فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥چرا ولی فقیه بعضی از کسانی که خائن به کشور هستند را در برخی مناصب قدرتی نگه داشته؟ 👆🏼
✅ پاسخ جالب استاد رائفی پور
@zohornzdikhst
6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✔️ برای سرباز امام زمان(اروحنا فداه) شدن، چه کنیم؟
💎 آیت الله قرهی(مد ظله العالی)
❣اللّٰھـُــم ؏جِّل لِوَلیڪَ الفَرَجْ❣
#حتما_دانلود_کنید
@zohornzdikhst
🌹 #آدمها_همیشه_خوب_را
❣برای یافتن خوب تر رها می کنند
🌹غافل از اینکه خوب همانیست
❣که وقتی ازهمه چیز وهمه کس بریدی
🌹یادش می افتی
❣همان کسی که
🌹هر روز حالت را می پرسد
❣و تو سرسری می گویی خوبم
🌹همان کسی که
❣تو حضورش را همیشه دیدی و حس کردی
🌹اما ساده گذشتی
❣همان کسی که
🌹وقتی که کم حوصله ای زمین و زمان را
❣به هم می دوزد تا تو لبخند بزنی
🌹خوب
❣همان کسی است که
🌹بی منت تو را دوست دارد
❣که تو صدبار دست رد به سینه اش می زنی
🌹اما یکبار هم خواهشت را رد نمی کند
❣خوب همانیست
🌹که طاقت قهر ندارد
❣می گوید قهر اما دلش
🌹دوری ات را تاب نمی آورد
❣خوب همانیست که
🌹همه احساسش را خرج تو و اطرافیانش می کند
❣خوب همانیست که
🌹به جرم احساسش هرلحظه غرورش رامی شکنی
❣دلش را می شکنی
🌹و او دم نمی زند
❣کجا با این عجله
🌹لحظه ای درنگ کن
❣خوب خود را با خود نمی بری ؟
🌹خوب یک نفر است
❣وهرگز تکرارنمی شود
🌹مبادا از دستش بدهی.
🌺 #امام_صادق(ع)
سلامتى كمياب است بطورى كه محل بدست آوردن آن پنهان شده! اگر بتوان آن را بدست آورد ممكن است در گمنامى باشد! اگر در گمنامى نيافتى ممكن است در خاموشى باشد! اگر به جستجويش در خاموشى رفتى و نيافتى ممكن است در خلوت پيدا كنى! و اگر در خلوت گزينى نيافتى ممكن است در ميان سخنان گذشتگان پاك جايش را پيدا كنى! سعادتمند كسى است كه در دل خود خلوتى بيابد كه به آن اشتغال ورزد!
بحارالأنوار جلد۷۵، صفحه ۲۰۲
🌺🍃🌸🍃🌼🍃🌺🍃
حضرت #علی(ع):
کسی که بدون فرا گرفتن احکام و معارف دین به کار و کسب بپردازد مسلماً در غرقاب ربا خواری فرو خواهد رفت!
(نهجالبلاغه، کلمة ٤٣٩)
‼️ #نیت_در_وضو_و_غسل
🔷 س: منظور از نیّت در غسل و وضو چیست؟
✅ ج:نیّت یعنی این که انسان بداند چه کاری انجام می دهد، و آن را برای اطاعت از دستور خداوند به جای آورد ؛ و به زبان آوردن نیت لازم نیست.
#ماجراى_توبه_فضیل_بن_عیاض
🌼🍃 «فضیل بن عیاض» از زاهدان بزرگ و معروف، در آغاز کار، راهزن خطرناکى بود که همه مردم از او وحشت داشتند.
یک روز از نزدیکى یک آبادى مى گذشت، دخترکى را دید و نسبت به او علاقه مند شد، عشق سوزان دخترک «فضیل» را وادار کرد که شب هنگام از دیوار خانه او بالا رود، و تصمیم داشت به هر قیمتى شده به وصال او نائل گردد،
🌼🍃در این هنگام بود که در یکى از خانه هاى اطراف، شخص بیدار دلى مشغول تلاوت قرآن بود و به آیه
❣️ «أَ لَمْ یَأْنِ لِلَّذِینَ آمَنُوا أَنْ تَخْشَعَ قُلُوبُهُمْ لِذِکْرِ اللّهِ...
آیا وقت آن نرسیده است که دلهای مؤمنان در برابر ذکر خدا و آنچه از حقّ نازل کرده است خاشع گردد؟!»
🌼🍃 رسیده بود، این آیه همچون تیرى بر قلب آلوده «فضیل» نشست، درد و سوزى در درون دل احساس کرد، تکان عجیبى خورد، اندکى در فکر رفت، این کیست که سخن مى گوید؟ و به چه کسى این پیام را مى دهد؟ به من مى گوید: اى فضیل! «آیا وقت آن نرسیده است که بیدار شوى؟ از این راه خطا برگردى؟ از این آلودگى خود را بشوئى؟ و دست به دامن توبه زنى؟!
🌼🍃 ناگهان صداى «فضیل» بلند شد، و پیوسته مى گفت: «بَلى وَ اللّهِ قَدْ آنَ، بَلى وَ اللّهِ قَدْ آن»؛ (به خدا سوگند وقت آن رسیده است، به خدا سوگند وقت آن رسیده است)!
🌼🍃او تصمیم نهائى خودش را گرفته بود، و با یک جهش برق آسا، از صف اشقیا بیرون پرید، و در صفوف سُعدا جاى گرفت، به عقب برگشت، از دیوار بام فرود آمد، و به خرابه اى وارد شد که جمعى از کاروانیان آنجا بودند، و براى حرکت به سوى مقصدى، با یکدیگر مشورت مى کردند، مى گفتند: فضیل، و دارودسته او در راهند، اگر برویم راه را بر ما مى بندند و ثروت ما را به غارت خواهند برد! فضیل، تکانى خورد، و خود را سخت ملامت کرد، گفت: چه بد مردى هستم!
🌼🍃این چه شقاوت است که به من رو آورده؟ در دل شب به قصد گناه از خانه بیرون آمده ام، و قومى مسلمان از بیم من، به کنج این خرابه گریخته اند!
روى به سوى آسمان کرد، و با دلى توبه کار، این سخنان را بر زبان جارى ساخت:
❣️«اللّهُمَّ إِنِّى تُبْتُ إِلَیْکَ وَ جَعَلْتُ تَوبَتِى إِلَیْکَ جِوارَ بَیْتِکَ الْحَرامِ...»!؛ (خداوندا من به سوى تو بازگشتم، و توبه خود را این قرار مى دهم که پیوسته در جوار خانه تو باشم، خدایا از بدکارى خود در رنجم، و از ناکسى در فغانم، درد مرا درمان کن، اى درمان کننده همه دردها! و اى پاک و منزه از همه عیبها! اى بى نیاز از خدمت من! و اى بى نقصان از خیانت من! مرا به رحمتت ببخشاى، و مرا که اسیر بند هواى خویشم از این بند رهائى بخش)!
🌼🍃خداوند دعاى او را مستجاب کرد، و به او عنایتها فرمود، و از آنجا بازگشت و به سوى «مکّه» آمد، سالها در آنجا مجاور بود و از جمله اولیاء گشت!
🔴 1⃣ مرد زمان خودت باش(1)
⭕️ انواع زمانه_شناسی: گذشته، حال، آینده.
⭕️ مهمترین فایده زمانهشناسی: اگر کسی اهل شناخت زمانۀ خودش نباشد، به اموری اهمیّت خواهد داد که اهمیّت چندانی ندارند.
⭕️یکی از مصادیق عدم درک زمانه، شاخص قرار دادن حجاب برای سنجش اوضاع معنوی کشور است.
⭕️بهترین راه زمانه شناسی، روندسازی و مرحله_سازی زمان هست.
⭕️سخت ترین و آخرین مرحله رشد جامعه، قبل از ظهور.
#حجت_الاسلام_پناهیان:
✅اگر کسی اهل زمان خودش نباشد به اموری اهمیت خواهد داد که چندان اهمیت ندارد.
💠بعضی از افراد، از زمان خودشان یا زمانه خودشان عقبتر هستند. بعضی از افراد، مرد زمان خودشان هستند. اهل زمان خودشان هستند. و بعضیها اهل زمان آینده هم هستند. آنهایی که اهل زمان گذشتهاند، بیشتر درک شان در قواعد بازیهای زمانه قبل قرار گرفته. آنهایی که اهل زمان خودشان هستند، قواعد بازی در زمان خودشان را هم درک میکنند.کسانی که اهل آینده هستند، زمان آینده را درک میکنند. پیشبینیهای حوادث آینده را دارند.
💠کمتر کسانی هستند که به سهولت، اهل درک زمان خودشان باشند. چه رسد به اینکه انسان اهل درک آینده هم باشد. آنوقت اگر کسی اهل زمان خودش نبود، به اموری اهمیّت خواهد داد که اهمیّت چندانی ندارند. و اگر کسی اهل زمان آینده بود، به اموری اهمیّت خواهد داد که در آینده اهمیّتش معلوم خواهد شد.
✅ موانع پیش رو برای درک زمانه خویش.
💠گاهی از اوقات کوتهنظریها ، ویژگیهای روحی، برخی از تعلّقات دنیایی، یا برخی از خصلتهای فردی و تنگنظریها، انسان را مانع میشوند، که زمانه خودش را، خوب درک بکند.
✅ یکی از مصادیق عدم درک زمانه، شاخص قرار دادن حجاب برای سنجش اوضاع معنوی کشور.
💠یکی از مصادیق عدم درک زمانه، این پدیده است که طرف خیابان را نگاه میکند میگوید: اوضاع خراب است. خیلیها معتقد هستند،وضع از اول انقلاب بدتر شده. مثلاً نمیفهمند که حجاب در خیابانها، اهمیّتش مهمتر است یا این خبر که خبرگزاریهای خارجی میگویند بیش از سیسال پایگاه ولایت در این کشور مستحکم شده؟ وضع معنوی جامعه را باید با کدام شاخص سنجید؟ آدمی که اهل زمان است، اینها را میفهمد.
✅ بهترین راه زمانه شناسی،مرحله سازی برای رشد جامعه / مراحل رشد جامعه.
💠یکی از بهترین راههای زمانه شناسی این است که یک روندی را، برای رشد یک جامعه تعریف بکنی، بعد بگویی ما الان کجای این روند هستیم. هر جامعه دینی بعد از اینکه شکل گرفت، سه مرحله اساسی دارد. مرحله اول مبارزه با کفر، مرحله دوم مبارزه با نفاق است. فرق هایی هم این مراحل با یکدیگر دارند. در مرحله اول مرزها شفّاف است ولی در مرحل دوم، مرزها مبهم و پیچیده است. مبارزه مؤمنان با کفّار، هزینههایش مشخص است. هزینههایش اندک است. بیشتر،شکنجه مادّی و جسمی و جانی است. مرحله دوم، مرحله مبارزه با نفاق، هزینههایش سنگینتر و پیچیدهتر است.
✅ سخت ترین و آخرین مرحله رشد جامعه قبل از ظهور، نحوه تعامل بین مومنان است.
💠مرحله سوم،عدم مبارزه با مومنان است. و تعامل بین مؤمنان است. مرحله چهارم ظهور حضرت حجت است. «آمد پیش امام باقرعلیهالسلام گفت :«آقا بلند شو قیام کن ما دوستان تو آنجا منتظر هستیم»آقا فرمود:«واقعا آماده هستید؟» گفت:«بله»،حضرت فرمود:«دست در جیب همدیگر میکنید راحت،بدون اجازه همدیگر، بدون اینکه خاطرتان هم آزرده بشود»گفت:«نه آقا! این کارها چیست؟ یعنی چی دست در جیب همدیگر بکنیم؟» فرمود:«یاران مهدی ما که قیام میکند اینطوری هستند.»(الاختصاص، ص24) ما این کاره نیستیم، قبول است؟ به ما بگویند شهید بشو در مرحله اول مبارزه میرویم کشته میشویم. به ما بگویند برو در مرحله دوم منافقین مبارزه کن، اهل مبارزه هستیم. حالا حاضرید برای همدیگر هم بمیریم؟ امام باقرعلیهالسلام میفرماید هر موقع تعامل بین مؤمنین اینقدر عالی شد، آقایتان آنوقت میآید.
#مرد_زمان_خودت_باش
سلام حضرت درمان ، #مهدی جان
#به_کنج_خانه_ها_خزیده_ایم و دیربازی است که لبخند را نیز از هم دریغ می کنیم ...
چهره ها از هراس بیماری ، پوشیده است و دست ها دیگر برای فشردن ، پیش نمی آید ...
شهر ، دل غمین است ... دلتنگ روزهایی است که کودکان ، شاد و سرخوش در کوچه هایش می دویدند ...
شهر ، می داند که این قصه ، سرِ دراز دارد ...
شهر ، می داند که این درد ، ماندنی است ...
شهر ، می داند که زخم هایش فقط با مرهمِ آمدنِ تو درمان می شود ...
شهر ... مریضِ نبودنِ توست ...
اللهم العجل لولیک الفرج الساعه
✍ امام حسین علیه السلام می فرمایند:
حضرت مهدى داراى غيبتى است كه گروهى در آن مرحله مُرتد مى شوند و گروهى ثابت قدم مى مانند و اظهار خشنودى مى كنند. افراد مرتد به آنها مى گويند: «اين وعده كى خواهد بود اگر راست می گویید؟» كسى كه در زمان غيبت در مقابل اذيّت و آزار و تكذيب آنها صبور باشد، مجاهدى است كه با شمشير در كنار رسول خدا جهاد كرده است.
📚بحارالأنوار،ج51،ص133