.
♻️ دستور جلسهای که ذبح شد!
علیرغم اینکه قرائت گزارش کمیسیون امنیت ملی درباره تخلف رئیس جمهور درباره انتصاب غیرقانونی ظریف در دستور هفته بود و باید دیروز (سهشنبه) قرائت میشد، جلسه دیروز تعطیل و موضوع مذکور هم بر خلاف آییننامه از دستور امروز خارج شد!
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
9.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ قطعه اول) تذکر حمید رسایی به از دستور خارج کردن گزارش کمیسیون امنیت ملی درباره تخلف رئیس جمهور در انتصاب ظریف
قالیباف: تذکر در دستور است؟
رسایی: تذکر درباره دستوری است که سرش بریده شده.
🔹️ادامه تذکر را اینجا ببینید:
eitaa.com/rasaee/16619
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🎥 قطعه دوم) تذکر رسایی خطاب به قالیباف: چرا موضوع تخلف رییس جمهور در ممنوعیت انتصاب دوتابعیتیها را به اسم سهشنبههای نظارتی از دستور خارج کردید؟
یک جایی در آییننامه نشان بدهید چیزی به اسم سهشنبههای نظارتی، چهارشنبههای درایتی، دوشنبههای ملاقاتی ... آمده باشد!
🔹️ادامه تذکر را اینجا ببینید:
eitaa.com/rasaee/16620
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🎥 قطعه سوم) تذکر رسایی درباره وضعیت لایحه دوتابعیتیها و حضور ظریف در دولت: مساله یک نفر نیست. مساله یک جریانی است که ۸ سال کشور را به قهقرا برده و امروز کنار گوش رئیس جمهور ایستاده است!
🔸برق قطع می شود آب قطع میشود نان گران می شود همه چیز دارد گران میشود چون آنجا یک عده مشورت میدهند که باید برویم دستمان را جلوی غرب دراز بکنیم؛ مسئله فرد نیست.
🔹️قسمت قبل تذکر را اینجا ببینید:
eitaa.com/rasaee/16618
eitaa.com/rasaee/16619
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ رهبر انقلاب: حق با مردم است، کیفیت خودروهای پایین اما قیمتها بالاست! از حمایتها سواستفاده میشود.
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
.
♻️ پاسخ قابل تأمل و شایسته یک کاربر مجازی به مدیر مسئول اعتماد (الیاس حضرتی)
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
10.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ بلاتکلیفی معلمان بازنشسته به دلیل تعلل معاونت حقوقی رییس جمهور
🔰 حمید رسایی: بیش از ۴۸ هزار نفر از معلمان بازنشسته نیمه دوم سال ۱۴۰۰ از تاریخ ۲۸ مرداد سالجاری، معطل اعلام نظر معاونت حقوقی به نامه سازمان برنامه برای تعیین تکلیف صدور حکم بازنشستگی بر اساس متناسب سازی ۹۰ درصد همترازی حقوق شاغلین هم طبقه بعد از اعمال رتبهبندی هستند.
معاونت حقوقی چرا پاسخ استعلام سازمان برنامه را نمیدهد؟
این عزیزان یا قانونا از این حق برخوردار هستند و یا نیستند، معاونت حقوقی باید در اسرع وقت تکلیف این عزیزان را روشن کند تا برای تعیین تکلیفشان مقابل نهادها و سازمانهای مختلف دست به تجمع نزنند!
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
.
♻️ اعتراف مجید انصاری به تخلف از اجرای دستور رهبر انقلاب!
🔰 حمید رسایی: رسانههای مختلف این سخنان را به نقل از آقای انصاری منتشر کردهاند که نکاتی درباره آن یادآور میشوم:
۱. این ادعا برای بنده و بسیاری از مخاطبان کانالم تازه نیست، چرا که آن را قبلا از ایشان و رییس جمهور شنیده بودم و در همین کانال نقل کردم و پاسخ دادم.
۲. در طول این مدت هیچگاه از طرف دفتر رهبر انقلاب در این باره تذکری به کسانی که پیگیر موضوع بودند، داده نشده. قبلا هم گفتم سیره رهبری اینگونه نیست که قانون را دور بزند. مطابق پیگیری بنده رئیس جمهور از این قانون گله و شکایت کرده، رهبر انقلاب هم فرمودهاند از مجاری قانونی برای اصلاحش اقدام کنید. این پاسخ همیشگی ایشان در این موارد است. اما رهبر انقلاب بارها تخلف از قانون و دور زدن آن را به شکل عمومی نهی کردهاند. آقای انصاری پاسخ دهد که در حال حاضر انتصاب آقای ظریف قانونی است یا غیرقانونی؟
۳. نتیجه این ادعای آقای انصاری یعنی، او و آقای قالیباف در روز رأیگیری مجلس تخلف کردهاند. چون آقای انصاری میگوید رهبری گفتهاند نظر موافقم را به مجلس اعلام کنید، خب چرا آنها این نظر را اعلام نکردهاند! جالب اینجاست که مطابق آرای سامانه شفافیت، آقای قالیباف خودشان از جمله ۲۰۷ نماینده مخالف بودهاند!
۴. نکته مهم دیگر این است که ما هم با اصلاح این قانون موافقیم. خصوصا حفرههایی که سبب سوءاستفاده فتنهگران شده مثلا انتصاب سرپرست بدون استعلام.
۵. هنر جریان اصلاحات واژهسازی است. آقای انصاری به غلط اسم این قانون را گذاشته قانون تابعیت قهری!
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
.
♻️ تصویر نتیجه رأی گیری قطعنامه ضد حقوق بشری علیه ایران که با ۷۷ رأی موافق، ۲۸ رأی مخالف و ۶۶ رأی ممتنع تصویب شد.
مخالفان این قطعنامه ضد ایرانی: روسیه، چین، بلاروس، ارمنستان کوبا، عراق، اندونزی، عمان، پاکستان، سوریه و...
موافقین این قطعنامه ضد ایرانی: آمریکا، کشورهای اروپایی، ژاپن، کره جنوبی و رژیم صهیونیستی
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
.
♻️ تصویبنامه هیئت وزیران دولت پزشکیان!
🔰 لغو پرداخت حق ماموریت سفرهای خارجی و هزینههای مربوط به صورت ریالی و بازگشت به پرداخت یورویی
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
.
♻️ عقبگرد به مفسده حق مأموریت ارزی!
✍️ علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت شهید رییسی
🔹برخلاف انتظار، عادلانهسازی، شفافیت و نظاممند کردن پرداختهای دولتی، یک گام به عقب بازگشت! لغو یکی از مصوبههای مترقی پیرامون قاعدهمندسازی حق ماموریتهای ارزی که شهید رئیسی شخصا پیگیر آن بود، بر نگرانیهایی دامن میزند.
🔹پساز پیگیریهای شخصی شهید رئیسی که مبتنی بر تجارب چندین ساله ایشان راجعبه آفات گسترده بیقیدوبند بودن سفرهای خارجی کارمندان و وابستگان به دولت بود، هیئت وزیران در جلسه ۲۹ آذرماه ۱۴۰۲ حق ماموریتها را نظاممند کرد.
🔹بهطور خلاصه، آن آییننامه هر نهادی را که بهنحوی از منابع عمومی بهرهبرداری میکند، حتی شرکتهایی که بهظاهر غیردولتی هستند اما هزینههای آنها از محل اموال مردم تأمین میشود، ملزم کرده بود حق مأموریتهای خود را بهصورت ریالی پرداخت کنند. اخیرا مصوبهای منتشر شد که در کمتر از یکسال مصوبه پیشین را لغو میکند. در این باره گفتنیهایی است.
🔹۱- رعایت سقف پرداختی به مدیران دولتی، شفافیت در پرداختیهایی که از بیتالمال صورت میگیرد، عادلانهتر کردن پرداختیها، نظارتپذیری بر پرداختیها، اِعمال مؤثر قوانین ناظر به حقوق و مزایا، جلوگیری از سوق دادن دستگاهها به عقد قراردادهای خارجیِ غیرضرور یا خرید اجناس خارجیِ دارای مشابه داخلی که از گلایههای همیشگی تولیدکنندگان و دانشبنیانها بود و اجتناب از تهییج مدیران دولتی به سفرهای خارجی غیرلازم، از جمله فوایدی بود که میتوان برای آن آییننامه ذکر کرد که میتوانست در صورت اجرا به حاصل شدن این نتایج امیدوار بود. حالا همه این فوایدی که میتوانست حاصل شود با لغو آن مصوبه، عملا از دست رفته مینماید!
🔹۲- با تصمیم جدید دولت، عملا اجرای قوانین و اسناد بالادستی متعددی که رعایت سقف، عدالت و شفافیت را در پرداختیها الزام میکند، مبهم باقی خواهد ماند. حق مأموریت ارزی، یکی از موارد قابل اعتنایی است که نظام عادلانه پرداختها را تحتالشعاع قرار داده بود. از اینرو، لغو تصویبنامه ۱۴۰۲، چنین مشکلات حقوقیای هم در پی خواهد داشت.
🔹۳- بدعت ناصواب لغو یک مصوبه پیشاز اجرای کامل آن، بهجای اصلاح آن، نتایج غیرقابل دفاعی خواهد داشت. ممکن است اقتضائات روز و پیشآمدهای جدید، یک مصوبه را نیازمند اصلاح کند و طبیعتاً اصلاح در چنین مواردی منطقی خواهد بود. اما لغو یک مصوبه، که ضرورتهای عقلی، قانونی و عرفی آن، آنگونه که در بند اول اشاره شد، کماکان پابرجاست، علاوه بر اینکه شائبهبرانگیز است، در نگاه کلی میتواند باعث پسرفت حکمرانی هم بشود.
🔹اکنون میتوان این سوال را مطرح کرد که عقبگرد پرداخت حق مأموریت به شیوه ارزی و دستی که شفافیتگریز است، آنگونه که در تصویبنامه بیشاز ربع قرن پیش پیشبینی شده بود، چه فوایدی دارد؟
🔹موفقیت در وصول به اهداف خرد و کلان، در گرو ثبات در سیاستگذاری و پرهیز از اقدامات دفعی – حذفی است. عوارض اقدامات دفعی – حذفی وقتی بیشتر خواهد شد که پشتوانه این اقدامات، برآوردن مطالبات گروهی باشد که از منابع عمومی بهرههای زیادی میبرند و به مصادر قانونگذاری و آیین¬نامه¬گذاری هم دسترسی دارند.
🔹اکنون و با مصوبه جدید که تصویبنامه قبلی را لغو کرده است، هر کسی که یک هفته به مأموریت خارجی میرود، با احتساب معادل ریالی یورو که بیشاز ۷۰ هزار تومان است، بین ۲۵ میلیون تا ۱۰۲ میلیون تومان حق ماموریت دریافت خواهد کرد، علاوه بر هزینه بلیط و اقامتگاه و سایر هزینههای متداول! به بیانی دیگر، اکنون کسی که یک هفته به مأموریت خارجی میرود، علاوه بر حقوق و پاداشهای مندرج در حکم، بیشاز سقف حقوق پایه یک کارمند دولتی، حق ماموریت هم دریافت خواهد کرد.
🔹نانوشته پیداست عموم کارمندان دولتی به ماموریتهای خارجی دسترسی ندارند؛ اصحاب کارتلهای اقتصادی و شرکتهای خاص و برخی از افرادی که امکان ماموریت خارجی را دارند، میتوانند از مواهب سفر خارجی بهرهمند شوند.
🔹عجیب نیست این عده برای لغو مصوبهای که منافع آنها را به خطر انداخته است بکوشند؛ عجیب لغو مصوبهای است که منافع عمومی را منطبق بر قانون و اخلاق بر منافع گروهی خاص ترجیح داده بود!
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee