فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴حجاب در زمان پیامبر(ص)
سخنران حجت الاسلام کاشانی
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
امشب به درگاه خدا براتون دعا میکنم
تا فرداتون پر امید
زندگیتون پویا
عشقتون خدا
حاجتتون روا
و شبتون پراز آرامش باشه
شبتـــون مهدوی❤️
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
ســـــــلام
صبحتون پُر از عطر خدا
الهی دلتـون بی غم
قلبتون مَملُو از آرامش باشه
هر کجا هستید
امیدوارم روزیتون افزون
وجودتون شادی آفرین
دستاتون روزی رسون
آرزوهاتون دست یافتنی
و تنتون سالم وسلامت باشه
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
❤️ رسول الله ﷺ فرمودند
سه نفر هستند که از آن ها سؤال و پرسش نکن که عذابشان بسیار دردناک است :
❶ مردی که از جماعت مسلمانان جدایی کرده است، و به امام و فرمانروایان خود عصیان نمود و در همان حالت فوت کرده است (در حکومت اسلامی پشت کردن به امام و جماعت مسلمانان و عدم اطاعت حرام است و هم چنین فرار کردن و پشت کردن به دشمن در جهاد و تخطی از امر امیر حرام می باشد)
❷ عبد (مرد) یا کنیز (زن) مسلمان، اگر از دست ارباب خود فرار کند عباداتش قبول نیست و اگر فوت کند گناهکار مرده است
❸ زنی که شوهرش غایب است در حالی که از متاع و خوشی دنیا همه چیز برایش فراهم کرده سپس با این حال تبرج می کند (خودش را می آراید و بیرون می رود)
همچنین از سه نفر دیگر سؤال و پرسش نکن که عذابشان بسیار دردناک است :
❶ تکبر ردای الله است و کسی که متکبر باشد بر سر این ردا با الله در نزاع است (تکبر صفتی از صفات باری تعالی ﷻ است و هر کس تکبر بورزد با الله ﷻ در ستیز است) .
❷ کسی که در در امر باری تعالی ﷻ شک و تردید کند .
❸ کسی که از رحمت باری تعالی ﷻ قطع امید می کند
📚 رواه ابن حبان و مــسند بــزار و ادب المفرد بخاری و مــسند احمد و مستدرک حاکم.
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴 احترام به افکار فرزندان
بِسْم اللهِ الْرَّحْمنِ الْرحیم
در دوران حکومت امیرمومنان علیه السلام، مامورین حکومتی، قصابی را در کنار کشته ای به همراه چاقوی خون آلود- که در دستش بود- یافتند. قرائن و شواهد موجود نشانگر کشته شدن مقتول، توسط این قصاب بود. بر این اساس مامورین وی را با همان وضعیت ظاهری به حضور علی علیه السلام آوردند
امام علیه السلام به قصاب فرمود: چه کسی آن شخص را به قتل رسانده است؟ مرد قصاب گفت: من او را کشته ام. حضرت علی علیه السلام طبق قرائن ظاهری و اعتراف متهم، دستور قصاص صادر کرد.
مامورین حکومتی بعد از صدور حکم قصاص او را به سوی محل اعدام روانه کردند. در این اثنا مردی را دیدند که به سرعت به سوی آنان می آید و فریاد می زند:
دست نگهدارید و عجله نکنید، او را من کشته ام، قاتل حقیقی منم، آن مرد قصاب بی گناه است.
مسوولین اجرای حکم وقتی با این وضعیت مواجه شدند، آن مرد را به همراه قصاب به حضور علی علیه السلام آوردند. در محضر امام علی علیه السلام آن مرد دوم، سوگند یاد کرد که او را من کشته ام. امام به قصاب گفت: چرا تو اعتراف به قتل نمودی و اقرار کردی که او را کشته ای؟
❌ ادامه در پست های بعدی...
#امام_زمان
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 غیبت امام زمان علیه السلام
سخنران حجت الاسلام حامد کاشانی
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
امام زمان و ظهور
🔴 احترام به افکار فرزندان بِسْم اللهِ الْرَّحْمنِ الْرحیم در دوران حکومت امیرمومنان علیه السلام
قصاب گفت: چون من در مخمصه عجیبی گرفتار شده بودم، در خود هیچ گونه یارای انکار ندیدم.
چون مرا در کنار جنازه خون آلودی با چاقوی آغشته به خون دستگیر کرده بودند؛ یقین کردم که به غیر اقرار به قتل، چاره دیگری وجود ندارد. اما واقع امر این است که گوسفندی را سر بریده بودم و چون برای تخلی و رفع حاجت، عجله داشتم با همان چاقوی خون آلود به خرابه شتافتم که اتفاقا با جنازه خون آلود مواجه شدم.
وحشت زده خواستم که از آن جا فرار کنم. اما با رسیدن مامورین در همان جا خشکم زد و آنان مرا به حضور شما آوردند.
علی علیه السلام به حاضران فرمود: این دو نفر را به نزد فرزندم حسن ببرید تا او در این مورد قضاوت نماید. آن ها به حضور امام حسن علیه السلام آمدند و ماجرا را شرح دادند. امام مجتبی علیه السلام فرمود: به امیرمومنان بگویید: اگر این مرد شخصی را کشته است، در مقابل جان قصاب را از مرگ حتمی رهانیده است.
خداوند در قرآن می فرماید: و من احیاها فکانما احیا الناس جمیعا[1]؛ هر کس انسانی را از مرگ رهایی بخشد، چنان است که گویی همه مردم را زنده کرده است امام علی علیه السلام دستور داد هر دو را (قاتل و قصاب) آزاد نمودند و دیه مقتول را از بیت المال، به ورثه پرداخت نمود[2]
پی نوشت ها
[1] مائده، 32.
[2] تهذيب، ج 10، ص 173؛ تفسير نور الثقلين، ج 1، ص 620
منبع : پاک نیا، عبدالکریم؛ تربیت در سیره و سخن امام حسن مجتبی علیه السلام، ص: 183
پایان.
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
5.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 یا بن الحسن عج رو فراموش نکنید!
سخنران آیت الله ناصری (ره)
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴چرا از نماز لذت نمیبریم
✍استاد عالی: اينکه از نماز لذت نميبريم خيلي فراگير است. از آيتالله بهجت پرسيدند که چه کنيم که در نمازمان حال داشته باشيم؟ ايشان گفت: من هم مثل تو هستم.
البته ايشان نمازهايشان خاص و زبانزد بود. ما گفتيم که درک شب قدر مزد است. مزد تلاش و مراقبتهايي است که در ماه مبارک و قبل از آن انجام دادهايم.
نماز با حال خواندن مزد است. مزد مراقبتي است که قبل از نماز انجام ميدهيم.
زيارت بامعرفت رفتن مزد است و نماز شب خواندن مزد است. بعضي از اينها مزد است که انسان بايد قبلش کاري را انجام بدهد.
من وقتي قبل از نماز هرکاري دلم میخواهد کردم و دلم انس دارد با دلبرهاي ديگر، طبيعتا وقتي به نماز وارد ميشوم، نمیتوانم با نماز انس بگيرم و نميتوانم لذت ببرم. هرچقدر هم که بخواهم حواسم را نگه دارم، وسط نماز دنبال دلبرش میرود.
#امام_زمان
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
27.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 عالم قبر و اتفاقات آن
سخنران استاد عالی
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴 اولین منکران غیبت کیستند؟!
🔸 از دیدگاه صدوق كسانیكه به حضرت مهدی (ع)در حال غیبتش ایمان داشته باشند مانند همان فرشتگانى هستند كه خداى عزوجل را در سجده بر آدم اطاعت كردند و كسانى كه در حال غیبت منكر امام غائب باشند مانند ابلیس هستند كه از سجده بر آدم سر باز زد و منکر آن شأنی شد که در ورای ظاهر خاکی حضرت آدم (ع) پنهان و مصداق غیب بود.
🔸صدوق (رح) همچنین در جای دیگری از کتابش در تطبیق ماجرای فرمان سجده بر فرشتگان و سرباز زدن شیطان از این امر با موضوع غیبت حضرت مهدی (عج)نکته قابل تاملی را مطرح کرده است و منکران غیبت حضرت مهدی (ع)را با اولین منکر غیب مقایسه کرده است.
🔸نکته ای که شیخ صدوق درباره زمانی است که شیطان زیر بار سجده کردن بر حضرت آدم (ع)نمیرود، ایشان معتقد است که او اولین منکر غیبت بود، چرا که به آن چه در ورای ظاهر خاکی حضرت آدم (ع) بود ایمان نیاورد و او را تعظیم نکرد:
🔸«خدای عزوجل آن ها (فرشتگان) را به سجده بر آدم واداشت چرا که ارواح حجج الهى را در صلبش پنهان کرده بود. این سجده براى خدا پرستش بود و براى آدم فرمانبرى و براى آنچه در پشتش بود تعظیم و احترام، ابلیس در این میان از روى حسد از سجده بر آدم سر باز زد زیرا ارواح حجج را خدا در صلب آدم نهاد و از صلب او دریغ كرد و به واسطه حسد و تمرد كافر شد و از دستور خدا سرپیچى كرد و از جوار او رانده شد و ملعون گردید و رجیم نامیده شد چرا که منكر غیبت گردید و دلیلش در امتناع از سجده بر آدم این بود كه گفت من از آدم بهترم مرا از آتش آفریدى و او را از خاك،
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان