فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 اصفهانی است دیگر...
🔸بخشی از مستند جاذبه؛ گوشههایی دیده نشده از دیدارهای متعدد رهبر انقلاب با خانوادههای معزز شهدای مدافع حرم
eitaa.com/raheamin/55092
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 اهل تسنن مدافع حرم
🔸بخشی از مستند "جاذبه"؛ گوشههایی دیده نشده از دیدارهای متعدد رهبر انقلاب با خانوادههای معزز شهدای مدافع حرم
eitaa.com/raheamin/55093
شبڪہانتشار محتواے بصیرت افزایـےفرهنگےسیاسےاجتماعـےراه امین
#پرسه_در_فضای_مجازی 📷 حجاب خوب؛ حجاب بد! 🔺مثل جولانی حتی اگه تروریست القاعده و داعش باشی ولی پادو
🔰بیآبروئی در تناقض سوریه
🔸حجاب بد است اگر بخواهد منشا مبارزه شود. واگرنه تروریست ها سوری به حجاب و اختلاط زن و مرد تذکر می دهند و اتفاقا غربی های وطنی به تماشا ایستاده و کف می زنند.
🔸دیکتاتوری هم خیلی بد نیست. مهم اینست که این تیغ و چماق در کف چه کسی است. اگر دست طالبان افغانستان باشد بد است اما اگر همان طالبان به اسم دیگری در سوریه ادم بکشند آزادی است. حق طبیعی شان است.
🔸یک تروریست سابقهدار را یکبار برای سرش جایزه قرار می دهند و بار دیگر در سوریه استخدام و ریشش را زده و کت و شلوار تنش میکنند تا ری برند شود. عجیب اینکه عده ای آب از دهان شان راه افتاده و استقبال می کنند.
🔸رقص و آواز هم هرجایی نشانه توسعه نیست. یک جائی می رسد که جلوه آزادی غربی، در دیکتاتوری تکفیری است.
🔸بشار اسدی که با قرائت آزادی در غرب همراه است را به جرم دفاع از مقاومت، دیکتاتور می دانند، اما دیگر کشورهای عربی که سرتاپا خفقانند می شوند جلوه دموکراسی.
🔸شکستن حاکمیت کشورها اگر درباره اوکراین باشد می شود تحریم همه جانبه، اما اگر جولان و سوریه باشد می شود دفاع از حق صهیونیست ها.
🔻عجیب است که کمر غرب و غرب پرستان زیر بار این همه تناقض خرد نمی شوند.
🔻مشکل غرب و آمریکا حتی دین هم نبوده و نیست. دینی که از آن مبارزه با ظالم در نیاید را از تل آویو تا واشنگتن استقبال می کنند.
🔸نماز اول وقت و قرآن خوش صوت عربستان را آمریکا هم صله می دهد. قرآن وقتی مورد غصب واقع می شود که در غزه کودک و جوان حماس را علیه صهوینست ها به خط کند و به پیروزی نهایی امید دهد و مکتب تربیتی بسازد.
اینها حتی فرصت نمی کنند بوی متعفن و لجن تناقض های شان را جمع و جورکنند. اما چرا؟ این اعتماد به نفس دروغگوئی را از کجا آورده اند؟
🔸یک زن در ایران به مرگ طبیعی بمیرد می شود بهانه شورش. اما هزارن زن و کودک در غزه سلاخی شود حق صهیونیست هاست. همان ها که در ایران به بهانه دفاع از زنان، خیابان را آتش کشیدند، در غزه با لباس ارتش صهیونیستی، دختران مقاومت را به خون کشیدند.
و حالا خیلی وقاحت می خواهد که جرثومه فسادی مثل نتانیاهو با آن کارنامه جنایتکارانه، جلوی دوربین ظاهر شود و چشم در چشم مردم ایران، شعار زن زندگی آزادی دهد.
🔻منشا این بی شرمی هویتی و دریدگی ساختاری چیست؟
پاسخ: محاسبات غلط از مردم ایران. اینها سالهاست افکار عمومی دنیا را با سکس و خشونت فریب می دهند و بی حس و بی عار می کنند؛ اما این روزها با قدرت رسانه حتی در اغوا و اغفال مردم دنیا نیز ناکام هستند، چه رسد به مردم سیاسی ایران. ملتی که سالهاست باچشم باز حوادث را رصد می کنند.
🔸این محاسبات غلط همان است که رهبری انقلاب چندی پیش تذکر دادند و البته باید به چشم دشمن آورد. مسئولین سهم دارند اما چه بسا اصلاح این خطا نیز همچنان از طریق رسانه است و جهاد تبیین.
eitaa.com/raheamin/55091
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 بیخود نیست به این آقا میگویند شیردل...
🔸بخشی از مستند جاذبه؛ گوشههایی دیده نشده از دیدارهای متعدد رهبر انقلاب با خانوادههای معزز شهدای مدافع حرم
eitaa.com/raheamin/55095
گزارش خبری تحلیلی کیهان
🔰 جابهجایی اولویتها صدای حامیان دولت را هم درآورد
🔸سرگرم شدن دولت به حاشیهها و اتخاذ تصمیمات تورمزا به جای توجه به معیشت مردم، انتقاد کارشناسان و حامیان دولت را هم درآورده است.
🔸فرشاد مومنی در واکنش به حذف ارز نیما: «سیاستهای ارزی جدید دولت چهاردهم، بازی با آتش است؛ بهجای این تصمیمات شتابزده، باید برنامهای تولیدمحور و عدالتمحور برای آرامش مردم تدوین شود.»
🔸محمدباقر نوبخت: «آقای رئیسجمهور ... با وجود آگاهی حضرتعالی از سه سال فشار تورم بالای ۴۰ درصدی به مردم (ناشی از همبستگی نرخ تورم با نرخهای ارز آزاد و ترجیحی)، چرا اولویت مهار تورم در چنین شرایطی از دستور کار دولت شما خارج شده است؟»
🔸در پی جدیدترین تصمیم دولت، بالاخره وزیر اقتصاد به مراد خود رسید و ارز نیما را بدون فراهم بودن مقدمات آن، یکباره حذف کرد.
🔸در شرایطی که انتظار میرفت دولت معیشت مردم را در اولویت قرار دهد، وزیر اقتصاد دغدغه فیلترینگ دارد و دیگر مسئولان با موضوعاتی نظیر قانون حجاب، گشت ارشاد و FATF سرگرم هستند.
🔸در همین حال، سهامداران و کارفرمایان انتخاباتی به مهرهچینی در شرکتهای دولتی، هیئتمدیرههای شستا، بانکها و سایر دستگاههای اقتصادی مشغولند.
🔸یک استدلال دولتیها برای اینکه به عنوان مثال نباید قانون حجاب اجرا شود، این است که وضعیت معیشت مردم خوب نیست، اما خودشان به عنوان مسئولان امر، برای بهبود معیشت طبقات فرودست کاری نمیکنند. به عبارتی، نسبت به نتایج ترک فعلهای خودشان هشدار میدهند!
#تیتر_یک
#سرویس_اقتصادی
https://kayhan.ir/001GVD
eitaa.com/raheamin/55096
eitaa.com/raheamin/55096
rubika.ir/basiratraheamin/BBJBJCGAJJAJFIFG
splus.ir/raheamin/19716
🔰 از سانسور خبر تا بزککاری افزایش دستوری قیمت ارز!
🔸تصمیم ناگهانی دولت و بانک مرکزی در حذف ارز نیمایی که موجب گرانی ۱۷ هزار تومانی قیمت در بازار آزاد شد، بازتابهای عجیب و قابل تأملی در روزنامههای مدعی اصلاحات و حامی دولت داشت.
🔸خبری اقتصادی با این اهمیت که حتماً تاثیرات جدی بر بازار دارد، در برخی روزنامهها از جمله اعتماد و شرق و سازندگی و آرمان و... حذف شد و مطلقاً راهی به صفحه اول نیافت. برخی دیگر اما به جای سانسور تصمیم گرفتند به تحریف و بزک این تصمیم تورمزا بپردازند.
در این زمینه روزنامه دولتی ایران، تیتر زد: «حذف نیما به مهار تورم کمک میکند/ پایان قیمتگذاری دستوری ارز؟». این روزنامه البته توضیح نداده که قیمت غیر دستوری(!) کجا کشف میشود؟ در کانالهای جعلی تلگرامی و توسط دلالان؟! دستگاهها طی چند ماه اخیر با همین ادبیات تخطئه قیمتگذاری دستوری، قیمت خودرو و نان و لبنیات و دارو و گاز و برق و بلیت قطار و کالاهای اساسی را گران کردهاند و توضیح هم نمیدهند که قیمت کجا به تعادل میرسد و با ثبات میشود تا مردم لااقل برای یک سال مطمئن باشند که قیمت تغییر نمیکند؟! به یک معنای دیگر میتوان گفت که دستور اخیر دولت در واقع دستوری برای افزایش قیمت ارز بوده است!
🔸اما روزنامه هم میهن، تیتر «عبور از نرخ ارز مداخلهای» را برای خبر خود انتخاب کرده و نوشت: سامانه ارز توافقی از روز شنبه شروع به کار کرد. با شروع کار بازار توافقی، برخی کانالهای بورسی از نرخ 65هزار تومانی برای دلار توافقی در معاملات نیما خبر دادند، ولی این نرخ از سوی منابع رسمی تأیید نشد. با وجود تکذیب نرخهای بالای ۶۰ هزار تومان اما پیشبینیها حاکی از رشد قیمت ارز توافقی نسبت به ارز نیمایی است. این اقدام مورد حمایت دولت نیز هست چراکه معتقد است با افزایش نرخ ارز توافقی، فاصله قیمت با بازار آزاد کم خواهد شد.
🔸اما روزنامه اعتماد که به رئیس شورای اطلاعرسانی دولت تعلق دارد، اصل خبر را درز گرفته و به جای آن، تیتر زد: «رکوردشکنی تاریخی بورس؛ هیجان خرید در بورس». این روزنامه نوشت: «در روز ورود نرخ برابري دلار به ريال بازار آزاد به كانال جديد 75 هزارتوماني، بازار سرمايه نيز بالاخره از لابهلاي اتفاقات و حواشي سال 1403 عبور كرد و شاخص كل به قلهاي رسيد كه در آن يكشنبه سياه 16 ارديبهشت ماه سال گذشته را از دست داده بود و به شنبه سبز رسيد. چنانكه شاخص كل بورس در آغاز هفته آخر پاييز 1403 با صعود پرقدرت 58 هزار واحدي وارد كانال 2.6 ميليون واحدي شد و تمامي شاخصهاي بورس و فرابورس يكدست سبزپوش بودند. از مهمترين اخبار تاثيرگذار بازار طي روزهاي اخير ميتوان به پايان فعاليت سامانه ارز نيمايي و شروع سامانه ارز توافقي اشاره داشت».
🔸چنان که روشن است تقریباً هیچ یک از روزنامههای حامی دولت اشاره به آثار تورمی تصمیم ناگهانی دولت درباره حذف ارز نیمایی و گران شدن نرخ ارز در بازار نکردهاند.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001GVT
eitaa.com/raheamin/55097
🔰 این همسایه دیگر قابل اعتماد نیست!(۱)
👤 #حسن_رشوند
🔸زمانی که ترکیه در سالهای آغازین دهه ۲۰۰۰ بر اساس سیاست «به صفر رساندن مشکلات با همسایگان» یعنی همان دکترین حزب عدالت و توسعه در سیاست خارجی، ترکیه جدید را با تابلوی ارتباط با همسایگان رونمایی کرد و اردوغان که تجربه شهرداری استانبول را پشت سر گذاشته بود، این بار در مقام نخستوزیری، مجری سیاستی شده بود که میتوانست شرایط منطقه را با آن چیزی که امروز از سوی این کشور دنبال میشود، متفاوت کند.آنچه در افکار عمومی از سیاست اردوغان در مقام نخستوزیری و ریاست جمهوری تا پیش ازحملات تروریستها به سوریه در سالهای ۲۰۱۲ به بعد وجود داشت، اعتماد به این سخن اردوغان بود که گفته بود: «ما بر اساس این دکترین حرکت میکنیم. به همین دلیل نمیخواهیم در مرز ما با سوریه مشکل پیش بیاید.» بعدها در جنگ سوریه و حمایت اردوغان از تروریستها و ایجاد ناامنی در سوریه ثابت شد که او در عمل، صحنهگردان بحران در سوریه است و نه تنها سیاست به صفر رساندن مشکلات با همسایگان را دنبال نمیکند، بلکه هر روز بر مشکلات دو ملت سوریه و ترکیه که تا پیش از ۲۰۱۲ تقریبا روابط خوبی با هم داشتند، افزوده است.
🔸اما آن چیزی که اردوغان در منطقه دنبال میکرد احیای خلافت عثمانی است و خود را در مقام خلیفهای میبیند که با پایان حکومت عثمانی، مناطق سوریه را از دولت عثمانی جدا کرده بود. اردوغان فراموش کرده است که اگر قرار باشد مبنای تقسیمبندی امروز جغرافیای منطقه، حاکمیت دولتها در قرن گذشته باشد، بسیاری از مناطق موجود دستخوش تغییرات خواهد شد و مدعیان زیادی هستند که دولت امروز ترکیه و شخص اردوغان در میان آنها محلی از اعراب نخواهد داشت. در روزهای اخیر شاهد این «توهّم اردوغان» در سخنرانیاش در هشتمین کنفرانس منطقهای حزب «عدالت و توسعه» بودیم که با اشاره به تحولات سوریه و برکناری دولت بشار اسد، میگوید: رهبران اپوزیسیون ترکیه همیشه میپرسند که ترکیه در سوریه چه میکند؟ و در پاسخ میگوید: «من به آنها میگویم، آیا میدانید که چرا ترکیه در سوریه است و چرا این مواضع را دارد. اگر منطقه پس از جنگ جهانی دوم تقسیم نمیشد، شهرهای حلب، شام، حماه و حمص همانند شهرهای غازی عنتب، استانبول به عنوان شهرهای ترکیه باقی مانده بودند و ما همچنان در یک کشور واحد بودیم.»
درباره رفتار امروز رئیسجمهور ترکیه و اهداف آشکار و پنهان او در سوریه چند نکته گفتنی وجود دارد:
🔻۱- مداخله ترکیه در جنگ داخلی سوریه ابتدا به صورت دیپلماتیک آغاز شد و بعداً به صورت نظامی تشدید شد. دخالت دولت ترکیه در طول این ۱۳ سال به تدریج صورت گرفته است و از دخالتهای دیپلماتیک، تبدیل به کمکهای نظامی به تروریستها در ژوئیه ۲۰۱۱ و درگیریهای مرزی در سال ۲۰۱۲ به مداخلات نظامی مستقیم بین سالهای ۲۰۱۶ و ۲۰۲۲ و این آخری، حمایت آشکار از «تحریرالشام» و گروههای منتسب به آن و تسلیح آنها تا حصول نتیجه و سقوط دولت قانونی بشار اسد و اشغال شهرها و پایتخت سوریه رسید. ترکیه محل عبور تمام افراد تروریست از قفقاز، چچن و... همراه با خانوادههایشان به سوریه بود. لذا این سؤال مطرح است که اگر مشکل و نگرانی ترکیه تروریسم است چرا مرزهای این کشور در طول ۱۳ سال به محل عبور تروریست تبدیل شده است؟
🔻ادامه دارد...
eitaa.com/raheamin/55098
splus.ir/raheamin/19718
rubika.ir/basiratraheamin/BBJBJEJBBDDJEIFG
🔰 سکوت قوه قضائیه در برابر توهینهای ادامهدار به شهید آیتالله رئیسی
🔸شهید آیتالله رئیسی؛ رئیسجمهور محبوب مردم در طول دوران مسئولیت خود سعی داشت بدون توجه به هجمهها و تخریبهای دوست و دشمن با تلاشی شبانهروزی به بهبود وضعیت مردم کمک کند و همانگونه که بارها بیان میکرد خادم حقیقی مردم ایران باشد. اما پس از گذشت ماهها از شهادت ایشان در راه خدمت به وطن، این تخریبها و توهینها همچنان پایان نیافته است، بهنحویکه گویا هنوز برخی جریانها و افراد از محبوبیت او در میان مردم ترس دارند. در این میان، سکوت و بیعملی قوه قضائیه مردم را متعجب ساخته است.
🔸رهبر معظم انقلاب، در سخنرانی روز ۱۵ خرداد خود در حرم امام خمینی (ره) با اشاره به این بیمهریها به شهید مظلوم فرمودند: «بعد از فقدان این عزیز، تقریباً همهی روزنامهها، همهی مطبوعات، در فضای مجازی، اشخاص گوناگون از جریانهای مختلف، از خدمات او و تلاشهای شبانهروزی او حرف میزنند، از او تمجید میکنند، تعریف میکنند؛ دلم برای رئیسی سوخت؛ [بعضی از] اینها در زمان حیات او حاضر نبودند یک کلمه از این حرفها را بگویند؛ بلکه عکس آن را میگفتند و او را میآزردند.»
🔸در دوران ریاستجمهوری شهید آیتالله رئیسی، علیرغم تلاشهای فراوان او برای برقراری عدالت و خدمت به مردم، مخالفان در پی ضربهزدن به شخصیت محبوب او بودند و در این راه از هیچ توهین و دروغی دریغ نمیکردند. این توهینها و تخریبها البته هیچ تأثیری در میزان محبت مردم نسبت به سید ابراهیم رئیسی نداشت و این محبت و ارادت مردم را میتوان از جمعیت گستردهای که در مراسم تشییع ایشان در شهرهای مختلف حضور پیدا کردند، بهوضوح مشاهده کرد. اما پس از شهادت ایشان نیز، این هجمهها و تخریبها ادامه یافت. گویا مخالفان شهید آیتالله رئیسی هنوز از محبوبیت بینظیر ایشان در میان مردم واهمه دارند.
🔸در شرایطی که تخریبها و توهینها به شهید آیتالله رئیسی همچنان ادامه دارد و حتی باقدرت گرفتن برخی از این لشکر فحاش، این هجمهها رنگوبوی تازهای به خود گرفته است، بیعملی قوه قضائیه در برابر این توهینها این سؤال را به وجود میآورد که آیا این بیتفاوتی به معنای نادیدهگرفتن حرمت خون شهید است؟
🔸توقع آن است حالا و پس از شهادت آن شخصیت ارزشمند که به گفته رهبر انقلاب «یکی از بهترین عناصر جمهوری اسلامی زیر این آسمان بود»، قوه قضاییه واکنشهای مؤثرتری برای حفظ حرمت ایشان انجام دهد، کاری که البته بهتر بود در زمان حیات ایشان نیز باقدرت انجام میگرفت./ رجانیوز
eitaa.com/raheamin/55099
splus.ir/raheamin/19719
rubika.ir/basiratraheamin/BBJBJHCBCAHHAIFG
🔰بیانیه بشار اسد درباره تحولات سوریه و خروجش از کشور
🍃🌹🍃
🔸بشار اسد رییس جمهور پیشین سوریه در بیانیهای که امروز از او منتشر شده گفت که پس از چند تلاش ناموفق برای انتشار این بیانیه از طریق رسانههای عربی و خارجی، تنها راه موجود برای رساندن این پیام را کانال ریاستجمهوری در شبکههای اجتماعی یافته است.
🔸وی توضیح داد که در جریان تحولاتی که در سوریه شاهد آن بود، حتی یک بار هم به احتمال کنارهگیری یا فرار از کشور فکر نکرده بود.
🔸اسد در این بیانیه تاکید کرد که برخلاف آنچه شایعه شده، کشورش را به صورت برنامهریزی شده ترک نکرد و گفت که «تا ساعات اولیه صبح روز یکشنبه 8 دسامبر در دمشق ماندم و مسئولیتهایم را پیگیری کردم. اما با گسترش تروریسم به داخل دمشق، با هماهنگی دوستان روس به لاذقیه رفتم تا از آنجا نبرد را پیگیری کنم».
🔸«صبح هنگام ورود به پایگاه حمیمیم، مشخص شد که همه نیروها از تمامی خطوط نبرد عقبنشینی کردهاند و آخرین مواضع سقوط کرده است».
🔸اسد تاکید کرد که در جریان تحولات سوریه، هرگز موضوع پناهندگی یا کنارهگیری از قدرت از سوی وی یا هیچ شخص و حزبی مطرح نشد و تنها گزینهای که ارائه شد، ادامه مبارزه برای دفاع از حمله تروریستی بود.
🔸وی که در روسیه به سر میبرد، ادامه داد که ترک قدرت به هیچ وجه به معنای کنار گذاشتن تعلق و گرایش ملی نیست و باقی ماندن در پست ریاستجمهوری، در حالی که کشور به دست تروریسم افتاده و امکان انجام کاری در این پست میسر نبوده، بیفایده بود.
🆔 eitaa.com/raheamin/55100
🆔 splus.ir/raheamin/19720
rubika.ir/basiratraheamin/BBJCBAJBICFECIFG
💢فرار میلیونها صهیونیستها به پناهگاه
🔹رسانههای صهیونیستی گزارش دادند که موشک پرتاب شده از یمن، میلیونها اسرائیلی را روانه پناهگاهها کرد.
🔸رسانههای صهیونیستی از شلیک ۳ موشک بالستیک از خاک یمن به تلآویو خبر دادند.
eitaa.com/raheamin/55101
شبڪہانتشار محتواے بصیرت افزایـےفرهنگےسیاسےاجتماعـےراه امین
🔰بیانیه بشار اسد درباره تحولات سوریه و خروجش از کشور 🍃🌹🍃 🔸بشار اسد رییس جمهور پیشین سوریه در بیانیه
🔴متن بیانیه بشار اسد:
با گسترش تروریسم در سراسر سوریه و در نهایت رسیدن به دمشق در شامگاه شنبه 7 دسامبر 2024، سؤالاتی در مورد سرنوشت رئیس جمهور و محل اختفای او مطرح شد. این در میان سیل اطلاعات نادرست و روایت های دور از حقیقت، با هدف بازنمایی تروریسم بین المللی به عنوان انقلابی آزادیبخش برای سوریه رخ داد.
در چنین مقطع حساسی در تاریخ ملت، که حقیقت باید اولویت داشته باشد، پرداختن به این تحریفات ضروری است. متأسفانه، شرایط حاکم در آن زمان، از جمله قطع کامل ارتباطات به دلایل امنیتی، انتشار این بیانیه را به تاخیر انداخت. این جایگزین گزارش مفصلی از رویدادهای رخ داده نیست، که در صورت امکان ارائه خواهد شد.
اول اینکه خروج من از سوریه نه برنامه ریزی شده بود و نه در ساعات پایانی نبردها اتفاق افتاد، همانطور که برخی ادعا کرده اند. برعکس، من تا ساعات اولیه یکشنبه 8 دسامبر 2024 در دمشق ماندم و وظایف خود را انجام می دادم. با نفوذ نیروهای تروریستی به دمشق، با هماهنگی متحدان روسی خود برای نظارت بر عملیات رزمی به سمت لاذقیه حرکت کردم. صبح همان روز با ورود به پایگاه هوایی حمیمیم، مشخص شد که نیروهای ما به طور کامل از تمام خطوط نبرد عقب نشینی کرده و آخرین مواضع ارتش سقوط کرده است. با ادامه بدتر شدن وضعیت میدانی در منطقه، خود پایگاه نظامی روسیه مورد حمله شدید حملات پهپادی قرار گرفت. مسکو بدون هیچ وسیله ای برای خروج از پایگاه، از فرماندهی پایگاه درخواست کرد که در غروب یکشنبه 8 دسامبر، فوری به روسیه تخلیه شود. این اتفاق یک روز پس از سقوط دمشق و در پی فروپاشی مواضع نظامی نهایی و فلج شدن تمامی نهادهای دولتی باقیمانده رخ داد.
من در هیچ مقطعی از این رویدادها به کناره گیری یا پناهندگی فکر نکردم و چنین پیشنهادی از طرف شخص یا طرفی هم مطرح نشد. تنها راه اقدام، ادامه مبارزه با حمله تروریستی بود.
من مجدداً تأکید می کنم که فردی که از همان روز اول جنگ حاضر نشد نجات ملت خود را برای منافع شخصی مبادله کند و یا در ازای پیشنهادها و اغواهای متعدد مردم خود را مصالحه کند، همان شخصی است که در کنار افسران و سربازان ایستاده است. سربازان ارتش در خط مقدم، فقط چند متر با تروریست ها در خطرناک ترین و شدیدترین میادین جنگ. او همان فردی است که در سیاهترین سالهای جنگ، آنجا را ترک نکرد، اما در کنار مردمش در کنار خانوادهاش ماند و با تروریسم زیر بمباران و تهدیدات مکرر حملات تروریستی به پایتخت در چهارده سال جنگ مقابله کرد. بعلاوه، کسی که هرگز مقاومت در فلسطین و لبنان را رها نکرده و به متحدان خود که در کنار او ایستاده اند خیانت نکرده است، احتمالاً نمی تواند همان کسی باشد که مردم خود را رها کند یا به ارتش و ملتی که به آن تعلق دارد خیانت کند.
من هرگز به دنبال مناصب برای منافع شخصی نبوده ام، اما همیشه خود را متولی یک پروژه ملی می دانم که با ایمان مردم سوریه که به چشم انداز آن ایمان داشتند، حمایت می شود. من به اراده و توانایی آنها برای محافظت از دولت، دفاع از نهادهای آن، و حمایت از انتخاب های آنها تا آخرین لحظه اعتقاد تزلزل ناپذیری داشته ام.
وقتی دولت به دست تروریسم بیفتد و توانایی مشارکت معنادار از بین برود، هر موقعیتی بی هدف می شود و اشغال آن بی معنا می شود. این به هیچ وجه احساس تعلق عمیق من به سوریه و مردمش را کاهش نمی دهد، پیوندی که با هیچ موقعیت یا شرایطی تزلزل ناپذیر باقی می ماند. این یک تعلق پر از امید است که سوریه بار دیگر آزاد و مستقل شود.
╭┅┈┈┈ >>𑁍<<┈┈╼┅╮
eitaa.com/raheamin/55103
╰┅╾┈┈ >>𑁍<<┈┈┈┅╯
💢سقوط دمشق پایان ماجرا نیست!
🔹سوریه به منزله یک کریدور حیاتی برای انتقال تجهیزات، نیرو و هماهنگی میان گروههای مقاومت در لبنان، عراق و فلسطین عمل میکرد، اما پس از تغییرات گسترده در حاکمیت سوریه، دسترسی به لبنان و دیگر نقاط ممکن است با دشواریهایی روبهرو شود؛ در این وضعیت، برخی معتقدند این تحولات میتواند قدرت محور مقاومت را کاهش دهد؛ اما تجربه نشان داده زمانی که فشارهای خارجی افزایش یافته، مقاومت توانسته است با طراحی راهکارهای خلاقانه بر این مشکلات غلبه کند.
🔸رهبر معظم انقلاب با تبیینی متفاوت، این رویدادها را فرصتی برای تقویت مقاومت دانستند. ایشان مقاومت را یک «مکتب معنوی و اعتقادی» معرفی کردند که با فشارها و تهدیدها نه تنها از بین نمیرود، بلکه گستردهتر و ریشهدارتر میشود.گروههای مقاومت فلسطین در فضای به شدت محدود و امنیتی سرزمینهای اشغالی، از مبارزه با سنگ به شلیک موشک به سمت دشمن صهیونیستی ارتقا یافتند و امروز در قالب عملیات «طوفانالاقصی»، رژیم صهیونیستی را مقهور قدرت خود کردهاند.
🔹«حشدالشعبی» عراق از زیر خاکستر جنایات صدام، آمریکا و در زمانی که گروهک داعش در حال تصرف عراق بود، متولد شد. «انصارالله» یمن از میانه جنگ و جنایت محور غربی ـ عبری ـ عربی به قدرت و صلابت امروز رسیده است.
🔸امام خامنهای(مدظلهالعالی) تصریح کردند: «مناطق تحت اشغال به دست جوانان شجاع سوری آزاد خواهد شد. این جوانان با ایستادگی، فداکاری و تحمل تلفات بر مشکلات غلبه خواهند کرد.» این سخنان بازتابدهنده اعتماد عمیق به توانایی مردم سوریه در بازپسگیری خاک خود و بازیابی نقش مؤثرشان در محور مقاومت است. در واقع، هرگونه فشار خارجی و اقدامات خشونتآمیز، فرصتی را فراهم میآورد تا جریانهای جدیدی از مقاومت در میان جوانان سوریه شکل بگیرد. سقوط دمشق پایان ماجرا نیست. اندیشه مقاومت عقبه بسیار عمیقی دارد که با محدودیتهای جغرافیایی از بین نخواهد رفت. در این بین انقلاب اسلامی به منزله پدیدهای که جریان مقاومت را قوام، گسترش و پرچمداری کرده است، امروز وظیفهای به مراتب سنگینتر پیدا کرده است.
🔹تاریخ جبهه مقاومت عقلانیت، منطق و تجربیات ارزشمندی دارد که سقوط بشار اسد خللی در آرمان، اهداف و عملکرد آن ایجاد نخواهد کرد. در واقع، با کنار رفتن اسد از قدرت در ارتباط ایران با مقاومت فلسطین و لبنان مشکلاتی ایجاد خواهد شد؛ اما اختلالی در روند حمایت ایران از مقاومت شکل نخواهد گرفت.امروز مقاومت لبنان و فلسطین به مرحلهای از خودکفایی، بلوغ سیاسی، قدرت نظامی و برخورداری از تکنولوژی رسیدهاند که با اتکا به این توانمندیها میتوانند روی پای خود ایستاده و به مقاومت و مبارزات ضد صهیونیستی در چارچوب راهبردهای کلان محور مقاومت ادامه دهند.
#گزارشروز
eitaa.com/raheamin/55105