هدایت شده از امیرحسین ثابتی
خطبه های نماز جمعه تهران به امامت حجه الاسلام ابوترابی را گوش دادم.
نه از صبوری و همراهی مردم در ماجرای اخیر بنزین تشکر شد، نه هشداری به مسئولان درباره فامیل بازی هایشان داده شد، نه تملق های اخیر در برابر رییس بانک ملی و وزیر صمت محکوم شد!
طبق معمول حرفهای کلی و "همه راضی کن"
با این وضعیت خلوت بودن نمازجمعه ها و عدم استقبال مردم نه تنها جای تعجب ندارد، بلکه کاملا عادی است. مردم چرا باید در مراسمی شرکت کنند که از اول تا اخر آن حرفهای تکراری و کلی گفته میشود و هیچ انتقاد صریح و بی پرده ای نسبت به اشتباهات مسئولان نمیشود؟
حتی به لحاظ محتوا نیز حرف قابل توجه و خاصی بیان نمیشود که بشود امیدوار بود با گوش دادن خطبه ها سطح بینش و دانش مردم رشد میکند. بسیاری از کسانی که در حال گوش دادن خطبه ها هستند از خطبای محترم باسوادتر و حتب خطیب تر هستند. این مدل برگزاری نمازجمعه ها دقیقا کدام مشکل از جامعه اسلامی و مردم را حل میکند؟ "تقریبا هیچ"
نهضت تحول در نمازجمعه ها باید راه بیفتد...
@Sabeti ✅
🔸نگاهی به برداشت رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه از بیانات رهبر انقلاب
آقای علی اکبری به جای مغالطه، پاسخ دهید
کجا پرچم مبارزه با فساد را بلند کردهاید
🔸قسمت اول
🔰 حمید رسایی: در ماههای گذشته تغییر امام جمعه لواسان که از جمله ائمهجمعه صریح اللهجه در مسائل مختلف روز از جمله موضوع مبارزه با فساد و رانتخواری و حمایت از حرکتهای عدالتخواهانه بود، شورای سیاستگذاری ائمه جمعه و رییس آن را با چالش مواجه کرد تا جایی که اخیرا فیلمی از آقای علیاکبری در فضای مجازی منتشر شده که نشان میدهد ایشان برای فرار از این انتقادات به بیانات رهبری معظم انقلاب استناد میکند که «طبق نظر امامین انقلاب، طرح اینگونه مسائل (مبارزه با فساد و عدالتخواهی) به صورت مصداقی (در نماز جمعه) ممنوع است!»
آقای علیاکبری در سخنانش، این نوع فسادستیزی را دروغ بزرگ رسانهای دانست و قاطبه ائمه جمعه کشور را از جمله کسانی برشمرد که نسبت به فساد سکوت نکردهاند و در مواقع لازم به میدان آمده با مواضعشان جلوی فساد را گرفتهاند.
ظاهرا اشاره رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه به این بیانات رهبر معظم انقلاب است که فرمودند:
«گفتمان عدالتخواهی را فریاد کنید؛ اما انتقاد شخصی و مصداقسازی نکنید. وقتی شما روی یک مصداق تکیه میکنید، اولاً احتمال دارد اشتباه کرده باشید؛ من مواردی را مشاهده میکنم که روی یک مصداق خاصی تکیه میکنند؛ یا بهعنوان فساد، یا به عنوان کجروی سیاسی، یا بهعنوان خط و خطوط غلط. بنده مثلاً اتفاقاً از جریان اطلاع دارم و میبینم اینجوری نیست و آن کسی که این حرف را زده، از قضیه اطلاع نداشته است. بنابراین وقتی شما روی شخص و مصداق تکیه میکنید، هم احتمال اشتباه هست، هم بهانهای به دست آن زرنگ قانوندان قانونشکن میدهید که علیه شما استفاده کند. شما زرنگی کنید و اسم نیاورید، وارد مصداق نشوید. شما زرنگی کنید و پرچم را بلند کنید. وقتی پرچم را بلند کردید آن کسی که مجری است، آن کسی که میخواهد کار را انجام دهد، همه اینها حساب کارشان را میکنند.»
ظاهر موضوع از درستی سخن آقای علیکبری میکند اما به عقیده نویسنده این سطور واقعیت در مقام عمل، چیز دیگری است.
دقت در بیانات رهبر انقلاب حکایت از این دارد که ایشان صراحتا از پرداختن به اصل موارد رانتخواری و فساد با هدف جلوگیری از آن در تریبونهای عمومی تاکید و نسبت به تعیین و ذکر مصادیق و افراد درگیر در آن از پشت تریبون عمومی پرهیز دادهاند و دلیل آن را هم احتمال خطا و سواستفاده قانوندانهای قانونشکن عنوان میکنند.
بدیهی است که این سخن، بیشتر در حمایت از کسانی است که برای مبارزه با فساد و رانتخواری آستین بالا میزنند و وارد میدان میشوند. بیانات رهبر انقلاب صراحتا در نفی روزمرگی، راحتطلبی، عافیتطلبی، کلیگویی از تریبونهای عمومی است. این سخن هرگز به این معنا نیست که در موضوع فساد، فرد مفسد و رانتخوار را باید رها کرد. بنابراین، امام جمعه باید برخورد با افراد فاسد را از طریق قانونی و با توجه به جایگاهی که در اختیار دارد، پیگیری کند.
اکنون سئوال از آقای علی اکبری این است که مشخص کنند کدام امام جمعه از پشت تریبون نماز جمعه وارد مصادیق فساد و افراد مفسد و رانتخوار شده است؟ حتی امام جمعه لواسان نیز در تریبون نماز جمعه وارد مصادیق نشدند. سئوال این است که کدام امام جمعه پرچمدار مبارزه با فساد و رانتخواری حوزه استحفاظی خود شده است؟ علاوه بر این، سئوال افکار عمومی این است که حذف آقای رحیمپور ازغدی و میثم مطیعی که قبل از خطبههای نمازجمعه با بیانات و اشعار خود، شور و حال دیگری به نماز جمعه تهران میدادند چیست؟ این چهره ها در کدام مورد مصداقی ورود کرده بودند که از ادامه حضور آنها جلوگیری شده است؟ شایسته است ایشان گزارشی از بیانات خود و ائمه جمعهای که در خطبههای جمعه به موضوعات فساد و رانتخواری و عدالتخواهی پرداختهاند، ارائه دهند. در کدام خطبه و به چه موضوعاتی از فساد و رانتخواری پرداختهاند؟
ادامه یادداشت در پست بعد
🔺صفحات حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
🔸نگاهی به برداشت رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه از بیانات رهبر انقلاب
آقای علی اکبری به جای مغالطه، پاسخ دهید
کجا پرچم مبارزه با فساد را بلند کردهاید
🔸قسمت دوم
🔰 حمید رسایی: جناب علی اکبری! امام خامنهای بارها و با ادبیات متفاوت فرموده اند که در موضوع "عدالت" عقب هستیم. فرموده اند که هر مصوبهای باید پیوست عدالت داشته باشد. فرمودهاند فلسفه وجودی نظام، عدالتخواهی است. شما به عنوان ریاست شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، پیوست عدالت و مبارزه با فسادتان برای نماز جمعه را منتشر کنید تا امکان نقد آن دقیقا فراهم شود.
چرا در هر فصل یا هر سال؛ بر اساس شاخصهایی که قاعدتا باید بر اساس بیانات رهبری جامعه تعیین کرده باشید، کارنامه تریبون نمازهای جمعه در پیگیری مطالبات مردم، پاسخگویی به شبهات روز، برافراشتن پرچم مبارزه با فساد و رانتخواران، دفاع از حقوق کارگران و کسانی که به آنها اجحاف شده را منتشر نمیکنید و ائمه جمعه را با همان شاخصها درجهبندی نمیکنید؟
آقای علی اکبری! چرا به جای پاسخگویی مغالطه میکنید؟ آیا به تبعات این سخنان و مغالطهای که با استفاده ناصحیح از بیانات رهبر انقلاب میکنید، واقفید؟ سخنانی که به عنوان مسئول یک نهاد سیاستگزار به جای حمایت و پشتیبانی از جبهه مبارزه با فساد، متاسفانه تقویت جریان محافظهکار، منفعل و راحتطلب دینی است!
واقعا جهتگیری شما در راستای این بیانات مقام معظم انقلاب رهبری است: «نماز جمعه یک منبر معمولی نیست که برویم از محفوظاتمان استفاده کنیم. مطلب باید نقد، حاضر، متین، قوی، مفید و مورد سؤال و احتیاج باشد. ای بسا مطلب علمیِ خیلی قویای هم هست، اما مورد نیازِ مردم نیست. مثلاً کسی برود شبههی آکل و مأکول را در نماز جمعه مطرح کند، یا یک مسألهی فقهی یا حقوقی را که مورد نیاز مردم نیست. این فایدهای ندارد. هنر بزرگ امام جمعه این است که مطلب مورد نیاز مردم را بشناسد و استفهامهای مردم را بداند. میدان بدهید مردم سؤال کنند و به ستاد نمازجمعه نامه بنویسند و نظراتشان را بگویند. من نمیدانم ستادهای نماز جمعه این کار را میکنند یا نه؟»
اما آقای علیاکبری به این هم اشاره کردهاند که اگر در منطقهای فساد باشد و امام جمعه سکوت کرده باشد، از نظر ما چنین فردی صلاحیت امام جمعه بودن را ندارد. چنین نگاهی قابل تحسین است اما متاسفانه در مقام عمل ما با امام جمعهای مواجهایم که نه تنها در برابر مفسدان ساکت نیست که از آنها حمایت میکند و سوگمندانه مورد حمایت شورای سیاستگذاری هم هست!
در این باره خواهم نوشت...
قسمت اول یادداشت در پست قبل
🔺صفحات حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
بدون شرح....
سفر روحانی به منطقه بحرانزده در کلستان
سفر رییسی به منطقه بحرانزده در اندیکا
🔺صفحات حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
.
این لیست ۱۰ کشوری است که بیشترین تحریمها برایشان وضع شده است. در این لیست، ایران با بیشترین تحریمهای تاریخ جهان روبرو است و هیچ اثری از ترکیه در لیست نیست. با این وجود، وقتی ترکیه کمی تنش با غرب پیدا کرد، ارزش پولی این کشور در چند روز نابود شد!
فرض کنید یک صدم تحریمهایی که بر ایران وضع شده است را روی ترکیه یا کشورهای دیگر اعمال کرده بودند، آن وقت چه بلایی بر سر آنها میآمد! آيا با وجود مشکلات مختلف، نباید به قدرت جمهوری اسلامی ایران اذعان کرد؟ آیا نمیتوان با برنامهریزی و انتخاب مدیران توانمند، سالم و جهادی، یخش معظم تحریمها را بی اثر کرد و با وجود بیشترین تحریمهای تاریخ جهان به راه مستقلانه خود ادامه داد و انشالله ضربه نهایی را به پیکره استکبار جهانی وارد کرد؟
🔺صفحات حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
آقای رییسی روز جمعه، عصای چوبی گرفته دستش برای سر زدن به روستاهای زلزله زده از کوههای اندیکای خوزستان میره بالا! چقدر بی کلاس، خب که چی؟ قبل از شما حسن روحانی جمعهها عصا میگرفت دستش میرفت کوهپیمایی البته خیلی با کلاس با لباس و عصای مخصوص...
#آخوند_اشرافی
#آخوند_غربزده
#روحانیت_منهای_اسلام
#روحانیت_انقلابی
🔺صفحات حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
🔰طنز تلخ حمايت اصلاحطلبان از مرجعيت! / بخش اول
درباره شکست پروژه مرجعيتسازي غربگراها براي ايده ناکام استکبارستيزيزدايي از انقلاب
✍🏻حسین نقی
🔹یکم؛ خدا رحمت کند مرحوم علامه مصباح یزدی را؛ یکی از شاگردانشان نقل می کند در ایامی که اصلاح طلبان با آن کاریکاتور موهن و سخیف به ایشان جسارت و اهانت کرده بودند در جلسه ای با حضور ایشان و جمعی از طلاب پرشور و خشمگین از این توهین، خیلیها با شور و هیجان در دفاع از ایشان و لزوم برخورد با اهانت کنندگان به روحانیت و علمای دین سخن می گفتند و خلاصه غیرت دینی شان به جوش آمده بود. حضرت علامه هم به آرامی به سخنان گوش می دادند تا نوبت به شنیدن فرمایشات ایشان شد. در آن فضا همه منتظر بودند که ایشان هم با تایید این سخنان و تشکر از دغدغه مندی طلاب بر این شور بیفزایند. اما مضمون اولین جملات ایشان این بود: «مراقب باشیم خشم ما هم به خاطر خدا باشد. اگر به خود دین اسلام یا به ائمه اطهار یا به ارزشهای اسلام توهین بشود، همینقدر خشمگین می شویم که از توهین به روحانیت یا یک روحانی خشمگین شده ایم یا نه؟ آیا این خشم امروز ما به خاطر این است که به اسلام توهین شده یا به صنف روحانیت؟ اگر خودمان روحانی نبودیم هم همینقدر غیرتمان به جوش می آمد؟» شاگرد علامه نقل می کند که خلاصه این رفتار درس بزرگی برای ما در کنشهای سیاسی و اجتماعی بود.
🔹مژدگانی که گربه تائب شد، عابد و زاهد و مسلمانا!
دوم؛ چند روزی می شود که جریان اصلاحات دوباره یاد دین و مرجعیت افتاده! مدعی شده اند انقلابیها به یکی از مراجع بزرگوار تقلید اهانت کرده اند و فریاد وااسلاما و وامرجعیتا از آحاد مختلف اصلاح طلبان و غربگراها بلند شده است! از عباس عبدی و ابطحی و حسن خمینی گرفته تا محقق داماد و علوی بروجردی و جمعی از طلبه های اصلاحطلب و مهدی نصیری که اخیرا در قد و قواره یک اصلاحطلب تمام عیار ظهور و بروز دارد، واکنش نشان داده و تحلیل ارائه کرده اند. حتی آذری جهرمی هم خودش را قاطی داستان کرده! ماجرا هم برمی گردد به موضع آیتاللهالعظمی صافی گلپایگانی در دیدار با رئیس مجلس که در جمله ای حل مشکلات معیشتی و گرانی را به ارتباط و تعامل با دنیا ارتباط داده بودند و فرموده بودند با بسیاری از کشورها قهر هستیم؛ پس از آن دکتر مهدی جمشیدی در یادداشت کوتاهی که در کانال شخصی اش در ایتا منتشر شد، نسبت به این موضع انتقاد کرد؛ انتقاد صریح و تندی هم کرد اما هیچ کجای آن نوشته اهانت، هتاکی و توهینی نداشت و عمده نقدش هم به جریان غربگرا بود که مرجعیت را ابزار رسیدن به اهداف خود قرار میدهد.
🔹طنز تلخ حمایت اصلاحطلبان از مرجعیت!
سوم؛ طنز تلخی است که اصلاح طلبان علیه اهانت به مرجعیت واکنش نشان دهند! اصلاح طلبانی که بی سابقه ترین اهانت به مرجعیت در تاریخ جمهوری اسلامی را در کارنامه خود دارند. وقتی هاشم آغاجری در یک سخنرانی عمومی تقلید را کار میمون دانست و ویژگیهای معصومین را تمسخر کرد، همین اصلاح طلبانی که حالا رگ گردنشان برای مرجعیت باد کرده، از او حمایت کردند! سید عبا قهوهایشان با آغاجری پشت یک میز نشست و خبر و تصویرش را هم منتشر کرد. روزنامه هایشان پر از توهین و تهمت به علامه مصباح بود که فقط یکی از آن توهینها کاریکاتور سخیف نیکآهنگ کوثر بود. محقق داماد و عبدی و سید حسن خمینی آن زمان کجا بودند که نگران روحانیت و مرجعیت و علما شوند؟!
در همین یک ماه اخیر و پس از رحلت مرحوم علامه حسن زاده آملی، سیل تهمتها و توهینها به این «سالک توحیدی» از سوی برخی روحانیون و غیر روحانیون روانه بود؛ اما این جماعت اصلاح طلب سینه چاک مرجعیت کجا بودند؟!
هنوز یادمان نرفته توهینهای بیشرمانه یک نویسنده به ظاهر انقلابی به ساحت علامه مصباح یزدی طی ماههای اخیر چطور دل دوستداران ایشان را به درد آورده بود اما نه از حوزه و نه از نهادها و علمای انقلابی صدایی در نیامد! اصلاحطلبان که بعضا خوشحالیشان را هم نتوانستند از این هتاکی وقیحانه پنهان کنند!
👈🏻ادامه بخش دوم و سوم در پست بعد
@noheday
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
🔰طنز تلخ حمایت اصلاحطلبان از مرجعیت! / بخش دوم
درباره شکست پروژه مرجعیتسازی غربگراها برای ایده ناکام استکبارستیزیزدایی از انقلاب
✍🏻حسین نقی
🔹نظرات آیتالله صافی درباره موسیقی و حجاب را هم بگویید!
چهارم؛ مرجعیت و دین برای غربگراها فقط یک ابزار است؛ نه دغدغه ای نسبت به دین دارند و نه حرمتی برای مرجعیت قائلند. همین غربگراهای اصلاح طلب در نوشتههایشان نظرات حضرت آیت الله صافی گلپایگانی درباره حجاب زن (احتیاط بر وجوب پوشش وجه و کفین) و موسیقی (حرمت مطلق موسیقی) را بدون اینکه از ایشان نامی ببرند بیانمیکنند و نماد تفکر طالبانی و داعشی معرفی میکنند. محقق داماد که مثلا باسواد و فیلسوف این جماعت است نوشته تفکرات آیت الله صافی نماد اعتدال است و استنادش هم به همان جمله ایشان در دیدار با قالیباف درباره تعامل با دنیاست؛ دم خروس ادعایش از همینجا معلوم می شود که منظورش از اعتدال همان سازش با استکبار است و می خواهد به زور آن را به یک مرجع تقلید منتسب کند و گرنه با تعریف این جماعت از اعتدال، آیا نظرات آیت الله صافی درباره موسیقی و حجاب، معتدلانه است؟
بسیاری از مراجع تقلید و شخص آیت الله صافی طی هشت سال گذشته از نگرانیهای خود در مورد معیشت مردم سخن گفتند؛ آن زمان این جماعت اصلاح طلب حامی دولت روحانی لال بودند که نگران دغدغههای مرجعیت نشدند؟ همان زمان که روزنامه محمد قوچانی اصلاحطلب در اوج بحران بنزین در آبان ۹۸ تیتر درشت می زد: «هزینه جراحی» و فاجعه خونبار دولت روحانی را توجیه می کرد، آیت الله صافی در کنار بقیه مراجع از این رفتار دولت به شدت انتقاد می کردند.
🔹اهانت به اسلام مذمومتر است!
پنجم؛ اهانت به مرجعیت مذموم است؛ اما اهانت به اسلام مذمومتر! دروغ بستن به مرجعیت قبیح است اما دروغ بستن به اسلام اقبح! وقتی غربگراها و حسن روحانی نصوص محکم قرآنی و روایی در مورد استکبارستیزی را با تلفن زدن به اوباما و قهقهه با مستکبران و دست دادن با آنها به تمسخر می گرفتند؛ وقتی کربلای حسینی را با تحریف مضحک، مستند مذاکرات حقارتبار با آمریکاییها می کردند، وقتی همین اصلاح طلبانی که امروز مدعی دفاع از مرجعیت شده اند، عصمت پیامبر و معصومین، وحی بودن قرآن و بسیاری دیگر از مسلمات اسلام را با تحریف مورد اهانت و تمسخر قرار می دادند و امام حسین را مروج خشونت و دفاع مقدس را جنگ برادر کُشی میخواندند، محقق داماد و عباس عبدی و تاجزاده و ابطحی و حسن خمینی و مجمع مدرسین حوزه کجا بودند؟ بله درست حدس زدید؛ یا ساکت بودند یا حامی توهینکنندگان به دین خدا.
🔹دیکتاتوری مدعیان آزادی بیان و نقد!
ششم؛ طنز تلخ دیگر داعیهداری آزادی نقد و «جامعه باز» از سوی اصلاح طلبان است. جماعتی که روزگاری جامعه را آنقدر «باز» می خواستند که می گفتند علیه خدا هم می شود تظاهرات راه انداخت و پشت تریبون مجلس فریاد می زدند که امام زمان را هم می توان استیضاح کرد؛ جماعتی که همین امروز علیه ولی فقیه به راحتی و صراحت تندترین نقدها را می نویسند و به او تهمت می زنند (کافی است صفحات تاجزاده و عبدی را در شبکه های اجتماعی نگاه کنید) و جماعتی که به دروغ مدعی هستند که جریان انقلابی با قداست زایی افراطی برای ولی فقیه جلوی هر گونه نقد او را بسته است، حالا انتقاد از موضع یک مرجع تقلید را برنتابیده و فشار رسانه ای سنگینی علیه جریان انقلابی به راه انداخته است.
🔹همین پروپاگاندای اصلاحطلبان اهانت به مرجعیت بود
هفتم؛ اهانت واقعی به مرجعیت و توهین به آیت الله العظمی صافی گلپایگانی، همین رفتار اصلاح طلبان در واکنش به نقد سخنان ایشان است. این اهانت به مرجعیت است که تلاش می کنند ماجرا به گونه ای روایت شود که ایشان را وارد بازیهای بچه گانه سیاسی خود کنند تا تصویری مقابل دولت و حتی مقابل رهبر انقلاب از این مرجع عالیقدر شیعه به نمایش بگذارند. نه شخصیت و نه سوابق آیت الله صافی و نه نوع مواجهه هوشمندانه جریان انقلاب این اجازه را به جریان غربگرا نخواهد داد که از این نمد برای خود کلاهی ببافند.
🔹دعوای طلبگی
هشتم؛ مبنای روشی تحصیل علم در حوزه علمیه، نقد و مباحثه است. بسیاری از اوقات طلاب جوان در درس خارج مراجع، حتی با ادبیات تند و صریح مباحث استاد را به چالش می کشند و استاد هم گاهی با آرامش وگاهی او هم با ادبیات تند پاسخ می دهد. این روش که طی سالیان، منجر به توسعه فقه و رشد علمی طلاب وعلما شده آنقدر پذیرفته شده و مقبول است که اصطلاح «دعوای طلبگی» به یک ضرب المثل رایج تبدیل شده است و منظور این است که دو طرف بدون انگیزه های شخصی و غیر اخلاقی تنها بر سر مباحث علمی بحث و جدل می کنند وپس از آن دوباره به عالم رفاقت و دوستی باز می گردند. بنابراین عجیب آن است که جماعتی از روحانیون اصلاح طلب از نقد صریح طلبگی عصبانی و مدافع مرجعیت شده اند!
👈🏻ادامه در بخش اول و سوم یادداشت
@noheday
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
🔰طنز تلخ حمايت اصلاحطلبان از مرجعيت! / بخش سوم و پایانی
درباره شکست پروژه مرجعيتسازی غربگراها براي ايده ناکام استکبارستيزیزدايی از انقلاب
✍🏻حسین نقی
🔹پشت پرده خشم غربگراها: شکست پروژه مرجعیتسازی برای استکبارستیزیزدایی از انقلاب
نهم؛ چرا جریان غربگرا اینچنین برآشفته و عصبانی شده است؟
جریان غربگرا پس از ناکارآمدی فاجعهبار دولتش در حل مشکلات معیشتی مردم که منجر به شکست پروژه استکبارستیزیزدایی از انقلاب یا تنشزدایی یا همان سازش با آمریکا گردید، ناچار است برای بقاء خود، به امید واهی بازگشت مجدد به صحنه قدرت، دستمایه های عملی، اجتماعی، تئوریک و دینی دست و پا کند. در عمل امیدشان به شکست خوردن پروژهها و وعدههای دولت رئیسی و زمین خوردن جریان انقلابی است و البته برای رسیدن به این رویا از هیچ کوششی هم دریغ نخواهند کرد. با اظهار نظر آیت الله صافی درباره تعامل با دنیا، این جریان احساس کرد می تواند یک دستمایه دینی تئوریک با پشتوانه اجتماعی مرجعیت برای پروژه کلان خود تدارک ببیند؛ بر همین اساس سخن آیت الله صافی به طور بسیار گسترده در همه رسانه های جریان غربگرا و رسانه های ضدانقلاب به طور ویژه بازتاب پیدا کرد.
از سوی دیگر این موضع می توانست به عنوان تقابل مرجعیت با دولت رئیسی روایت شود و برد دیگری برای جریان غربگرا که به دنبال زمین خوردن دولت رئیسی است، رقم بخورد. اما دو مساله جلو تحقق این هدف را گرفت؛
اول اینکه حضرت آیت الله صافی و سوابق ایشان در ضدیت با صهیونیستها و آمریکاییها و همچنین دفاع ایشان از انقلاب، ولایت فقیه و سوابق انقلابی ایشان پیش و پس از انقلاب، ذاتا با پروژه غربگراها همخوانی ندارد و همین مساله می تواند روایت غربگراها از موضع آیتالله صافی را مخدوش و به مسیر حقیقی بازگرداند که همین اتفاق هم تا حدی افتاده است.
دوم اینکه جریان انقلابی که اتصال معنایی، هویتی و مبنایی با مرجعیت دینی دارد، این قابلیت را داراست که در عین حفظ حرمتها، دیدگاههای مراجع را نقد کند و روایت جریان غربگرا از مرجعیت را به چالش بکشد.
در نهایت با هیاهو و ایجاد پروپاگاندا و دست گذاشتن روی مساله دروغ هتک و اهانت به مرجعیت، تلاش دارند همان پروژه شکست خورده را از طریق دیگری محقق کنند.
🔹خدای وقت نقد و نوشتن همان خدای وقت نمازخواندن است
دهم؛ خدا بر درجات مرحوم علامه مصباح بیفزاید که اصول و مبانی کنشگری سیاسی را هم به ما آموخت تا مبادا در دعواهای سیاسی خدا را گم کنیم. به ما آموخت که خشم خود را هم برای خدا خالص کنیم تا خشم مقدس باشد. هم احترام و تواضع در برابر علما را با کرنشهای بی نظیرش در برابر مراجع به ما آموخت و هم صراحت، دقت و عقلانیت در برابر دفاع از مرزهای عقدیتی را. به ما آموخت که خدای سر سجاده وقتی نماز میخوانیم همان خدای روی کاغذ و نوک قلم است وقتی مینویسیم. خدای وقت تمجید و تعریف همان خدای وقت نقد و سرزنش است. آنچه که در نیت و ذهن و قلم جوانان انقلابی دغدغهمند می گذرد، اصلاحطلبان و غربگراها در رویاهای خود هم نمی توانند تصور کنند چرا که هیچگاه قد فکرشان و عمق عقلشان به بلندای فکر و عمق عقل دلهای خالص شده برای امامین انقلاب، نخواهد رسید.
👈ادامه در بخشهای اول و دوم یادداشت
@noheday
آقای رئیسی سفر شما به استانها و بررسی مشکلات مردم خصوصا مناطق زلزلهزده، دلها را امیدوار کرده و باید ادامه پیدا کند.
اما فراموش نکنید مدتی است در بازار سرمایه هم زلزله چند هزار ریشتری آمده و ریزش هر روزه شاخص مثل آوار روی سرمایه مردم خراب شده. همه منتظر سفر شما به این منطقه و اتخاذ تصمیمات مناسب هستند. #بورس
🔺صفحات حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
.
♻️ توانمندی بالاتر ایران نسبت به آمریکا در حل یک بحران ترکیبی و هیبریدی
بازخوانی اختلال یک هفتهای سامانه سوخت و بنزین آمریکا و بررسی عملکرد مدیریتی جمهوری اسلامی ایران و آمریکا در مواجهه با حمله سایبری مشابه، حکایت از قدرت برتر جمهوری اسلامی در این زمینه دارد.
🔹خط لوله کلونیال (Colonial Pipeline) بلندترین خط لوله بنزین آمریکا و منبع نیمی از سوخت در کرانه شرقی این کشور است. شرکت کلونیال پایپ لاین که اپراتور بزرگترین شبکه خط لوله سوخت آمریکاست، روزانه ۱۰۰ میلیون گالن (بیش از 2.5 میلیون بشکه در روز) بنزین، دیزل و سوخت جت منتقل میکند. نوع عملیات مدرن «کلونیال پایپ لاین»، کاملا دیجیتالی است.
🔹جمعه 7 می 2021 (17 اردیبهشت ماه 1400) یکی از خطوط انتقال سوخت شرکت کلونیال آمریکا مورد حمله باجافزاری یک گروه هکری قرار گرفت و از کار افتاد. حمله سایبری به شرکت کلونیال منجر به بسته شدن خط لوله بین ایالتهای تگزاس و نیوجرسی شد.
🔹در واکنش به این حمله، ابتدا کل عملیات این خط لوله متوقف شد تا سیستمهای فناوری اطلاعات پشتیبان این خطوط لوله از حملات سایبری دامنهدارتر بعدی مصون بمانند و در نتیجه، بیش از 10 هزار پمپ بنزین در سراسر جنوب شرقی آمریکا به ویژه کارولینا، ویرجینیا و جورجیا با کمبود سوخت ناشی از خرید وحشت زده مردم مواجه شدند.
🔹پس از این حمله سایبری از رانندگان آمریکایی خواسته شد در واکنش به کمبود سوخت به خاطر مسدود شدن یک خط لوله اصلی انتقال نفت در نتیجه حمله سایبری از احتکار بنزین خودداری کنند.
🔹دولت بایدن روز یکشنبه 9 می 2021 ( 19 اردیبهشتماه 1400) در 17 ایالت وضعیت اضطراری اعلام کرد و شخص او تصریح کرد، از ابعاد احتمالی این حادثه نگران است. هکرها 100 گیگابایت از اطلاعات شبکه خط لوله کلونیال را در اختیار گرفتهاند.
🔹این تعطیلی خط لوله باعث شد دو پالایشگاه تولیدشان را کاهش دهند و ایرلاینها برنامه سوختگیری هواپیمایشان را تغییر دهند.
🔹اف.بی.آی روز دوشنبه 10 می 2021 گروه سایبری «دارک ساید» را عامل این حمله معرفی کرد. قیمت متوسط هر گالن بنزین در روز چهارشنبه 12 می 2021 ( 22 اردیبهشتماه 1400) به 3 دلار افزایش یافت؛ قیمتی که از نوامبر 2014 تاکنون در این کشور تجربه نشده است.
🔹در نهایت شرکت کلونیال پس از شش روز قطعی خدماتش، روز پنج شنبه 13 می 2021 بخشی از سیستم سوخترسانی خود را احیا کرد. در پی این حادثه، کاهش سوخت در آمریکا بیش از یک هفته ادامه داشت.
🔹حال این بحران در آمریکا را با نمونه هفته قبل ایران مقایسه کنید که در طی چند ساعت، هشتاد درصد جایگاهها وارد مدار شدند و طی دو روز، همه جایگاهها به صورت آفلاین و طی سه روز، نیمی از جایگاهها به سامانه هوشمند سوخت متصل شدند.
🔺صفحات حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
.
هشدار، هشدار، هشدار
♻️ آقای محسنی اژهای!
هدف اصلی خط نفاق، القای تقابل مرجعیت با رهبری است
✍ حمید رسایی
جناب حجتالاسلام و المسلمین محسنی اژهای
ریاست محترم قوه قضاییه
با آرزوی موفقیت برای حضرتعالی در مسیر تحول و اصلاح برخی رویههای غلط در قوه قضاییه که مایه امید نیروهای دلسوز و جریان انقلابی شده، در خصوص جنجال روزهای اخیر مبنی بر توهین به یکی از مراجع محترم تقلید و دستور حضرتعالی درباره بررسی اين ادعا، نکاتی به استحضار میرسد:
1⃣ فارغ از اظهارنظر درباره ادبیات و لحن انتقادی یک متن که توسط یکی از نویسندگان دلسوز جوان دانشگاهی در نقد بیانات دغدغهمندانه آیتالله العظمی صافی به کار رفته، نباید تردید کرد که قلم یک نیروی انقلابی، هرگز با قصد تخریب و توهین به مرجعیت شیعه به حرکت درنخواهد آمد، آن هم مرجع محترمی که سالها در مناصب حکومتی جمهوری اسلامی مسئولیتهای خطیر داشته است.
نویسنده آن یادداشت، بلافاصله در یادداشت دیگری خود را با تأکيد "مقلّد" ومرجعیت شیعه را "قلّه افتخار صیانت مکتب شیعه" دانسته و در متن اخیر خود نشان داد که برای پذیرش خطایش مقاومتی ندارد و با کمی تأمل بابت لحن تندی که در متن بکار برده بود، عذرخواهی و مانند هر فرزندی که گاه در برابر پدر از کوره در میرود، در نحوه برخوردش تأمل کرد. برخورد پدرانه آیت الله صافی نیز با این موضوع، حکایت از بزرگی منش آن فقیه وارسته داشت و بدخواهانی که دنبال استمرار این فضاسازی بودند را ناامید کرد.
2⃣ اما به عقیده نویسنده این سطور که سالها به عنوان یکی از مدیران فرهنگی شهر قم، در خدمت مردم، حوزه علمیه و نهاد مرجعیت بوده و کسی نمیتواند خدماتش در این زمینه را انکار کند، برای قوه قضاییه واجبتر از بررسی تعابیر تند و تيز یک نویسنده غیر مشهور و انتقاداتش از بیانات یکی از مراجع مشهور، بررسی و واکاوی اهداف منافقینی است که پشت نقاب دفاع از مرجعیت پنهان شدهاند و همچنان تلاش میکنند تا معرکه گردان موضوع باشند.
چنانچه سابقه قبلی و جوسازی رسانهای این جریان و افراد معلومالحال آنها را بررسی کنید، اذعان خواهید کرد که این جماعت (عمدتا از مدافعان اصلاحات آمریکایی و رسانه های حامی تفکر وادادگان غربگرا) اساسا اعتقادی به نهاد مرجعیت ندارند تا نگران توهین به آن باشند. کما اینکه بسیاری از همین جماعت، روزانه در خصوص نظرات فقهی آیت الله صافی در خصوص موسیقی و حضور اجتماعی زنان در نشریات خود به طعنه قلم میزنند و سالهای قبل، تقلید را کار میمون مینامیدند!
3⃣ بررسی کوتاه این موضوع، نشان میدهد که این جریان با پنهان شدن سالوسانه پشت نام مرجع دلسوزی همچون آیت الله صافی که صداقت و پایبندیاش به اصول و محکمات نظام اسلامی بارها به اثبات رسیده، در حال انتقام از رهبری معظم انقلاب هستند. جماعتی که در طول سالهای گذشته و بویژه در دورهای که غربگراترین رییس دولت، کلیددار بود، کشور را تا لبه پرتگاه بردند و البته در نهایت با درایت و مدیریت هوشمندانه رهبر انقلاب و یاران صادق ایشان، مورد نفرت افکار عمومی قرار گرفتند.
تردید نکنید که تمام سر و صدای رسانهای این چند روز جریان تجدیدنظرطلب، تحت پوشش دفاع از مرجعیت که پیش از این در حمایت از کودتای سال ۸۸ و سپس در حمایت از پروژه براندازی نرم دولت روحانی در قالب دفاع از ننگنامه برجام دنبال شده، چیزی نیست جز صدای تیز کردن شمشیرهای این جماعت شکست خورده برای تقابلی جدید و با هدف صفبندی در برابر امام خامنهای والا این جماعت و دفاع از مرجعیت!
4⃣ این جماعت در مرحله اول باجنجال رسانهای و بمبباران تبلیغاتی، به دنبال تثبیت گذاره اهانت به مرجعیت بودند تا در ادامه مسیر و در فاز اصلی این پروژه، کسی جرأت نکند در برابرشان حرفی بزند و اعتراضی کند.
اما فاز اصلی این پروژه: بررسی خط رسانهای این جریان، حکایت از ورود آنها به مرحله جدید این پروژه یعنی تثبیت نیّات شوم خود وغلبه دادن پیامی است که میخواهند تحت نام یک مرجع تقلید دلسوز به جامعه منتقل کنند. این جریان که در طول هشت سال حاکمیت غربگرایان و دولتی که بهشت جاسوسان بود، نتوانست به اهداف خود برسد و شکست خورد، اکنون به دنبال آن است که سیاست شکست خورده وادادگی و التماس از غرب و ادامه مذاکرات ذلیلانه و بیحاصل دوره روحانی را در پوششی جدید به اسم نظرات یک مرجع تقلید دنبال کند.
هدف اصلی این جریان موذی، تقابل نهاد مرجعیت در برابر سیاست اعلامی رهبر انقلاب درمذاکرات پیش روست که ان شالله این آرزو را به گور میبرند چرا که مجموع مواضع مراجع مدافع انقلاب، ازجمله آیت الله صافی نه تنها حکایت از تقابل با سیاستهای اعلامی ولی امر مسلمین ندارد که همواره در آن راستا بوده است.
ادامه در eitaa.com/rasaee/5208
🔺صفحات حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
هشدار، هشدار، هشدار
♻️ آقای محسنی اژهای!
هدف اصلی خط نفاق، القای تقابل مرجعیت با رهبری است
ادامه از eitaa.com/rasaee/5207
5⃣ واکنش سریع قوه قضاییه در برابر یادداشت یک نویسنده غیرمشهور که اساسا بازتابی نداشته و به صورت هدفمند توسط رسانههای یک جریان سیاسی تبدیل به مسأله شد و از طرفی دیگر سکوت این قوه در برابر توهینهای بیشرمانه قلم مسموم فردی غیرمتعادل که رکیکترین ادبیات کثیف را درباره مرحوم آیت الله مصباح یزدی و خانواده ایشان در فضای مجازی به کار برد و بازتاب زیادی هم در رسانههای معاند داشت، سوگمندانه این سیگنال را به جامعه منتقل کرد که ورود قوه قضاییه به یک موضوع باید جنجال رسانهای کرد والا چرا قوه قضاییه با توهینهای بیشرمانه یک فرد غیرمتعادل نسبت به علامه مصباح یزدی که رهبری انقلاب، ایشان را عقبه تئوریک نظام اسلامی و مطهری زمان دانسته و در پیامشان به مناسبت ارتحال ایشان، آن تجلیل ویژه را از شخصیت علامه داشتند، برخوردی نکرد؟!
6⃣ مردم توقع دارند که سیستم قضایی کشور بویژه دادگاه ویژه روحانیت، پس از پایان مأموریت حسن روحانی در برابر توهینهای مکرر و پی در پی وی نسبت به مقدسات دینی و تحریف مسلمات تاریخی شیعه و اهانتهای ضمنی وی نسبت به رهبر انقلاب، منفعل و ساکت نباشد، اما شاهدیم که حتی پس از اتمام دوره مسئولیتش هم اقدامی برای برخورد با وی گزارش نمیشود.
برای مردم سئوال است که چرا در برابر تصمیمات عامدانه غربگرایان که با هدف لطمه زدن به نظام و تضعیف آن و کشاندن نظام اسلامی به پای میز مذاکره و پذیرش شرایط نظام سلطه بود و برخی از این تصمیمات با برنامه، زندگی مردم را به آتش کشید از جمله در موضوع بنزین و تاراج ارز و طلای کشور، دستگاه قضایی هیچ واکنشی علنی نداشته است. البته ما همچنان امیدواریم که دستگاه قضا در این خصوص داد ملت ایران را بستاند و اگر اقدامی شده، اطلاعرسانی کند.
7⃣ حفظ جایگاه مرجعیت وظیفه همه ماست، و در این راستا نباید نسبت به هدف اصلی این جماعت منافق که دنبال القای تقابل مرجعیت با ولی فقیه حاکم و سیاست اعلامی ایشان در مواجه با نظام سلطه و اصول تعیین شده در سیاست خارجی است، غفلت کرد که این جماعت برای آینده برنامهها دارد.
حمید رسایی / ۱۰ آبان ۱۴۰۰
🔺صفحات حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
🔻رمزگشایی از تاریخ جدید مذاکرات هستهای
🔰ایران در چه شرایطی پای میز گفتگو حاضر میشود؟/ عبور از احیای برجام به لغو تحریمها
🔹علی باقری معاون سیاسی وزارت امور خارجه اعلام کرد که شروع مذاکرات هستهای از تاریخ ۸ آذر است. مذاکراتی که قرار است تا تکلیف بدعهدی آمریکا و تحریمها را مشخص کند.
🔹دولت سیزدهم در اقدامی واقعگرایانه و رو به جلو با بررسی کامل برجام و مذاکرات گذشته با تایید یک زمان راهبردی عملا دست برتر را در جریان مذاکرات آتی خواهد داشت. این تاریخ که اتفاقا سالروز شهادت دکتر شهریاری (از مهمترین عوامل دستیابی ایران به سوخت ۲۰ درصد است) از آنجا اهمیت دارد که ایران تا آن زمان به مقدار قابل توجهی از سوخت هستهای دست پیدا میکند.
🔹هماکنون جمهوری اسلامی ایران بیش از ۲۰۰ کیلوگرم اورانیوم ۲۰ درصد و ۲۵ کیلوگرم اورانیوم ۶۰ درصد در اختیار دارد. با آهنگ فعلی غنیسازی، ایران در تاریخ ۸ آذر که مذاکرات شروع خواهد شد، به میزانی از سوخت هستهای دست مییابد که از آن به عنوان بازدارندگی هستهای یاد میشود. سوختی که میتواند زمین بازی را عوض کند و ایران را از یک بازیگر ضعیف و نیازمند در مذاکرات به صندلی یک بازیگر قوی و پیشرو بنشاند.
🔹همین مساله باعث شده تا گروسی به شدت عصبانی باشد و خواهان احیای نظارتهای فوری و فراپادمانی آنگونه که در برجام آمده شود؛ مسالهای که دیگر بدون رفع تحریمها امکانپذیر نیست.
🔹همانگونه که دولتمردان جدید بارها اعلام کردهاند تنها به مذاکرات «نتیجه محور» که منجر به «رفع واقعی تحریمها» شود تاکید دارند و از بازگشت صوری آمریکا به برجام استقبال نخواهند کرد.
🔹ریل دستگاه سیاست خارجی کشورمان از روزگاری که «هر توافقی بهتر از بی توافقی» بود اکنون به شرایط «توافق در صورت لغو تحریمها» شیفت پیدا کرده است.
🔹دولت سیزدهم قدرت را در پرستیژ ظاهری و دکمه سرآستین و حک شدن مخفف نام مذاکرهکننده روی پیراهن جستوجو نمیکند بلکه تنها با تاکید بر مولفههای واقعی قدرت یعنی پیشرفتهای هستهای و اقدام متقابل و متناسب در برابر اقدامات دشمن به تامین منافع ملی میاندیشد و به همین سبب ایده «صبر استراتژیک» را که پیام ضعف و سستی مخابره میکرد از دستور خارج کرده است.
🔹این اتفاق میتواند سرآغاز مسیری باشد که یا به رفع قابل توجه تحریمها منجر شود و یا در صورت عدم رفع تحریم مردم ایران را از حقوق هستهایشان محروم نکند.
🔹به همین دلیل تاکید علی باقری بر «شروع مذاکرات» به جای «ادامه مذاکرات» ناکام و اشتباه عراقچی در وین و بر «رفع موثر تحریمها» به جای «احیای برجام در هر شرایطی» بوده است.
✅ @Rajanews
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
💠 ٤٥٩ امین شماره هفته نامه ۹دی
👈شنبه روی دكههای مطبوعات
🔻 دادگاه بیتدبیری روحانی
🔹 ارسال پرونده «ترک فعل روحانی» در موضوع کرونا به قوه قضائیه با موافقت مجلس
🔻 پاسداری از اقتصاد و نفت مردم
🔹 ابعاد مهم اقتصادی و راهبردی اقدام قاطع سپاه در برابر دزدیدن نفت ایران توسط آمریکا
🔸سپاه آمریکا را تحقیر کرد؛ اصلاحطلبان ناراحت شدند!
♨ فروش نسخه pdf هفته نامه ۹ دی ♨
با توجه به درخواست مکرر برخی علاقمندان داخلی و بویژه عزیزان خارج از کشور، از سال ۹۸ فروش نسخه دیجیتال ۹دی آغاز شد. برای خرید نسخه PDF روی لینک زیر بزنید:
jaaar.com/kiosk/archives/9day
هفته نامه ۹ دی 👇
@noheday
مدیر مسئول 👇
@rasaee
...
.
♻️ استقبال رسایی از پیشنهاد رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه
آقای علیاکبری در برنامه ثریا از آقای مقصودی خواستند تا از فعالیت #ائمه_جمعه در استانها گزارش سلبی و ایجابی تهیه کنند. این گزارشات مستند، حتما راهگشا خواهد بود. مثلا شایعات جدیای در باره نقش امام جمعهای در تخریب جنگلهای شمال مطرح است. قطعا مستند ثریا، تکلیف این ادعاها را مشخص میکند.
🔺صفحات حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
🔰پاسداری از اقتصاد و نفت مردم
ابعاد مهم اقتصادی و راهبردی اقدام قاطع سپاه در برابر دزدیدن نفت ایران توسط آمریکا
🔹شرکتهای بینالمللی ردیابی نفتکشها میگویند براساس دادههایی که از رصد نفتکشهای ایرانی جمعآوری کردهاند متوسط صادرات روزانه نفت ایران در نیمه ابتدایی سال جاری میلادی به ۶۵۰ هزار بشکه رسیده است. این میزان دو برابر متوسط سال گذشته است.
🔹این دو برابر شدن اما بهطور کامل نمیتواند افزایش درآمد ایران را نشان دهد زیرا در ماههای اخیر با بازگشایی اقتصادهای جهانی پس از شوک اولیه کرونا، قیمت نفت شاهد افزایش بوده است.
🔹با این حال برخی دیگر میگویند صادرات نفت ایران بسیار بیشتر از ۶۵۰ هزار بشکه است و این کشور تنها روزانه نیم میلیون بشکه نفت به چین صادر میکند. پکن یکی از مشتریان نفت ایران است ولی تهران با استفاده از روشهای مختلف نفت خود را به مشتریان دیگری نیز میفروشد. مسالهای که نشان میدهد فروش نفت ایران حداقل بیشتر از دو برابر ٦٥٠ هزار بشکه اعلامی است.
🔹ناتوانی آمریکا از اعمال فشار بر مشتریان نفت ایران و همچنین موفقیت تهران در ایجاد شبکهای برای بازگرداندن درآمدهای نفتی، باعث شده است تا واشنگتن از یک اهرم موثر علیه دشمن خود تا حد زیادی محروم شود.
🔹فروش نفت ایران درحالی ادامه دارد که مذاکرات هستهای ایران و 1+4 بیشتر از چهار ماه متوقف مانده و واشنگتن به همین دلیل تهران را به وقتکشی برای خرید زمان متهم میکند. ایران اما از مذاکرات جدی و واقعی سخن میگوید؛ مذاکراتی که نتیجه آن لغو تحریمها باشد و ایران معطل کاغذبازی برجامی نشود.
🔹در چنین شرایطی که فرصت مذاکره فراهم نشده و ایران میتواند نفت خود را به طرق مختلف بفروشد، ممانعت از فروش نفت ایران، میتوانست به آمریکا در مذاکرات آتی کمک قابلتوجهی بکند.
🔹اقدام اخیر واشنگتن در توقیف نفتکش ایرانی و مصادره محمولهاش و انتقال آن به یک نفتکش دیگر آن هم در نزدیکی مرزهای ایران اقدامی برای احیای فوری «بازدارندگی تحریمها» علیه ایران بود.
🔹اگر این سرقت بزرگ نفتی، بدون دریافت پاسخ مناسب و با موفقیت انجام میشد، واشنگتن مدعی میشد توانسته است جلوی صادرات نفت ایران را از مبدأ بگیرد و ایران را مجبور میکرد که برای ممانعت از تداوم این وضع، در مذاکرات هستهای امتیازات بیشتری را تقدیم کند.
🔹اقدام جسورانه ایران با محوریت سپاه پاسداران و عملیات هوشمندانه در آبهای بینالمللی، درواقع پاسخ در خوری به این طراحی خبیثانه آمریکا بود و درآمد اقتصادی ایران را تضمین کرد.
از همین روست که مقامات و رسانه های غربی و ضد انقلاب دچار گیجی تحلیل شده اند و طی دو سه روز گذشته به دروغ پردازیهای مضحک و خنده داری درباره ماجرای دزدی دریایی آمریکا پرداخته اند.
@noheday
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
هدف اصلاح طلبان چیست؛
لغو تحریم، یا بسط ید آمریکا؟ -۱
🔹جبهه اصلاحات در بیانیه ای مدعی شده "موفقیّت دیپلماتیک دولت سابق از سوی مدعیان سیاست انقلابی تخریب شد و به فرجام دلخواه دست نیافت... در دولت جدید امید میرفت دستگاه دیپلماسی به تلاش های جدّی برای رفع تحریم های خانمانسوز بپردازد، که چنین رویکردی در حاکمیت ملاحظه نمیشود. در شرایطی که ملّت با مشکلات طاقت فرسای اقتصادی دست به گریبان است، هرگونه درنگ در بازگشت به برجام، جز خسارت به بار نخواهد آورد".
♦️ابطحی، رئیس دفتر رئیس دولت اصلاحات هم می گوید "یه دوست اصفهانی را خلبان نمی خواست سوار کند، گفت یک سوال می پرسم جواب دادی می برم: پسر عموی خاله حضرت عیسی اسمش چی بوده. گفت بگو مِخَی نبری. راحت تره. حالا وزارت خارجه گفته آمریکا ضمانت بدهد که دولت بعدی از برجام بیرون نیاید. خوب بگین برجام نمی خواهیم".
🔹"خود می کشند و خود تعزیه می دارند"، حکایت اشک تمساح مدعیان اصلاح طلبی است. برخی از آنها پس از شکست در فتنه 88، گرای "تحریم های فلج کننده" را به دولت اوباما دادند و از فشار دشمن، سکویی برای برنده شدن در انتخابات 92 و 94 و 96 ساختند.
♦️سپس پرچم مذاکره را برافراشتند و برجام بی تضمین و بی چفت و بست را سوغات آوردند که خروجی آن، فراهم کردن مجال برای عهدشکنی آمریکا و دو برابر شدن تحریم ها بوده است. با همه اینها باز هم می گویند زودتر و به هر قیمت -حتی بدون گرفتن تضمین و بدون لغو تحریم ها- مذاکره و توافق کنید!
🔹اینها همان هایی هستند که سال 92 وقتی صاحب نظران منتقد می گفتند از آمریکا تضمین بگیرید، پاسخ می دادند "امضای کری تضمین است"؛ اما حالا که خدعه و خیانت آمریکا آشکار شده و دریافت تضمین، اهمیت مضاعف پیدا کرده، سپر بلای آمریکا می شوند و می گویند "خب بگویید برجام نمی خواهیم"!
♦️بر خلاف ادعای ابطحی، و به اذعان تریتا پارسی (از دوستان ظریف در لابی نایاک) و دیگران، دولت بایدن حاضر نیست حتی درباره عدم تکرار عهدشکنی در دوره خود تضمین بدهد!
🔹بنابراین فضاسازی جبهه اصلاحات برای مذاکره و توافق با همین شرایط، صرفا تقلایی برای بازگرداندن بی هزینه آمریکا به برجام ارزیابی می شود؛ فرآیندی که در آن، نه تنها تحریم ها لغو نمی شود، بلکه دسترسی آمریکا به مکانیسم ماشه (بازگشت خودکار و قانونی همه تحریم های شورای امنیت) را فراهم می کند!
♦️افراطیون مدعی اصلاحات، کارنامه سیاهی در خیانت به ملت ایران و بازیگری در نقش پادوی دشمن دارند؛ این چند سند را که مشت نمونه خروار است، ببینید:
💢ادامه دارد
@IMANI_mohammad
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
هدف اصلاح طلبان چیست؛
لغو تحریم، یا بسط ید آمریکا؟ -۲
💢نیکآهنگ کوثر همکار و یار غار مهدی هاشمی در سازمان بهینهسازی مصرف سوخت: من و مهدی با هم در تماس بوده ایم. او زنگ زد، از من خواست راجع به بحث تحریم، کسانی را در آمریکا ببینم. می خواست بداند در واشنگتن چه کسانی را می شود به تحریم های سنگین تر تشویق کرد. او با آدمهای مختلفی درباره تحریم صحبت کرده بود... 13 اکتبر 2010 از دوبی زنگ زد و خواست با مقام های وزارت خزانه داری ارتباط برقرار کنم. معتقد بود تحریم ها برای ضربه به حاکمیت و دولت [احمدینژاد] بسیار موثر هستند.
💢روزنامه لس آنجلس تایمز، مهر 88 از زبان جان هانا مقام آمریکایی: مطمئناً پیامی که از گردهمایی فعالان اپوزیسیون ایران-که درمیان آنها افراد نزدیک به رهبری جنبش سبز حضور داشتند- شنیدم، این بود که تحریم باید اعمال شود و باید هرچه شدیدتر باشد؛ تحریم باید بصورت شوک وارد شود که فلج کند و نه به صورت واکسن.
💢اوباما در کتاب خاطرات: اگر آشوب 88 در ایران رخ نداده بود، دولت من تصمیم به اعمال تحریم های سخت نمی گرفت... تحریمهای دوره بوش سمبلیک بود؛ تحریم های سخت را من اعمال کردم.
💢فائزه هاشمی عضو مرکزیت کارگزاران در گفت و گو با انصاف نیوز: "دوست داشتم آقای ترامپ انتخاب شود؛ به خاطر فشارهایی که ترامپ به ایران میآورد، بالاخره شاید یک تغییر سیاستی اتفاق بیفتد. شاید اگر فشارهای آقای ترامپ ادامه پیدا می کرد، بالاخره ما مجبور می شدیم یک تغییر سیاستهایی را داشته باشیم"!
💢سرمقاله مجله صدا ارگان حزب اتحاد ملت (حزب مشارکت سابق): از نگاه منتقدان، عکسی که ترامپ از مذاکره کننده می پسندد، این (تصویر ملاقات رئیس جمهور صربستان) است: همچون برّهای در مذبح و بردهای در مسلخ. آيا اقداماتي از این جنس را بايد مايه شرمساري دانست؟ فرض كنيم سياستمدار صرب همچون متهمي در اتاق بازجويي و حتي يك برده نشسته؛ اگر منافع، چنین اقتضایی كند، بايد آن را تمسخر كرد، يا عقلانيتي سياسي خواند؟(!)
💢اکبر گنجی: ما كارمندان رسمي پروپاگانداي دولت ترامپ، جانسون، نتانياهو و بن سلمان هستيم. گمان باطل نكنيدكه مامخالف سياسي ومدافع حقوق بشر هستيم. ما تشنه مرگ و خون مردم ايرانيم. كاري را كه شديد ترين تحريمها نتوانست انجام دهد، ما موظفيم با كرونا هراسي انجام دهيم.
@IMANI_mohammad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻ماهی چقدر حقوق میگیری؟
کبری آسوپار نوشت:
🔹در جدولبندی وسط اتوبان تعدادی کارگر با بیل و نهال و... مشغول کار هستند. رئیسجمهور نزدیک کارگران میرود و یکی از آنها را مخاطب قرار میدهد: «ماهی چقدر حقوق میگیری؟» پاسخ سریع داده میشود: «۳۷۰۰». همین و تمام. کسی از هیچ طرف این دیالوگ، نمیگوید کم است، زیاد است، خوب است و یا هر چیز دیگری که یک فایدهی آنی را بر دانستن میزان حقوق او مترتب کند. گویی همه ارزش قرار است همین اصل گفتگو باشد!
🔹ادامه یادداشت را اینجا بخوانید:
http://eitaa.com/rasaee/5220
حمید رسایی ✔️
🔻ماهی چقدر حقوق میگیری؟ کبری آسوپار نوشت: 🔹در جدولبندی وسط اتوبان تعدادی کارگر با بیل و نهال و...
🔻ماهی چقدر حقوق میگیری؟
کبری آسوپار نوشت:
🔹در جدولبندی وسط اتوبان تعدادی کارگر با بیل و نهال و... مشغول کار هستند. رئیسجمهور نزدیک کارگران میرود و یکی از آنها را مخاطب قرار میدهد: «ماهی چقدر حقوق میگیری؟» پاسخ سریع داده میشود: «۳۷۰۰». همین و تمام. کسی از هیچ طرف این دیالوگ، نمیگوید کم است، زیاد است، خوب است و یا هر چیز دیگری که یک فایدهی آنی را بر دانستن میزان حقوق او مترتب کند. گویی همه ارزش قرار است همین اصل گفتگو باشد!
🔹نفر بعدی که مخاطب همین سؤال واقع میشود، مستأصل میماند که چه بگوید و دستهایش را به گونهای حرکت میدهد و به کارگران دیگر نگاه میکند که یعنی چه بگویم! یکی از همراهان رئیسجمهور متوجه استیصال او نمیشود و –شاید کمی بی فکرانه- میگوید خبر نداری چقدر میگیری؟!
🔹تعجب از او و نگفتن حقوق ماهیانهاش نیست؛ تعجب از کسی است که تا سطح همراهی رئیسجمهور بالا آمده، اما توانایی تشخیص استیصال و بلکه ترس آن کارگر را ندارد. تعجب است که درنمییابد موضوع «ندانستن» نیست. مگر میشود کارگر حساب ریال ریال حقوقش را نداشته باشد؟! اهل حساب و کتاب هم که نباشد، نسبت وضعیت اقتصادی کشور با میزان دریافتیاش، او را اهل حساب میکند. نسبت به نفر اول، او کمی فرصت مصلحتاندیشی داشته؛ به همین دلیل مستأصل است. موضوعش «ترس» است. یک حرکت اشتباه، او را به کیش و مات میرساند و همان حقوقی را هم که از بیان مقدارش میترسد، از دست میدهد و با خود فکر میکند آن وقت رئیسجمهور کجاست؟
🔹یکی میگوید ۴ تومان و دیگری ۴۸۰۰ و... یک نفر از میان جمع، غائلهای را که مسئولان حاضر گویی حتی متوجهاش هم نشدهاند، جمع میکند و میگوید بقدر قانون کار. همین پرسش و پاسخ و استیصال، بعد از سؤال «روزی چند ساعت کار میکنید؟» رئیسجمهور هم تکرار میشود.
🔹رئیسجمهور و آن جمع باید این سؤال برایشان پیش بیاید که چرا این کارگرها گلایه ندارند. تعارف که نداریم؛ ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان یا ۲ میلیون و... که از دهان یکیشان در میرود و عدد را ناتمام میگذارد، رقمی نیست که وقتی آن را به بالاترین مقام اجرایی کشورت گفتی، بعدش گلایه نکنی... اصلاً مگر او چندبار فرصت صحبت با چنین مقامی را خواهد یافت؟ رئیسجمهور بالاترین مقام اجرایی کشور است؛ اما برای آن کارگر، بالاترین مقام مسئول همان سرکارگر و در نهایت کارفرماست که به او حقوق میدهد. امورش دست اوست و اگر از خلال گفتوگویش با رئیسجمهور، حرفی بزند که منافع کارفرما را به خطر بیندازد، زندگیاش به هم میریزد و آن وقت رئیسجمهور کجاست؟ همین دوربینها هم برای رئیسجمهور آنجاست؛ وگرنه صدای کارگر را وقتی بیکار شود، چه کسی میشنود؟ برای او مسئول کسی است که میتواند صدایش را به او برساند.
🔹همه فایده صحبت با رئیسجمهور نباید این خشنودی و فخرفروشی احتمالی باشد که «من رئیسجمهور را از نزدیک دیدم و با او حرف زدم»؛ رئیسجمهور که سلبریتی نیست تا صرف گرفتن یک سلفی با او یا فخرفروشی از دو جمله همکلامی، همه هدف از دیدار او باشد؛ او باید کار کند، زندگیها را بهتر کند، رسیدگی کند، تغییر دهد، متحول کند؛ او رئیس همه رؤساست.
آقای رئیسی عزیز!
🔹از سر زدن شما به کارگرها باید کارفرما و سرکارگر بترسند، نه آنکه آن کارگر لکنت بگیرد و حتی از پاسخ به بدیهیترین سؤال ممکن درماند. میدانم در دوره بدی رئیسجمهور شدهاید و مردم انتظار تحقق همه وعدههای انتخاباتی رئیسجمهور ۹۲ و ۹۶ را هم از شما دارند؛ باید شکر کنیم از رئیسجمهوری که داخل کارخانه منتخب و از پیش تعیین شده هم، فقط از پشت شیشه شاسی بلندش با تکان دادن سر، جواب استقبال کارگرها را میداد، به رئیسجمهوری رسیدهایم که از نزدیک و سرزده با کارگرها صحبت میکند، اما یادآوری تفرعن دیگری، کار شما را بیشتر از یک «انجام وظیفه» قابل تحسین نمیکند. فرامتن دیدارهایتان را هم دریابید.
🔹شما گفتید و ما شنیدیم و در همین شنیدن متوقف نشدیم و رأی هم دادیم؛ حال کارگرها گفتند و شما شنیدید و دیدید، شما هم در همین شنیدن و دیدن متوقف نشوید. میخواهید با کارگرانی که میترسند حتی میزان حقوقشان را به شما بگویند، چه کنید؟ میدانید، در سرزمینی که گرفتن حقوق نجومی شرمآور نباشد، داد زدن حقوق کارگر میتواند ترسناک باشد! وقتی کسانی که امور مردم دستشان است، از مقامات عالی رتبه حساب نبرند و اقتدار قانون را بر خود ناظر ندانند، کارگر باید حتی از حرف زدن با عالیترین مقام اجرایی بترسد!
🔹ما قدردان اتفاق مبارکی که دارید رقم میزنید، هستیم؛ اما از این گفتگوها قرار است به چه نتیجهای برسید؟ این هدفگذاری است که باید مبنای ارزشگذاری چنین رویدادهایی قرار بگیرد.
فیلم را اینجا ببینید:
eitaa.com/rasaee/5219
🔺صفحات حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
.
توصیه مهم رهبر انقلاب به رییس جمهور که نباید فراموش شود.
🔺صفحات حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee