⚜️ گل به خودی زدن برخی عزیزان در مدیریت جو رسانهای اتفاقات خاص به حدی بالا است که آدم تعجب میکند وی انقلابی است یا خیر!
✍🏻 #مدیریت
💢 @PersianMilitarism
⚜️ شبخوش دوستان و خدانگهدار 🔥🌹
⚜️ چشمِ مستت به دل ما فتنهٔ دوران شده
زلفِ تو بندِ دل و آن بند، سرگردان شده
⚜️ گر ز من پرسی ز عشق، آتش بُوَد، دریاب زود
زانکه هر کس سوخت در وی، همچو عود، افغان شده
✍🏻 #مدیریت
💢 @PersianMilitarism
⚜ سلام دوستان، وقتتون بخیر ✨🤍
⚜ آدولف هیتلر: «کسی که میخواهد زندگی کند باید مبارزه کند و کسی که دست از مبارزه بردارد، آن هم در جهانی که هستی آن مربوط به مبارزه است استحقاق زنده ماندن ندارد.»
✍🏻 #مدیریت
💢 @PersianMilitarism
Persian Militarism
⚜ به طور کلی با افزایش سرعت پسای القایی کاهش می یابد و پسا پارازیت افزایش می یابد. در یک محدوده سرعت
⚜ پسای القایی (Induced Drag):
⚜ این نوع از پسا حاصل از نیروی برا است، هواگرد ها هنگام حرکت و برای بلند شدن از زمین نیاز دارن که به بال های خود زاویه ای بدهند، برخورد هوا با بال باعث ایجاد برداری میشود که بر مرکز آیرودینامیکی ایرفویل عمود است، هنگامی که ایرفویل دارای زاویه باشد این بردار به صورت مورب است. این بردار را می توان به محور های مختصات عمود کرد، نیرویی که بر محور افقی عمود است پسای القایی نام دارد.
⚜ با گذشت زمان و افزایش سرعت زاویه حمله کاهش مییابد پس در نتیجه برداری که بر مرکز آیرودینامیکی بال عمود است از حالت مورب به صورتی عمودی در بیاید، همین امر باعث میشود که نیروی پسا که برابر کسینوس متمم زاویه حمله است کاهش یابد. پس میتوان دریافت که پسای القایی با افزایش سرعت و در قسمت کروز پرواز کاهش می یابد.
⚜ یکی از دلایل که هنگام فرود هواپیما به صورت مورب فرود می آید این است که بتواند این نوع از پسا را افزایش داده و از سرعت خود بکاهد. در مانور ها نیز این نوع از پسا میتواند خود نمایی کند که نحوه کنترل و استفاده از این پسا خود درسی متفاوت است.
✍🏻 #m_a
💢 @PersianMilitarism
⚜ شرحی کوتاه بر حضور جنگنده مولتی رول و افسانه ای F-15E Strike Eagle در عملیات طوفان صحرا 🇺🇸
⚜ جنگنده F-15E Strike Eagle در پاسخ به حمله ارتش عراق به کویت در اوت ۱۹۹۰ برای عملیات سپر صحرا مستقر شد. اسکادران ۳۳۶ جنگندهٔ تاکتیکی به عمان منتقل شد تا تمرینات آموزشی را آغاز کند. در ماه دسامبر، اسکادرانهای ۳۳۵ و ۳۳۶ به عربستان سعودی، نزدیک به مرز عراق، نقل مکان کردند.در آغاز عملیات طوفان صحرا، ۲۴ فروند F-15 در ۱۷ ژانویهٔ ۱۹۹۱ به پنج مجموعه تأسیسات ثابت اسکاد در غرب عراق حمله کردند. مأموریتهای هوایی علیه سایتهای اسکاد در آن شب با حملهٔ بعدی به استعداد ۲۱ فروند F-15 علیه این سایت ها ادامه یافت.
⚜ در شب آغازین جنگ طوفان صحرا، یک F-15 نتوانست یک Mig-29 را با موشک Sidewinder هدف قرار دهد. سایر F-15ها نیز با این Mig-29 تنها درگیر شدند که در نهایت آن Mig با موشکی که یک فروند Mig-29 دیگر خودی! شلیک کرده بود ساقط شد. در ۱۸ ژانویه، در جریان حمله به یک کارخانهٔ نفت و بنزین در نزدیکی بصره، یک F-15 بر اثر آتش عراقیها از دست رفت و هر دو خدمه آن کشته شدند. از این کارخانه با سامانههای پدافندی SAM-2\3\6\8 و Roland و همچنین توپهای ضدهوایی بهشدت دفاع میشد. دو شب بعد، دومین F-15 نیز توسط یک SAM-2 عراقی سرنگون شد. خدمه جان سالم به در بردند و هردو اسیر شدند
✍🏻 پینوشت: تصویری از پرواز F-15Eهای نیروی هوایی امریکا به همراه یک فروند F-15C و دو فروند F-16 بر فراز چاه های نفت در حال سوختن کویت.
✍🏻 #Artemis
💢 @PersianMilitarism
⚜ بدون سرنشین های ایرانی، در راه سودان؟ 🇮🇷🇸🇩
⚜ بلومبرگ مدعی شده است که ایران چندین محموله تجهیزات نظامی ازجمله پهپاد را به سودان ارسال کرده است. همچنین روسیه چندین بشکه سوخت و سلاح را به سودان ارسال کرده است. این امر به ارتش سودان این امکان را داده است که بخشی از پایتخت، خارطوم، و بخشهای وسیعی از سراسر کشور سودان را از نیروهای پشتیبانی سریع بازپس گیرد.
✍🏻 #ali
💢 @PersianMilitarism
⚜️ خدا چه میداند شاید روزی با خبر حملهای مشابه طوفان الاقصی علیه نیروهای اسرائیلی در جنوب لبنان بیدار شدیم.
✍🏻 #مدیریت
💢 @PersianMilitarism
Persian Militarism
⚜ بدون سرنشین های ایرانی، در راه سودان؟ 🇮🇷🇸🇩 ⚜ بلومبرگ مدعی شده است که ایران چندین محموله تجهیزات ن
⚜ وزیر خارجه سودان به تهران میآید؛ علی یوسف احمد الشریف، وزیر امور خارجه سودان به منظور دیدار و رایزنی با مقامات ایران به تهران سفر خواهد کرد، قرار است وی در این سفر با وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و در خصوص آخرین تحولات روابط دوجانبه و بینالمللی رایزنی کند؛ ایشان به تازگی به مسکو نیز سفر نموده بودند 🇸🇩🇮🇷
✍🏻 #Artemis
💢 @PersianMilitarism
⚜ آشنایی با تانک M-48 Patton 🇺🇸
⚜ تا پایان جنگ دوم جهانی دوم، کشورها و ارتشها در حال استفاده از تانکهایِ سبک، متوسط، سنگین و فوق سنگین برای انجام ماموریتهای مختلف بودند. اما پس از جنگ دوم جهانی، ارتشها و کشورها به دنبال این ایده بودند که تنها از یک نوع تانک استفاده کرده که قدرت انجام تمامی مأموریتهای محوله به انواع مختلف تانکها را داشته باشد. این طبقه جدید از تانکها تانک اصلی میدان نبرد [Main Battle Tank بهاختصار MBT] نامیده میشدند.
⚜ اولین نوع غربی از تانک اصلی میدان نبرد سری تانکهای M-47 و M-48 Patton بودند. البته این دو تانک طرحی موقت بودند تا زمانی که طرح نخستین تانک اصلی میدان نبرد آمریکاییها یعنی M-60 نهایی شده و به تولید برسد. تانک M-47 پس از چند سال جای خود را به M-48 داد و به متحدان آمریکایی ها فروخته شد و در بسیاری از جنگها از جمله جنگ ایران و عراق، جنگ شش روزه اعراب و اسراییل و ترکیه با قبرس به کار رفت اما در خود ارتش آمریکا در هیچ جنگی شرکت نکرد. اما تانک M-48 با وجود شباهت ظاهری به M-47 از طراحی کاملا نوینی برخوردار بود که به صورت گسترده در جنگهای مختلفی توسط ارتش آمریکا و متحدا آمریکا به کار رفت. این تانک جایگزین تانکهای M-4 شرمن زمان جنگ دوم جهانی بود که چندین بار در طول دوران خدمت خود مورد به روزرسانی قرار گرفت.
✍🏻 #Artemis
💢 @PersianMilitarism
Persian Militarism
⚜ آشنایی با تانک M-48 Patton 🇺🇸 ⚜ تا پایان جنگ دوم جهانی دوم، کشورها و ارتشها در حال استفاده از تا
⚜ با ورود تانکهای M-60 به خدمت تانکهای M-48 نیز همچنان به خدمت خود ادامه دادند و در جنگهای ویتنام، ایران و عراق، جنگهای اعراب و اسراییل به صورت گسترده مورد استفاده قرار گرفتند. در جنگ یوم کیپور اسراییل و اعراب، اسرائیلی ها تلفات سنگین زرهی را متحمل شدند، به همین جهت آمریکایی ها اقدام به ارسال تعدادی از تانکهای M-60 خود به اسراییل نمودند و برای رفع موقت کمبود تانک خود اقدام به بروز رسانی تعدادی از M-48 نمودند که شامل تعویض توپ و موتور آنها با نمونه های مورد استفاده در تانکهای M-60 بود. تانک M-60 از توپ ۱۰۵ میلی متری و موتور قویتری بهره میبرد.
⚜ تانک M-48 Patton آخرین تانک آمریکایی می باشد که مجهز به توپ ۹۰ میلی متری شده است. این کالیبر ۱۰ میلی متر کمتر از رقیب شرقی آن یعنی T-54/55 میباشد. اما در ازای آن از سامانه کنترل آتش قویتر با دقت شلیک اول بالا بهره میبرد. به طوری که با خدمه ی با تجربه می توانست از ۲ کیلومتری در عرض ۷ ثانیه هدف را با احتمال ۹۰ درصد مورد اصابت قرار دهد. اما این ویژگی در جنگ ویتنام کاملا بی فایده بود. زیرا برد درگیریها به علت بافت جنگلی و ناهمواری زمین به ندرت در این فاصله قرار می گرفت و بیشتر نبردها از نزدیک صورت می گرفت. این تانکها تا دههی ۸۰ همچنان در ارتش آمریکا به خدمت خود ادامه دادند و امروزه در چندین کشور دیگر همچون ایران، ترکیه، اسراییل، یونان و ... با انجام بهسازیهایی در حال انجام خدمت هستند.
✍🏻 #Artemis
💢 @PersianMilitarism
⚜ شب دوستان زیبا و آرام ✨💔
⚜ محمود درویش: جنگ پایان خواهد یافت و رهبران باهم گرم خواهند گرفت؛ و آن مادر پیری که چشم انتظار فرزند شهیدش است باقی خواهد ماند؛ و آن دختر جوانی که منتظر معشوق خویش است؛ و فرزندانی که چشم انتظار پدران قهرمانشان نشستهاند، نمیدانم چه کسی وطن را فروخت، اما دیدم چه کسی بهای آن را پرداخت.
✍🏻 #مدیریت
💢 @PersianMilitarism