🔻 تشکیل جامعه ایمانی
💠 «وَلَوْ أَنَّ أَهْلَ الْقُرَىٰ آمَنُوا وَاتَّقَوْا لَفَتَحْنَا عَلَيْهِم بَرَكَاتٍ مِّنَ السَّمَاءِ وَالْأَرْضِ» در ادبیات تمدن امروزی بر اساس جمعیت وسعت، شهرها و کلانشرها را از یکدیگر متمایز می کنند، اما در ادبیات قرآنی نگاه متفاوتی وجود دارد.
💠 «وَاضْرِبْ لَهُم مَّثَلًا أَصْحَابَ الْقَرْيَةِ إِذْ جَاءَهَا الْمُرْسَلُونَ »برخی از مفسرین در تفسیر این آیه می گویند منظور از "قریه" در این آیه شهر بزرگ انتاکیه است. شاهد بزرگ بودن آن هم این است که «إِذْ أَرْسَلْنَا إِلَيْهِمُ اثْنَيْنِ» آنقدر این شهر وسیع بود که برای آنها دو پیامبر فرستاده شده است.
💠 اما مردم این شهر دو پیامبرخدا را تکذیب کردند «فَكَذَّبُوهُمَا» یک پیامبر دیگر هم به آنها اضافه شد «فَعَزَّزْنَا بِثَالِثٍ فَقَالُوا إِنَّا إِلَيْكُم مُّرْسَلُونَ» اما خداوندمتعال به این شهر می گوید قریه!! چرا که شهری قبل از ایمان آوردن است.
💠 نکته ی جالب و قابل تأمل این است که در ادامه آیات می فرماید «وَجَاءَ مِنْ أَقْصَي الْمَدِينَةِ رَجُلٌ يَسْعَي قَالَ يَا قَوْمِ اتَّبِعُوا الْمُرْسَلِينَ» مفسرین در تفسیر این آیه می گویند در روستایی در کنار شهر انتاکیه شخصی متدین به نام "حبیب نجار" زندگی می کرد و زمانی که مردم انتاکیه این سه پیامبرخدا را تکذیب کردند به کمک آنها شتافت، اما خداوندمتعال به آن روستا می گوید مدینه!
💠 مجموعه ای که اعضای آن به معنای واقعی کلمه مؤمن نشده باشند، مجموعه نیست. هرچند در ادبیات فعالان فرهنگی جامعه مذهبی، به آن مجموعه یا ابر موسسه گفته شود، چرا که دستگاه سنجش خداوندمتعال با ما متفاوت است.
💠 گاهی یک موسسه، و یا مسجد کوچک که پنج یا ده نفر بیشتر هم در آن فعالیت نمی کنند در نگاه خداوندمتعال بزرگ می شوند، اما بالعکس آن هم ممکن است، چرا که هنوز «آمَنُوا وَاتَّقَوْا» نشده اند، تقوا نشانه ی صدق ایمان است. «وَلَوْ أَنَّ أَهْلَ الْقُرَىٰ آمَنُوا وَاتَّقَوْا لَفَتَحْنَا عَلَيْهِم بَرَكَاتٍ مِّنَ السَّمَاءِ وَالْأَرْضِ»
🎙 #استاد_موسوی
📂 #جامعه_ایمانی
💠http://eitaa.com/bassaer_ir
💠مجموعه تصویر نوشت #قطعه_ای_از_پازل_ظهور 💠
مهمترین شاخصه اصحاب امام زمان(عج)
📍حجت الاسلام سید منصور موسوی
#بصائر_مهدوی
💠 @bassaer_ir 💠
🔖 #معرفی_بحث
📍 #مرد_تشکیلات
⭕️ در رابطه با زندگانی رئیس مکتب تشیع امام جعفر صادق علیه السلام از زاویه های مختلف می توان سخن گفت.عصر امام صادق علیه السلام و زندگی حضرت دارای ویژگی های برجسته و نمونه ای است که در تاریخ ذکر شده است. آنچه که ما قصد داریم در رابطه با آن بحث کنیم کلام گوهر بار و دقیق مقام معظم رهبری در رابطه با زندگانی امام صادق علیه السلام است که فرمودند: امام صادق علیه السلام مرد مبارزه، مرد علم وتشکیلات بود.
🔻 در ادامه میتوانید با دنبال کردن مجموعه کامل " #مردتشکیلات"با محوریت بیانات استاد موسوی در سال های 94و95 و 96 در تبیین کلام گهربار رهبرانقلاب و تحلیل شرایط تاریخی عصر امام صادق(ع) را مطالعه کرده و با روح و محوری ترین ویژگی #تشکیلات_اسلامی آشنا شوید.
🏴 #شهادت_امام_صادق_علیهالسلام
☑️ http://eitaa.com/bassaer_ir
🚨 #بزودی
💠 انتشار مجموعه کامل #مرد_تشکیلات به مناسبت ایام شهادت امام صادق(ع) با محوریت مباحث استاد موسوی در سال های 96_95_94.
🏴 #شهادت_امام_صادق_علیهالسلام
☑️ http://eitaa.com/bassaer_ir
8.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلام آخرش
نماز تقوا حسین
یا صادق ال محمد 🖤
🔻 اجرای شریعت؛ فلسفه ی راه اندازی تشکل های دینی است.
💠 ابلاغ و تبیین شریعت رسالت مهم انبیاء و اولیاء الهی است؛ لکن طاغوت و تابعین شان به خوبی میدانند ائمه(ع)در ضمن #تبیین_شریعت در پی بدست گرفتن حکومت برای #اجرای_شریعت نیز می باشند.
⭕️ لذا فلسفه راه اندازی #تشکل_های_دینی توسط ائمه(ع) اجرای شریعت است و امام چاره ای جز جهت دهی فعالیت های علمی، اقتصادی، سیاسی و... برای تحقق یک تشکیلات منسجم دینی ندارد که بوسیله آن بتواند حکومت عدل الهی را برپا کند.
💎 مجموعه : #مرد_تشکیلات /1
🗓 گزیده ای از سخنرانی استاد موسوی
▪️http://eitaa.com/bassaer_ir
⚠️ چه چیزی موجب تضعیف حرکت های جهادی و تشکیلاتی شد ؟
♨️ بررسی تاریخ انقلاب اسلامی به خوبی نشان می دهد بحث از مبانی کار جهادی و تشکیلاتی وسعت قابل توجهی داشته است؛ به راحتی میتوان مدعی شد که شکل گیری بسیاری از مباحث تئوریک حال حاضر در موضوع کارتشکیلاتی ریشه در اوائل انقلاب اسلامی دارد؛ لکن به مرور زمان اسبابی موجب تضعیف این حرکت مبارک شد.
❌ انحراف داعیه داران کارتشکیلاتی و جهاد(منافقین خلق) و ترور شخصیت های محوری، نظریه پرداز و کادرساز برای انقلاب اسلامی موجب شد تا مؤمنین از ورود به تشکل های دینی و فعالیت های جهادی فاصله بگیرند و برای دوری از اتهام انحراف؛ سخنی از جهاد و فعالیت های تشکیلاتی به زبان نیاورند.
💎 مجموعه : #مرد_تشکیلات /2
🗓 گزیده ای از سخنرانی استاد موسوی
▪️http://eitaa.com/bassaer_ir