.
.
♻️ مشاور حقوقی قالیباف دنبال زیر بغل مار میگردد
🔰 حمید رسایی: آقای جلیل محبی (مشاور حقوقی قالیباف) علاقمند است بحث را ادامه دهد اما سعی میکند این مسأله ساده را در لفافه اصطلاحات حقوقی طوری بیان کند تا مخاطبی که با این اصطلاحات آشنا نیست، نتیجه مورد نظر ایشان به ذهنش القا شود.
👈 اولا بنده گفتم کلیه آرای صادره (رأی بدوی و قطعی) را منتشر کردهام که منتشر هم شده. از نظر ارزش حقوقی، نظر بازپرس تا قبل از رأی بدوی و قطعی قابل اعتناست اما وقتی رأی قطعی صادر شد کسی دنبال نظر بازپرس نیست. هر چند بازپرس نیز اتهام افترا و نشر اکاذیب را رد کرده است.
اما آقای محبی نکات صریحی که در آرای بدوی و قطعی آمده را رها کرده و دنبال زیر بغل مار در متن بازپرس میگردد که بازپرس در قرار دادسرا اینطور نوشت یا آنطور گفت. هدف البته القا حرفش به مخاطب است.
بنابر این اساسا برای بنده متن بازپرس با وجود رأی بدوی و قطعی محل اعتنا نبوده نه اینکه عمدا آن را دیدهام ولی منتشر نکردهام. اگر دیده بودم هم منتشر نمیکردم چون رأی بدوی و قطعی اصل است.
👈 ثانیا استدلال آقای محبی این است که توییت آقای نوباوه متضمن جرم افترا و نشر اکاذیب است ولی به دلیل عدم احراز رکن معنوی (سوء نیت) متهم قابل مجازات نبوده است.
این استدلال اشتباه است. چرا؟ چون اگر عملی جرم باشد، برای عدم مسئولیت کیفری الزاما باید یکی از موانع مسئولیت کیفری (اصطلاحا علل مواجهه جرم و یا عوامل رافع مسئولیت کیفری) وجود داشته باشد.
بنابراین مقام قضایی در اینجا همانطور که آقای محبی اشاره کرده به دلیل عدم احراز رکن معنوی (سوء نیت) قرار منع تعقیب را صادر کرده است. در غیر این صورت میبایست قرار منع تعقیب را به دلیل عدم کفایت دلایل صادر میکرد.
به عبارت دیگر، جرم زمانی محقق می شود که الزاما ارکان جرم (ارکان قانونی و مادی و معنوی) با هم وجود داشته باشد. بنابراین اگر هر یک از این ارکان وجود نداشته باشد، قطعا جرم محقق نشده. یعنی اگر رفتاری (رکن مادی) هم انجام شده باشد نمیتواند وصف مجرمانه داشته باشد.
به بیان دیگر وقتی رکن معنوی احراز نمیگردد، اساسا آن رفتار جرم نیست نه اینکه جرم محقق شده ولی چون دلایل کافی نیست، پس آن فرد مجرم نیست.
بنابر این اساسا با توجه به متن قرار دادسرا و متن آرای بدوی و تجدیدنظر قطعی، آقای نوباوه در ادعای دست بردن در بیاینه نمایندگان که این عمل را به رییس مجلس منتسب کرده (چون بدون تأیید رییس مجلس اساسا امکان انتشارش نیست) جرم افترا و نشر اکاذیب را مرتکب نشده و آقای قالیباف باید پاسخگو باشد.
#بیاینه_گیت #سیسمونی_گیت
🔹 این پستها را هم ببینید:
eitaa.com/rasaee/12259
eitaa.com/rasaee/12306
eitaa.com/rasaee/12317
eitaa.com/rasaee/12202
eitaa.com/rasaee/12201
eitaa.com/rasaee/12243
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
،،،،،،،،،
از سی نفری که در دورهی پیشین انتخابات مجلس به آنها رأی دادم، بیست نفرشان «به نظر من»، دیگر صلاحیت ندارند، اما «شورای نگهبان» آنها را تأیید کرده. بااینحال، «حجت شرعی»، تشخیص سیاسی خودم است. به این بیست نفر، دیگر رأی نخواهم داد؛ اینبار، فقط «مؤمنان انقلابی کارآمد» را برمیگزینم، نه «متوسطان» را.
https://virasty.com/Mahdijamshidi/1705201328981211233
.
♻️ راهبرد جبهه اصلاحات اعلام شد: تحریم عملی انتخابات و عدم ارائه لیست
🔹روز گذشته بیستمین نشست مجمع عمومی جبهه اصلاحات ایران (دوره دوم) با حضور نمایندگان احزاب اصلاحطلب و اعضای حقیقی جبهه اصلاحات به ریاست آذر منصوری برگزار شد.
🔹در این جلسه، بررسی سند راهبرد انتخاباتی جبهه اصلاحات ایران در سال ۱۴۰۲ در دستور کار مجمع عمومی قرار گرفت و اعضاء با بیان دیدگاههای خود نسبت به متن تهیه شده از سوی کمیته راهبردها وارد بحث شدند و در نهایت جزئیات سند راهبرد انتخاباتی جبهه اصلاحات ایران با اکثریت آرا به تصویب رسید.
🔹جواد امام سخنگوی این تشکیلات عصر امروز این راهبرد را اعلام کرد و گفت: اصلاحطلبان نمیتوانند در این انتخابات شرکت کنند.
🔹وی دلیل این ادعا را غیررقابتی و غیرمؤثر دانستن انتخابات برشمرد؛ وی البته گفته این راهبرد به منزله قهر با صندوق و تحریم انتخابات نیست.
👈 اصلاحطلب سال ۹۸ هم همین روش را در پی گرفتند و برخی احزاب آنها با سرلیستی مجید انصاری در انتخابات شرکت کردند که نتیجه آن قرار گرفتن مجید انصاری در رده سی هفتم تهران بود. البته عدم حضور اصلاحطلبان به بهانه ردصلاحیتها بهانهای بیش نیست در حالی که خودشان از عدم مقبولیت به دلیل عملکرد دولت حسن روحانی خبر دارند.
با این حساب در برخی شهرهای بزرگ از جمله تهران، رقابت حساستری بین تفکرات و جریانات سیاسی صورت میگیرد.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از تبلیغات هفتهنامه ۹ دی
🚨#فوری
🚀 حمله موشکی ارتش یمن به کشتی آمریکایی "اوشن جاز" در خلیج عدن.
در لحظه از جزئیات اخبار امروز یمن
در کانال «طوفـان یمنــ𖡥ـی» 👇🏼👇🏼
https://eitaa.com/joinchat/2989948983C8483ea89f1
حمید رسایی
🚨#فوری 🚀 حمله موشکی ارتش یمن به کشتی آمریکایی "اوشن جاز" در خلیج عدن. در لحظه از جزئیات اخبار ام
☝️☝️☝️
برای پیگیری اخبار یمن، کانال خوبی است. کسانی که علاقمند پیگیری اخبار یمن هستند، حتما دنبال کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ فکر میکنید چرا آمریکا و انگلیس از نسلکشیها در فلسطین و غزه حمایت میکنند؟ چون خودشون این کاره هستند. این فيلم به برخی از نسلکشیهای تاریخی آمریکا و انگلیس اشاره دارد.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
rubika.ir/rasaee
eitaa.com/rasaee
virasty.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
twitter.com/hamidrasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ رونمایی از چهره زشت آمریکا توسط وزیر خارجه مالت
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ تشکر از قوه قضاییه که تحت تأثیر جوسازیها قرار نگرفت/ حکم قصاص محمد قبادلو قاتل شهید «فرید کرمپور حسنوند» اجرا شد
🔸حکم دادگاه کیفری یک استان تهران مبنی بر «قصاص نفس» محمد قبادلو در پرونده به شهادترساندن یک مامور نیروی انتظامی بهنام «فرید کرمپور حسنوند» و مجروحکردن ۵ مامور دیگر در جریان ناآرامیهای سال گذشته، پس از تأیید در دیوان عالی کشور، صبح امروز اجرا شد.
🔸محمد قبادلو در شهریور ۱۴۰۱ با یک خودرو پیکان بهقصد قتل به ماموران انتظامی حمله کرده و ۶ مامور موتورسوار را در حین ماموریت زیر میگیرد که هر ۶ نفر دچار مصدومیت و شکستگی دست و پا میشوند و یکی از ماموران به نام «فرید کرمپور» در اثر شدت جراحات به شهادت میرسد.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
♻️ پاسخ رسایی به ادعای توییتری یک پروژهبگیر مجازی
🔰حمید رسایی: خسن و خسین دختران معاویه هستند. قراردادن تصویر اینجانب به معنای حضورم و وجود چنین جلسهای در سرچشمه کذب است.
اما جهت اطلاع پروژهبگیر محترم! مطابق ماده ۷۵ قانون انتخابات، نه فقط وزرا بلکه مشاورین و معاونین رییس مجلس هم باید در ساعات و محیط اداری و غیراداری بیطرفی کامل را حفظ کنند و نمیتوانند به نفع یا ضرر نامزدها و احزاب سیاسی در انتخابات و مواضع آنها اقدام یا اعلامنظر کنند.
درحالی که دو تن از مشاوران رییس مجلس (آقایان محمدی و احدیان) نه در یک جلسه که از خرداد ماه و آغاز فرایند ثبتنام کاندیداها با حضور در ائتلاف (شانا) از یک جریان انتخاباتی حمایت و جانبداری میکنند! و همچنان بدون استعفا از جایگاه اداری خود نه تنها در جلسات انتخاباتی شرکت میکنند که یکی از آنها نامزد انتخابات هم شده است!
راستی چرا در این موارد ساکتید؟ چرا به حضور مشاوران رییس مجلس که در ماده ۸۵ قانون انتخابات حضور و جانبداریشان از یک لیست و جریان انتخاباتی منع شده، اعتراض نکردید و نمیکنید! آیا چون کسی پروژهای نسپرده؟!
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
.
♻️ بررسی واژه "مجلس انقلابی" در بیانات رهبر انقلاب
🔹 بخش اول یادداشت
🔰 حمید رسایی: حتما شما هم با چماق #مجلس_انقلابی که برخی اشخاص و رسانهها بر سر منتقدین مجلس یازدهم میزنند، مواجه شدهاید. آیا نباید از این مجلس انتقاد کرد؟ آیا رهبر انقلاب با نامیدن مجلس انقلابی، راه انتقاد بر این مجلس را بستهاند؟ صفر تا صد مجلس انقلابی در بیانات رهبر انقلاب را در این یادداشت بخوانید.
«مجلس انقلابی» مدالی که رهبر انقلاب مثل برخی مجالس دیگر روی سینه مجلس یازدهم چسباند تا خط را گم نکند و در مسیر انقلابی و به نفع مردم حرکت کند.
این واژه به جای آنکه در بزنگاهها مثل یک چراغ، راه انقلاب را نشان دهد، سوگمندانه اما خیلی زود از طرف یک طیف خاص در مجلس، چماقی شد برای بستن دهان منتقدان به رفتارهای غیرانقلابی مجلس! تقریبا حملهای به منتقدان مجلس یا دفاعی از تصمیمات غلط و زشت مجلس نبوده الا آن که این واژه، سپری شده برای پوشاندن آن عمل غیرانقلابی و بهانهای برای هجمه و حمله به رسانه یا افراد انتقادکننده.
در حالی که
1⃣ یکم _ اولین تحریف در بیانات رهبر انقلاب این بود که ادعا کردند رهبر انقلاب فقط به این مجلس گفتهاند انقلابی، در حالی که ایشان در اولین دیدار با نمایندگان مجلس فعلی، مجلس یازدهم را #یکی_از_انقلابیترین مجالس دوران انقلاب دانستند نه تنها مجلس انقلابی دوران پس از انقلاب. آنجا که فرمودند: «خوشبختانه مجلسِ تشکیلشده یکی از قویترین و #انقلابیترین مجالس دوران انقلاب هم هست.» (دیدار سال ۹۹ نمایندگان)
این تنها جملهای از رهبر انقلاب است که در دیدار سال ۹۹ خطاب به نمایندگان این مجلس گفته شد و البته پس از آن با ترفند یک جریان خاص، تبدیل شد به ویژگیای که تنها این مجلس از آن برخوردار بوده است.
2⃣ دوم _ این صفت در عین حال که میتواند خبری باشد، انشایی و نسبی هم هست. یعنی آقای مجلس، انقلابی باش. این برداشت را وقتی در یکی از گفتگوهایم بیان کردم، به برخی از آقایان برخورد تا جایی که به رسانههایشان دستور حمله دادند! در حالی که این برداشت بدیهی است.
همانطور که رهبر انقلاب در دیدار سال دوم با نمایندگان مجلس یازدهم، خیلی صریح به این موضوع اینطور اشاره کردند: «امام فرمودند: "مجلس عصاره فضایل ملّت است" یعنی چه؟ یعنی باید عصاره فضایل ملّت باشد؛ معنایش این است دیگر، وَالّا این جور نیست که به طور طبیعی مجلس عصارهِ فضایل [ملّت باشد]. باید مجلس را جوری ترتیب داد که عصارهی فضایل ملّت باشد... امام در واقع با این یک کلمه برنامه کار همه مجلسهای ما را تا آخر مشخّص کردند: مجالس ما موظّفند خودشان را عصاره فضایل ملّت قرار بدهند.» (دیدار نمایندگان سال ۱۴۰۰)
👈 ادامه یادداشت را اینجا بخوانید:
eitaa.com/rasaee/12332
.
♻️ بررسی واژه "مجلس انقلابی" در بیانات رهبر انقلاب
🔹 بخش دوم یادداشت
🔰 حمید رسایی: ... آیا پذیرفتنی است کسی بگوید این جمله امام خبری بود یعنی عصاره فضایل ملت هستند برای همیشه و تا آخر! آیا پذیرفتنی است که بگویند چون حضرت امام (ره) فرمودهاند مجلس عصاره فضایل ملت است، پس مجلس ششم (که بسیاری از نمایندگانش یا به خارج پناهنده شدهاند و یا در داخل بازو و رکن فتنهها بودهاند) عصاره فضایل ملت بود و کسی نباید از آن انتقاد کند. یا درباره مجلس دهم همین را گفت در حالی که مجلس یازدهم، اساسا روی موج انتقاد از مجلس دهم، شکل گرفت.
رهبر انقلاب اینطور به ویژگیهایی اشاره میکنند که در مثل مجلس ششم و دهم یا متاسفانه وجود نداشت یا بسیار ضعیف بود: «بحمدالله سرشار است از نیروهای پُرانگیزه و پُرایمان، نیروهای پُرتوان، نیروهای جوان. هم جوانان تحصیلکرده و انقلابی در بین شماها زیاد هستند.» (دیدار نمایندگان سال ۹۹)
3⃣ سوم _ تلاش میشود که به مخاطب القا کنند که صفت انقلابی برای مجلس یازدهم دائمی است! در حالی که بدیهی است استمرار اتصاف این صفت، بستگی به استمرار جهتگیری مجلس بر مدار شعارهای انقلاب دارد.
اشاره به این واقعیت در بیانات دو سال بعد امام خامنهای با نمایندگان مجلس یازدهم به خوبی پیداست. آنجا که ایشان با کنایه و البته برادرانه تأکید میکنند که مهم #انقلابی_ماندن است نه #انقلابی_بودن میفرمایند: «البتّه برادران عزیز، خواهران عزیز! یک نکته اساسی انقلابی ماندن است. ببینید جلسه، جلسه صمیمی و خصوصی است دیگر، جلسه برادرانه است. الان کاملاً جلوی چشم بنده هست کسانی بودند که مثلاً سال ۵۸ ــ که بنده عضو شورای انقلاب بودم و آن وقتها هنوز رئیسجمهور هم نبودم ــ میآمدند پیش ما که حالا خودمان جزو بچّههای انقلاب بودیم و مثلاً با سوابق مبارزاتی فلان، مینشستند حرفهایی میزدند تند، داغ، آتشین که ما چشممان خیره میماند که اینها چه کسانی هستند دیگر! یعنی به تعبیر فرنگیمآبها سوپر انقلابی؛ بعد برگشتند و انقلابی نماندند. همان افراد با آن شیوه برخورد، با آن شیوه نگاه، نتوانستند خط را ادامه بدهند، طاقت نیاوردند. ببینید حقیقت قضیّه این است که طاقت نیاوردند!» (دیدار با نمایندگان سال ۱۴۰۱)
واقعیت همین است که رهبری فرمودند، انقلابی ماندن و نه گفتن به فرصتهایی که در دوره نمایندگی نصیب نمایندگان میشود، اینکه طرف بار خودش را نبندد، محافظهکار نشود و ... برای انقلابی ماندن ضروری است.
👈 ادامه یادداشت را اینجا بخوانید:
eitaa.com/rasaee/12333
.
♻️ بررسی واژه "مجلس انقلابی" در بیانات رهبر انقلاب
🔹 بخش سوم یادداشت
🔰 حمید رسایی: ... واقعیت همین است که رهبری فرمودند، انقلابی ماندن و نه گفتن به فرصتهایی که در دوره نمایندگی نصیب نمایندگان میشود، کار سختی است. اینکه طرف بار خودش را نبندد، محافظهکار نشود، مردمی بماند، حب و بغضها و منافع شخصی را رها کند و ... برای انقلابی ماندن ضروری است.
4⃣ چهارم _ رهبر انقلاب در دیدار سال گذشته با نمایندگان مجلس، ملاکهایی را برای مجلس انقلابی تعیین کردند تا هر کس از ظن خود یار این صفت نشود. برای همین فرمودند: «اگر بخواهیم نماینده انقلابی بمانیم چه کار کنیم. من چند نکته را اینجا نوشتهام:»
۱. «اوّلش سادهزیستی است؛ اسیر تجمّلات و اعیانمنشی و امثال اینها نشدن...»
۲. «مسئله مسئولیّتپذیری است؛ قانونی را تصویب میکنید، اگر به نظرتان این قانون، قانون خوبی است و باید تصویب میشده، محکم بِایستید، بگویید بله، ما این را تصویب کردم...»
۳. «یکی دیگر از شاخصها مردمی بودن است؛ مردمی بودن یعنی چه؟ مردمی بودن یعنی با مردم عادی معمولی مخلوط شدن، نشست و برخاست کردن، هم گوش شنوا برای شنیدن حرف مردم داشتن، هم زبان گویا برای روشن کردن ذهن مردم داشتن.»
۴. تقدیم مسائل اصلی بر فرعی «دنبال حلّ مشکلات اساسی کشور بودن؛ یعنی واقعاً اساسیترین مسائل را نگاه کنید، آنها را [دنبال کنید]. من به تعبیر بهتر بگویم، در مسائل کشور، مسائل اصلی وجود دارد، مسائل فرعی وجود دارد؛ تا وقتی مسائل اصلی پیش پای ما است، نوبت به مسائل فرعی نمیرسد...»
۵. تعامل و همکاری با قوا خصوصا دولت «همکاری صمیمانه با دیگر دستاندرکاران مدیریّت کشور. یکی از مشکلات کشور ناهماهنگی بوده؛ ناهماهنگی مسئولان سه قوّه و بدنهی سه قوّه....»
۶. «یکی از شاخصههای نماینده انقلابی این است که با عموم مردم، با عامّه مردم همراه است امّا عوامزده نیست. من به شما عرض بکنم هیچ وقت جَوزده نشوید. بعضی از مشکلات ما در بخشی از این سالها به خاطر این بود که جَوزده شدیم...»
۷. روی موضع حق و قانون درست ایستادگی کردن. «شما یک قانون را تصویب کردید، به نظر شما قانون درستی هم بوده، یک عدّهای مخالفت کردند، البتّه طبیعت کار این است که نگاه کنید ببینید آیا این مخالفین منطق درستی دارند یا ندارند؛ اگر منطق درستی داشتند البتّه میپذیرید، اگر منطق درستی نداشتند بِایستید؛ بگویید بله، من تصویب کردم این قانون را، پایش هم میایستم. اینکه در سایتها و در فضای مجازی و مانند اینها علیه ما، علیه مجلس، علیه این مجموعه، علیه این قانون جنجال کنند، نباید شما را به زانو دربیاورد؛ یکی از خصوصیّات نمایندهی انقلابی این است.»
۸. «یکی از مسائل بسیار مهم در کار مجلس، پایبندی به قانون اساسی است؛ آن مواردی که قانون اساسی تکلیفی معیّن کرده، حتماً رعایت بشود. این قانون اساسی نباید حتّی اندکی مخدوش بشود.» (دیدار با نمایندگان سال ۱۴۰۱)
5⃣ پنجم _ اما از همه دردآور این است که عدهای تلاش میکند تا سند مجلس انقلابی را به نام یک فرد یا جریان خاص بزنند در حالی که از نظر رهبر انقلاب، کلّیت جهتگیری این مجلس از جمله مجالس انقلابی است ولی این به معنای آن نیست که پس همه افراد آن انقلابیاند.
👈 ادامه یادداشت را اینجا بخوانید:
eitaa.com/rasaee/12334
.
♻️ بررسی واژه "مجلس انقلابی" در بیانات رهبر انقلاب
🔹 بخش چهارم و پایانی یادداشت
🔰 حمید رسایی: ... رهبر انقلاب در این خصوص هم میفرمایند: «من از اوّل تشکیل این مجلس، اعتقاد خودم و علاقه خودم به این مجلس را که از روی اطّلاع بود، عرض کردم، گفتم مجلس، مجلسِ انقلابی است. الان هم من بعد از سه سال همین را تکرار میکنم. این مجلس بحمدالله مجلسی است انقلابی، باسواد، جوان، پُرتحرّک، پُرکار. البتّه قضاوتهایی که انسان راجع به یک مجموعه میکند، با نگاه به مجموعه است؛ حالا یک استثناهایی هم ممکن است وجود داشته باشد؛ به آن استثناها کاری نداریم. مجموعه را که انسان نگاه میکند، با نگاه مجموعی، این مجلس انصافاً یک مجلس انقلابی است.» (دیدار نمایندگان سال ۱۴۰۲)
6⃣ ششم _ البته طبیعی است که طیف تشکیلدهنده مجالس واداده و پرحاشیه و به دور از جهتگیری انقلاب، از اینکه رهبر انقلاب، کلّیت برخی مجالس را انقلابی بدانند و برای تقویت این بُعد از مجالس هر دوره تلاش کنند، ناراضی و ناراحت شوند و با این جهتگیری مخالفت کنند.
رهبر انقلاب دو سال بعد در دیدار با نمایندگان به این موضوع اشاره کردند: «ما گفتیم "مجلس انقلابی" یک عدّهای خوششان نیامد؛ ولی ما حقیقت را گفتیم؛ حالا بعضیها خوششان میآید، بعضیها خوششان نمیآید عیبی ندارد. حقیقت همین بود که این مجلس با شعارهای انقلاب تشکیل شد؛ مردم نگاه کردند، گزینههایی را انتخاب کردند که حرکتشان، جهتگیریشان، شعارشان، حرفشان، حرف انقلاب بود؛ پس مردم هم طرفدار همین گرایش و همین حرکتی هستند که شما عنصر انقلابی در شهر خودتان، در منطقهی خودتان شعارش را دادید، حرفش را زدید.» (دیدار با نمایندگان سال ۱۴۰۱)
7⃣ هفتم _ نکته پایانی هم انتقادات رهبر انقلاب از مجلس انقلابی است که تفصیل آن خودش فصل جداگانهای میطلبد. امام خامنهای با اینکه خودشان مجلس فعلی را یکی از مجالس انقلابی دانستند، با این وجود اما در دیدارهای خود با نمایندگان، در کنار تقدیرها و حمایتها، انتقادات متعددی هم بیان کردهاند که برخی صریح و برخی در قالب توصیه بوده است، از جمله:
۱. علیرغم تذکرات مکرر، برای قانونگذاری، سیاستگذاری و تقنینی صورت نگرفته.
۲. غلبه با طرحها بر لوایح است در حالی که اصل بر لایحه است، چون دولت خودش مجری است.
۳. عدم قانونگذاری قوی برای موصوعاتی مثل حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و مسکن.
۴. افراط در بکارگیری از ابزارهای نظارتی مثل سؤال و استیضاح و استفاده از آنها برای رسیدن به مقاصد دیگر.
۵. سختگیریهای غیرلازم در رأی اعتماد نسبت به وزرای پیشنهادی به مجلس.
۶. تراکم قوانین تاریخ گذشته، متعارض و متناقض و عدم تنقیح آنها تاکنون.
۷. استفاده از موقعیت نمایندگی برای رسیدن به پستهای بالاتر.
۸. همراه کردن توهین و دشنام و بیتقوایی به هنگام استفاده از ظرفیت قانونی نطق، سؤال و استیضاح.
۹. اولویت دادن به مسائل فرعی در برابر مسائل اصلی.
۱۰. عدم تعامل با قوای دیگر خصوصا دولت.
۱۱. دخالت نمایندگان در عزل و نصبها و مسائل اجرائی کشور.
۱۲. لزوم تقویت بنیه کارشناسی مجلس.
۱۳. تبیین نکردن قوانین تصویب شده.
بنابر این ضمن توجه به محاسن، خدمات و ویژگیهای انقلابی این مجلس در مقایسه با برخی مجالس قبلی، نمیتوان معایب و اشکالات آن را نادیده گرفت یا اگر کسی مجلس یازدهم را نقد کرد به تکفیرش پرداخت. باید با بیان انتقادات برای تشکیل مجلسی با دوز بالاتر صفت انقلابی، به سمت تشکیل مجلسی که خدمات بیشتری به مردم میدهد برویم.
اکنون در پایان کار این مجلس، مردم با بررسی کارنامه مجلس یازدهم باید درباره #انقلابی_ماندن این مجلس قضاوت کنند.
👈 قسمت قبل یادداشت را اینجا بخوانید:
eitaa.com/rasaee/12333
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
حمید رسایی
. . ♻️ بررسی واژه "مجلس انقلابی" در بیانات رهبر انقلاب 🔹 بخش اول یادداشت 🔰 حمید رسایی: حتما شما هم
هر چند این یادداشت کمی طولانی شد ولی برای اینکه از صفر تا صد موضوع مجلس انقلابی در بیانات رهبر انقلاب مطلع شوید، پیشنهاد میکنم حتما آن را مطالعه کنید.
یا علی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🎥 مدیر رادیو اسرائیل: در قاموس گروههایی مثل حماس و ایران واژه شکست وجود ندارد؛ آنها همیشه پیروزند!
کارشناسان شبکه صهیونیستی اینترنشنال:
ایران نشان داد قدرت خاورمیانه است و میتواند تمام بازیها و معادلات را تغییر دهد! ایران و محور مقاومت توانستند قدرتنمایی کنند. جنبشهای مقاومت یا فاتح و پیروزند و یا باز بر اساس پیروزی خون بر شمشیر پیروزند!
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🎥 الون-لی گرین، فعال سیاسی صهیونیست:
🔸مردم اسرائیل به زودی نتانیاهو را از قدرت، به پایین خواهند کشید!
🔸آمریکا و بایدن در مواجهه با جنگ غزه دورو بوده است؛ آنها در ظاهر یک حرفی میزنند ولی عملشان چیز دیگری را نشان میدهد!
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ اگر دیدی باهات مخالفت میکنند، اگر دیدی با ابزارهای گوناگون از همه طرف تو رو احاطه میکنند، بگو ...
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
♻️ سؤال رسایی از مسئولان قضایی:
🔰 روز گذشته آقای رائفیپور ادعا کرد که نمایندهای ۱۴۰ سکه گرفته و صلاحیتش هم تأیید شده، دادستانی امروز ایشان را دعوت و مطالبه مدارک کرد.
باشه، خیلی هم خوب!
فقط ده روز قبل، فاطمه هاشمی رفسنجانی نظام جمهوری اسلامی را متهم به قتل پدرش کرد. آیا دعوتش کردید؟ بابت این اتهام از او سند خواستید؟! کدام بدتر است؟
👈 اینجا ببینید:
https://eitaa.com/rasaee/12135
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از محمد
⭕️ *فوری / ثبت نام آزمون ورودی 1404_1403 مجتمع آموزشی علامه امینی منطقه ۵ تهران آغاز شد* ( تاسیس ۱۳۷۰ )
(پیش دبستانی ، دبستان و متوسطه اول و دوم پسرانه )
✔️رشته های ریاضی و تجربی
👈آدرس سایت:
Allameamini.org
👈 لینک ثبت نام *متوسطه دوم* :
B2n.ir/u15669
👈 لینک ثبتنام * متوسطه اول * :
B2n.ir/s56307
👈لینک ثبت نام *پیش دبستانی و دبستان* :
B2n.ir/h21919
👈لینک آشنایی با *اصول ۱۳گانه پیش دبستانی و دبستان علامه امینی*
B2n.ir/p14962
👈 نتایج درخشان *کنکور و المپیاد ها* در تالار افتخارات 🌹:
https://b2n.ir/t00184
👈 تلفن متوسطه دوم:
02144000116
و
02144002710
👈 تلفن متوسطه اول:
02144000114
👈 تلفن دبستان و پیش دبستان:
02144000112
و
02144002810
👈کانال تلگرام دبیرستان
@allameamini5high
👈کانال تلگرام دبستان
@DabestanAllameAmini
👈 صفحه اینستاگرام مجتمع:
https://www.instagram.com/allameamini.school
.
پیامهای_مردمی
♻️ اشکالات یکی از مخاطبان درباره تصمیم اخیر بنزینی/ چه کسی پاسخگوست؟
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
♻️ آمار عجیب دیوان محاسبات از شرکتهای شبه دولتی
بر اساس اعلام مدیران دیوان محاسبات:
🔹علیرغم اینکه آمار شرکتهای دولتی در بودجه ۳۴۱ مورد هست، ولی در واقع ۲۱۱۶ شرکت شبه دولتی و در مجموع ۳۲۵۵ شرکت دولتی و شبه دولتی داریم.
🔹این شرکتهای شبه دولتی از نظر ماهیت دولتی نیستند، اما تحت کنترل دولت هستند و دولت در عزل و نصبها و راهبریها ورود دارد.
🔹شرکتهای دولتی زیر نظر دستگاههای نظارتی هستند، اما شرکتهای شبه دولتی به دلیل ماهیت حقوقی غیر دولتی از روند نظارتهای دستگاههای نظارتی به دور هستند و بودجه آنها در مجلس هم بررسی نمیشود.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ این چند دقیقه را بشنوید، آرزو میکنید جای جعفر پلنگ باشید!
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ یک نمونه از زندگی خوش غربیها / انگلیسیها به خاطر هزینههای بالا و عدم دسترسی به دندان پزشک، دندانهای خودشان را با انبر میکشند!
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1