پسر شهید هنیه: رهبر ایران خیلی از شهادت پدرم متاثر بود
🔹عبدالسلام هنیه در مصاحبه با المیادین: در خلال مراسم تشییع پدرم، رهبر ایران به ما تسلیت گفت. ایشان خیلی (از شهادت پدرم) متأثر بود. ایشان سر من و برادرم همام را بوسید.
🔹محبت خاصی بین پدرم و رهبر ایران بود و حتی در دیدار اخیرشان نیز این قابل مشاهد بود. او اعتقاد داشت که این رابطه (خوب با ایران) امت را متحد خواهد کرد.
🔹بیشترین چیزی که پدرم را بهشدت خشمگین میکرد، مواضع خائنانه بود. مواضع خائنانه.
eitaa.com/raheamin/53240
استعفای ظریف و فشار به پزشکیان با تفنگ آبپاش!
🔹اصلاحطلبان بویژه در چند هفته اخیر به نحوی وانمود میکنند که گوئی آقای پزشکیان حتی خلقت خود را هم مدیون وجود آنهاست و اگر آنان نبودند جناب پزشکیان هیچ موجودیتی در سیاست نداشت.
🔹سال ۸۱ فیلمی به نام «چشمان سیاه» با کارگردانی ایرج قادری ساخته شد که نقش اول زن در این فیلم به واسطهی استعدادی در شعر، مورد توجه حامیان مالی قرار گرفته بود؛ این حامیان امّا در ادامه چنان میخواستند همهی موجودیت این خانم را تحت سلطه بگیرند، که این خانم با بازی ماه چهره خلیلی به آنان میگفت: خوب شد شما من را خلق نکردید!
🔹این ماجرا درباره بازیهای این روزهای آقایانی مانند ظریف و دیگران در این جناح با پزشکیان هم صادق است؛ به نحوی با رئیسجمهور عمل میشود که گویی این رابطه کاملاً یکسویه است و کافی است که فقط اصلاحطلبان دست از حمایت بردارند و در آن صورت موجودیت دولت آقای پزشکیان سالبه به انتفاء موضوع خواهد بود!
🔹این در حالی است که اگر آقای پزشکیان بابت حمایتهای انتخاباتی به اصلاحطلبان نیاز داشته باشد، اصلاحطلبان دو برابر به وجود افرادی مانند پزشکیان برای بازگشت حتی حداقلی به قدرت نیازمندند.
🔹اصلاحطلبانی که این روزها از چنین مواضع تبخترآمیزی با پزشکیان سخن میگویند، کافی است به این بیندیشند که اگر از پزشکیان حمایت نمیکردند، گزینه بعدی آنها که بود؟ امثال تاجزاده یا آذر منصوری یا حتی خود ظریف مستعد رفتن به پاستور بودند؟ چنین گمانههایی به دلایل مختلف محال است.
🔹تحریم انتخابات هم نتیجهاش در برهههای قبل برای اصلاحطلبان مشخص شده بود. بنابراین اصلاح طلبان ناچار بودند و امروز هم ناچارند که از فرصت پزشکیان استفاده کنند؛ حتی اگر این فرصت را بسیار بسیار اندک ببینند.
🔹لذا آن طرفی که امروز باید در این رابطه دست به عصا حرکت کند، اصلاحطلبانند و نه پزشکیان! و آن طرفی که میتواند دست بالا را بگیرد و از موضع قدرت، منتی بر سر دیگری بنهد، پزشکیان است! احتمالا آقای ظریف بعد از عصبانیت اولیه، در تامل ثانویه خود همین موضوع را بهتر درک کرده و برای همین در پست امروز اینستاگرامی خود نسبت به پیام دیشب، دنده عقب گرفته است!
eitaa.com/raheamin/53241
tn.ai/3138773
شبکه انتشار محتوای بصیرت افزایی فرهنگی سیاسی اجتماعی راه امین
فَاعْتَبِرُوايَاأُولِي الْأَبْصَار
«مسیری برای وحدت و به هم رسیدن اندیشه ها»
تبیین منویات امامین انقلاب اسلامی باحضور همیشه سبز سربازان مقابله باجنگ نرم در فضای مجازی
🗨️ما رو در ویراستی دنبال کنید
https://virasty.com/raheamin
https://splus.ir/raheamin
https://eitaa.com/raheamin
12.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 #مستند_تاریخی | #بحرین چگونه از ایران جدا شد؟
🍃🌹🍃
🔸محمدرضا #پهلوی پس از یک و نیم قرن مناقشه بر سر جزیره بحرین با انگلیسها، نهایتا تصمیم میگیرد حاکمیت دولت ایران را بر این جزیره مستقر سازد و مجلس شورای ملی با درخواست شاه، بحرین را به عنوان استان چهاردهم ایران معرفی میکند.
🔹با افزایش فشار انگلیسها بر محمدرضا پهلوی، او نهایتا عقب نشینی میکند و بدون توجه به مواضع پیشین خود بحرین را جزوی از خاک ایران میدانست، تن به استقلال رسمی بحرین میدهد و این استان چهاردهم برای همیشه از ایران جدا میشود.
#روشنگری | #پهلوی_بدون_روتوش
🆔 eitaa.com/raheamin/53244
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یادی کنیم از صحبتهای تند نمایندهی مجلس زمان پهلوی در مخالفت با حماقت شاه و جدایی بحرین از میهن
خیانت بزرگی که این روزا توسط کانالای سلطنت طلب به عنوان پیروزی تاریخی ازش یاد میشه.
🆔 eitaa.com/raheamin/53246
مومنی: کسی من را برای وزارت کشور معرفی نکرد
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی:
🔹در جلسه کمیسیون امنیت ملی با آقای مومنی درباره نحوه معرفیاش به عنوان وزیر پیشنهادی کشور تاکید داشت که هیچکس او را به آقای پزشکیان معرفی نکرده بلکه آشنایی وی با رئیسجمهور به زمان گذشته و دانشگاه تبریز باز میگردد.
🔹ایشان در رابطه با انتخاب استانداران و فرمانداران تصریح داشت که رئیسجمهور شاخصهایی را به وی اعلام کرده و تاکید داشته که اگر فردی چنین شاخصههایی را داشت به عنوان گزینه استانداری یا فرمانداری معرفی شود و افراد فعلی نیز اگر دارای مشخصه مذکور بودند در جایگاه خود ابقاء شوند.
🔹مومنی تاکید کرد که کابینه آقای پزشکیان تنها کابینهای است که افرادی از دولتهای مختلف را در خود جای داده و ملاک اصلی وی در وزارت کشور نیز به همین صورت است و در انتصابات قطعا گزینه شایسته سالاری را در اولویت قرار خواهد داد و مشورت با نمایندگان را نیز در دستور کار خود قرار میدهد.
tn.ai/3139072
eitaa.com/raheamin/53250
کیهان بررسی میکند
🔰 عبور مدعیان اصلاحات از سهمخواهی به تمامیتخواهی
🔸افراطیون مدعی اصلاحات با تهدید و اهانت به رئیسجمهور به دلیل عدم معرفی همه وزرای پیشنهادی آنان به مجلس، بار دیگر منش دیکتاتوری خود را به نمایش گذاشتند. میل رسیدن به مقام و سهمخواهی آنها از دولت به تمامیتخواهی رسیده است. آنها توقع داشتهاند رئیسجمهور وابسته و تابع آنها باشد و دیکتههای آنان را بنویسد.
🔸هشدارهای قبلی درباره نفوذ منافقان متظاهر به اصلاحطلبی در اطراف رئیسجمهور هر روز نمایانتر میشود. باند اشرافی و آلوده افراطیون مدعی اصلاحات، کابینهای ضد آرمانهای انقلاب اسلامی میخواهند و با وجود آنکه اعتراف میکنند ۶۰ درصد وزرایی که به پزشکیان پیشنهاد کرده بودند، به مجلس معرفی شدهاند، رئیسجمهور را به دلیل عدم معرفی مابقی، هدف تهدید و اهانت قرار دادند.
🔸این طیف بار دیگر منش دیکتاتوری خود را به نمایش گذاشته است. میل رسیدن به مقام و سهمخواهی آنها از دولت به تمامیتخواهی رسیده است. در همین راستا، ظریف که رئیس شورای موسوم به راهبری انتخاب اعضای کابینه و معاون موسوم به راهبردی رئیسجمهور بود، با انتشار متنی استعفا کرد.
🔸وی در این متن آورده است:«از نوزده وزیری که امروز معرفی شدند، سه نفر نامزد نخست، ۶ نفر نامزد دوم یا سوم و یک نفر نامزد پنجم کمیتهها و یا شورای راهبری بودند. بارها گفته بودم که انتخاب اعضای دولت حق رئیسجمهور است و شورای راهبری و کمیتهها نهاد مشورتی هستند.»
🔸ظریف علاوهبر این، اعلام میکند که نتوانسته همه وزرای پیشنهادی شورای موسوم به راهبری را برای معرفی به مجلس مقبول قرار دهد و به صورت تلویحی این مسئله را علت استعفای خود عنوان میکند.
🔸در همین شرایط، محمدرضا عارف، معاون اول رئیسجمهور، روز گذشته در پنجمین جلسه شورای اقتصاد در سال ۱۴۰۳ با بیان اینکه تعهد به آرمانهای انقلاب و نظام، خدمت به مردم، بهکارگیری افراد دردمند و متعهد از مهمترین معیارهای بهکارگیری و انتخاب افراد در جایگاههای مدیریتی در دولت چهاردهم است، گفت:
🔻راهبرد انتخاب مدیران و وزرا در این دولت توجه به تفکر سیاسی نیست و باید مدیران دولت چهاردهم به دنبال تحقق آرمانها و ارزشهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و مطالبات مردم و وعدههای داده شده توسط رئیسجمهور و در رأس همه آنها حل مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم باشند. وی بر به کارگیری نیروهای متخصص، متعهد و جوان در مسیر رسیدن به این اهداف تاکید کرد.
#تیتر_یک
#سرویس_سیاسی
https://kayhan.ir/001EOw
eitaa.com/raheamin/53251
🔸 استانداران کارآمد به فعالیت خود ادامه میدهند
🔹سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس: وزیر پیشنهادی کشور تاکید دارد که تمام فرمانداران و استانداران تغییر نخواهند کرد و افراد کارآمد به کار خود ادامه میدهند.
🆔 eitaa.com/raheamin/53252