوم پدرت درباره انفاق در راه حج میفرمودند
به هر درهمی که در این راه خرج کنی برای اوهزاردرهم حساب میشود. کسی که در مسیر زیارت امام_حسین علیه السلام انفاق میکند برای او چیست؟
حضرت فرمودند:
به هر درهمی که در این مسیر صرف میکند:
هزار هزار هزار(تا ده مرتبه هزار را تکرار کردند)
برای او حساب میشود و علاوه بر این رضایت و خشنودی خداوند و دعای_خیر پیامبر اکرم صلی اله علیه و آله و حضرت_علی علیه السلام و ائمه_معصومین علیه السلام برای اوست.🌹
📚مکیال المکارم، ج 2، ص 4
#لعنت_کردن_قاتلین_سیدالشهداء علیه السلام
✨امام رضا علیه السّلام به ریّان بن شبیب فرمودند :
👈 ای پسر شبیب ؛
اگر دوست داری که در غرفه های بهشتی با رسول_خدا صلّی الله علیه و آله و خاندان مطهرش عليهم السلام همنشين باشی ، پس قاتلینِ حسین بن علی علیه السّلام را لعنت کن .
🔥 اللهُمَّ الْعَنْ قَتَلَةَ الْحُسَيْن عَلَیهِ السَلام
📚 أمالی(شيخ صدوق) : ص۱۳۰
لبیک_یا_حسین
⭕️استاد رائفی پور :
🔹در تمام هستی فقط امام است که می تواند قلب ها را مجتمع فرماید ، فقط اوست که همدلی می آفریند
🔸خدا وند می فرماید : و اعتصموا بحبل الله جمیعا و لا تفرقوا ...
مراد از حبل الله المتین ، امام است و فقط حول اوست که همه تفاوت ها اعم از زبان و رنگ و نژاد و قومیت و ... ناچیز و نادیدنی می شوند
🔹امام است که مجذوب می کند ،می کشاند و حرکت می دهد
الحسین_یجمعنا
❇️ کانال استاد رائفی پور
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
⭕️ آیا امام حسین (ع) قیام کرد؟ اگر قیام کرده بود چرا فرزندانش را با خود برد؟! و اگر قصد قیام داشت، چرا به اندازه کافی آذوقه به همراه نبرد؟! (بخش سوم)
🔸 برای دستیابی به فهم صحیحی از انگیزه حرکت مصلحانه امام حسین (ع) باید چهار مؤلفه اساسی را در تحلیل درست این واقعه تاریخی مدنظر قرار داد:
2⃣ بیانات امام حسین(ع) در نقاط مختلف حرکت اصلاح گرانه خود
🔹یکی از بهترین اسناد قابل بررسی هنگام تحلیل انگیزه های قیام حضرت اباعبدالله (ع) مطالعه سخنان و نامه های ایشان است. آن حضرت از زمان حرکت از مدینه و بعد از آن در مکه و در مسیر کربلا و حتی در روز واقعه، بیانات و مکتوباتی را متوجه برخی بستگان، اصحاب، عموم مردم و حتی دشمنانشان کرده اند که مطالعه دقیق آنها می تواند فهم اهداف حرکت اصلاحگرانه آن حضرت را مقدور سازد. (مجموع این بیانات را محقق ارجمند مرحوم آیت الله محمد صادق نجمی در کتاب ارزشمند «سخنان حسین بن علی علیه السلام از مدینه تا کربلا» گرد آورده است). در اینجا برای رعایت اختصار، برخی از برجسته ترین بیانات آن حضرت را با هم مرور می کنیم: امام حسین (ع) در پاسخ فرماندار مدینه که به حکم یزید، می خواست به اجبار از سيدالشهداء (ع) بیعت بگیرد، فرمود: «ای امیر! ما خاندان نبوت و معدن رسالت و محل آمد و شد فرشتگان و جایگاه رحمت هستیم. خداوند امور را با ما می گشاید و با ما می بندد. یزید مردی فاسق، باده گسار، آدم کش و اهل فسق و فجور آشکار است. همانند من با کسی همانند او بیعت نمی کند». [۱]
١
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
⭕️ آیا امام حسین (ع) قیام کرد؟ اگر قیام کرده بود چرا فرزندانش را با خود برد؟! و اگر قصد قیام داشت، چرا به اندازه کافی آذوقه به همراه نبرد؟! (بخش سوم)
🔹علاوه بر آن، امام حسین (ع) در بخشی از وصیتنامه خود برای برادرشان محمد حنفیه می نویسد: « ... و من از سرِ مستى و طغیان و فسادانگیزى و ستمکارى قیام نکردم. تنها براى اصلاح در امّت جدّم به پا خواستم؛ مى خواهم امر به معروف و نهى از منکر کنم، و به روش جدّم و پدرم على بن ابى طالب (ع) رفتار نمایم. هر کس سخن حقّ مرا پذیرفت پس خداوند به پذیرش (و پاداش) آن سزاوارتر است، و هر کس دعوت مرا نپذیرفت، صبر مى کنم تا خداوند میان من و این مردم به حق داورى کند که او بهترین داوران است». [۲] همچنین ایشان هنگام سفر به کربلا فرمودند: «بار خدایا! تو می دانی كه آنچه از ما اظهار شده برای رقابت در قدرت و دستيابی به كالای دنيا نيست، بلكه هدف ما اين است كه نشانه های دينت را به جای خود برگردانيم و بلادت را اصلاح نماييم تا ستمديدگان از بندگانت امنيت يابند و به واجبات و سنّتها و دستورهای دينت عمل شود». [۳]
٢
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
⭕️ آیا امام حسین (ع) قیام کرد؟ اگر قیام کرده بود چرا فرزندانش را با خود برد؟! و اگر قصد قیام داشت، چرا به اندازه کافی آذوقه به همراه نبرد؟! (بخش سوم)
🔹همچنین از دیگر بیانات به جا مانده از ایشان در این سفر پر مخاطره این است که فرمود: «هان ای مردم! پيامبر خدا (ص) فرموده است كسی كه زمامداری ستمگر را ببيند كه حرام خدا را حلال می سازد و عهدش را می شكند و با سنّت پيامبر (ص) مخالفت می ورزد و در ميان بندگان خدا بر اساس گناه و تجاوز عمل می كند، ولی در مقابل او با عمل يا گفتار اظهار مخالفت ننمايد بر خداوند است كه او را با همان ظالم در جهنّم اندازد». [۴] همچنین از ایشان نقل شده که هنگام مواجهه با لشکر حر ضمن سخنانی آنها را اینگونه مورد عتاب قرار داد که: «الا تَرَوْنَ الَى الْحَقِّ لا يُعْمَلُ بِهِ، وَ الَى الْباطِلِ لا يُتَناهى عَنْهُ، لِيَرْغَبَ الْمُؤْمِنُ فِي لِقاءِ رَبِّهِ حَقّاً حَقّاً؛ آيا نمى بينيد به حق عمل نمى شود و از باطل جلوگيرى نمى گردد در چنين شرايطى بر مؤمن لازم است راغب ديدار پروردگارش [شهادت] باشد». [۵]
٣
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
⭕️ آیا امام حسین (ع) قیام کرد؟ اگر قیام کرده بود چرا فرزندانش را با خود برد؟! و اگر قصد قیام داشت، چرا به اندازه کافی آذوقه به همراه نبرد؟!
(بخش سوم)
🔹همه این بیانات نشانگر روح انقلابی و مبارز آن حضرت در مقابل انحرافات پدید آمده در اسلام و تصمیم ایشان در اقدام عملی علیه دستگاه ظالم حاکم بود. یعنی امر به معروف و نهی از منکر ایشان صرفا امری زبانی نبود، بلکه عمل به این فریضه الهی را به منتهاى اوج خود رساند و بالاترين مرحله عملى آن را انجام داد و با شجاعتى وصف ناپذير به همگان اعلام كرد: «أَيُّهَا النَّاسُ! فَمَنْ كانَ مِنْكُمْ يَصِبرُ عَلى حَدِّ السَّيْفِ، وَ طَعْنِ الْأَسِنَّةِ، فَلْيَقُمْ مَعَنا وَ إِلَّا فَلْيَنْصَرِفْ عَنا؛ اى مردم! هر كس از شما در برابر تيزى شمشير و زخم نيزه ها شكيبا است با ما بماند، و الّا از ما جدا شود». [۶]
#ادامه_دارد...
پی نوشتها؛
[۱] بحارالانوار، ج ۴۴، ص ۳۲۵
[۲] همان، ج ۴۴، ص ۳۲۹-۳۳۰
[۳] همان، ج ۹۷، ص ۸۰-۸۱
[۴] همان، ج ۴۴، ص ۳۸۲
[۵] همان، ج ۴۴، ص ۳۸۱
[۶] ينابيع المودة، قندوزى حنفی، سلیمان بن ابراهیم، دارالاسوه، قم، چ اول، ص ۴۰۶
منبع: مقاله «ارزیابی حرکت امام حسین(ع)»، ابو علم، توفیق، ترجمه: امینی، عبدالله، نشریه علمی تخصصی حکومت اسلامی، ش ۲۵، ص ۲۳
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
٤
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
⭕️ آیا امام حسین (ع) قیام کرد؟ اگر قیام کرده بود چرا فرزندانش را با خود برد؟! و اگر قصد قیام داشت، چرا به اندازه کافی آذوقه به همراه نبرد؟! (بخش چهارم)
🔸 برای دستیابی به فهم صحیحی از انگیزه حرکت مصلحانه امام حسین (ع) باید چهار مؤلفه اساسی را در تحلیل درست این واقعه تاریخی مدنظر قرار داد:
3⃣ تشکیل حکومت اسلامی (۱)
🔹 انبيا و اولياى الهى در طول تاريخ براى پيشبرد اهداف مقدّس خويش، درصدد تشكيل حكومت برآمدند؛ چرا كه بدون شك با تشكيل حكومت، بهتر مى توان مردم را به سوى ارزشهاى معنوى و انسانى سوق داد و در راه بسط عدالت اجتماعى كوشيد و فرامين الهى را به صورت ضابطه مند اجرا كرد و به برقرارى عدل و دفع ظلم و شرك و بيدادگرى كمك نمود. همچنين بسيارى از احكام الهى وجود دارد که بدون تشكيل حكومت نمى توان آنها را اجرا كرد و يا لا اقل به طور مطلوب تحقّق نمى يابد.
٥