eitaa logo
زلال احکام
262 دنبال‌کننده
941 عکس
417 ویدیو
5 فایل
سوالات شرعی خود را به آیدی زیر ارسال فرمایید 👇👇👇 https://eitaa.com/porsemanahkam
مشاهده در ایتا
دانلود
💠 وصیت به تقسیم ارث بین بعضی از ورثه 💬 سؤال: اگر پدر هنگام حیات وصیت کند که مثلا خانه مسکونی او (که بیش از ثلث او محسوب میشود) برای همسرش باشد و ورثه از آن سهمی نداشته باشند، در صورت قبول بقیه ورثه، چنین وصیتی بعد از فوت اعتبار دارد و ورثه از آن خانه سهمی ندارند؟ ✅ جواب: در صورت قبول ورثه، قبل یا بعد از فوت پدر، خانه برای مادر محسوب می شود و دیگر ورثه از آن سهمی ندارند. @zolaalahkam
سؤال👇 سلام علیکم خانمی قرصی رو هر دوازده ساعت باید مصرف کنه و میخواد روزه بگیره و هر طوری برنامه ریزی کرد نمیشه که سحر یا افطار رو برنامه‌ ریزی کنه برای مصرف که روزش باطل نشه و دکتر گفته حتما باید مصرف کنی و گرنه کارش به بیمارستان کشیده میشه الان میگه تکلیف روزه هام چی میشه ماه رمضان چیکار کنم؟ پاسخ👇 سلام علیکم اگر حقیقتا نمی توان مثلا با تأخیر استفاده کرد و عدم استفاده نیز موجب ضرر و زیان است، اشکالی ندارد، و پس از ماه رمضان و بهبودی قضای روزه ها را بجا می آورد.
سؤال👇 باسلام اگر دست کسی رو داغ گذاشتیم ولی حلالیت گرفتیم آیا کافی است یا باید دیه بدهیم و چقدر بدیم؟ممنون پاسخ👇 سلام علیکم اگر فرد راضی شده و دیه درخواست نکرده، مشکلی نیست.
سؤال👇 باسلام وقت بخیر یک سوال داشتم اینکه بینی که عمل کرده وپانسمان یاچسب دوش است واب ضرردارد چگونه بایدوضووغسل کرد ؟ممنون میشم توضیح دهید پاسخ👇 سلام علیکم به صورت جبیره وضو و غسل انجام شود، یعنی برای وضو پارچه ای پاک روی این قسمت گذاشته و دست مرطوب روی آن بکشدو برای غسل نیز این قسمت را درون پلاستیک کرده و این قسمت را به نیت جبیره آب رسانده و سایر قسمت ها را عادی آب برساند.
سؤال👇 باعرض سلام من نماز می خواندم داخل دهانم کمی خون آمد آیا نمازم باطل هست پاسخ👇 سلام علیکم اگر به مقداری بوده که وقتی با آب دهان مخلوط می شده از بین می رفته، اشکالی ندارد.
سؤال👇 سلام وقت بخیر اگه تویه کانال یاگروهی باشیم وبگن سفره اموات داریم وبرای امواتتون هزینه ای بدین تااعمال راما انجام بدیم براشون یعنی نایب از طرف ما باشن آیا درست وقبول هست یااینکه برای اموات باید خودمون انجام بدیم؟؟؟؟؟ پاسخ👇 سلام علیکم انجام اعمال نیابتی برای اموات اشکالی ندارد.
سؤال👇 سلام خدا قوت.حاج آقا اگر مردی به زنش بگه پول ندارم و خرجی بهش نده ولی داره به عنوان پس انداز در کارت دیگری پولاش نگهداری می‌کنه و به زنش پول نمیده و پشت سر برای مادرش خرج کنه این زن باید چیکار کنه؟؟ و بگه اولویت پدر و مادرم هستن تا زن و بچم پاسخ👇 سلام علیکم پرداخت نفقه زن و فرزندان بر مرد واجب است و اگر انجام ندهد، گنهکار می باشد. با مهربانی با ایشان صحبت کنید، ان شاء الله قبول می کند.
سؤال👇 سلام صبح بخیرببخشیداگرکسی صیغه کنه ایاپدرشوهرمحرم عروس میشه پاسخ👇 سلام علیکم بله
سؤال👇 سلام.خداقوت کسی که در ۹ سالگی به تکلیف رسیده میدونسته که روزه واجبه اما نمی‌دونسته که اگر روزه واجب رو نگیره و عمدا بخوره کفاره عمد باید بده ،مثلا چون کلا احکامش رو نمی‌دونسته و حتی نمی‌دونسته باید بره احکام دینش رو یاد بگیره ،مثلا تا دوازده سالگی که توو مدرسه اینها رو فهمیده ، اون موقع ها که نمی‌دونسته و تازه مکلف شده بوده ،باید بازهم کفاره عمد رو بده؟ اگر کسی به پول پیش خونه نیاز داشته باشه و سید باشه ،و کسی که میخواد کفاره بده،به همچین فردی تعلق میگیره یا خیر؟ آقای مکارم پاسخ👇 سلام علیکم 1. در فرض سؤال کفاره عمد ندارد. 2. کفاره باید نان شود و فقیر استفاده کند و در هیچ امر دیگری نمی توان استفاده کرد.
سؤال👇 سلام ما در منزل دستگاه پمپ فشار آب نصب کرده ایم و برایش مخزن گذاشتیم حالا آب از داخل مخزن به لوله ها هدایت میشود آیا این آب قلیل حساب میشود یا کر؟؟؟ باتشکر حضرت خامنه ایی پاسخ👇 سلام علیکم اگر مقدار مخزن به مقدار کر باشد و با کم شدن آب سریع تکمیل شود، کر است و در غیر این صورت قلیل است.
سؤال👇 سلام.وقت بخیر من گروه چله دارم و همیشه ۳،۴ تا چله برقراره و تموم میشه فورا چله بعدی رو شروع میکنیم عزیزی فرمودن باید بین چله ها وقفه بیوفته!! میخواستم پاسخ شرعی و به دور از خرافاتش رو بدونم ممنونم پاسخ👇 سلام علیکم نیازی به وقفه نیست و ادامه بدهید.
سؤال👇 سلام علیک بزرگوار در مورد پسر خواهرم که نیمه بینا هست والان تصادف کرده و عملش کردند وفعلا در تخت خواب به خاطر شکستگی زانو که پیچ و پلاک شده طهارت گرفتن در وقت قضای حاجت براشون ممکن نیست تکلیف نماز هاشون چی میشه باید وضو بگیرند یا تیمم یا اینکه بعد از دو سه ماه که تونستن خودشون طهارت بگیرند باید نماز هاشون را دوباره قضایش را بخوانند پاسخ👇 سلام علیکم ان شاء الله خداوند هرچه سریع تر شفا عنایت بفرماید. اگر به هیچ وجه امکان طهارت حتی با کمک دیگران وجود ندارد، به همین شکل نماز بخوانند لکن باید وضو گرفته شود. این نمازها بعدا قضا ندارد.