چگونه طلاق را پیشبینی کنیم؟
روشن ترین شاخص در اینکه این بحث و این زندگی زناشویی به خوبی ادامه نخواهد یافت آغاز بحث به شکل خشونت بار است.
تحقیقات نشان داده اند اگر بحث با خشونت آغاز شود ناگزیر با نتیجه ی منفی پایان میپذیرد.
دومین نشانه چهار مهاجم هستند:
۱) ایرادگیری
گلایه و ایراد گیری باهم متفاوت هستند. درواقع همیشه گلایههایی از کسی که با او زندگی میکنید وجود دارد اما گلایه فقط متوجه یک عمل خاص است در حالی که ایرادگیری همه جانبه تر بوده و با واژه های منفی درباره ی شریک زندگی شما سرزنش و ترور شخصیت او همراه است.
۲) بی احترامی
گوشه و کنایه. منفی بافی. ناسزا گویی. پشت چشم نازک کردن. پوزخند زدن. تمسخر کردن. شوخی های گزنده و...
اهانت در هر یک از این شکلها چون نفرت را منتقل مبکند، روابط را مسموم میسازد و در این صورت حل مشکل تقریبا غیر ممکن است.
۳) حالت تدافعی
هرچند که دفاع قابل درک به نظر میرسد اما فرد در این حالت معذرت خواهی نکرده و طرف مقابل خود را سرزنش میکند که این تعارض را تشدید میکند.
۴) کشیدن دیوار سنگی و در خود فرو رفتن
وقتی بحث با خشونت آغاز شود و ایرادگیری و اهانت به حالت تدافعی منجر میشود مهاجم چهارم در صورتی فراخوانده میشود که طرف مقابل با روگرداندن. ترک اتاق. سکوت. نداشتن تماس چشمی و... از جنگیدن اجتناب کند.( این اجتناب با ترک موقعیت به شکل درست متفاوت بوده و منجر به تشدید بحث میشود)
سومین نشانه غرقه شدن است
به این معنا که شما در برابر حمله های غافلگیرانه ی همسر احساس بی دفاعی میکنید و می آموزید هیچ واکنشی نشان ندهید. هرچه بیشتر مورد هجوم قرار می گیرید نسبت به نشانه های رفتاری او حساس تر شده و فکر میکنید برای محافظت از خود بهترین کار اجتناب از درگیری عاطفی در روابط است.
و نشانه ی چهارم زبان بدن است
در هنگام بحث پریشانی و غمگینی به صورت واکنشهای جسمانی متظاهر میشوند. تکرار این واکنشها به دو دلیل به طلاق میانجامد.
۱) آنها نشان میدهند که حداقل یکی از طرفین هنگام برخورد با دیگری به طور جدی احساس پریشانی عاطفی میکند.
۲) واکنش های جسمانی به احساسات مثل افزایش ضربان قلب. تعریق و... حل منطقی مشکلات را غیر ممکن میسازد به این دلیل که بدن شما موقعیتی را که در آن قرار دارید خطرناک ارزیابی میکند.
معمولا تمام این نشانهها در کنار یکدیگر می توانند پیشبینی کننده ی طلاق باشند.
کانال زوج خوشبخت وتربیت فرزند ❤️
https://eitaa.com/joinchat/4178051217Cfdf20f5eae
🔹به استقلال طلبی کودکان خود احترام بگذارید؛ معمولا مُقصر اصلی وابستگی و بی عُرضگی کودکان، خود والدین هستند.
🔸مثلاً : به مَحض اینکه کودک میخواهد ظرف خالی را از سُفره بردارد، پدر و مادر با صدای بلند می گویند : بِذار زمین، تو نمیتونی، الان میاُفته میشکنه و...
👈غافل از اینکه با این حساسیت های بی مورد، در آینده کودکی وابسته و ترسو تحویل جامعه خواهند داد.
کانال زوج خوشبخت وتربیت فرزند ❤️
https://eitaa.com/joinchat/4178051217Cfdf20f5eae
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خاطرات_قدیمی
😍یادش بخیر
#نفت
کانال زوج خوشبخت وتربیت فرزند ❤️
┄═❁🍃❈🌸❈🍃❁═┄
https://eitaa.com/joinchat/4178051217Cfdf20f5eae
قلب مادر با شیر دهی به فرزندش بیمه میشود!
👈یکی از هزار و یک فایدهای که شیردهی دارد همین سلامتی قلب مادر است. محققان معتقدند شیردهی مادر به نوزاد ریسک بیماری قلبی در زنان در سنین بالاتر را کاهش میدهد
🔸مطالعات قبلی نشان داده بود که شیردهی باعث کاهش ریسک افسردگی و ریسک ابتلا به برخی سرطانها در زنان میشود. همچنین میتواند به زنان به حفظ وزن سالم و تنظیم قندخون کمک کند.
کانال زوج خوشبخت وتربیت فرزند ❤️
https://eitaa.com/joinchat/4178051217Cfdf20f5eae
💟 چرا بعضی از بچه ها اعتماد بنفس بالاتری دارند؟
☸️زیرا در خانواده بالنده رشد کرده اند.کودک لیوانش از دستش می افتد و میشکند:
در خانوادههای آشفته این حادثه ممکن است منجر به مشاجره، تنبیه و شاید فرستادن کودک با چشمان اشکی به اتاقش شود.
🔯 ولی در خانواده بالنده، به احتمال زیاد یک نفر به کودک خواهد گفت : لیوانت شکست؟ ببینم انگشتت را هم بریدهای؟ من برایت یک چسب زخم میآورم، بعد برو جارو بیاور و تکههای شکسته را جمع کنیم. خانواده بالنده میداند سلامت روانی و احساسات از هر چیز دیگر مهمتر است.
🍂کانال زوج خوشبخت وتربیت فرزند
https://eitaa.com/joinchat/4178051217Cfdf20f5eae
کنترل هیجانات را به کودکان آموزش دهید
هنگامی که به کنترل هیجان میرسیم، توانایی کنترل هیجانات شدید، کاملاً به سن و رشد کودک بستگی دارد. قبل از اینکه کودک به سن 24 ماهگی برسد و حتی گاهی تا سن 36 ماهگی، توانایی کودک در خودداری از انجام برخی رفتارها بطور عمده کم است.
این موضوع به این معنی نیست که شما نمیتوانید به آنها آموزش دهید که چگونه هیجان خود را مدیریت کنند. هنگامی که آنها دوره پیش دبستانی را شروع میکنند، بسیاری از کودکان مهارتهای مورد نیاز جهت شروع آموزش مدیریت هیجانات را دارند.
در اینجا چند مهارت مفید را بیان میکنیم که به کودک آموزش میدهد که هیجانات خود را مدیریت کنند:
تمرین تنفس عمیق. به کودک آموزش دهید که چگونه آرام و به آهستگی از طریق بینی نفس بکشد و سپس بازدم را از دهان خارج کند. (سعی کنید به آنها بگویید که « یک گل را ببویند و سپس یک بالن را باد کنند» تا در انجام اینکار مهارت پیدا کنند) ممکن است لازم باشد که چندین بار، در زمان عصبانیت، اینکار را با او تمرین کنید، اما آنها را تشویق کنید که در زمانی که نیاز دارند، این کار را خودشان به تنهایی انجام دهند.
برای آرام شدن، اعداد را بشمارید. به کودک یاد دهید که با شمردن اعداد، افکار ناخوشایند را از خود دور کند. شمردن سفالهای سقف، تا ده شمردن، یا شمارش معکوس از 100، چند کار ذهنی است که میتواند از پریشانیشان بکاهد.
استراحت کنید. به کودکان اجازه دهید که زمانی برای استراحت به خودشان اختصاص دهند یا از معلم بخواهند که برای نوشیدن آب از کلاس خارج شوند یا هنگامی که نیاز دارند حواس خود را از موضوع ناراحتکننده دور کنند، چند دقیقه با خود خلوت کنند. برای کودکان توضیح دهید که میتوانند، قبل از آنکه هیجان خود را به رفتارهای نادرست تبدیل کنند، اینکارها را انجام دهند. با این کار آنها میتوانند به راحتی تصمیم بگیرند که چه زمانی آماده هستند که نزد بقیه برگردند.
یک جعبه آرامش بخش تهیه کنید. جعبهای را با لوازمی پر کنید که به آرام شدن کودک (یا شاد شدن) کمک میکند. کتابهای رنگآمیزی و مداد شمعی، برچسبهای معطر، تصاویری که کودک از آنها لذت میبرد و موسیقی آرامبخش، چیزهایی هستند که میتوانند احساسات را درگیر کرده و به آنها در مدیریت هیجان کمک کنند.
حل مشکل همراه با کودک. اگر هیجانات کودک منجر به ایجاد مشکلاتی برایشان میشود – ممکن است دیگران دوست نداشته باشند با آنها بازی کنند، زیرا مدام گریه میکنند، یا نمیتوانند در فعالیتهای جسمانی شرکت کنند، چون در صورت باخت، عصبانی میشوند – برای بررسی و رفع چنین مشکلاتی با هم اقدام کنید. از آنها بپرسید که چه ترفندی میتواند مؤثر باشد. ممکن است چند راهحل خلاقانه را با حمایت شما توسعه دهند.
روشهای تقویت خلقوخو را شناسایی کنید. با کودک خود صحبت کنید که چه کارهایی را دوست دارند هنگامی که شاد هستند، انجام دهند، این کارها میتواند شامل بازی کردن در بیرون از خانه، خواندن یک کتاب طنز یا خواندن آهنگ مورد علاقهشان باشد. این کارها را یادداشت کرده و به آنها بگویید که این کارها، تقویت کننده روحیه هستند. هنگامی که احساس بدی دارند، آنها را تشویق کنید تا یکی از آن کارها را انجام دهند تا بهتر با احساسات خود کنار بیایند.
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
نکته های طلایی رفتار با کودکان و نوجوانان درکانال زوج خوشبخت وتربیت فرزند ❤️
https://eitaa.com/joinchat/4178051217Cfdf20f5eae