🔴 داستان دفاع از حریم تشیع
مرحوم سید شرفالدین از علمای بزرگ شیعه، هنگامیکه در زمان عبدالعزیز آل سعود به زیارت خانهی خدا مشرف شد، از جمله علمایی بود که به کاخ پادشاه دعوت شده بود که طبق معمول در عید قربان به او تبریک بگویند.
زمانیکه نوبت به وی رسید و دست شاه را گرفت، هدیهای به او داد که هدیهاش عبارت بود از یک قرآن که در جلدی پوستین نگه داشته شده بود.
ملک، هدیه را گرفت و بوسید و به عنوان احترام و تعظیم، بر پیشانی خود گذاشت.
سید شرفالدین ناگهان گفت: ای پادشاه! چگونه این جلد را میبوسی و تعظیم میکنی، در حالیکه چیزی جز پوست یک بز نیست!؟
ملک گفت: غرض من قرآنی است که در داخل این جلد قرار دارد، نه خود جلد!
آقای شرفالدین فوراً گفت: احسنت، ای پادشاه! ما هم وقتی پنجره یا درب اتاق پیامبر -صلیالله علیه و آله-را میبوسیم، میدانیم که آهن هیچ کاری نمیتواند بکند؛ ولی غرض ما آن کسی است که ماورای این آهنها و چوبها قرار دارد.
ما میخواهیم رسول الله -صلیالله علیه و آله- را تعظیم و احترام کنیم، همانگونه که شما با بوسه زدن بر پوست بز، میخواستی قرآنی را تعظیم نمایی که در جوف آن پوست قرار دارد.
حاضران تکبیر گفتند و او را تصدیق نمودند. آنجا بود که ملک ناچار شد اجازه دهد حجّاج با آثار رسول خدا -صلیالله علیه و آله- تبرّک جویند، ولی آنکه پس از او آمد، به قانون گذشتهیشان بازگشت
#عید_قربان
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴 مسجد «ذوالقبلتین»...
⭕️ رسول خدا صلیالله علیه و آله تنها به دو قبله نماز خواند:
🌕 مسجد ذوالقبلتین مسجدی است که در آن قبله مسلمانان در حین یکی از نماز ظهر از بیت المقدس به کعبه تغییر یافت. پیامبر اسلام دو رکعت از نماز ظهر را به سوی بیتالمقدس و دو رکعت دیگر را به جانب کعبه گزارد. این امر در مسجد بنیسالم مدینه انجام شد، که بعدها به مسجد «ذوالقبلتین» یا دو قبلهای، مشهور گشت.
🌕 حضرت رسول صلیالله علیه و آله، در مدّت اقامت خود در مکّه و تا هفت ماه بعد از هجرت نیز به طرف بیتالمقدّس نماز میخواندند؛ در این هنگام یهودیان از او انتقاد کردند. به آن جناب گفتند: «تو از ما متابعت و پیروی میکنی، زیرا شما به طرف بیتالمقدّس که قبلهی ماست نماز میخوانی و ما قبل از تو به این قبله نماز میخواندیم.» پیغمبر اندوهگین شد و دوست داشت که خداوند قبله را به طرف کعبه تغییر دهد. حضرت در دل شب از منزل بیرون میرفت و به اطراف آسمان نگاه میکرد و منتظر فرمان خداوند بود. روزی که تغییر قبله پیش آمد، پیامبر در مسجد بنیسالم که همان مسجدی بود که اوّلین نماز جمعه را وقتی در مدینه بودند در آنجا خواندند نماز میخواند؛ او با آنان نماز ظهر را اقامه فرمود، حضرت دو رکعت به طرف بیتالمقدّس و دو رکعت به طرف کعبه ادا کرد. در این هنگام که در آن مسجد بود، این آیه شریفه نازل گردید: قَدْ نَری تَقَلُّبَ وَجْهِکَ فِی السَّماءِ فَلَنُوَلِّیَنَّکَ قِبْلَةً تَرْضاها(۱۴۴/بقره)
«وَ کَانَ رَسُولُ اللَّهِ یُصَلِّی إِلَی بَیْتِ الْمَقْدِسِ مُدَّهًَْ مُقَامِهِ بِمَکَّهًَْ وَ فِی هِجْرَتِهِ حَتَّی أَتَی لَهُ سَبْعَهًُْ أَشْهُرٍ فَلَمَّا أَتَی لَهُ سَبْعَهًُْ أَشْهُرٍ عَیَّرَتْهُ الْیَهُودُ وَ قَالُوا لَهُ أَنْتَ تَابِعٌ لَنَا تُصَلِّی إِلَی قِبْلَتِنَا وَ نَحْنُ أَقْدَمُ مِنْکَ فِی الصَّلَاهًِْ. فَاغْتَمَّ رَسُولُ اللَّهِ مِنْ ذَلِکَ وَ أَحَبَّ أَنْ یُحَوِّلَ اللَّهُ قِبْلَتَهُ إِلَی الْکَعْبَهًِْ فَخَرَجَ فِی جَوْفِ اللَّیْلِ وَ نَظَرَ إِلَی آفَاقِ السَّمَاءِ یَنْتَظِرُ أَمْرَ اللَّهِ وَ خَرَجَ فِی ذَلِکَ الْیَوْمِ إِلَی مَسْجِدِ بَنِی سَالِمٍ الَّذِی جَمَعَ فِیهِ أَوَّلَ جُمُعَهًٍْ کَانَتْ بِالْمَدِینَهًِْ وَ صَلَّی بِهِمُ الظُّهْرَ هُنَاکَ بِرَکْعَتَیْنِ إِلَی بَیْتِ الْمَقْدِسِ وَ رَکْعَتَیْنِ إِلَی الْکَعْبَهًِْ وَ نَزَلَ عَلَیْهِ قَدْ نَری تَقَلُّبَ وَجْهِکَ فِی السَّماءِ فَلَنُوَلِّیَنَّکَ قِبْلَةً تَرْضاها الْآیَاتِ»
📗بحارالأنوار، ج۱۹، ص۱۱۲
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
بندگی کن تا که سلطانت کنند
تن رها کن تا همه جانت کنند
سر بنه در کف، برو در کوی دوست
تا چو اسماعیل، قربانت کنند
بگذر از فرزند و مال و جان خویش
تا خلیل الله دورانت کنند
عید سعید قربان، جشن تقرب عاشقان حق بر شما مبارک❤️
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
❤️ امام چه ظاهر باشد چه غایب ،او متولی هدایت است
شناخت خدا و عبادت او،فقط از طریق امام زمان ممکن است.
امام حسین می فرمایند:
ای مردم ، خدای متعال،بندگان را فقط برای این خلق کرد تا او را بشناسند، وچون شناختند عبادتش کنند. که با بندگی او، از عبادت غیر خدا بینیاز خواهند بود.
شخصی از میان یاران میپرسد یابن رسول الله ، پدر و مادرم به فدایت، معرفت خدا چیست؟
فرمودند:شناخت خدا همان شناخت امام زمان خودشان است که اطاعت از او واجب است.
شیخ صدوق درعلل الشرایع معتقدست كه منظور این است که اهل هر زمان بدانند که خدا آنها را بدون امام رها نکرده است؛
زیرا هر کس خدا را بدون حجت او عبادت کند، گویا غیر خدا را عبادت کرده است.
زیرا : امام ، معرفت خدا را مقدمه عبادت خدا قرار داده است.
همانطور که کافی از حضرت امام محمد باقر علیه السلام نقل میکند:همانا کسی خدا را میشناسد و او را عبادت میکند که معرفت به خدا و امام از این خاندان داشته باشد.
کسی که معرفت به امام نداشته باشد، غیر خدا را شناخته و غیر او را عبادت کرده است.
كلمات نوراني اهل البيت در لسان استوانه ی تشیع،علامه مجلسی نيز فراوان است.
اگر ائمه نبودند خدا شناخته نمی شد
ائمه محل شناخت خدا هستند.
(السَّلَامُ عَلَى مَحَالِّ مَعْرِفَةِ اللَّهِ )
پس بر ما واجب است تا دامن مولا را رها نکنیم و از او بخواهیم راه معرفت و عبادت را بر ما بنماید.
امام چه ظاهر باشد چه غایب، او متولی هدایت است.
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴به رهبر انقلاب لبیک گفتند؛ امت حزب الله در انتظار یکی از به یادماندنیترین آثار نمایشی
⏪ سریال داستانی کتاب «تنها گریه کن» در ۲۰قسمت ساخته شده است و به زودی پخش خواهد شد.
همان کتابی که رهبر انقلاب آن را تایید و تحسین کرده بود. جریان امت حزب الله بعد از تعابیر عجیب آقا از این کتاب استقبال کردند. حالا این کتاب تبدیل به یک اثر نمایشی شده است.
▪️تنها گریه کن درباره مادر شهید محمد معماریان است. شهیدی که برکات وجودش بعد از شهادتش امتداد داشته است. به خاطر دوست داران شهدا منتظر و پیگیر این اثر نمایشی هستند.
▪️در تقریظ درخشان رهبری آمده:«با شوق و عطش، این کتاب شگفتیساز را خواندم و چشم و دل را شستشو دادم. همه چیز در این کتاب، عالی است؛ روایت، عالی؛ راوی، عالی؛ نگارش، عالی.»
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴 اندک شیعیان واقعی و جعفری...
ابوالصباح کنانی به حضرت صادق علیهالسلام عرض کرد: ما به این دلیل که با شما ارتباط داریم، در برخورد با مردم با مشکلات و ناراحتیهایی مواجه میشویم. حضرت فرمودند: چطور؟ عرضه داشت: مرتب در مذاکراتی که با مردم داریم، ما را توبیخ نموده و به عنوان اعتراض و تحقیر میگویند که فلانی جعفری و خبیث است.
حضرت فرمودند: مردم شما را به جرم ارتباط با من توبیخ و سرزنش میکنند؟ عرض کرد: آری! حضرت فرمودند: «به خدا سوگند پیروان جعفر خیلی کم هستند.
اصحاب و یاران من همانا کسانی هستند که دارای تقوای کامل و قوی باشند و عمل خود را برای آفریدگار انجام دهند و با این برنامه عملی، به پاداش خدا امیدوار باشد. این گونه افراد اصحاب و یاران من هستند.»
📗الکافی، ج ۳، ص ۱۲۳
📗بحارالانوار، ج ۶۷ ص ۲۹۷
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴 کدام یک از ما تأخیر در ظهور امام زمان (ع) را جدی گرفته ایم؟
دوری از امام زمان (ع) ، چه تعداد از شیعیان را دردمند و دل نگران ساخته است؟
آیا سراغ دارید کسی را که هرچند وقت یک بار خواب و خوراکش به خاطر غیبت امامش مختل شده باشد!؟
اگر پرسش نامه ای در اختیارمان بگذارند و از ما بخواهند گرفتاری هایمان را به ترتیب اولویت فهرست کنیم، چند درصد از ما نخستین گرفتاری خود را غیبت امام زمان می داند؟
ای دوستان و محبین امام زمان (ع)یادمان رفته که پیامبر و اوصیاء او (ع)، از جانب خداوند برای غایب شدن منصوب نشده اند، امام باید ظاهر باشد. باید بر مسند خلافت و فرمانروایی باشد .
امام باید در جامعه با یَدِ مبسوط به اداره ی جامعه بپردازد.
امروز وظیفه عالم و غیر عالم در جامعه دعوت مردم به امام زمان (ع) است.
باید همگان را به سمت او هدایت کرد تا او را تنها وسیله هدایت و دستگیر خلق بدانند و یاد او زنده شود و زنده بماند.
اگر خود را شیعه مهدی (ع) می دانیم، باید دغدغه ی او را داشته باشیم و خالصانه ظهورش را بطلبیم.
اگر دلمان پیش او باشد برای آمدنش و ظهورش از هیچ اقدامی کوتاهی نمی کنیم ...
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴سبک زندگی زنان منتظر
🔺 مرحوم آيت الله سيد محمدباقر مجتهد سیستانی (ره) پدر آيت الله سيد علی سیستانی تصميم می گيرد برای تشرّف به محضر امام زمان (عج) چهل جمعه در مساجد شهر مشهد زيارت عاشورا بخواند.
🔺 در یکی از جمعه های آخر، نوری را از خانه ای نزديک به مسجد مشاهده می کند. به سوی خانه می رود می بيند حضرت ولی عصر امام زمان (ع) در یکی از اتاق های آن خانه تشريف دارند و در ميان اتاق جنازه ای قرار دارد که پارچه ای سفيد روی آن کشيده شده است.
🔺 ايشان می گويد هنگامی که وارد شدم اشک مي ريختم سلام کردم، حضرت به من فرمود: «چرا اين گونه به دنبال من می گردی و اين رنج ها را متحمّل می شوی؟!
مثل اين باشيد- اشاره به آن جنازه کردند- تا من به دنبال شما بيايم!»
🔺 بعد فرمودند: «اين بانویی است که در دوره کشف حجاب- در زمان رضا خان پهلوی- هفت سال از خانه بيرون نيامد تا چشم نامحرم به او نيفتد.»
📚 شیفتگان حضرت مهدی (عج)،ج۳،ص۱۵۸
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 «عقل مردم آخرالزمان»⁉️
سخنران آیت الله فاطمی نیا (ره)
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴 قاضی درستکار
بِسْم اللهِ الْرَّحْمنِ الْرَّحیم
در زمان مهدی عباسی، (عاتبه بن یزید) قاضی بغداد بود. روزی هنگام ظهر عاتبه همراه با دفتر دیوان قضاوت بر مهدی وارد شد و از او خواست که دفتر را از او بگیرد و استعفای او را بپذیرد.
پرسید: سبب استعفا چیست؟ قاضی گفت: دو نفر برای حل مشکلی نزد من امدند و هر کدام دلیل و شاهدی اوردند که محتاج به تامل و اندیشه بود. انها را رد کردم تا شاید بروند اشتی کنند و نزاع بر طرف شود.
یکی از انان متوجه شده بود که من به رطب علاقه دارم؛ لذا مقداری رطب عالی تهیه و به خادم هم پول قابل توجهی داده بود که ان را به من برساند. تا چشمم به رطب افتاد، به خادم گفتم: به صاحبش برگردان! امروز دوباره ان دو نفر برای قضاوت امدند. دیدم در نظر من صاحب رطب مقدم و محبت من به او بیشتر است.
این است داستان من که هنوز هدیه را قبول نکرده، ان گونه تمایل به صاحب رطب دارم. بعد از قبول هدیه چه خواهد شد؟
من می ترسم فریب هدیه ها را بخورم و نتیجه اش فساد در میان مردم باشد؛ لذا مرا معاف دار!)
مجله مبلغان مهر و آبان 1385، شماره 83
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴نگاهی به عید قربان از دیدگاه مقام معظم رهبری
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴 کار کم و بهره زیاد
نیتها این خاصیت و این توانایی را دارند که از کارهای کم بهرههای زیادی را به انسان میدهند، حتی به خوابیدن و نشستن و رفت و آمد تو جهت میدهند.
من اگر بخيلم و فكر مى كنم با دادن هزار تومان در راه خدا كم مى آورم، وقتى با آن معرفت اين حالت من تركيب شد، مى بينم آن چه در راه خدا داده ام برايم مانده است و غير از آن رفته است.
مثل آن گوسفندى كه پيامبر به همسرش دستور داد كه در راه خدا به فقرا بدهد و بعد از سؤال از همسر و جواب او كه مقدارى ماند و بقيه را داديم فرمودند كه بقيه ماند و مقدار باقى مانده رفته است.
اگر اين بينش بيايد سخاوت صفت انسان مى شود، كه اميرالمؤمنين از جايى عبور مى كردند و غذاى گنديده اى ديدند فرمودند: «هذا ما بخل به الباخلون». آنچه در اين عالم بكار نگيرى مى گندد.
اين يقين و معرفت و اين محبت و ايمان وقتى با امكانات ما تركيب مى شود، وضعيت عوض مى شود.
❛❛ استاد علی صفایی حائری( عینصاد)
📚 شرحی بر دعای مکارم الاخلاق | ص 73
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان