فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅تبدیل بیابان خشک به جنگلی سرسبز!😍
▫️ چین داره بیابوناشو جنگل میکنه!
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
👕 آستین جبه
نقل شده است:
«در سالی از سالها همسر وحید بهبهانی مجدد علم اصول، در روزهای سرد زمستان، جبهای برای او تهیه نمود. آن بزرگوار جبه را پوشید، هنگام مغرب که برای ادای نماز به مسجد میرفت، یکی از اوباش، کلاه از سر خود برداشته، پابرهنه به طرف آقا شتافت و عرض کرد: سرم برهنه است، کلاهی ندارم، هوا خیلی سرد است، کمکم کنید، فکری برایم نمائید.
آن جناب فرمود: چاقو 🔪 به همراه داری؟
عرض کرد: بلی، چاقو را گرفته آستین جبه را برید به او داد و فرمود:
این آستین را فعلا بر سرت گذار 🎅و امشب را بگذران تا فردا صبح برایت فکری شود.
سپس به مسجد رفت و نماز به جای آورد. هنگام مراجعت به منزل، عیالش دید که جبه آقا آستین ندارد، بسیار ناراحت شده با پرخاش گفت: من مدتها زحمت کشیده بودم تا این جامه را برای شما مهیا کردم. شما آن را ناقص کردید و آستینش را بریدید؟! وحید با پاسخی مناسب همسر را ساکت کرد.
بسیار میشد که وحید نماز و روزه استیجاری قبول میکرد و خود بهجا آورده پولش را به شاگردان فقیرش چون میرزای قمی میبخشید.»
همینیکوئی ماند و مردمی
جوانمردی و خوبی و خرمی
سیمای فرزانگان
💚🌴 تبیین هندسہ خلقٺ و هدایٺ بر اساس
"✨مُـلک ولایٺ"
🌸✾Eitaa.com/MolkeVelayat
🌸✾T.me/MolkeVelayat
10.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دم حاج آقا گرم !
عجب حدیثی
با یک تیر ، نه هدف رو زدند
چرا تا حالا از علما و مراجع این حدیث رو نشنیده بودیم
!
در باب اصل و منشأ حکومت، کار برجستهی امام راحل در مباحث «ولایت فقیه» در هنگام تبعید به نجف، آغازی مبارک بود و راه تحقیق را به روی فضلای حوزوی گشود، و پس از تشکیل جمهوری اسلامی، ابعاد گوناگون آن در نظر و عمل تکامل یافت؛ ولی این کار در بسیاری از نظامات اجتماعی کشور همچنان نافرجام و بیسامان باقی مانده است.
بخشی از منشور روحانیت مقام معظم رهبری
لقمه 🌾از هبوط🦂 تا کمال 🌦؛ تأثیر غذا بر سرنوشت انسان
https://rasekhoon.net/article/show/1650153/%D9%84%D9%82%D9%85%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D9%87%D8%A8%D9%88%D8%B7-%D8%AA%D8%A7-%DA%A9%D9%85%D8%A7%D9%84-%D8%AA%D8%A3%D8%AB%DB%8C%D8%B1-%D8%BA%D8%B0%D8%A7-%D8%A8%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%D9%86%D9%88%D8%B4%D8%AA-%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%A7%D9%86
هدایت شده از بسلام آمنين
❤ #دُرّ_ناب
از حضرت مدینه العلم، نبی الله الاعظم علیه السلام: هرکه دانش را در غیر #قرآن بجوید، خدا گمراهش کند....
عَنِ اَلْحَسَنِ بْنِ عَلِيٍّ قَالَ: قِيلَ لِرَسُولِ اَللَّهِ صَلَّی اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ : إِنَّ أُمَّتَكَ سَتُفْتَتَنُ فَسُئِلَ مَا #اَلْمَخْرَجُ مِنْ ذَلِكَ فَقَالَ: كِتَابُ اَللَّهِ اَلْعَزِيزِ اَلَّذِي « لاٰ يَأْتِيهِ اَلْبٰاطِلُ مِنْ بَيْنِ يَدَيْهِ وَ لاٰ مِنْ خَلْفِهِ، تَنْزِيلٌ مِنْ حَكِيمٍ حَمِيدٍ »، مَنِ اِبْتَغَی #اَلْعِلْمَ فِي غَيْرِهِ أَضَلَّهُ اَللَّهُ......
💐کتاب گرانقدر تفسیر العیاشی، ج۱ص۶
@besalamen_amenin
هدایت شده از بسلام آمنين
حرکت به سمت هدف پنجم سند ضاله بیست سی: #برابری_جنسیتی!
تعریف ساده برابری جنسیتی این است که هرررر نوع تفاوتی، تاکید میکنم هر نوع تفاوتی بین زنُ مرد که ریشه آن #جنسیت باشد، نابرابری است، تبعیض و ظلم و باید رفع شود......
انگار #فقه_شیعه رو گذاشتن وسطُ همه چیزُ برعکس کردن و نتیجش شده هدف پنجم #سند_بیست_سی: احکام ارث، قضاوت، شهادت دادن، حجاب، مادر بودن، محرمُ نامحرم و.... تماما بر مبنای جنسیت بنا شده و از منظر این سند عقب افتاده ضد انسانی، ظلم در حق زنان است/ فتنه اون دختر نحس رو هم باید از منظر عملیاتی کردن همین هدف پنجم نگریست و تحلیل کرد!
#هجوم_اسناد_بین_المللی_به_هویت_شیعه
#الگوی_جدید_نگهبانی_از_نظام
#فقط_از_امیرالمؤمنین_بپرس
@besalamen_amenin
هدایت شده از بسلام آمنين
#یادداشت_۱۹۹
۱۷ اردیبهشت ۱۴٠۴/سال پنجم
برای خودکشی به سمت پل می روم! اگر در راه یک نفر به من لبخند بزند، نخواهم پرید!!!
جمله ای به جا مانده از دهه ۱۹۷٠ میلادی در روسیه است و بسیار قابل تأمل. چرا که درباره یکی از مهم ترین مسائل جامعه انسانی، یعنی نوع ربط و #ارتباط است. و چه غوغایی در قرآن برای این موضوع به پاست.
تقریبا هر کارُ فعالیتی از هر حزبُ گروهی، برای #جذب کردن دیگران است. چه اینکه آدمی فطرتا همه را شبیه خود می خواهد. جالب اینکه از اصلی ترین پرسشهایی که همیشه از بنده کمترین هم شده مربوط به این داستان بوده:
من با نوجوونا کار میکنم، چطور جذبشون کنم؟
من معلمم، چه جوری با بچه ها ارتباط بگیرم؟
این موضوع آنقدر محوری است که اگر ارتباطات حقیقی را از زندگی انسان حذف یا کم کنید، تقریبا همه چیز او را گرفته اید. یکی از اصلی ترین خطرات #هوش_مصنوعی و مجازی کردن امور هم، حذف حداکثری روابط واقعی میان انسانها و تبعات جبران ناپذیر آن است(فَتَأَمَّلْ جَیِّدا).
ما #جماعت_حزب_الله، به دلایلی در ارتباط گرفتن بسیار ضعیف هستیم، بویژه با کسانی که مانند ما نمی اندیشند. اصلی ترین مانع هم، دوری از اصول ارتباطی قرآنُ روایات و در نتیجه، #مواجهه_ذهنی محض با انسانهاست! یعنی مردم را گوشی هوشمند یا رباتی فرض می کنیم که برای تغییر، فقط نیازمند مجموعه ای از اطلاعات جدیدند!
اما پرسش بسیار مهم و مورد غفلت این است: بر فرض که هزاران استدلال در صحت مسیرمان داشته باشیم. وقتی کسی حاضر به گوش دادن نیست چه کنیم؟ راستش را بخواهید تا حد زیادی هم طبیعی است. چرا که انسانها درباره #اعتقادات شان بسیار حساسندُ تلاش می کنند به هر نحوی آنرا حفظ کنند. دقیقا مثل خود ما که باورهایمان تمام هویت ماست!
در واقع مسئله اصلی و ابتدایی برای جذب انسانها، از سنخ استدلالُ ذهنیات نیست. البته که قصدما تحقیر این عرصه ها نبوده. اما #برای_شروع باید از جایی به خط زد، که نه تنها مورد حساسیت و دفاع نباشد، بلکه همگان با آغوشی باز، پذیرای شما باشندُ به استقبالتان آیند. باید از جایی ارتباط را کلید زد که تمامی ابنای بشر، نسبت به آن فقیرندُ محتاج! تا آنجا که عده ای برای دریافت یک لحظه آن، حاضر به خودکشی اند!
#محبت، شاه کلید ارتباطی بی نظیری است که قرآن معرفی می کند. این شراب طهور را بارها و بارها بنوشید: فَبِما *رَحْمَةٍ مِنَ اللَّـهِ *لِنْتَ لَهُمْ وَ لَوْ كُنْتَ فَظًّا غَلِيظ الْقَلْبِ، لانْفَضُّوا مِنْ حَوْلِكَ *فَاعْفُ عَنْهُمْ وَ *اسْتَغْفِرْ لَهُمْ وَ *شاوِرْهُمْ فِي الْأَمْرِ(آیه۱۵۹ آل عمران). خطاب به اولْ جذاب عالم می فرماید که ای پیامبر: اگر تمام ویژگی های نبوت را داشتی اما سنگ دلُ نامهربان بودی، همگان از اطرافت پراکنده می شدند!
این تعبیر بزرگترین متخصص قلب عالم را هم ببینید: قُلُوبُ اَلرِّجَالِ #وَحْشِيَّةٌ فَمَنْ تَأَلَّفَهَا أَقْبَلَتْ عَلَيْهِ(نهج البلاغه حکمت۵٠). عجب تعبیر شگفتی: قلب آدمی را به حیوانی وحشی مانند کرده که باید رام شود و راه آن، الفت استُ محبت. هر که ازین در وارد شد، مردمان به او رو کنند.
ذکر این نکته بسیار ضروری است که نباید گرفتار کلی گویی ها شویم. بلکه باید محبت را به صورت کاملا جزئی و در قالب طرحهای کاربردی مشخص ارائه دهیم. در همین خصوص به ذکر برخی عناوین #تصمیمات_ارتباطی در قرآنُ روایات بسنده می کنم.
۱. #ابتسام_الوجه، البشاشة، حُسن اللقاء یا خوشرویی: کینه ها را می برد و دام محبت است.
۲. #معطر_بودن که به تنهایی، لشکری بی رقیب در جذب و آغاز ارتباط است(اینجا)
۳. #افشاء_السلام که متاسفانه از احکام ورافتاده ی اسلام است. روایات شریف می فرمایند که افشا کردن سلام، یعنی به احدی از مسلمین بدون سلام گذر نکنید! آیا در عمرتان چنین شخصی دیده اید؟!؟!
۴. #اُذُن و گوش بودن! ما بسیار کم گوش می دهیم. همیشه دوست داریم بقیه حرفهایمان را بشنوند. برای رام کردن قلوب، تا جاییکه می توانید حرفها و انتقاداتشان را استماع کنید. نگران نباشید نظام سقوط نخواهد کرد!(آیه۶۱توبه).
۵. #هدیه دادن که از برترین تکنولوژی های ارتباطی عالم است. اخیرا در راه مسجد، با بچه های یک آرایشگر با کلاس رفیق شده ام. خرجش یک عطر محمدی طبیعی بود. روی دیوار آرایشگاه، یک اسکلت بزرگ نقاشی کرده اند! 😅
۶. #إطعام و غذا دادن! و تو چه دانی که سفره انداختن چه ها که نمی کند!!
۷. #رفع_نیاز و گره گشایی از کار مردم، بدون توجه به نوع تفکراتشان.
با این دست اقدامات به راحتی ارتباط ما با دیگران وصل میشود.
البته که به این راهبردهای گرانقدر می توان در سطح تمدنی و حکومتی هم نگریست. فی المثل همین گره گشایی از کار مردم، به تنهایی می تواند بسیاری از دشمنی ها و سوء تفاهم را برطرف و یک حکومت را محبوب قلوب مردمانش کند. نمونه اش قانون بسیار گرانقدر احیای موات که اینجا درباره اش نوشته ام.
@besalamen_amenin
هدایت شده از بسلام آمنين
بعد از اینکه یادداشت اخیر کانال را منتشر و برای بعضی از اساتید بزرگوار هم فرستادم، استاد عزیز حاج آقای یزدانی لطف کردند و گفتند: چه خوب است کتابی که در این زمینه نوشته ام را ببینید. یادداشت بنده درباره پاسخ به یکی از مطالبات امام خامنه ای درباره ایجاد صمیمیت بین #روحانیون_و_مردم بود. هفت کار و طرح ساده را بر اساس قرآن و روایات ارائه داده بودم.....
جالب اینکه استاد یزدانی هم در پاسخ به #پرسش_خوبی که برایشان پیدا شده بود، وارد تالیف این کتاب مغتنم و ارزشمند شدند. مکتوبی که دو سال برایش وقت گذاشته اند. نتیجه اینکه ایشان معتقدند: مدل تبلیغی حضرت نبی الله الاعظم ده بخش داشته که ما فقط یک بخش آنرا انجام می دهیم!! بخشی که ظاهرا ضعیف ترین نوع تبلیغ است....
سرفصل اول کتاب:
۱. پیامبر سلام الله علیه به دنبال #اقامه دین بودند و نه گزارشگری صرف دین و.....
خواندن این کتاب را به همه، به ویژه طلبه ها و مبلغین عزیز توصیه میکنم🌷💐
مطالعه یادداشت اخیر بنده
✅ تشکر از استاد یزدانی عزیز برای این هدیه گرانقدر😍
@besalamen_amenin
هدایت شده از بسلام آمنين
#یادداشت_۱۹۶
۱۲ فروردین ۱۴٠۴/ سال پنجم
أَلَمْ تَكُنْ أَرْضُ اللَّـهِ واسِعَةً؟(آیه۹۷نساء)
بله، ولی دست اداره منابع طبیعی بود!!!
در منطقه ذی قار ایشان را دیدم. صحنه ای که بعید می دانم مثل آن بر زمینُ زمان گذشته باشد: حاکمی در حال وصله زدن به کفشهایش! حاکمی که سرزمین پهناور مصر، یکی از استانهای حکومتش بود و #ایران، دیگر نقطه ثروتمند دولت او. مرا که دیدند فرمودند: این کفش چقدر می ارزد یَابن عباس؟ عرض کردم هیچ یا #أمیرالمؤمنین! فرمودند: به خدا قسم که این کفش کهنه را بیش از حکومت بر شما دوست دارم، مگر آنکه حقی به پا دارمُ باطلی بردارم(نهج البلاغه خطبه۳۳)
عین همین معنا در کلمات فرزند خلف حضرت آقا امیرالمؤمنین علیه السلام هم تکرار شده: اگر اسلام نباشد، احکام قرآن نباشد، مذهب جعفری در کشور از رسمیت بیافتد، اصلاً نمیخواهیم که #روحانیت_و_حوزههای_علمیه هم وجود داشته باشند (صحیفه امام خمینی جلد ۱ صفحه ۱۵۹)
همین بود که دقیقا یک روز بعد از #انقلاب ، سازندگی تمدنی امام هم شروع شد(اینجا). به همین دلیل است که دوست دارم درباره #پنج_اقدام تمدنی ایشان کتابی بنویسم. در آن صورت، بخش مهمی از کتاب را به پیام تاریخی امام درباره زمین و مسکن اختصاص خواهم داد.
پیش از آن بگویم که مسئله زمین یا #أرض، یکی از پرتکرارترین موضوعات کتاب خداست. واقعا عجیب نیست که قرآن بیش از ۴۵٠ بار از زمین سخن گفته؟! مثلا صفت #واسع که سیزده بار در کلام الله ذکر شده. هشت مرتبه درباره حضرت حق که: إِنَّ اللَّهَ واسِعٌ عَلِيمٌ! دوبار هم برای رحمت و مغفرت الهی(انعام۱۴۷/نجم۳۲).
جالب اینکه زمین، تنها مخلوقی است که مفتخر به دریافت این صفت شده. این موضوع آنقدر مهم است که قرآن سه مرتبه بر آن تاکید کرده. حتی در آیه۵۶ سوره عنکبوت و در بیانی بسیار قابل تأمل می فرماید: اساسا چون زمین واسع است، پس فقط خدا را بپرستید!!!!!! به راستی چه نسبتی میان سبک زندگی مبتنی بر واسع بودن أرض و #عبودیت، به عنوان هدف اصلی خلقت وجود دارد(۵۶ذاریات)؟ زمین در قرآن جایگاهی بس والا و مقدس دارد، آنقدر که حضرت خالق، آنرا به خود نسبت داده و پنج بار فرموده اند: أَرْضيٖ و #أَرْضُ_الله.
یکی از ابعاد بسیار مهم مسئله زمین در اسلام، قانون طلایی #احیای_موات است. حضرت #مدینة_العلم به صراحت فرموده اند: مَنْ أَحْيَا أَرْضاً مَوَاتاً فَهِيَ لَهُ! هرکه زمین مرده ای را _با ساخت خانه، کشاورزی و یا جاری کردن آبْ_ زنده کند، مالک آن زمین خواهد بود!!!(تهذیب الاحکام ج۷ص۱۵۲) این یعنی در اسلام پیشرفته، با رعایت شرایط مذکور، زمین برای همه رایگان است.
غم انگیز اینکه در حال حاضر، تمامی ساختُ سازهایی که در ارض واسعه ایران انجام شده، #تنها_یک_درصد مساحت کشور است(اینجا). جالب اینکه ۱۵ درصد اراضی کشور، قابلیت سکونت دارد و برای ساخت #مسکن_حیاط_دار یک طبقهای برای مردم، تنها به دو درصد از این مساحت نیازمندیم(اینجا).
حال به پیام تمدنی حضرت روح الله بازگردیم. پیامی که تنها سه ماه پس از #انقلاب صادر شد، آنهم در بحبوحه نا امنی ها، ترورها و بحرانهای کمرشکن: مشکل زمین باید حل شود و همۀ بندگان محروم خدا باید از این موهبت الهی استفاده کنند. همۀ محرومان باید خانه داشته باشند. هیچ کسی در هیچ گوشۀ مملکت نباید از داشتن خانه محروم باشد(متن کامل).
کاش در زمانه ای که کارشناسان بیسواد و بی درد #توسعه، از ساخت خانه های ۲۵متری دفاع می کنند، #حوزه_علمیه برای #پیشرفت حقیقی کشور، به مطالبه ۴۶ ساله حضرت امام لبیک می گفت. یعنی در قالب یک طرح حساب شده فنی، مشکل زمین را حل می کرد. چرا که با #احیای_موات، علاوه بر خانه دار شدن همه مردم و پایان دادن به #کابوس_آپارتمان سازی، به دهها خاصیت بنیادین دیگر هم می رسیم.
فوایدی مانند تسریع و تسهیل ازدواج ها، کاهش قیمت زمین، کاهش قیمت خوراکیها به دلیل تولید خود مردم، رشد کشاورزی و دامداری به عنوان برترین و مفیدترین مشاغل عالم، تولید فراوان #طیبات که در ۲٠ آیه قرآن تاکید شده، افزایش سلامتی، کاهش بیماری ها، افزایش ضریب امنیت غذایی کشور، عدم تخریب محیط زیست به دلیل بسته بندی کارخانه ای، کاهش نیاز به حملُ نقل و سوخت، کاهش جدی بیکاری، ثروتمند شدن مردم، رشد جمعیت، بسترسازی #سرمایه_گذاری_برای_تولید، پشتیبانی و رضایت مردم از حکومت و...
در واقع میزان وابستگی عمیق #سبک_زندگی_ایمانی با رایگان بودن زمین، اظهر مِنَ الشمس است. و شاید ارتباط جدی هدایت با واسع بودن أرض هم، مستور در همین نکته باشد(۵۶عنکبوت/۹۷نساء). متاسفانه در حال حاضر هشتاد درصد مساحت کشور، به اسم اراضی ملی در اختیار اداره منابع طبیعی است(اینجا). اداره ای که از یادگاران #دوران_نحس_پهلوی در این مملکت است. در این #روز_جمهوری_اسلامی، خدایش امام را بیامرزد که می فرمود: مراتع ما را ملی کردند، یعنی از دست ملت گرفتند!!(۵/۱۲/۵۷)
@besalamen_amenin
هدایت شده از بسلام آمنين
5.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آآآآآآآآه_ازین_فیلم
منکه حسابی باهاش گریه کردم. این دو دقیقه، یکی از تمدنی ترین فیلمهاییه که تا حالا دیدم. بشدددددت عمیق، بشددددت راهبردی
یادداشت #احیای_موات رو که نوشتم، عزیزی این فیلمو از حضرت خمینی برام فرستاد. امامی که به جد معتقدم، جزء سانسورشده ترین شخصیتها تو آموزشُ پرورش و البته صداسیماست. راستی تا حالا دیدین یکی از سخنرانیای ایشون رو تو یکی از شبکه های اصلی تلویزیون، به صورت کامل پخش کنن؟؟؟؟ آه از اهداف بسیار بسیار بلند #انقلاب_اسلامی و خمینی بزرگ، که زیر چرخ دنده های دستگاه کارشناسی توسعه له شد. متن کامل پیام دردناک امام عزیز رو درباره نهضت خانه سازی برای محرومان بخونید....
انقلاب اسلامی آمد که یک #دستگاه_کارشناسی جديد، بر مبنای قرآنُحدیث، پیش روی بشریت بگذارد و این کار، به فضل الهی انجام خواهد شد.
پیام امام خمینی برای خانه سازی
یادداشت احیای موات و زمین رایگان
@besalamen_amenin
هدایت شده از بسلام آمنين
قبلا عرض کردم که یکی از کارای جدی ما تو #مدرسه_تمدنی کوچیکمون، عمل به روایات راهبردی #کتابت و نویسندگیه....
اینم 📚یادداشت عالی یکی از عزیزان دلم که سال هشتم هستن😍
عنوان: روستا پیشرفته تر است یا تهران؟! 😅 سعی کرده با توجه به مسئله #شاخصه_های_ارزیابی، بین معیارهای توسعه و پیشرفت مقایسه کنه....
#الگوی_پیشرفت_اسلامی
#مدرسه_تمدنی_کوچک
#هیئت_مسئله_محور
#فقط_از_امیرالمومنین_بپرس
@besalamen_amenin