🔴 قیامت همه به چادر مادر اهلبیت دخیل خواهند بست
[تفسیر الإمام العسکری علیه السلام] عَنِ النَّبِیِّ صلی الله علیه و آله قَالَ: إِنَّ اللَّهَ تَعَالَی إِذَا بَعَثَ الْخَلَائِقَ مِنَ الْأَوَّلِینَ وَ الْآخِرِینَ ... فَیُنَادِی مُنَادِی رَبِّنَا یَا أَیُّهَا الْمُحِبُّونَ لِفَاطِمَةَ تَعَلَّقُوا بِأَهْدَابِ مِرْطِ فَاطِمَةَ سَیِّدَةِ نِسَاءِ الْعَالَمِینَ فَلَا یَبْقَی مُحِبٌّ لِفَاطِمَةَ إِلَّا تَعَلَّقَ بِهُدْبَةٍ مِنْ أَهْدَابِ مِرْطِهَا حَتَّی یَتَعَلَّقَ بِهَا أَکْثَرُ مِنْ أَلْفِ فِئَامٍ وَ أَلْفِ فِئَامٍ قَالُوا وَ کَمْ فِئَامٌ وَاحِدٌ قَالَ أَلْفُ أَلْفٍ یُنْجَوْنَ بِهَا مِنَ النَّارِ.
رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمودند: وقتی خداوند متعال بندگان اولین و آخرین را در روز قیامت مبعوث میکند..
منادی پروردگار ندا میدهد: ای دوستداران فاطمه، به رشتههای چادر فاطمه آویزان شوید و باقی نمیماند از محبین حضرت زهرا مگر این که هر کدام به رشتهای از رشتههای چادر آن حضرت آویزان میگردد تا این که بیشتر از هزار فئام و هزار فئام به چادر حضرت آویزان میشوند.
أصحاب گفتند یا رسول الله، یک فئام چند نفر است ؟! پیامبر اکرم فرمود: هزار هزار و همۀ ایشان به سبب چادر حضرت زهراء از آتش جهنم نجات پیدا میکنند.
📚بحارالأنوار علامه مجلسی جلد 8 صفحه 68.
#امام_زمان
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
❤️ اوضاع امت اسلام در آخرالزمان
امام صادق(ع)از پيامبر اكرم(ص)نقل مىكند كه فرمود: «چگونه است حال شما آن هنگام؟
روزی كه زنان شما فاسد، و جوانان شما فاسق شوند و امر به معروف نكنيد و نهى از منكر ننماييد؟»
🍃عرض شد:«يا رسولالله!چنين روزگارى خواهد آمد؟»
✨حضرت فرمود:«روزى مىرسد كه بدتر از اين خواهد شد.در آن روز مردم را به منكر امر مىكنند و از كارهاى خوب و معروف نهى مىنمايند».
اصحاب با تعجب عرض كردند:«امت اسلامى به چنين وضعى مبتلا خواهد شد؟»
✨حضرت فرمود:«بدتر از اين خواهد شد.در آن روز،كار خوب را بد مىدانند و كارهاى بد را خوب».[١]
بازبان به يكديگر اظهار علاقه مىكنند و در دل با يكديگر در نزاع و جنگاند و...[٢]
📚١)وسائل الشيعه،ج11،ص396؛ بحارالانوار،ج 52،ص 181.
📚٢)ر.ك:منتخب الأثر،ص424؛ روضه كافى،ص36؛ كفاية الموحدين،ج2،ص844 و جزوه امام زمان،نوشته مؤسسه در راه حق،ص82.
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴 روح ناآرام
بِسْمِ اللّهِ الْرَّحْمنِ الْرَّحيمْ
صف های نماز جماعت بسته شده بود و همه آماده شنیدن اذان بودند. ناگهان مردی با چهره ای نگران در حالی که سرش را پایین انداخته بود، در کنار پیامبر (ص) به زمین نشست، اما خجالت می کشید به چهره او نگاه کند.
پیامبر (ص) با مهربانی نگاهی به او کرد و آماده شنیدن حرف هایش شد. مرد به آهستگی و با صدای لرزان گفت: «ای رسول خدا! من گناهی کرده ام که...». پیامبر (ص) دیگر به حرف های آن مرد گوش نداد و برخاست تا نماز را شروع کند.
مرد فکر کرد که بی موقع مزاحم آن حضرت شده است. به همین دلیل با شرمندگی بلند شد و به صف های نمازگزاران پیوست.
همین که نماز تمام شد به سرعت و قبل از آن که کسی به حضور پیامبر (ص) برسد، نزد او رفت و دو زانو نشست. پیامبر (ص) به چهره آن مرد نگاهی کرد. مرد که سرش پایین بود، گفت: «یا رسول الله! عرض کردم گناهی کردم که...».
پیامبر (ص) با مهربانی پرسید: «مگر اکنون با ما نماز نخواندی»؟ مرد جواب داد: «بله یا رسول الله»! پیامبر (ص) پرسید: «مگر به خوبی وضو نگرفتی»؟ مرد جواب داد: «بله یا رسول الله»! حضرت به آرامی گفت: «پس نمازی که خواندی کفاره گناه تو بود.»
به نقل از: تفسیر نمونه، ج 9، ص 268
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
7.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 شهـوت مانع رسیدن به امام زمان (عج)
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
خدایا خلوت لحظاتم را
با ياد تو پر میکنم
و اميدوارم به
لطف خـداوندیات
باشد که به دوستان
و عزیزانم در این شب زیبا
نظری از مهر داشته باشی.
ای مهربانترین مهربانان.
شبتون امام زمانی❤️
#امام_زمان
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
ســـــــلام
صبحتون پُر از عطر خدا
الهی دلتـون بی غم
قلبتون مَملُو از آرامش باشه
هر کجا هستید
امیدوارم روزیتون افزون
وجودتون شادی آفرین
دستاتون روزی رسون
آرزوهاتون دست یافتنی
و تنتون سالم وسلامت باشه
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
به دست قائم ما، رانده شدگان از دین، به آشیانه های آرام بخش خود باز می گردند
(با ظهورت) صبح حقيقت دميده می شود و تيرگى باطل از ميان می رود، و خداوند به وسيله تو پشت طغيان را در هم می شكند، و راه و رسم ايمان را (به صورت نخست) باز می گرداند. کودكانی كه در گهواره اند، دوست دارند كه ای كاش می توانستند حركت نموده به سوى تو آيند، و وحوش صحرا مايلند كه كاش راهى در كنار تو داشتند. به دست تو همه دنیا شادمان می شوند، و اساس عزّت و شرف در جاى خود قرار می گيرد، و دین گریزان به آشیانه های آرام بخش خویش باز می گردند.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
يَتَلَأْلَأُ صُبْحُ الْحَقِّ وَ يَنْجَلِي ظَلَامُ الْبَاطِلِ وَ يَقْصِمُ اللَّهُ بِكَ الطُّغْيَانَ وَ يُعِيدُ مَعَالِمَ الْإِيمَانِ. يَوَدُّ الطِّفْلُ فِي الْمَهْدِ لَوِ اسْتَطَاعَ إِلَيْكَ نُهُوضاً، وَ نَوَاشِطُ الْوَحْشِ لَوْ تَجِدُ نَحْوَكَ مَجَازاً. تَهْتَزُّ بِكَ أَطْرَافُ الدُّنْيَا بَهْجَةً، وَ تَسْتَقِرُّ بَوَانِي الْعِزِّ فِي قَرَارِهَا، وَ تَئُوبُ شَوَارِدُ الدِّينِ إِلَى أَوْكَارِهَا.
(كمال الدين، ج2، ص450)
#امام_زمان
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
❤️ به چه کسی صدقه بدهیم؟
امام على(ع) به نقل از رسول خدا(ص) فرمود: «شروع كن از كسى كه مخارج ايشان را تأمين میكنى. مادرت، پدرت، خواهرت، برادرت. سپس هر كه نزديکتر است و صدقه پذيرفته نيست در حالى كه يكى از بستگان، فقير و محتاج باشد».[1]
همچنین از امام صادق(ع) پرسيدند: آيا صدقه دادن به فقيرانى كه بر در خانهها میآيند بهتر است يا به خويشاوندان؟ آن حضرت فرمود: «نه، بهتر آن است كه صدقه را براى خويشان خود بفرستد، و اين اجر و پاداش بيشترى دارد».[2]
حتی اگر این فامیل، دشمنی هم با انسان داشته باشد باز هم کمک به وی دارای ثواب زیادتری میباشد، چنانچه از حضرت امام صادق(ع) روايت شده: «از رسول خدا(ص) سؤال شد كه كدام قسم صدقه از ساير صدقات ثوابش بيشتر است؟ پیامبر(ص) فرمود: صدقه دادن به رَحِم و خويشاوندى كه كينه شخص صدقه دهنده را به دل داشته باشد».[3]
البته این تا زمانی است که در میان فامیلان نیازمندی وجود داشته باشد، امّا اگر زمانی در میان بستگان، فرد محتاجی پیدا نشد در این صورت باید به دیگران کمک کند.
نظر به اینکه هر شخصی نسبت به بستگانش آگاهی بیشتری دارد و اگر در میان آنان شخص نیازمندی باشد وی را میشناسد بر این اساس، اگر همه ما به این وظیفه عمل کنیم دیگر در جامعه، نیازمند و فقیری موجود نخواهد بود.
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
15.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴کلیپ گریه دار امام زمان ، چرا ظهور نمیکنند؟
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴 خدمت به امام زمان علیه السّلام
خدمت به امام ، آن هم در حدّ توان، و سعی و جدّیت در این راه، تکلیف و وظیفه مؤمن است.
ملائکه و انبیاء خدمت به آن حضرت را افتخار خود می دانند و پیامبر عظیم الشأن و بزرگی هم چون حضرت خضر علی نبیّنا و آله و علیه السّلام در خدمت ایشان می باشد.
🌹قال الصادق (ع):
وَ لَو اَدرَکتُهُ لَخَدَمتُهُ ایّامَ حَیوتی.(۱)
امام صادق علیه السّلام میفرمایند:
اگر او را درک می کردم[و به او می رسیدم] تمام ایّام زندگی خود، به او خدمت میکردم.
🔸️خدمت به مؤمن از مستحبّات اکید اسلامی و دارای ثواب عظیم است و از صفات ممتاز و برجسته مؤمنان حقیقی و بزرگان دین می باشد و مؤمن راستین را می توان از شدّت اهتمام او در خدمت به مخلوق خداوند متعال شناخت، پس خدمت به آن حضرت که صاحب عصر و رئیس و مولای مؤمنان می باشد، برترین عبادت ها و طاعت ها است.
🌹خدمت به حضرت حجّة (ع)از راه خدمت به دوستان، پیروان و شیعیان او به دست میآید.
به عنوان مثال: رفع حوائج و دفع مشکلات و حلّ و فصل امور آن ها در حقیقت خدمت به آن حضرت است. هم چنین برپایی محافل و مجالس ذکر، تألیف یا نشر کتب مربوط به آن حضرت، بنای حوزه های علمیه و …، اگر قصد خدمت به آن حضرت باشد، خدمت به آن بزرگوار به حساب می آید. مصادیق خدمت به امام (ع) بسیارند که باید با قصد و نیّت خدمت به آن حضرت انجام گیرند.
📚 بحارالانوار ج۵۱
#اللهمعجـللولیڪالفـرج
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴 نهایت امــــــــــــــر...
🌕 امام صادق علیهالسلام فرمودند:
«عَلی قَال فَلما طَال عَلَی بَنِی إِسرَائِیل العَذَاب ضَجُّوا وَ بَکَوا إِلَی اللّه أَربَعِین صَباحاً فَأوحَی اللَّه إِلَی مُوسَی وَ هَارُون یُخلّصُهم مِنْ فِرعَون فَحَط عَنهُم سَبعِینَ وَ مِائَه سَنَه قَالَ وَ قَالَ أَبُو عَبدِاللَّهِ هَکَذا أنتُم لَو فَعلتُم لَفرجَ اللهُ عَنا فَأما إِذ لَم تَکُونوا فَإِن الأمرَ یَنتهِی إِلَی مُنتهَاه»
«وقتی مدّت عذابالهی بر بنی اسرائیل به درازا کشید، آنها چهل صبح را به درگاه خداوند ناله و گریه سر دادند و سپس خداوند به موسی و هارون علیهما السلام وحیکرد، که آنها را از شرّ فرعون برهانند؛ بنابراین صدوهفتاد سال از مدّت عذابشان کاست».
امامصادق علیهالسلام فرمود: «شما نیز اگر چنین کنید و به درگاه حق تضرّع و زاری کنید، خداوند در کار ما گشایشی قرار میدهد. (فرج ما را میرساند) امّا اگر چنین نکنید، این امر به نهایت خود خواهد رسید»
📗تفسیر اهلبیت علیهمالسلام ج۶،ص۷۳۶
📗بحارالأنوار، ج۱۳، ص۱۴۰
نهایت امر یعنی چیزی خارج از طاقت و توان؛ یعنی دست و پا زدن در عمق انواع بلایا...
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴 چرا امام مهدى علیه السلام در زمان غیبت کبری نایب خاص ندارد؟
🔷در پاسخ این سوال، باید گفت اوّلا، غیبت صغری مقدمه اى براى آغاز غیبت کبری بود و در این دوره، نایبان خاص، وظیفه داشتند تا شیعیان را آماده ى غیبت امام(علیه السلام) کنند. در همین مدّت غیبت صغری، شیعیان توانستند خود را براى ورود به مرحله ى جدید آماده کنند؛ بنابراین، هدف اصلى از تعیین نواب خاص، تحقق یافته بود و دیگر نیازى به تعیین نایب خاص نبود؛ چون، با آغاز غیبت کبری ـ که هدف از آن، حفظ جان امام، آزمایش مردم، آماده سازى مردم جهان براى قیام امام (علیه السلام) در آخرالزمان و... بود ـ تعیین نایب خاص، با اهداف و فلسفه ى غیبت تعارض پیدا مى کرد.
ثانیاً، در صورت استمرار تعیین نایب خاص، امکان داشت فرصت مناسبى ایجاد شود تا هر کس ادعاى نیابت امام زمان (علیه السلام) را بکند و صادق و کاذب مشتبه شود و البته این هم امکان نداشت که خود حضرت هر بار ظاهر شود و اوّلا، معجزه اى بیاورد که خود امام است و ثانیاً، براى هر عصرى، کسى را معرّفى کند.[1]
ثالثاً، شاید دلیل عدم تعیین نائب خاص، این بوده که اگر نائب خاص تعیین مى شدند، دشمنان، آنان را آزاد نمى گذاشتند، بلکه آنان را شکنجه و زجر مى دادند.
📚پی نوشت:
[1]. ابراهیم امینى، دادگستر جهان، ص 153.
منبع: امام مهدى علیه السلام، رسول رضوى، انتشارات مرکز مدیریت حوزه علمیه (1384).
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان