🔰 اختلاف اصلاحطلبان درباره مرزبندی یا آمیختگی با رادیکالهای جبهه اصلاحات
🔸مطالبه برخی اصلاحطلبان از خاتمی برای مرزبندی با طیف تندرو در جبهه اصلاحات، به مباحث اختلاف برانگیز میان رسانههای این طیف دامن زده است.
🔸روزنامه آرمان اخیراً در واکنش به یادداشت انتقادی روزنامه اعتماد نوشت: «اصلاحطلبان پس از دولت خاتمی با مشکلی بهعنوان نهاد تصمیمگیر یا اجماعساز روبهرو بودهاند و هرگاه که نهادی فرادستی یا بالادستی در این جریان ایجاد شده به اندازه کارایی خود منتقدانی را نیز با خود همراه داشته است.
🔻در دهه 90 و انتخابات مجلس آنها برای حضور دوباره در سیاست عملی و نهادهای انتخابی به سراغ نهاد اجماعساز جدیدی با نام شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان (شعسا) رفتند که بر مبنای آن بتوانند اتحاد و اجماع را در میان جریان خود پدید آورند که از اتفاق انتخابات مجلس دهم و ریاست جمهوری دوازدهم با ابتکار شعسا برای اصلاحطلبان به ثمر رسید. هرچند که در همان زمان نیز برخی از احزاب و چهرههای اصلاحطلب نسبت به روند عملکرد این شورا انتقاداتی را داشتند و احزابی چون جمهوریت ایران اسلامی، اراده ملت و جبهه نیروهای خط امام(ره) از این شورا خارج شدند...
🔻آنهائی که جبهه اصلاحات را به فقدان رویکرد تحلیلی موثر، اسیر شدن در چارچوبهای گذشته و عدم انعطافپذیری متهم میکنند باید در نگاه خود تجدیدنظر کنند. چرا که یا در مبانی اصلاحطلبی تشکیک دارند یا اینکه گذشت زمان و تغییر شرایط نگاه آنها را تغییر داده است. اینکه جبهه اصلاحات از نیروهایی که خود را اصلاحطلب مینامند به جهت رویکردهای تند تخریب شود چندان قابل توجیه نیست».
🔸یادآور میشود اخیراً روزنامه اعتماد از خاتمی خواسته بود با تندروهایی که صدای آنها در جبهه اصلاحات غالب است مرزبندی کند. اعتماد نوشته بود: «اولين نقد به جريان رسمي اصلاحطلبي و جبهه اصلاحات، ادبيات سياسي غالب نزد آنان است. ميان ادبيات سياسي هم با بخشي از نيروهاي سياسي اصلاحات تباين آشكار وجود دارد، ولي در نهايت صداي كساني به عنوان صداي اصلي اصلاحطلبي -كه در بعضي از اعضاي جبهه اصلاحات نمود بارز يافته- شناخته ميشود كه زباني راديكال و مبارزهجويانه دارند، زباني كه تناسبي با مشي و راهبرد اصلاحطلبانه ندارد. اين رويكرد، قادر به ايجاد همدلي و فهم مشترك نيست. مشكل دوم آنان، فقدان رويكرد تحليلي مؤثر و راهگشاست. چارچوب تحليلي اين افراد بيش از آنكه معطوف به آينده باشد، اسير چارچوبهاي گذشته است.
🔸تحليلهايي كه معطوف به شخصيت و روانشناسي افراد است (اغلب هم نادرست است) و به ساختارها و عوامل اجتماعي توجهي ندارد. تحليلهايي كه در خدمت سياست مبارزه است و نه در خدمت فهم واقعيت. مشكل سوم اين است كه اين جريان در حال تبديل شدن به يك گروه بسته با رويشهاي اندك و ريزشهاي فراوان است... مشكل چهارم كه برآمده از مشكلات قبلي است، ميرايي اين جبهه با ادامه وضع موجود است».
eitaa.com/raheamin/53530
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001Eeu
⛔️أَلَمْ تَرَ إِلَى الَّذِينَ يُزَكُّونَ أَنْفُسَهُمْ بَلِ اللَّهُ يُزَكِّي مَنْ يَشَاءُ وَلَا يُظْلَمُونَ فَتِيلًا⛔️
سورة النساء ، الآية ٤٩
❗️آیا به کسانی که خود را به پاکی می ستایند، ننگریستی؟ [این خودستایی هیچ ارزشی و اعتباری ندارد] بلکه خداست که هر که را بخواهد [بر اساس ملاک های تعیین شده از سوی خود] می ستاید، و [گروهی که به ناحق، خود را می ستایند در کیفر و مجازات] به اندازه رشته میان هسته خرما مورد ستم قرار نمی گیرند.❗️
#قرآن_کریم
🆔 eitaa.com/raheamin/53531
🔸 پزشکیان در نشست مشترک دولت و قوه قضائیه: وفاق ملی برای بنده یک شعار نیست چرا که اساسا اهل شعار دادن نیستم
🔹موکدا از اعضای دولت خواستهام که اگر به قصوری برخوردند، از آن عبور کرده و اگر هم تقصیری مشاهده کردند، دنبال مچگیری نباشند و همان زمان به مقصر تذکر دهند تا مسیر خود را اصلاح کند.
🆔 eitaa.com/raheamin/53532
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 تعداد آمریکایی ها در ایرانِ زمان شاه + حقوق دریافتی آنان
🍃🌹🍃
🔻طبق روزنامه اطلاعات زمان #پهلوی، تا سال ۱۳۵۶ حدود ۳۵ هزار آمریکایی در بخش های مختلف نظامی و صنعتی و خدماتی در ایران مشغول بودند و حقوقی که دریافت می کردند به اعتراف شاه ماهی ۱۷ هزار دلار و بیشتر بوده است.(ماهی بیش از ۱ میلیارد تومان به نرخ امروز )
🔹البته استاد معروف فرانسوی دکتر کریستین دلانوآ، تعداد مستشاران آمریکایی را ۵۵ هزار نفر ذکر کرده است.
🔸همچنین ژنرال هایزر، فرمانده ۴ ستاره معروف آمریکایی در کتاب خاطرات خود از تهران، تعداد آمریکایی ها را ۸۵ هزار نفر بیان می کند.
🔺حقوق و مزایای مستشاران آمریکایی ۲ برابر بودجه کل وزارت آموزش و پرورش و وزارت بهداشت ایران می شد.
#روشنگری | #پهلوی_بدون_روتوش
🆔 eitaa.com/raheamin/53534
🔰شایسته سالاری به سبک دولت چهاردهم
🔸الیاس حضرتی و فاطمه مهاجرانی امروز به ترتیب به عنوان رئیس شورای اطلاع رسانی و سخنگوی هیئت دولت منصوب شدند.
🔸انتخابی که به نظر می رسد بار دیگر با معیارهای شایسته سالاری مد نظر رئیس جمهور فرسنگ ها فاصله دارد.
🔸الیاس حضرتی به عنوان مدیرمسئول روزنامه اعتماد شناخته می شود که در انتخابات دوره یازدهم مجلس رد صلاحیت شد. فارغ از دروغ های متعدد و متنوعی که در روزنامه تحت مدیریت او منتشر می شود و به همین دلیل بارها با اخطار و محکومیت نهادهای نظارتی از جمله هیئت نظارت بر مطبوعات مواجه شده است؛ حضرتی به دلیل ارتباط صمیمانهاش با یک مفسد اقتصادی به نام شهرام جزایری از دهه هفتاد مورد توجه قرار گرفت.
🔸پیش از آنکه شهرام در بار عدس قصد فرار از کشور را داشته باشد، تصویر کلهپاچه خوردن آنها در یک طباخی حاشیهساز شد. البته او در سال 97 نیز حاشیههایی داشت وقتی برخی اعضای خانوادهاش را به عنوان خبرنگار معرفی کرد و برایشان از شهرداری تهران طرح ترافیک گرفت!
🔸فاطمه مهاجرانی سخنگوی جدید دولت پیشتر با سخنانی عجیب و بی سر و ته در حمایت از ریاست جمهوری مسعود پزشکیان گفته بود: «اجازه نمیدهیم اندکی تمامیتخواه کوچههای ما را پر از خونجوانان مان کنند!» ظاهرا اشاره او به آشوب های پاییز 1401 بود اما ایشان مشخص نکرده بود دقیقا چه کسانی «کوچه ها را پر از خون جوان ها» کرده اند و آن «تمامیت خواهان» چه کسانی هستند؟ و ایشان در شورش براندازان سال 1401 کدام طرف ماجرا ایستاده است؟
🔸خانم مهاجرانی البته شایستگی های دیگری نیز دارد! و آن تلاش و اصرار برای جانمایی خود در تیم المپیاد دانش آموزی سال 2019 و گشت و گذار در استرالیا با هزینه دولت بوده است. یکی از برندگان مدال طلای المپیاد فیزیک در این باره نوشته است:
🔺برای مسابقات جهانی معمولا پنج دانشاموز و سه نفر مراقب اعزام میشدن.
🔺برای آسیایی ۸ دانش آموز و ۴ مراقب قرار بوده اعزام بشن که خانم مهاجرانی ۳ نفر دیگه رو [از جمله خودشون] هم به این لیست اضافه کردن و بودجه مورد نیاز دو برابر شده بود که خب باهاش مخالفت شده بود.
🔺اینها تمام اون زمان رو داشتن دعوا میکردن تا بودجه سفر خانم مهاجرانی به استرالیا جور بشه و حالا در حاشیهاش یه المپیادی هم برگزار بشه.
eitaa.com/raheamin/53535
🔰 وزارت خارجه وارد مسیری نشود که عبرتهای برجام تکرار شود
«وزارت امور خارجه باید مراقب تکرار فرجام برجام باشد.»
🔻وبسایت الف با انتشار این تذکر هشدارآمیز نوشت: شکر خدا، گزاره قابل احیا نبودن برجام و دچار شدن آن به ممات از زبان وزیر خارجه کنونی و یکی از دستاندرکاران و بانیان این توافق بیان شده و دیگر مدافعین توافق هستهای نمیتوانند مطرحکردن چنین تعابیری را به دلواپسان و کاسبان تحریم و... مربوط کنند.
🔸عباس عراقچی در اولین گفتوگوی خود پس از عهدهدار شدن سکانداری وزارت امور خارجه، در سخنانی که رنگ و بویی از واقعگرایی داشت هم بهنوعی پرده از عریانی توافقی برداشت که ۱۰ سال کشور را در شرایط فرسایشی قرار داد.
🔸او در اظهارات خود هم نقش توامان دیپلماسی و میدان و لزوم همکاری با جریان مقاومت در منطقه را متذکر شد، هم سیاست تعامل با شرق را برشمرد، هم بر راهبرد خنثیسازی تحریمها تاکید کرد و علاوه بر این به رویکرد مخرب غربیها در مواجهه با ایران گریزی زد. اما تلخترین قسمت سخنان وزیر خارجه، جایی بود که تلویحاً به مرگ برجام و عدم امکان احیای آن اشاره داشت و البته به ذات برجام و تصورات اشتباه بانیان این توافق در پدیدارشدن چنین شرایطی اشاره نکرد.
🔸حالا وزیر خارجه در حالی از عدم امکان احیای برجام و ضرورت آغاز مذاکرات بعدی برای توافق سخن میگوید که بهنظر میرسد با وجود عیان شدن ذات نقضپذیر توافق هستهای و رویکرد مبتنی بر تخاصم غربیها، همچنان به ذات مذاکره اصالت میبخشد و از این روست که بر ضرورت آغاز مذاکرات جدید خارج از چارچوب برجام تأکید میکند. این رویکرد هرچند ممکن است از منظر برخی قابل دفاع بوده، اما در حقیقت بهمعنای چشمپوشی از اقدامات غربیها و همچنین تمسک به همان روش گذشته و قدمگذاشتن در مسیری است که به برجام منتهی شد.
eitaa.com/raheamin/53536
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001Eet
17.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 سرخوردگیِ همراه با یأس و ناامیدی در میان اپوزسيون
🔸اعتراف دستهجمعی اپوزیسیون به شکست در برابر جمهوری اسلامی: این نظام سرجایش میماند و هیچ آسیبی متوجهش نخواهد بود.
#دروغستان_اصلاحات
eitaa.com/raheamin/53537
شبڪہانتشار محتواے بصیرت افزایـےفرهنگےسیاسےاجتماعـےراه امین
📹 سرخوردگیِ همراه با یأس و ناامیدی در میان اپوزسيون 🔸اعتراف دستهجمعی اپوزیسیون به شکست در برابر جم
#دروغستان_اصلاحات
🎥 اعتراف دستهجمعی اپوزیسیون به شکست در برابر جمهوری اسلامی: این نظام سرجایش میماند و هیچ آسیبی متوجهش نخواهد بود.
مهرداد خوانساری، دیپلمات زمان پهلوی:
بعد از چهار دهه مبارزه هنوز نمیدانیم چه فرمولی کارساز است. هیچ قدرت خارجی توان به چالشکشیدن جمهوری اسلامی را نداشته و ندارد ضمن اینکه آنها از قدرت بالایی برای مدیریت بحران برخوردار هستند. شعار براندازی از سوی اپوزیسیونِ ناتوان تنها یک شعار مفت است.
حسن داعی، تئوریسین اپوزیسیون:
از قدرت اثرگذاری محرومیم و صدایمان پژواکی ندارد.
حسن اعتمادی، بنیانگذار شبکه منوتو:
مردم هیچ گرایشی به جریانات و رهبران سیاسی اپوزیسیون ندارند.
#دروغستان_اصلاحات
.
♻️ جایزه پزشکیان به مجلس بابت رأی به تمام وزرا
🔰 حمید رسایی: دیپلماسی پارلمانی یکی از طرفیتهای مهم مجلس برای تأمین منافع در سیاست خارجی است. بر همین اساس رهبر انقلاب در اولین دیدار با نمایندگان مجلس دوازدهم، خواستار فعالتر شدن مجلس در این حوزه شدند.
این یادداشت را بخوانید:
rc.majlis.ir/fa/report/show/1743677
در دیپلماسی پارلمانی در کنار تصویب قوانین مرتبط با این حوزه، یکی از مهمترین ظرفیتها، گروههای دوستی پارلمانی است که بوسیله آن بخشایش از روابط دو کشور را میتوان تنظیم کرد. اینکه آقای پزشکیان در دوره ۲۰ ساله نمایندگی خود، تجربه موفقی در این باره نداشته به ضعف وزارتخارجه از یک سو و از سوی دیگر به نمایندگان عضو یک گروه دوستی برمیگردد. در هر دو صورت زیبنده نیست که از زبان رئیس جمهور، نمایندگان مجلس اینگونه تخریب شوند و اصل این ظرفیت زیر سؤال برود، در حق مجلس و نمایندگان مردم جفا شود.
eitaa.com/raheamin/53540
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پزشکیان در مناظرات
VS
پزشکیان رئیس جمهور
#بنزین
🆔 eitaa.com/raheamin/53541