🔰پروپاگاندا درباره یک تروریست
🍃🌹🍃
🔸سامان محمدیخیاره کیست؟
🔹اخیراً رسانههای معاند و ضدانقلاب بر اساس جهتگیریهای ذاتی خود، به خبرسازیهای دروغ درباره یکی از بازداشتشدگان امنیتی بهنام سامان محمدیخیاره روی کار آوردهاند.
🔹این اکانتها و شبهرسانهها میکوشند او را یک جوان مظلوم معرفی کنند که به اشتباه دستگیر شده و در اینباره نیز به پردازشهای رسانهای مختلفی روی آورده تا رسیدگی قانونی دربارهی وی را خدشهدار کنند.
🔹سامان محمدیخیاره از مسئولین گروهک تروریستی تکفیری «توحید و جهاد» بوده که چندین شهروند اهلسنت مانند ماموستا شیخالاسلام را در کردستان به شهادت رسانده است. البته خانواده این شهدا علیه او، شکایت نیز کردهاند.
🔹وی بعد از بازداشت گروهی از اعضای تکفیری «توحید و جهاد» در سال ۱۳۸۸ از کردستان متواری شده و تا سال ۱۳۹۴ بهصورت مخفیانه در کرج زندگی میکرده است.
🔹به گزارش تسنیم، او اواخر سال ۱۳۹۴ توسط نیروهای امنیتی شناسایی و بازداشت شده است..
🆔 eitaa.com/raheamin/55166
🆔
16.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سه دقیقه متفاوت
تفاوت ایران قرن بیست با ایران قرن بیست و یکم از زبان پژوهشگر دانشگاه جورج واشنگتن در پاسخ به مجری
🍃🌹🍃
🔸سینا عضدی، پژوهشگر روابط بینالملل در دانشگاه جورج واشنگتن:
✅ایران با چهارپایان وارد قرن بیستم شد اما اکنون، قرن بیستم و یکم را با تکنولوژیهایی مثل صنعت هستهای آغاز کرده است!
✅ تاریخ در جنگهای جهانی اول و دوم و جنگ عراق نشان داده قوانین بینالملل از ایران حمایت نخواهند کرد و ایران خودش باید از موجودیتش دفاع کند.
🆔
🆔 eitaa.com/raheamin/55167
آمادهسازی برای بازگشت داعش به عراق؟!
🍃🌹🍃
✅هسته های مخفی و پراکنده گروهک تروریستی داعش در روزهای گذشته در منطقه ابوالنسور واقع در استان الانبار عراق، شعارنویسی های متعددی بر روی دیوار منازل ساکنان این منطقه انجام دادند.
✅چند روز قبل نیز پرچم گروهک داعش بر فراز دبستان عوفیه در منطقه الحویجه واقع در استان کرکوک توسط عناصر این گروه برافراشته شد.
تحلیل: این اقدامات نشان میدهد که هستههای مخفی گروهک تروریستی داعش همچنان در مناطق مختلف عراق مشغول به فعالیت میباشند. این دست از اقدامات را میتوان پیش لرزه های عملیات های احتمالی داعش در عراق در نظر گرفت.
پ.ن : تلاش برای تکرار سوریه، اینبار در عراق
#اصل_مطلب
🆔 eitaa.com/raheamin/55168
🆔
🔰 امام خمینی و مخالفتی که فهم نشد
🔸۲۹ آذر سالروز درگذشت آیتالله منتظری است. او تنها کسی در ایران است که برای زمانی چند ساله عنوان «قائم مقام رهبری» داشت که عبارتی جایگزین برای رهبری آینده نظام بود. گرچه او پس از امام خمینی رهبر نشد و حضرت امام، در فروردین ۶۸ تصریح کردند که «از آنجا که روشن شده است که شما این کشور و انقلاب اسلامی عزیز مردم مسلمان ایران را پس از من به دست لیبرالها و از کانال آنها به منافقین میسپارید، صلاحیت و مشروعیت رهبری آینده نظام را از دست دادهاید...» او پس از این نامه، استعفایی خطاب به امام خمینی نوشت و امام هم آن را پذیرفتند.
🔸تصور غالب در افکار عمومی این بود که امام خمینی با قائم مقامی مرحوم منتظری موافق هستند، اما یکی از مهمترین بخشهای نامه 6 فروردین امام این جمله خطاب به آیتالله منتظری است که «والله قسم، من از ابتدا با انتخاب شما مخالف بودم» البته امام در آن عبارات سه قسم جلاله یاد میکنند برای سه موضوع: ««والله قسم من از ابتدا با انتخاب شما مخالف بودم.... والله قسم من با نخستوزیری بازرگان مخالف بودم... والله قسم من رأی به ریاست جمهوری بنیصدر ندادم و در تمام موارد، نظر دوستان را پذیرفتم».
🔸جالب آنکه در هر سه مورد هم تصور بسیاری از مردم این بود که امام هم موافق هستند. این یعنی که بسیاری از مردم در شناخت نظر ولی جامعه اسلامی دچار اشتباه شده بود و طبعاً نقش خواص در این عدم درک برجسته است.
🔸امام خمینی در پاسخ به استعفای آیتالله منتظری هم این مخالفت خود را تصریح میکنند و مینویسند: «هم شما و هم من از ابتدا با انتخاب شما مخالف بودیم، و در این زمینه هر دو مثل هم فکر میکردیم. ولی خبرگان به این نتیجه رسیده بودند؛ و من هم نمیخواستم در محدودۀ قانونی آنها دخالت کنم.»
🔸سخن صریحی هم از آیتالله گیلانی وجود دارد که امام موافق طرح مسئله قائم مقامی در خبرگان نبودند، اما صریحاً هم مقابل تصمیم خبرگان نمیایستند. مشی حضرت امام اینگونه بوده که وارد مداخله در وظایف قانونی نهادهای دیگر نمیشدند و اجازه میدادند امور از مسیر عادی خود پیگیری شود، مگر در جایی که نظام اسلامی و انقلابی را که حاصل دسترنج مردم و خون دادن آنهاست، در خطر ببینند. چنانچه ۴ سال بعد إبایی نداشتند که تصریح کنند آقای منتظری صلاحیت رهبری نظام را ندارد. البته ۴ سال بعد شناخت مردم از مرحوم منتظری هم تغییراتی کرده بود و پذیرش نظر امام برایشان راحتتر بود.
🔸امام پس از علنی شدن مصوبه خبرگان در مورد قائم مقامی آیتالله منتظری هم سکوت میکنند و سخنی در تایید نمیفرمایند. توجه به همین سکوت معنادار هم میتوانست قرینهای مبنی بر مخالفت ایشان باشد. حتی امام در دیدار با اعضای خبرگان هم در این زمینه صحبتی نمیکنند.
🔸امام یک هفته پس از علنی شدن این مصوبه در سال ۶۴ با مسئولین نظام دیدار داشتند و یک کلمه هم در مورد جانشینی خود صحبت نکردند. هفدهم آذر ماه هم همان سال هم ۲۰۰ نفر از نمایندگان مجلس بیانیه تبریک و تهیت به امام برای این انتخاب را در صحن علنی خواندند که باز هم واکنش امام سکوت بود. در واقع نه تنها نظر واقعی امام از سوی نمایندگان مجلس شورای اسلامی درک نشده بود، بلکه حتی نامه تبریک هم به ایشان نوشته بودند!
🔸نباید از ولیفقیه انتظار داشت در همه امور تصریح به نظر خود کنند و پشت بلندگو همه چیز را بگویند؛ گاه مصالحی وجود دارد که رهبر جامعه اسلامی ترجیح میدهد بی آنکه صراحتاً مداخله کند، نکاتی را تلویحی یا از مسیری غیر از بلندگو و تریبون رسمی بیان کنند. این قرائن و شواهد و مسیرها را باید شناخت و به وقتش درک کرد.
eitaa.com/raheamin/55169
rubika.ir/basiratraheamin/BBJFBHJHEIHCJIFG
splus.ir/raheamin/19735
14.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 آوازه کدام موشک ایرانی در دریای سرخ پیچیده است؟
eitaa.com/raheamin/55170
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 پایین کشیدن پرچم سفارت رژیم صهیونیستی در ایرلند
🔸سفارت رژیم صهیونیستی در ایرلند به دلیل افزایش تنشهای سیاسی و دیپلماتیک، فعالیتهای خود را متوقف کرده و این نمایندگی دیپلماتیک بسته شد.
eitaa.com/raheamin/55171
7.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آمارهایی شگفتآور از آینده #زن_زندگی_آزادی
🔴 ثمره چند صد ساعت پژوهش را در این ۲دقیقه ببینید
⁉️ چه کسانی از شعارهای فمینیستی سود میبرند؟!
⁉️ آمار باورنکردنی از فرزندان نامشروع در دنیا!
🔰 برشی از گفتگوی #حجت_الاسلام_راجی
ظلم به زن در غرب را در کتاب ناگفتههای صورتی بخوانید
_______________________
اسناد بیان شده در این کلیپ
🔺۴۰ درصد فرزندان آمریکا از راه نامشروع
🔺بیش از ۸۰ درصد جرم و جنایتها توسط فرزندان تک والد
🔺زندگی فقط ۱۲ درصد از فرزندان نامشروع با پدر
🔺نیمی از زنان آمریکایی سرپرست خانوار
🔺افزایش چشمگیر خودکشی زنان نسبت به مردان در آمریکا
eitaa.com/raheamin/55171
🔰مذاکره با متا و ایکس برای رفع فیلتر در طرح دولت
🍃🌹🍃
وزیر ارتباطات :
🔹توجه به حکمرانی قانونی مد نظر مقام معظم رهبری، محور کار در مرکز ملی فضای مجازی است.
🔸چندین موضوع در طرح ما مورد عنایت قرار گرفته و یکی از این موارد، استفاده از ظرفیت دیپلماسی و مذاکره است.
🔹البته این مسئله محورهای مختلفی داشته و چند بُعدی است و از آن ظرفیتها میتوان در موقع خود استفاده کرد.
🔸این طرح، مضیّق نبوده و موسّع است و حکمرانی قانونی یکی از موارد مد نظر قرار دارد.
🆔 eitaa.com/raheamin/55175
🆔