❤️ قیامت همه به چادر مادر اهلبیت دخیل خواهند بست
[تفسیر الإمام العسکری علیه السلام] عَنِ النَّبِیِّ صلی الله علیه و آله قَالَ: إِنَّ اللَّهَ تَعَالَی إِذَا بَعَثَ الْخَلَائِقَ مِنَ الْأَوَّلِینَ وَ الْآخِرِینَ ... فَیُنَادِی مُنَادِی رَبِّنَا یَا أَیُّهَا الْمُحِبُّونَ لِفَاطِمَةَ تَعَلَّقُوا بِأَهْدَابِ مِرْطِ فَاطِمَةَ سَیِّدَةِ نِسَاءِ الْعَالَمِینَ فَلَا یَبْقَی مُحِبٌّ لِفَاطِمَةَ إِلَّا تَعَلَّقَ بِهُدْبَةٍ مِنْ أَهْدَابِ مِرْطِهَا حَتَّی یَتَعَلَّقَ بِهَا أَکْثَرُ مِنْ أَلْفِ فِئَامٍ وَ أَلْفِ فِئَامٍ قَالُوا وَ کَمْ فِئَامٌ وَاحِدٌ قَالَ أَلْفُ أَلْفٍ یُنْجَوْنَ بِهَا مِنَ النَّارِ.
رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمودند: وقتی خداوند متعال بندگان اولین و آخرین را در روز قیامت مبعوث میکند..
منادی پروردگار ندا میدهد: ای دوستداران فاطمه، به رشتههای چادر فاطمه آویزان شوید و باقی نمیماند از محبین حضرت زهرا مگر این که هر کدام به رشتهای از رشتههای چادر آن حضرت آویزان میگردد تا این که بیشتر از هزار فئام و هزار فئام به چادر حضرت آویزان میشوند.
أصحاب گفتند یا رسول الله، یک فئام چند نفر است ؟! پیامبر اکرم فرمود: هزار هزار و همۀ ایشان به سبب چادر حضرت زهراء از آتش جهنم نجات پیدا میکنند.
📚بحارالأنوار علامه مجلسی جلد 8 صفحه 68.
#امام_زمان
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴 حکمت و سرّ غیبت...
🌕 امام حسن عسکری علیهالسلام فرمودند:«هَذَا أَمْرٌ مِنْ أَمْرِ اَللَّهِ وَ سِرٌّ مِنْ سِرِّ اَللَّهِ وَ غَيْبٌ مِنْ غَيْبِ اَللَّهِ فَخُذْ مٰا آتَيْتُكَ وَ اُكْتُمْهُ وَ كُنْ مِنَ اَلشّٰاكِرِينَ تَكُنْ مَعَنَا غَداً فِي عِلِّيِّينَ.»
این امر(غیبت حجت خدا) امری است از امر الهی؛ و سرّی از سرّ حقّ؛ و غیبی از غیب خداوند؛ پس آنچه گویم را فراگیر! و (از غیراهلش) مخفی دار! و بر این نعمت شکرگذارباش! تا فردای(قیامت) در بالاترین(درجات بهشتی) باشی.
📗کمال الدين، ج ۲، ص ۳۸۴
📗بحار الأنوار، ج ۵۲، ص ۲۳
📗الاحتجاج، ج ۲، ص ۳۷۶
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴 پیرمرد قفل ساز
قفل ساز نشسته و با او گرم گرفته بودند و سخن می گفتند.در همین حال می بیند پیرزنی ناتوان و قد خمیده ،عصا زنان آمده و با دست لرزان قفلی را نشان داد و گفت: «برای رضای خدا این قفل را به مبلغ سه شاهی از من بخرید. من سه شاهی پول نیاز دارم.»
پیرمرد با کمال سادگی گفت: «این قفل دو عباسی و هشت شاهی ارزش دارد، من آن را به هفت شاهی می خرم زیرا در معامله دو عباسی بیش از یک شاهی منفعت بردن بی انصافی است.»
پیرزن با ناباوری گفت: «من التماس کرده ام اما هیچ کس راضی نشد این قفل را به سه شاهی از من خریداری کند.»
سرانجام پیرمرد هفت شاهی پول به آن زن داد و قفل را خرید هنگامی که پیرزن رفت امام عصر (عج) به من فرمود: «آقای عزیز! دیدی؟ اینطور باشید تا ما به سراغ شما بیاییم. چلّه نشینی لازم نیست، علم جفر سودی ندارد، علم سالم داشته باشید و مسلمان باشید.
در تمام این شهر من این پیرمرد را انتخاب کرده ام چون دین دارد و خدا را می شناسد، هفته ای بر او نمی گذرد مگر اینکه من به سراغ او می آیم و از او دلجویی و احوال پرسی می کنم”
نتیجه ای که من ازاین ماجرا برداشت کردم این است که هرکس به نحوی آزمایش می شود ..مثلا مغازه دار با انصافش، قاضی با عدلش و هر کس با توجه به کار و بارش.
جوان باهوای نفسش آزمایش می شود…اگر اسب سرکش نفس و شهوت را رام کرد…آن وقت می تواند بگوید خدایا امام را به من نشان بده…گرچه فقط دیدن کافی نیست…شمر هم امام زمانش رادید…اللهم اعرفنی حجتک…
. …السلام علیک یابقیه الله فی الارضه…
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴 چرایی های ظهور
رشد عقل و علم
دورة ظهور، دوران گسترش علم و دانایی است و جامعه ی امام زمان (ع) مدینه العلم است. با آمدن آن منجی حقیقی، همان گونه که ستم جای خود را به عدل و دادگری میدهد، دانایی و فرزانگی بدیل جهل و نادانی میگردد و جهال از دانش آکنده میشود.
از سوی دیگر خرد و عقلانیت جهان را فرا میگیرد. عقل گرایی و خرد و رزی از شاخصه های جامعه امام زمان است.
البته گسترش علم در ابعاد گستردة آن مانند پیشرفت صنعت و فناوری(تکنولوژی) ظهور میکند. پیشرفت و تکامل علم به اوج میرسد.
پیامبر اسلام (ص) فرمود: نهمین امام (از فرزندان امام حسین (ع)) قائم است که خداوند به دست او سر زمین تاریک (زندگی) را نورانی و روشن میکند، و از عدل آکنده میکند پس از (دوران) ظلم، علم و دانایی را فرا گیر میسازد، پس از (دوران) جهل و نادانی.
❤️ رشد و تعالی علمی، فرهنگی و تربیتی انسانها و آگاهی دادن و رهایی آنها از نادانی و جهل
چنان که قرآن کریم می فرماید: «هُوَ الَّذی بَعَثَ فِی الْامّیینَ رَسُولًا مِنْهُمْ یَتْلُوا عَلَیْهِمْ آیاتِهِ وَ یُزَکّیهِمْ وَ یُعَلِّمُهُمُ الْکِتابَ وَالْحِکْمَةَ وَ انْ کانُوا مِنْ قَبْلُ لَفی ضَلالٍ مُبینٍ؛
او خدایی است که در میان توده مردم درس نخوانده پیامبری از خودشان برانگیخت، تا آیاتش را بر آنها بخواند و آنها را تزکیه (و تربیت) کند، و به آنان کتاب (قرآن) و حکمت بیاموزد، هر چند که پیش از آن در گمراهی آشکاری بودند!»
جمعه، آیه 2.
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴 آیا وجود علمای فاسد و حکومت های ظالم، عذر و بهانه خوبی برای بی دین شدن افراد است؟
🌕 امام صادق صلوات الله علیه:
مؤمن از کوه محکم تر (عزیز تر) است؛ زیرا از کوه به کمک تیشه ها چیزى کاسته مىشود ولی از دین مومن چیزى کم نمىگردد.
عَنْ أَبِي عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ إِنَّ اَلْمُؤْمِنَ أَعَزُّ مِنَ اَلْجَبَلِ إِنَّ اَلْجَبَلَ يُسْتَقَلُّ مِنْهُ بِالْمَعَاوِلِ وَ اَلْمُؤْمِنَ لاَ يُسْتَقَلُّ مِنْ دِينِهِ شَيْءٌ.
📗الكافي، ج۵، ص۶۳
✅ افرادی که پایشان روی پوست خربزه بند است و با کوچکترین نسیمی به این طرف آن طرف میروند برای دوری از اسلام بهانه های واهی میآورند؛ اشتباه اشخاص ربطی به اهل بیت صلوات الله علیهم ندارد. پس به جای عذر و بهانه آوردن بهتر است بین غیر معصوم و معصوم تمییز قائل شویم! همانگونه که مومنین در فتن و آزمایش ها همچون کوه محکم و راسخ هستند و اشتباهات غیر معصوم را به پای معصومین صلوات الله علیهم نمینویسند.
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
امشب به درگاه خدا براتون دعا میکنم
تا فرداتون پر امید
زندگیتون پویا
عشقتون خدا
حاجتتون روا
و شبتون پراز آرامش باشه
شبتـــون مهدوی❤️
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
دلم جز هوایت هوایی ندارد
لبم غیر نامت نوایی ندارد
وضو و اذان و نماز و قنوتم
بدون ولایت بهایی ندارد
دلی که نشد خانه یاس نرگس
خراب و است و ویران، صفایی ندارد
بیا تا جوانم بده رخ نشانم
که این زندگانی وفایی ندارد
سلام دوستان روزتون بخیر❤️
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴 قدرشناس يوسفِ زهرا باشیم
يوسف ۸۸«هنگامی كه آنها بر او [يوسف] وارد شدند،گفتند:«ای عزيز!ما و خاندان ما را ناراحتی فرا گرفته، و متاع كمی (برای خريد موادّ غذايی) با خود آوردهايم؛ پيمانه را برای ما كامل كن و بر ما تصدّق و بخشش نما كه خداوند بخشندگان را پاداش میدهد!»
امام صادق(ع) میفرمايد: در حضرت قائم، شباهتی از حضرت يوسف وجود دارد.چگونه است که اين امت انکار مینمايند که خداوند با حجتش آنگونه عمل نمايد که با يوسف انجام داد که در بازارهايشان حرکت نمايد و بر فرشهايشان گام نهد در حالی که او را نمیشناسند تا اينکه خداوند اجازه دهد خود را معرفی کند، همان گونه که به يوسف اجازه داد که خود را معرفی نمايد تا اينکه به آنان گفت:«هَلْ عَلِمْتُمْ ما فَعَلْتُمْ ...»[کمالالدين ج۱ ص۱۴۴]
آيا گرفتاری بشر جز به خاطر قدرناشناسی و بدرفتاری با حجت خداست؟! (مَسَّنا وَ أَهْلَنَا الضُّرُّ) قرآن میفرمايد:«و اگر اهل شهرها و آبادیها ايمان میآوردند و تقوا پيشه میكردند، بركتهای آسمان و زمين را بر آنها میگشوديم»[اعراف ۹۶] قدرناشناسي درباره حجت خدا نتیجه چيزی جز جهل نيست.یوسف ۸۹
#آیات_مهدوی
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
#انواع_عبادت
در سخنان امامان هدایت صلوات الله علیهم ، با بیان های گوناگون، انواع عبادت تشریح شده است :امیر اهل ایمان حضرت امام المتقین علی بن ابی طالب (صلوات الله و سلامه علیه) : گروهى به هواى پاداش خدا را عبادت کردند، و این عبادتِ سوداگران است؛ دسته اى از روى ترس خدا را عبادت کردند، و این عبادت بردگان است؛ و گروهى براى سپاسگزارى خدا را عبادت کردند، و این عبادت آزادگان است.
📚 نهج البلاغة، حکمت ۲۳۷
حضرت امام سجاد (صلوات الله علیه) :
خوش ندارم که خدا را عبادت کنم و از آن هدفى نداشته باشم جز [رسیدن به] پاداش او؛ زیرا در این صورت مانند برده طمع کارم که اگر به چیزى چشم داشته باشد کار مى کند و گرنه کار نمى کند. همچنین خوش ندارم خدا را فقط به سبب ترس از کیفر او عبادت کنم؛ چه در این حال همچون بنده نابکارى خواهم بود که اگر نترسد، کار نمى کند. عرض شد: پس، براى چه خدا را عبادت مى کنى؟ فرمود: زیرا او به سبب الطاف و نعمتهایش به من، سزاوار عبادت است.
📚 بحار الأنوار، ج ۷۰، ص ۲۱۰، ح ۳۳.
حضرت امام صادق (صلوات الله علیه) :
مردم در عبادت خداوند عزّ و جلّ بر سه گروهند:
یک گروه او را به هواى پاداشش عبادت مى کند، که این عبادت آزمندان است و آن طمع باشد. گروهى دیگر او را از ترس دوزخ عبادت مى کنند، که این عبادت بردگان است و آن ترس باشد. امّا من خداوند عزّ و جلّ را به خاطر عشق و محبّت به او عبادت مى کنم و این عبادت کریمان است و آن مایه امن و امان باشد؛ به دلیل این سخن خداوند عزّ و جلّ که: «و آنان از ترس و هراس آن روز در امانند» [*]و نیز به دلیل این سخن خداوند عزّ و جلّ که: «بگو اگر خدا را دوست دارید، از من پیروى کنید تا خدا دوستتان بدارد و گناهان شما را بر شما ببخشاید، و خداوند آمرزنده مهربان است»[**]
بنابر این ، هرکه خدا را دوست بدارد خداوند عزّ و جلّ نیز او را دوست دارد و هر که خداوند عزّ و جلّ دوستش بدارد از وحشت روز قیامت در امان است.
النمل، آیه ۸۹. **آل عمران، آیه ۳۱
📚 الخصال، ص ۱۸۸، ح ۲۵۹
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴 پول و شیطان
از ابن عباس نقل شده است :« اولین بار که درهم و دینار به وجود آمد و بر آنها سکه زده شد، شیطان به سوى آنها توجه کرد و آن دو را برداشت و بر چشم خود گذاشت !
بعد از آن به سینه خود چسباند. سپس از خوش حالى ناله اى سر داد و بار دیگر به سینه خود چسباند و گفت : شما دو سکه ، نور و روشنى چشم و میوه هاى من هستید!
اگر بنى آدم شما را دوست داشته باشند؛ هر چند دیگر بت نپرستد، مرا باکى نیست . همان دوست داشتن پول برایم بس است»
بحارالانوار ج 73 ص 147
امام سجاد عليه السلام فرمودند:
آخرين سفارش حضرت خضر به حضرت موسى اين بود كه هرگز كسى را به سبب گناهش ملامت و سرزنش نكن.
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
❤️معرفت نفس و توسل به امام زمان عجل الله
🔸يک "يا صاحب الزمان" از دلِ شکسته، منتقل میشود! نظر حضرت را جلب میکند!
اينها متولی عالم غيب هستند، حتی تنها در گوشه اتاق نشستی يک قطره اشکی بریزی، او براى تو محاسبه میکند!
🔸دلهايتان ان شاءالله هميشه رو به رشد باشد به سمت علم، تقوا، توسل و توجه به آقا بقيه الله.
در باب توسل باید عرض کنم که انسان هر چه با خودش آشنا تر شود توسلاتش بيشتر میشود، توسل هم حتماً اين نيست که يک نفر به خودش فشار بیاورد و زور بزند تا گريهاش بگيرد، لازم نيست.
🔸 توجه به آقا بقيه الله عليه السلام داشته باشيد. ريز و درشت کارهايتان را با آقا بگذرانيد، اين است که دل شما را حيات میدهد.👌
🖋حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
#امام_زمان
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴 معيار ولايت داشتن و ادعای شیعیان حرّاف...
به خدمت حضرت باقر علیهالسلام عرض شد: اصحاب و ياران ما در كوفه بسيارند، اگر آنان را امر كنيد از شما اطاعت مینمايند و به پيروی شما بر میخيرند.
امام فرمودند: «آيا چنین هست كسی از آنها از جيب برادر خود به قدر نيازش بر میدارد؟ گفتم: نه! حضرت فرمودند: «آنان كه نسبت به مال خود اینگونه بخيل و بی گذشت هستند، به خون خود(فداکاری و جانبازی)، بخيلتر خواهند بود؛ آن گاه امام فرمودند: اكنون مردم در آشتی میباشند، با آنها نكاح میكنيم، از هم ارث میبريم، و بر آنان حدّ جاری میسازيم، و امانات آنان را به آنها میدهيم، تا زمانی كه قائم عجلالله فرجه، قيام نمايد؛ در آن وقت رفاقت صادقانه ميان مردم ايجاد میشود، و مرد به سوی جيب برادر خود میرود و به اندازهای كه لازم دارد بر میدارد، و صاحب پول او را از اين كار باز نمیدارد.
وَ بِإِسْنَادِهِ عَنْ رِبْعِيٍّ عَنْ بُرَيْدٍ اَلْعِجْلِيِّ قَالَ: قِيلَ لِأَبِي جَعْفَرٍ عَلَيْهِ السَّلاَمُ إِنَّ أَصْحَابَنَا بِالْكُوفَةِ جَمَاعَةٌ كَثِيرَةٌ فَلَوْ أَمَرْتَهُمْ لَأَطَاعُوكَ وَ اِتَّبَعُوكَ فَقَالَ يَجِيءُ أَحَدُهُمْ إِلَى كِيسِ أَخِيهِ فَيَأْخُذُ مِنْهُ حَاجَتَهُ فَقَالَ لاَ قَالَ فَهُمْ بِدِمَائِهِمْ أَبْخَلُ ثُمَّ قَالَ إِنَّ اَلنَّاسَ فِي هُدْنَةٍ نُنَاكِحُهُمْ وَ نُوَارِثُهُمْ وَ نُقِيمُ عَلَيْهِمُ اَلْحُدُودَ وَ نُؤَدِّي أَمَانَاتِهِمْ حَتَّى إِذْ قَامَ اَلْقَائِمُ جَاءَتِ اَلْمُزَامَلَةُ وَ يَأْتِي اَلرَّجُلُ إِلَى كِيسِ أَخِيهِ فَيَأْخُذُ حَاجَتَهُ لاَ يَمْنَعُهُ
بحار، ج ۵۲، ص ۳۷۲
➥ @zohur_media
❤️ امامباقـرعلیـهالسلام فرمودنـد:
درصاحبایـنامـر [امامزمان]،
چھارشباهت،بـهچھارپیامبـروجـوددارد...
وامـاشبـاهتبـهیوسف،
زندانیبـودناسـت!💔
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴 ایمان، بهترین سلاح در برابر نفوذ شیاطین
طبق آیات و روایات، شیطان بر مؤمنین غالب نمیشود. (وسوسه میکند، بخطا وا میدارد، اما غالب نمیشود) در بحث سِحر و طلسم نیز این مطلب موضوعیت دارد.
افرادی که ایمانشان کامل است و در عقیده خود راسخند، مغلوب سِحر و طلسم نمیگردند؛ و برعکس؛ افرادی که متزلزلند و اهل لغو و لهو میباشند، بیش از دیگران مغلوب شیطان ملعون میشوند.
🌕 امام صادق عليه السّلام فرمودند:
هيچ كس نيست كه مرگش فرا رسد، مگر اينكه ابليس يكى از افراد خود را بر او بگمارد تا او را به كفر ورزى امر نمايد، و در دينش به شك و ترديد وادارد، تا جان دهد. پس هركس مؤمن باشد، ابلیس نمىتواند در او نفوذ كند.
عَنْ أبِي عَبْدِ اَللَّه عَلَيهِ اَلسَّلاَمُ قَالَ: مَا مِنْ أحَدٍ يَحْضُرُهُ اَلمَوْتُ إلاَّ وَكَّلَ بِهِ إبْلِيسُ مِنْ شَيْطَانِهِ أَنْ يَأْمُرَهُ بِالْكُفْرِ وَ يُشَكِّكَهُ فِي دِينِهِ حَتَّى تَخْرُجَ نَفْسُهُ فَمَنْ كَانَ مُؤمِناً لَمْ يَقْدِرْ عَلَيْهِ
📘الکافی، ج ٣، ص ١٢٣
✅ لذا باید استحکام ایمان و عقیدهٔ صحيح را در اولویت قرار دهیم تا از شر شیطان لعنه الله در امان باشیم.
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴 معيار ولايت داشتن و ادعای شیعیان حرّاف...
به خدمت حضرت باقر علیهالسلام عرض شد: اصحاب و ياران ما در كوفه بسيارند، اگر آنان را امر كنيد از شما اطاعت مینمايند و به پيروی شما بر میخيرند.
امام فرمودند: «آيا چنین هست كسی از آنها از جيب برادر خود به قدر نيازش بر میدارد؟ گفتم: نه! حضرت فرمودند: «آنان كه نسبت به مال خود اینگونه بخيل و بی گذشت هستند، به خون خود(فداکاری و جانبازی)، بخيلتر خواهند بود؛ آن گاه امام فرمودند: اكنون مردم در آشتی میباشند، با آنها نكاح میكنيم، از هم ارث میبريم، و بر آنان حدّ جاری میسازيم، و امانات آنان را به آنها میدهيم، تا زمانی كه قائم عجلالله فرجه، قيام نمايد؛ در آن وقت رفاقت صادقانه ميان مردم ايجاد میشود، و مرد به سوی جيب برادر خود میرود و به اندازهای كه لازم دارد بر میدارد، و صاحب پول او را از اين كار باز نمیدارد.
وَ بِإِسْنَادِهِ عَنْ رِبْعِيٍّ عَنْ بُرَيْدٍ اَلْعِجْلِيِّ قَالَ: قِيلَ لِأَبِي جَعْفَرٍ عَلَيْهِ السَّلاَمُ إِنَّ أَصْحَابَنَا بِالْكُوفَةِ جَمَاعَةٌ كَثِيرَةٌ فَلَوْ أَمَرْتَهُمْ لَأَطَاعُوكَ وَ اِتَّبَعُوكَ فَقَالَ يَجِيءُ أَحَدُهُمْ إِلَى كِيسِ أَخِيهِ فَيَأْخُذُ مِنْهُ حَاجَتَهُ فَقَالَ لاَ قَالَ فَهُمْ بِدِمَائِهِمْ أَبْخَلُ ثُمَّ قَالَ إِنَّ اَلنَّاسَ فِي هُدْنَةٍ نُنَاكِحُهُمْ وَ نُوَارِثُهُمْ وَ نُقِيمُ عَلَيْهِمُ اَلْحُدُودَ وَ نُؤَدِّي أَمَانَاتِهِمْ حَتَّى إِذْ قَامَ اَلْقَائِمُ جَاءَتِ اَلْمُزَامَلَةُ وَ يَأْتِي اَلرَّجُلُ إِلَى كِيسِ أَخِيهِ فَيَأْخُذُ حَاجَتَهُ لاَ يَمْنَعُهُ
بحار، ج ۵۲، ص ۳۷۲
➥ @zohur_media
❤️ امام باقر علیه السلام فرمودند :
به هنگامیکه قائم عج الله تعالی فرجه خروج کند به کعبه تکیه می زند و سیصد و سیزده مرد به نزدش حاضر می شوند ، پس اولین سخنی که به زبان می آورد این آیه است : بقیه الله خیر لکم این کنتم مؤمنین
سپس می فرماید :
من بقیه الله در زمین و خلیفه خدا و حجت او برشما هستم ، پس هیچ مسلمانی بر او سلام نمی کند ، مگراینکه چنین می گوید :
السلام علیک یا بقیه الله فی ارضه
و چون شماره یارانش به یک عقد که ده هزار نفر است رسید ، خروج می کند . پس درزمین هیچ معبودی جز خداوند عزوجل باقی نمی ماند ، بتها و اصنام و غیرآنها نابود می شود و آتش در آنها می افتد .
و این امر پس از غیبتی طولانی خواهد بود تا روشن شود چه کسی در غیبت ایمان می آورد و اطاعت می کند .
( مکیال المکارم ج ١ص ٢٢۵ از کمال الدین ج ١ )
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴 ﺭﻭﺣﻴﻪ ﻣﺮﺩﻣﻰ
بِسْم اللهِ الْرَّحْمنِ الْرَّحیم
ﺍﻣﺎﻡ ﻛﺎﻇﻢ ﻋﻠﻴﻪ ﺍﻟﺴﻠﺎﻡ ﺑﻪ ﻣﺮﺩﻯ ﺭﻭﺳﺘﺎﻳﻰ ﻭ ﺳﻴﺎﻩ ﭼﻬﺮﻩ ﮔﺬﺭﻛﺮﺩﻩ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺳﻠﺎﻡ ﻛﺮﺩ ﻭ ﻣﺪﺗﻰ ﮔﻔﺖ ﻭ ﮔﻮ ﻧﻤﻮﺩ.
ﺁﻥ ﮔﺎﻩ ﺑﻪ ﻭﻯ ﮔﻔﺖ ﺍﮔﺮ ﺣﺎﺟﺘﻰ ﺑﺮﺍﻯ ﺗﻮ ﭘﻴﺶ ﺁﻣﺪ، ﻣﻦ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩﻩ ﻣﻰ ﻛﻨﻢ. ﺍﺻﺤﺎﺏ ﮔﻔﺘﻨﺪ ﻳﺎﺑﻦ ﺭﺳﻮﻝ ﺍﻟﻠﱠﱠﻪ! ﺁﻳﺎ ﻧﺰﺩ ﭼﻨﻴﻦ ﻛﺴﻰ ﻣﻰ ﻧﺸﻴﻨﻰ ﻭ ﺍﺯ ﻧﻴﺎﺯﻫﺎﻯ ﺍﻭ ﺳﺆﺍﻝ ﻣﻰ ﻛﻨﻰ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﻰ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻧﻴﺎﺯﻣﻨﺪﺗﺮ ﺍﺳﺖ؟
ﺍﻣﺎﻡ ﻋﻠﻴﻪ ﺍﻟﺴﻠﺎﻡ ﺩﺭ ﺟﻮﺍﺏ ﻓﺮﻣﻮﺩ: ﺍﻭ ﻳﻜﻰ ﺍﺯ ﺑﻨﺪﻩ ﻫﺎﻯ ﺧﺪﺍﺳﺖ ﻭ ﺑﻪ ﺣﻜﻢ ﻗﺮﺁﻥ ﺑﺮﺍﺩﺭ ﻣﺎﺳﺖ، ﻛﻪ ﺩﺭ ﺷﻬﺮﻫﺎﻯ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﻣﻰ ﻛﻨﺪ ﻭ ﻣﺎ ﺑﺎ ﺍﻭ ﺍﺯ ﻳﻚ ﭘﺪﺭ ﻳﻌﻨﻰ ﺁﺩﻡ ﻫﺴﺘﻴﻢ ﻭ ﻳﻚ ﺩﻳﻦ ﺩﺍﺭﻳﻢ ﻛﻪ ﺍﺳﻠﺎﻡ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺷﺎﻳﺪ ﺭﻭﺯﮔﺎﺭ ﻣﺎ ﺭﺍ ﻧﻴﺎﺯﻣﻨﺪ ﺍﻭ ﺳﺎﺯﺩ ﻭﭘﺲ ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﺍﻭ ﺑﺒﺎﻟﻴﻢ، ﻣﺎ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺧﻮﺩ ﻣﺘﻮﺍﺿﻊ ﺑﻴﻨﺪ (۱)
ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ﺍﻛﺮﻡ ﺻﻠﻰ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻠﻴﻪ ﻭﺁﻟﻪ ﻓﺮﻣﻮﺩ: ﺍَﻗْﺮَﺑُﻜُﻢْ ﻣِﻨّﻰ ﻏَﺪﺍً ﻓﻰِ ﺍﻟْﻤَﻮﻗِﻒِ... ﺍَﺣْﺴَﻨُﻜُﻢْ ﺧُﻠْﻘﺎً ﻭَﺍَﻗْﺮَﺑُﻜُﻢْ ﻣِﻦَ ﺍﻟْﻨﺎﺱِ. ﻧﺰﺩﻳﻚ ﺗﺮﻳﻦ ﺷﻤﺎ ﺑﻪ ﻣﻦ ﺩﺭ ﻓﺮﺩﺍﻯ ﻗﻴﺎﻣﺖ... ﺧﻮﺵ ﺍﺧﻠﺎﻕ ﺗﺮﻳﻦ ﻭ ﻧﺰﺩﻳﻚ ﺗﺮﻳﻦ ﺷﻤﺎﺑﻪ ﻣﺮﺩﻡ ﻣﻰ ﺑﺎﺷﺪ. (۲)
۱) ﺗﺤﻒ ﺍﻟﻌﻘﻮﻝ، ﺑﺨﺶ ﻣﺮﺑﻮﻁ ﺑﻪ ﺍﻣﺎﻡ ﻛﺎﻇﻢ ﻋﻠﻴﻪ ﺍﻟﺴﻠﺎﻡ
۲) ﺑﺤﺎﺭﺍﻟﺎﻧﻮﺍﺭ، ﺝ 77، ﺹ 150.
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴 مومنان و یاران گمنام و بینشان امام زمان علیهالسلام...
«در نيکیها و اعمال خير، بر يكديگر سبقت جوييد. هرجا باشيد، خداوند همهٔ شما را (در روز قیام) حاضر مىكند؛ زيرا او بر هر چيزى تواناست!» (بقره/۱۴۸)
🌕 امام صادق علیهالسلام فرمودند:
«این آیه دربارهٔ یاران گمنام قائم عجلالله فرجه نازل شده است؛ خداوند تبارک و تعالی میفرماید: «هرجا باشيد، خداوند همهٔ شما را حاضر مىكند.
آنها هنگام شب از روی فرش خانهٔ خود ناپدید میشوند و صبح را در مکّه خواهندبود؛ بعضی از آنها نیز در آن روز روی ابرها حرکت میکنند و همگان، نام پدر و حسب و نسب آنان را میدانند. عرض کردم: «کدام یک از از این دو دسته از لحاظ ایمان برتر هستند»؟ فرمود: «آنها که در هنگام روز، روی ابرها حرکت میکنند.»
«الصّادق لَقَدْ نَزَلَتْ هَذِهِ الْآیَهًُْ فِی الْمُفْتَقَدِینَ مِنْ أَصْحَابِ الْقَائِمِ قَوْلُهُ عَزَّوَجَلَّ أَیْنَ ما تَکُونُوا یَأْتِ بِکُمُ اللهُ جَمِیعاً إِنَّهُمْ لَمُفْتَقَدُونَ عَنْ فُرُشِهِمْ لَیْلًا فَیُصْبِحُونَ بِمَکَّهًَْ وَ بَعْضُهُمْ یَسِیرُ فِی السَّحَابِ نَهَاراً یُعْرَفُ اسْمُهُ وَ اسْمُ أَبِیهِ وَ حِلْیَتُهُ وَ نَسَبُهُ قَالَ فَقُلْتُ: جُعِلْتُ فِدَاکَ أَیُّهُمْ أَعْظَمُ إِیمَاناً؟ قَالَ: الَّذِی یَسِیرُ فِی السَّحَابِ نَهَاراً.»
🌕 امیرالمؤمنین علیهالسلام نیز فرمودند: «بِأبِي وأُمِّي، هُمْ مِنْ عِدّةٍ أسْماؤُهُمْ فِي السّماءِ معْرُوفةٌ و فِي الاْرْضِمجْهُولةٌ.»
«هان! پدر و مادرم فدايشان باد! آنها از گروهى هستند كه نامهايشان در آسمان معروف، ولى در زمين گمناماند.»
«...وَ ذلِکَ زَمانٌ لا بَنْجُو فِيهِ إِلّا کُلُّ مُؤْمِنٍ نُومَةٍ إِنْ شَهِدَ لَمْ يُعْرَفْ وَ إِنْ غابَ لَمْ يُفْتَقَدْ»
«...و آن زمانی است که در آن نجات نمیيابد مگر هر «مؤمن بینام و نشان»، که اگر در مجالس حضور يابد شناخته نشود؛ و هرگاه غايب باشد در جستجويش بر نيايند،،،»
📗تفسیر اهلبیت علیهمالسلام ج۱،ص۷۲۶
📗بحارالأنوار، ج۵۲، ص۲۸۶
📗کمال الدین، ج۲، ص۶۷۲
📗منتخب الأنوارالمضییهًْ، ص۱۷۹
📗نهج البلاغه، خطبه ۱۸۷
📗نهج البلاغه، خطبه ۱۰۲
سيّد رضي رحمة الله علیه میگوید: اينکه حضرت فرموده است: «کُلُّ مُؤْمِنٍ نُومَةٍ» منظورش گمنام کم آزار است!
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
📚دیدار امام زمان(عج) با آهنگر
شخصی که مسلط به علوم غریبه بود، توانست در زمان خاصی، مکان حضور امام زمان(عج) را در بازار آهنگران شناسایی کند، و پس از آن به سرعت برای دیدار ایشان راهی محل شد و مشاهده کرد که حضرت در کنار دکانی نشسته است که صاحب آن بیتوجه به ایشان مشغول نرم کردن آهن است، اما پس از مدتی مشاهده کرد که پیرمرد صاحب دکان به امام زمان(عج) گفت: «یابن رسول الله، اینجا مکان گرمی است اجازه دهید برای شما آب خنک بیاورم».
اینگونه بود که استنباط شخص سوم، مبنی بر اینکه فقط خودش متوجه حضور حضرت است، غلط از آب درآمد.
پس از مدتی پیرزنی به دکان مرد آهنگر مراجعه کرد و گفت: «فرزندم بیمار است و خرج مداوای او هفت درهم است، تنها دارایی من هم همین قفل است که هیچ کس در این بازار بیش از شش درهم برای آن نمیپردازد، به خاطر خدا آن را به قیمت هفت درهم از من بخر»، مرد آهنگر با دیدن قفل بدون کلید، به پیرزن گفت: «که متاع او با این شرایط 10 درهم ارزش دارد و در صورت ساخته شدن کلید برای آن دوازده درهم در بازار به فروش میرسد، حال هر یک از این دو کار را که بخواهی، برای تو انجام میدهم»، سپس در برابر دیدگان متعجب پیرزن، 10درهم در ازای خرید قفل به او پرداخت کرد ،آنگاه بقیةالله(عج) رو به شاهد کرد و فرمود: «برای پیدا کردن ما رمل نیندازید، اگر همه مثل این مرد، مسلمان باشید، ما به سراغ شما میآییم».
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
❤️ تشدید اختلافات شیعیان پیش از ظهور
امام حسن علیه السلام فرمودند:
«آن امری را که منتظرش هستید -فرج و ظهور امام زمان علیه السلام- محقق نخواهد شد
مگر در زمانی که برخی از شما (شیعیان) از برخی دیگر برائت و بیزاری بجوید،
و گروهی گروه دیگر را لعنت کند،
و بعضی بر روی بعض دیگر آب دهان بیندازد،
و برخی به کفر برخی دیگر شهادت بدهند.»
راوی عرض کرد:
(بنابراین) در آن زمان خیری وجود نخواهد داشت!!
حضرت فرمودند:
همه خير در همان زمان است.
در آن زمان است که قیام کننده ما قیام میکند و همه آن (پراکندگی و تفرقه و اختلاف و دشمنی) را برطرف میکند.
📚 بحارالأنوار ، باب (۲۵):، ج ۵۲، ص۲۱۱
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴 ظهـــــور بسیار نزدیک است...
🌕 آقا امام صادق علیهالسلام فرمودند:
همانا ولی خدا (مهدی عجلالله فرجه) به قدر عُمر ابراهیم خلیلالله علیهالسلام عُمر مینماید، که یکصد و بیست سال بود!
و این درحالی است که در صورت جوانی کامیاب و سی ساله ظاهر گردد.
«عَنْ أَبِي عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ السَّلاَمُ قَالَ: إِنَّ وَلِيَّ اَللَّهِ يُعَمَّرُ عُمُرَ إِبْرَاهِيمَ اَلْخَلِيلِ عِشْرِينَ وَ مِائَةَ سَنَةٍ وَ يَظْهَرُ فِي صُورَةِ فَتًى مُوَفَّقٍ اِبْنِ ثَلاَثِينَ سَنَةً.»
📗بحارالأنوار، ج ۵۲، ص ۲۸۷
📗الغيبة (للطوسی) ج ۱، ص ۴۲۰
📗إثبات الهداة ،ج ۵، ص ۱۳۱
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✍نکتهٔ این روایت، زمـــــانی آشکار میگردد که ما آن را در کنار روایت مدّت حکومت امام (هفت سال که به عدد سالهای ما هفتاد سال است)، تحلیل نماییم، به احتمال بسیار، این بیان نیز حاکی از آن است که عمر شریف امام عصر «عج» به عدد سالهای ما حدود ۱۲۰۰ سال میباشد؛ و این یعنی:
ظهـــــور بسیار نزدیک است ان شاءالله
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴 غیبت حضرت مهدی علیهالسلام تا چه زمانی طول خواهد کشید؟
✍در مورد زمان دقیق پایان غیبت حضرت مهدی علیهالسلام و وقت ظهور ایشان، کسی اطلاعی ندارد و اگر کسی مدعی تعیین وقت ظهور و پایان غیبت بشود، دروغگو است؛ زیرا موضوع پایان غیبت حضرت و اعلام ظهور، فقط به اراده الهی بستگی دارد و خود حضرت مهدی عجلاللهتعالیفرجهالشریف هم منتظر دستور و فرمان ظهور از سوی خداوند است.
به همین دلیل نه تنها در روایات، زمانی برای ظهور تعیین نشده، بلکه تعیین کنندگان نیز به شدت دروغگو خوانده شدهاند. فردی به نام مهزم از امام صادق علیهالسلام پرسید: «فدایت شوم! ظهور قائم آل محمد صلیالله علیه و آله و سلم و تشکیل دولت حق به درازا کشید؛ پس چه وقت روی می دهد؟» حضرت پاسخ دادند: «تعیین کنندگان وقت ظهور دروغ می گویند، تعجیل کنندگان هلاک می شوند، و تسلیم شوندگان نجات مییابند و به سوی ما باز میگردند.»*1
تعیین وقت نکردن از سوی معصومان علیهمالسلام و تکذیب وقت گذاران، با توجه به اسرار و حکمتهایی است که در نامعلوم بودن آن نهفته است. یکی از آن حکمتها، جلوگیری از سوء استفاده اشخاص ناپاک از این قضیه است.
البته سخن از نزدیک شدن به عصر ظهور، چنان که در روایات نشانههای ظهور مطرح شده، با این مطلب منافات ندارد؛ زیرا آن چه در روایات ممنوع و تکذیب شده، اظهار نظر قطعی در مورد ظهور از نظر سال و ماه و روز است، نه نزدیک دانستن ظهور.
🔰 البته ظهور امام مهدی عجلالله تعالی فرجه الشریف شرایطی دارد. در زمانی که این #شرایط محقق شود، ظهور نیز تحقق مییابد. مهم ترین این شرایط و زمینه ها، فراهم شدن یاوران مخلص و توانمند و آمادگی جهانی برای پذیرش رهبر معصوم است.
📚1. کافی، ج١، ص٣۶٨ ،ح١
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴 نماز برای امام زمان(عج)
مؤمن می تواند نماز مخصوص به عنوان هدیه به آن حضرت علیه السلام یا به یکی از ائمه بجا آورد و هیچ حدّ، وقت و شماره ای برای این نماز نیست و مؤمن به مقدار محبت و توانایی اش به محبوبش تقدیم می کند.
ابومحمد صمیری می گوید: ما را ابوعبدالله احمد بن عبدالله بچلی به سندی که مرفوع است به ائمه علیهم السلام، حدیث کرد که فرمود:
«هر کس ثواب نماز خود را برای رسول خدا و امیرالمؤمنین و اوصیای بعد آن حضرت علیه السلام قرار دهد، خداوند ثواب نمازش را آن قدر افزایش می دهد که از شمارش آن نفس قطع می گردد و پیش از آنکه روحش از بدنش برآید به او گفته می شود: ای فلان! هدیه تو به ما رسید، پس امروز پاداش و تلافی نیکی های تو است دلت خوش و چشمت روشن باد به آنچه خداوند برایت مهیا فرمود و گوارایت باد آنچه را به آن رسیدی.»
منبع: مکیال المکارم، جلد ۲، صفحه۲۶۴٫
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
❤️ یاصاحب الزمان مولای غريبم
گفتیم
نوشتیم
خواندیم
برای شما و برای ظهورتان
به امید دیداری
که در اربعین نصیبمان نشد...
به یقین
کم گفتیم
كم نوشتیم
كم خواندیم
برای شما و برای ظهورتان...
ما گدایان همیشه شرمندهایم
کم مان را بپذیر و شرمندگیمان را...
تا روز آمدنتان
میگوییم
مینویسیم
میخوانیم
برای شما و برای ظهورتان....
#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان