💢عراقچی: ایران آماده مذاکره بر اساس احترام متقابل و حقوق خود در انرژی هستهای است
متن سخنرانی وزیر امور خارجه کشورمان در کنفرانس سیاست هستهای بینالمللی کارنگی منتشر شد
برخی از مهمترین عناوین عبارتست از:
🔹پایبندی به اصول عدم اشاعه هستهای: ایران به عنوان یکی از امضاکنندگان پیمان عدم اشاعه هستهای (NPT) و بر اساس اصول دسترسی جهانی به فناوری هستهای صلحآمیز، مخالف سلاحهای هستهای است و به تعهدات خود در این زمینه پایبند بوده است.
🔸ادعای دوگانهسازی غرب: عراقچی اشاره کرد که کشورهای غربی با چشمپوشی از زرادخانه هستهای اسرائیل و عدم پذیرش پیمان NPT توسط آن کشور، استاندارد دوگانهای در سیاستهای هستهای خود ایجاد کردهاند.
🔹حمایت از انرژی هستهای غیرنظامی: ایران انرژی هستهای را به عنوان یک ضرورت برای توسعه صنعتی و اقتصادی کشور و همچنین حفظ پایداری محیطزیستی میداند و از آن در راستای اهداف صلحآمیز خود استفاده میکند.
🔸انتقاد از خروج آمریکا از برجام: عراقچی به خروج ایالات متحده از توافق هستهای (برجام) در سال ۲۰۱۸ اشاره کرد و اظهار داشت که این اقدام منجر به از دست رفتن اعتماد و پیشرفت در مذاکرات شده است. ایران همچنان به دیپلماسی و تعهدات خود پایبند است.
🔹تاکید بر مذاکره بر اساس احترام متقابل: ایران آمادگی خود را برای مذاکره با ایالات متحده و سایر کشورها بر اساس احترام متقابل و موقعیت برابر اعلام کرد و بر این نکته تأکید کرد که ایران هیچ چیزی برای پنهان کردن ندارد و تعهدات خود را به خوبی انجام داده است.
┄┅┅┅┅♦️https://eitaa.com/hadiyan_basir
💢مردمی و بی بدیل
🔹دوم اردیبهشت ماه 1358، در اولین اطلاعیه سپاه، وظایف کلی آن چنین عنوان شد: «کمک به اجرای امور انتظامی و امنیتی، مبارزه مسلحانه علیه جریانهای ضدانقلاب، دفاع در برابر حملات داخلی و خارجی، همکاری و هماهنگی با نیروهای مسلح نظام اسلامی، تربیت و آموزش اخلاقی و ایدئولوژیکی ـ سیاسی و نظامی کادر سپاه.» بنابراین، اگرچه سپاه هویتی نظامی دارد، نظامیگری یک بُعد از ابعاد این نهاد مکتبی قلمداد میشود و سپاه را میتوان نهادی نظامی خواند که در جهت اهداف و آرمانهای والای انقلاب اسلامی، که همانا حفاظت از انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن به شمار میآید، در طول سالهای پس از انقلاب اسلامی نقشآفرینی کرده است. به بهانه سالروز تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در این یادداشت نگاهی داریم به کارکردها و دستاوردهای سپاه و اینکه چرا جایگزین یا بدیلی برای سپاه نمیتوان پیدا کرد؟
🔸چه ارگان یا سازمانی را میشناسید که در عرصههای گوناگون ورود پیدا کرده و با وجود خباثتها و کینهتوزیهای دشمنان سربلند بیرون آمده است؟ بله، سپاه پاسداران با چالشهای بسیاری، از جمله تحریمهای اقتصادی و فشارهای بینالمللی و ترور فرماندهان و خرابکاریهای متعدد دشمنان مواجه بوده است. با این حال، سپاه با اتکا به توانمندیهای داخلی و استفاده از ظرفیتهای بومی، توانسته است به این چالشها پاسخ دهد.
🔹تأمین ثبات و امنیت داخلی و مبارزه با گروهها و عوامل تروریستی داخل و خارجنشین در همراهی با ارتش مقتدر و فرماندهی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی و همچنین ارتقای سطح بازدارندگی و قدرت ایران با ساخت و توسعه انواع موشکها و پهپادها و تجهیزات سبک و سنگین نظامی و الگودهی به سایر گروهها و جریانهای آزادیخواه و مخالف استکبار و زورگویی جهانی تنها یکی از ابعاد نظامی و سختافزارانه سپاه به شمار میآید که به حمدالله از آن سربلند و سرافراز بیرون آمده است.
🔸همراهی با مردم در همه لحظات سخت و بحرانهای داخلی اعم از زمانهای وقوع زلزله، سیل، آتشسوزی و ... در کنار تلاش جهادی برای سازندگی و پیشبرندگی طرحها و پروژههای گوناگون عمرانی و رفاهی و همچنین برگزاری انواع برنامههای فرهنگی و تبلیغی در مساجد و پایگاهها، از جمله دستاوردها و حرکتهای نرمافزارانه سپاه به شمار میآید که توانسته است با صرف کمترین هزینهها، بیشترین عایدی و دستاوردها را داشته باشد. بنابراین، با وجود گذشت بیش از چهل و پنج سال از تشکیل سپاه، این نهاد همچنان یک الگوی موفق و کارآزموده در مقاومت و ایستادگی در برابر تهدیدهای خارجی و داخلی به شمار میآید و این واقعیت را یادآوری میکند که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، به هیچ عنوان بدیل و جایگزینی ندارد.
#حرفروز
┄┅┅┅┅♦️https://eitaa.com/hadiyan_basir
💢سردار حزنی: قرارگاه محرومیتزدایی سپاه با همۀ دولتها همکاری میکند
🗣معاون سازندگی و محرومیتزدایی سپاه:
🔹ماموریت اصلی و اساسی سپاه ایجاد امنیت پایدار و دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.
🔸قرارگاه برای کمک به دولت تشکیل شده و هدف آن رفع عقبماندگی در حوزههای مختلف است. یعنی کمبود مساجد، کمک به مدارس، وضعیت معیشت، رونق کشاورزی و آبادانی زمینهای زراعی.
🔹ما به همۀ دولتها با همۀ گرایشهایی که داشتند کمک کردهایم و همکاری داریم وامیدواریم دولت روزی بر عقبماندگیها و مشکلات مسلط شود و ما به ماموریت اصلی و اساسی خود بپردازیم.
🔸در حوزۀ اشتغال ابتدا بهدنبال اشتغالهای خانگی هستیم. این نوع اشتغال به گونهای انجام میگیرد که هم فرزندان در آن خانه نگهداری میشوند، هم وظایف زن نسبت به خانواده انجام میگیرد و هم یک محیط امنتر نسبت به بیرون وجود دارد.
🔹پنلهای خورشیدی یکی از حوزههایی است که قرارگاه جهاد سازندگی و محرومیتزدایی سپاه به آن ورود کرده که بهتازگی بهخاطر کمبود برق در صدر کشور در دست اجرا قرار دارد.
┄┅┅┅┅♦️https://eitaa.com/hadiyan_basir
🔰بر اساس گزارش روزنامه «ایندیپندنت»، «ایلان ماسک» مدیرعامل تسلا، به دلیل انتقادهای مکرر و حملات علیه خود و شرکتش، قصد دارد از کابینه دولت ترامپ کنارهگیری کند. این گزارش، که به نقل از رسانههای آمریکایی منتشر شده، اشاره دارد که نفوذ ماسک در دولت کاهش یافته و او از حملات بیرحمانه گروههای چپ افراطی خسته شده است.
🔰«منشه امیر» تحلیلگر صهیونیست با اذعان به نگرانی شدید مقامات صهیونیستی از توافق احتمالی ایران و آمریکا گفت:«در این توافق، نه برنامه هستهای ایران محدود میشود و نه موضوع موشکها و گروههای نیابتی ایران لحاظ شده است.» او همچنین هشدار داد: «در صورت حمله به ایران، اسرائیل با واکنش شدید موشکی و پهپادی ایران مواجه خواهد شد تا جایی که به کمک آمریکا، بریتانیا و سایر کشورها نیاز خواهد داشت.»
🔰ائتلاف«الفتح» عراق اعلام کرد: «احمد الشرع، معروف به «ابومحمد الجولانی» سرکرده هیئت تحریرالشام که خود را رئیس موقت سوریه خوانده است، یک شخصیت تروریستی معروف است و پس از عضویت در تشکیلات تروریستی القاعده و اعلام بیعت با این تشکیلات، تاریخش به خون عراقیها آغشته است.» این ائتلاف همچنین گفت: «در صورت اجازه داشتن الجولانی برای حضور در بغداد، فراخوانهای فزایندهای برای برگزاری تظاهرات و فعالیتهای اعتراضی وجود دارد.»
🔰اندیشکده صهیونیستی «مطالعات امنیت ملی» هشدار داد خروج تدریجی آمریکا از سوریه، شکستی استراتژیک برای رژیم صهیونیستی خواهد بود. این گزارش، تصمیم پنتاگون در ۱۸ آوریل مبنی بر کاهش نیمی از نیروهای آمریکایی مستقر در سوریه را نشانهای از روند رو به پایان حضور نظامی واشنگتن در این کشور دانسته است. بر اساس تحلیل این اندیشکده، ترکیه اصلیترین عامل فشار بر آمریکا برای خروج از سوریه است و سعی دارد جای واشنگتن را بگیرد.
🔰«چارچوب هماهنگی شیعه» در عراق اعلام کرد، در انتخابات پارلمانی آتی عراق در قالب لیستهای متعدد انتخاباتی مشارکت خواهد کرد. همچنین توافق شد، احزاب شیعه پس از کارزار انتخاباتی دوباره تحت عنوان چارچوب هماهنگی، ائتلاف کنند. چارچوب هماهنگی، ائتلافی از احزاب و لیست های بیت شیعه عراق است که پس از انتخابات 2021 تشکیل شد.
🔰«جان الیوت» سخنگوی سابق پنتاگون گفت: «سه نفر از مقامهای ارشد و عالیرتبه وزارت دفاع بابت افشای اطلاعات محرمانه برکنار شدند و این مسئله میتواند در نهایت گریبان هگست را بگیرد. اختلال در روند فعالیتهای کاری وزارت دفاع آمریکا به یک مشکل بزرگ برای ترامپ بدل شده است.»
🔰روزنامه «الریاض» گزارش داده است، عربستان سعودی و ایران در پی تحولات ژئوپلیتیکی در حال توسعه روابط دوجانبه خود هستند و در ادامه گفت: «این روند از مارس ۲۰۲۳ آغاز شده و پس از ازسرگیری روابط دیپلماتیک، فصل جدیدی از همکاریهای میان ریاض و تهران رقم خورده است. دو کشور در پی رویدادهایی، مانند «طوفانالاقصی» و جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه و لبنان، همکاریهای خود را تقویت کردهاند.»
#اخبارکوتاه
┄┅┅┅┅♦️https://eitaa.com/hadiyan_basir