💠ختم زیارت «آل یس» از آقای مجتهدی در شداید
🔸جناب حجّةالاسلام و المسلمین آقای حاج سید علی رضوی کشمیری نقل کردند:
✍🏼زمانی که آقای مجتهدی در قم تشریف داشتند هرگاه افراد به دلیل مشکلات به ایشان رجوع میکردند، آقا همه آنها را به توسل و توجه به حضرت معصومه علیهاالسّلام سوق میدادند و میفرمودند:
↼شما به حرم بیبی بروید ما هم از ایشان میخواهیم تا مشکل حل شود.
و
↼گاهی از اوقات به افراد میفرمودند:
◄❍ فلان دعا و زیارت را هم میخوانیم که گشایش حاصل شود.
🔸از جمله دعاهایی که
#مکرّر
به افراد توصیه میفرمودند:
خواندن «زیارت آل یس»
در
⏳نُه روز
⌛️هنگام بین الطّلوعین
(ما بین اذان صبح و طلوع آفتاب)
بود که خواص و آثار بسیار عجیبی در پی دارد.
📚کتاب لالهای از ملکوت
#بین_الطلوعین
#آل_یاسین
8.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚜حاجت گرفتن با حدیث کساء
جایی که حدیث کسا خوانده شود پنج تن حاضر میشوند‼️
🎙حجت الاسلام والمسلمین عالی
🌷اَلٰا بِذِكْرِٱللّٰـهِ تَطْمَئِنُّ ٱلْقُلُوبُ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصاویر به شدت برانداز سوز...
بوسیدن قرآن،
و حجاب کامل،
و مدال طلا برای ایران اسلامی.
ساره جوانمردی امروز سومین طلای پارالمپیکش و اولین طلای کاروان امسال رو گرفت.
با این بوسه به قرآن! این تو هستی که به مدال طلا ارزش میدی، نه مدال طلا به تو!
قرآن نگه دارت، طلا مبارکت خانم #جوانمردی
تمام قد بایستید به احترام بانوی ایران...
#ساره_جوانمردی 👌🇮🇷👌
🔴علت ممنوعیت کاشت ناخن برای کادر درمان
🔹رئیس اداره نظارت بر امور درمان وزارت بهداشت: زمانی که فردی ناخن میکارد، فاصلهای که بین ناخن و بستر انگشت ایجاد میشود به محلی برای رشد باکتریها تبدیل میشود و بنابراین دستان فرد به خوبی استریل نمیشود.
🔹به همین دلیل این موضوع به کادر درمان ابلاغ شده و پرسنل بیمارستانها باید از لاک زدن و استفاده از ناخن مصنوعی پرهیز کنند.
✍باز خوب شد یه علت بهداشتی این کار رامنع کردند وگرنه حلال و حرام خدا که هیچ وقت براشون مساله نیست
🇮🇷#تبیین
🇮🇷#روشنگري
🍃
ختم نهج البلاغه در ۲۷۰ روز. سهم روز دویست و چهل و هشتم
┄═❁✦❀•••🌿🌺🌿•••❀✦❁═┄
📜 #خطبه28 : (این خطبه را در یکی از روزهای عید فطر ایراد فرمود)
🔹دنياشناسی
♦️"پس از حمد و ستايش الهی؛ همانا دنيا روی گردانده و وداع خويش را اعلام داشته است و آخرت به ما روی آورده و پيشروان لشکرش نمايان شده. آگاه باشيد! امروز روز تمرين و آمادگی و فردا روز مسابقه است. پاداش برندگان، بهشت و کيفر عقب ماندگان آتش است. آيا کسی هست که پيش از مرگ از اشتباهات خود توبه کند؟ آيا کسی هست که قبل از فرا رسيدن روز دشوار قيامت، اعمال نيکی انجام دهد؟ آگاه باشيد! هم اکنون در روزگار آرزوهاييد که مرگ را در پی دارد؛ پس هر کس در ايّام آرزوها، پيش از فرا رسيدن مرگ، عمل نيکو انجام دهد بهره مند خواهد شد و مرگ او را زيانی نمی رساند و آن کس که در روزهای آرزوها، پيش از فرا رسيدن مرگ کوتاهی کند، زيانکار و مرگ او زيانبار است؛ همانگونه که به هنگام ترس و ناراحتی برای خدا عمل می کنيد، در روزگار خوشی و کاميابی نيز عمل کنيد. آگاه باشيد! هرگز چيزی مانند بهشت نديدم که خواستاران آن در خواب غفلت باشند و نه چيزی مانند آتش جهنّم که فراريان آن چنين در خواب فرو رفته باشند. آگاه باشيد! آن کس را که حق، منفعت نرساند، باطل به او زيان خواهد رساند و آن کس که هدايت راهنمای او نباشد، گمراهی او را به هلاکت خواهد افکند. آگاه باشيد! به کوچ کردن فرمان يافتيد و برای جمع آوری توشه آخرت راهنمايی شديد. همانا وحشتناک ترين چيزی که بر شما می ترسم، هواپرستی و آرزوهای دراز است. پس از اين دنيا توشه بر گيريد تا فردا خود را با آن حفظ نماييد.
(می گويم: اگر سخنی باشد که مردم را به سوی زهد بکشاند و به عمل آخرت وادار سازد همين سخن است، که می تواند علاقه انسان را از آرزوها قطع کند و نور بيداری و تنفّر از اعمال زشت را در قلب ايجاد کند و از شگفت آورترين جمله های مزبور اين جمله است که فرمود: «الا و انّ اليوم المضمار و غدآ السّباق والسبقئ الجنئ والغايئ النار». «آگاه باشيد امروز روز تمرين و آمادگی و فردا روز مسابقه است و جايزه برندگان بهشت و سرانجام عقب ماندگی آتش خواهد بود». زيرا با اينکه در اين کلام الفاظ بلند و معانی گرانقدر و تمثيل صحيح و تشبيه واقعی می باشد سرّی عجيب و معنايی لطيف در آن نهفته شده است و آن جمله «والسبقئ الجنئ والغايئ النار» است، امام(علیه السلام) بين اين دو لفظ «السبقئ» و «الغايئ» به خاطر اختلاف معنا جدايی افکنده است، نگفته «السّبقئ النار» چنانکه «السّبقئ الجنّئ» گفته است، زيرا سبقت جستن در مورد امری دوست داشتنی است، و اين از صفات بهشت است و اين معنا در آتش «که از آن به خدا پناه می بريم» وجود ندارد، امام جايز ندانسته که بگويد: «السبقئ النار» بلکه فرموده است: الغايئ النّار، زيرا مفهوم غايت پايان مفهوم وسيعی است که در موضوعات مسرّت بخش و غيرمسرّت بخش به کار می رود و در حقيقت مرادف «مصير» و «مآل» است که به معنی سرانجام می آيد، چنانکه خداوند می فرمايد: «قل تمتّعوا فانّ مصيرکم الی النّار» «به کافران بگو بهره بگيريد که سرانجام شما به سوی آتش است». در اين خطبه دقّت کنيد که باطنی شگفت آور و عُمقی زياد دارد. و چنين است ديگر سخنان امام(علیه السلام). و در بعضی نسخه های اين خطبه چنين آمده است «والسُّبقئ الجنئ» به ضم سين به جايزه ای گفته می شود که به پيشتازان و برندگان مسابقه داده می شود خواه وجه نقد باشد يا جنس ديگری و معنی هر دو کلمه به هم نزديک است؛ زيرا پاداش را برابر کار نيک می پردازند نه بد.")
┄═❁✦❀•••🌿🌺🌿•••❀✦❁═┄
ختم نهج البلاغه در ۲۷۰ روز 248.mp3
6.67M
🔊 ختم گویای نهج البلاغه در ۲۷۰ روز
🌺 سهم روز دویست و چهل و هشتم خطبه 28
✨﷽✨
✅آیا می دانید استاد جبرئیل علیه السلام کیست ؟! ....
سيّد هاشم بحرانى قدس سره در كتاب «روضة العارفين» از كتاب «حياة القلوب» روايت مى كند: جبرئيل عليه السلام نزد رسول خدا صلى الله عليه وآله وسلم نشسته بود على عليه السلام وارد شد، جبرئيل به احترام آن حضرت از جاى خود برخاست، پيغمبر اكرم صلى الله عليه وآله وسلم فرمود: آيا براى اين جوان برمى خيزى؟ جبرئيل عرض كرد: نعم، إنّ له عليّ حقّ التعليم. بلى، زيرا او حقّ استادى و تعليم بر من دارد. فرمود: اى جبرئيل ؛ در كجا و چگونه بوده است؟ عرض كرد: خداوند تبارك و تعالى كه مرا آفريد از من سئوال كرد: تو كيستى و اسمت چيست؟ من كيستم و نامم چيست؟
من در پاسخ آن دچار حيرت و سرگردانى شدم، و در آنجا يعنى عالم انوار همين جوان ظاهر شد و پاسخ آن سئوال را به من آموخت و به من فرمود: بگو: أنت الربّ الجليل واسمك الجميل، وأنا العبد الذليل واسمي جبرئيل. تو پروردگار جليل (بزرگ مرتبه) هستى و اسم تو جميل (خوب و نيكو) است، و من بنده خوار و بى مقدار توام و نام من جبرئيل است.
و به خاطر همين بود كه براى او برخاستم و او را تعظيم كردم. پيغمبر اكرم صلى الله عليه وآله وسلم فرمود: عمر تو چه مقدار است؟ عرض كرد: ستاره اى است كه هر سى هزار سال يكبار از عرش الهى طلوع مى كند، من سى هزار بار طلوع آن را مشاهده كرده ام. رسول خدا صلى الله عليه وآله وسلم فرمود: اگر آن ستاره را ببينى مى شناسى؟ عرض كرد: بلى چگونه نشناسم. آنگاه به على عليه السلام فرمود: عمامه را از پيشانى خود بالا بزن. همين كه عمامه را كنار زد جبرئيل آن ستاره و آن نور را در پيشانى على عليه السلام مشاهده كرد.
📚سيّد نعمت اللَّه جزايرى رحمه الله در كتاب انوار النعمانيّه: ۱۵/۱ آن را از كتاب «بستان الكرامه» نقل كرده است.
📚القطره جلد۱صفحه۲۸۰
✨﷽✨
✅قلب هایمان به ده دلیل مرده است!
اول : خدا را شناختیم ولیکن حقش را ادا نکردیم.
دوم : گمان بردیم که پیامبر خدا رو دوست داریم سپس سنتش را ترک نمودیم.
سوم : قرأن را قرائت کردیم ولی بدان عمل نکردیم.
چهارم : نعمت خدا را خوردیم ولی شکرش را بجا نیاوردیم.
پنجم : گفتیم شیطان دشمن ماست ولی با او در امور توافق کردیم.
ششم : گفتیم بهشت حق است ولی برای رسیدن به آن کوشش نکردیم.
هفتم : گفتیم جهنم حق است ولی از آن نگریختیم.
هشتم : دانستیم مرگ حق است اما برای آن آماده نشدیم.
نهم : به عیب مردم مشغول گشتیم و عیب خویش را فراموش کردیم
دهم : مردگانمان را دفن کردیم ولی عبرت نگرفتیم
5.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خدا قوت به همه کارگران و مهندسان و کارکنان غیرت مند ماشین سازی اراک ❤️🇮🇷
در شرایطی که بیشترین تحریم هارو داریم، چهارمین رآکتور غول پیکر جهان در ایران ساخته میشه و در کرمان نصب میشه!
#ایران_قوی 🇮🇷