⛱ #کانال_کاربران ۲۳ 💬
🔻 #سوال: چطور رنجش از رفتار دیگران پیدا نکنیم؟ رفتار دیگران بیش از حد برایم مهمه و اذیت میشم!
💎پاسخ صوتی👇 ۴صوت پاسخ یکی شده در یک فایل صوتی
@Salehi786
بسم الله
⚠️ #تذکری_به_خود ۱
💎سلوک دینی با ترک هر کار #مالایعنی!💎
🔶 #مالایعنی، هر حرف #پوچ و هر کار #بیمعنی است؛ هر گفتار و كردار #بيهوده که نه نفعی برای دنیای حلال انسان دارد، و نه نفعی برای سعادت آخرتش.
🔶
در حدیث معراج، آمده است:
🔶قال الله تعالی:
✨يا أَحْمَدُ! عَلَيْكَ بِالصَّمْتِ! فَإِنَّ أَعْمَرَ القُلُوبِ قُلُوبُ الصّالِحينَ وَالصّامِتينَ، وَ إِنَّ أَخْرَبَ القُلُوبِ قُلُوبُ المُتَكَلِّمينَ بِما لا يَعْنيهِمْ.
🔻اى احمد! سکوت را شيوه خود ساز
✨زيرا آبادترين قلبها، قلوب صالحین و صامتین است (كه با سکوت و خوددارى از سخنان بيهوده، قلب خود را آباد میكنند)،
✨و خرابترين قلبها، قلوب سخنگویان به سخنان #مالایعنی است (كه با سخنان لغو و بيهوده دلهاى خود را ويران مىسازند).
(سر الاسراء، ج۳ص۶۸)
🔶
💐رسول خدا (صلى الله عليه و آله) در احادیث متعدد پیرامون ترک #مالایعنی میفرمایند:
🔶أعظَمُ النّاسِ قَدرا مَن تَركَ «ما لا يَعنيه»
🔻پر ارج ترين مردم، كسى است كه آنچه را برایش نفعی ندارد ترک کند. (الأمالي للصدوق : ۷۳/۴۱)
🔶مِن حُسنِ إسلامِ المَرءِ تَركُهُ «ما لا يَعنيه»
🔻از نشانه هاى نيكويى اسلام در آدمى، ترک کردن هر کار بیمعنی و بيهوده است که نفعی برایش ندارد. (قرب الإسناد: ۶۷/۲۱۴)
🔶راحَةُ النّفسِ تَركُ «ما لا يَعنيها»
🔻آسايش جان، در رها كردن هر آنچیزی است که فایده ای برایش ندارد. (بحار الأنوار : ۷۴/۱۶۷/۳۲)
🔶تَركُ «ما لا يَعنی» زِينَةُ الوَرَع
🔻ترک کردن هر آنچه بیمعنی و بی نتیجه است، زيور پارسايى و ورع محسوب میشود. (جامع الأخبار : ۳۳۷/۹۴۷)
🔶اللّهُمّ ارحَمْني بِتَركِ المَعاصي أبَدا ما أبقَيتَني، و ارحَمْني مِن أن أتَكَلّفَ «ما لا يَعنيني»
🔻خدايا! به من رحم نما، كه تا زنده هستم گناهان را ترک کنم، و به من رحم نما، که در راه آنچه نفعی برایم ندارد به سختی و زحمت نيافتم. (بحار الأنوار : ۹۲/۲۹۴/۶)
🔶🔶🔶
🌸همچنین وصیُّ الرسول مولا و مقتدانا امیرالمؤمنین علی (علیه السلام) در احادیث متعدد در این باره میفرمایند:
🔶أقصِرْ همّتَك على ما يلزِمُك، ولا تخُضْ في «ما لا يَعنيکَ»
🔻تلاشت را در آنچه لازم است محدود كن، و در کاری که نفعی برایت ندارد غوطه ور مشو!
🔶دَعْ «ما لا يَعنيک»، واشتغِل بِمهِمّك الّذى يُنجيك
🔻از هر بيهودگى و آنچه برایت فايده اى ندارد دست بردار، و به امور مهمى كه نجاتت میدهد بپرداز
🔶طوبَى لِمَن قصُر همّتُه على «ما يَعنيِه»، وجعَل كلَّ جدِّه لما ينُجيه!
🔻خوشا به حال آنكه همّتش را فقط به آنچه براى او فايده دارد مصروف سازد، و تمام تلاشش را در آنچه او را نجات مىبخشد قرار دهد
🔶كفى بالمرء غفلةً، أن يصرفَ همّتَه في «ما لا يَعنيه»
🔻در غفلت و بىخبرى انسان همين بس، كه تلاشش را در آنچه برايش نفعی ندارد، صرف كند
🔶وقوعُك في «ما لا يُعنيک»، جهلٌ مضِلٌّ
🔻افتادنت در کارهای بیمعنی و بيهوده، جهلى ضلالت آور است
🔶لا تشتغِل «بِما لا يَعنيک» ولا تتكلَّف فوقَ ما يكفيك، واجعَل كلَّ همِّك لِما يُنجيك
🔻به هر آنچه برايت نفعی ندارد مشغول نشو،
و بخاطر رسیدن به مالی زیادتر از حد كفايتت خودت را به سختی نیانداز،
و تمام همّتت را در آنچه تو را نجات مىبخشد، مصرف كن
🔶
(أحاديث علوی فوق، به نقل از کتاب «سرُّ الإسراء» در شرح حدیث معراج، ج۳فصل۲۴)
@Salehi786
🔶 ادامه👇
☝️ادامه👇
⚠️ #تذکری_به_خود ۲
💎سلوک دینی با ترک هر کار #مالایعنی!💎
💐علامه طباطبایی در جلسات اخلاقشان میفرمود:
✨در ابتداى امر سلوک #مراقبه عبارتست از آنكه «از آنچه به درد دين و دنياى او نمىخورد اجتناب كند و از #مالايعنى دورى گزيند و سعى كند تا خلاف رضاى خدا در قول و فعل از او صادر نگردد»
✨ ولى كم كم اين مراقبه شدّت يافته و درجه به درجه بالا مىرود.
✨گاهى مراقبه عبارتست از توجّه به سكوت خود، و گاهى به نفس خود، و گاهى به بالاتر از آن از مراتب حقيقت از اسماء و صفات كلّيّه الهيّه.
(رساله لب اللباب، ص۱۱۳و۱۱۴)
🔶
🌷مرحوم آیت الله شیخ علی سعادت پرور (پهلوانی تهرانی) شاگرد علامه طباطبایی و از اساتید بزرگ اخلاق و عرفان در شرح حدیث معراج (مذکور در ابتدا، بر ترک #مالایعنی) مینویسند:
✨از جمله عوامل مشغوليت دل و بىخبرى آن، اعضا و جوارح انسان و اعمالى است كه از اعضا و جوارح سر مىزند، و زبان از مهمترين اعضا از نظر ارزش، سبكى و راحت بودن استفاده از آن است
✨بنابر اين شايسته است بنده اى كه در مسير عبوديت حركت مىكند، در حفظ و مراقبت از زبان جدّى باشد و براى آبادى دل، از سخن گفتن بيهوده و غير لازم بپرهيزد
✨بلكه از هر سخنى جز ذكر خدا و ضروريات، خوددارى كند؛ زيرا وقتى زبان به سخن بيهوده مشغول شد، دل گرفتار و مشغول به بازيچه مىشود، در نتيجه به بىخبرى و فراموشى ياد خدا و سياهى و تيرگى مبتلا مىگردد كه اين، همان خرابى دل است.
✨امّا اگر سخن، فقط براى خدا و به دست آوردن خشنودى او- نه براى خواسته هاى نفسانى- باشد، ديگر بيهوده گويى و سبب خرابى و تباهى و سياهى دل نخواهد بود.
(سر الاسراء، ترجمه، ج۳، ص۷۶و۷۷)
🔶
🌼امام خمینی(قدّس سرّه) در نصیحتی خطاب به شاگردانش میفرمود:
✨یک دفعه انسان یک ساعت عمر خودش را از بین میبرد به حرفهای #مالایعنی، حرفهایی که نه استفاده دنیا دارد نه استفاده آخرت، اما یک وقت منبر میرود ۱۰۰ نفر پای این منبرند، و این ۱۰۰ نفر از این منبر استفاده نکردند، یعنی ۱۰۰ ساعت عمر اجتماع را از بین برده و این جواب دارد چه جوری میتوانید جواب بدهید؟!!
(به نقل از شاگرد امام، آیت الله مظاهری، در درس اخلاقشان [۱۳۸۹/۱۱/۲۰]، که با اشاره به این👆بیان استادشان، در ادامه خطاب به طلاب فرمودند:
✨بعضی شما در ۲۴ساعت ۲ساعت فیلم میبینید! با این عمامه و فیلم دیدن!! و این فیلمها که فساد اخلاقی در این فیلمها زیاد است، ما مینشینیم زنمان مینشیند، بچههایمان مینشینند، حالا بچهها را نتوانیم جلویش را بگیریم -که آنهم میشود و خیلی کارها میشود کرد-. واقعاً آن کسی که این فیلم را میگذارد روز قیامت چه میخواهد جواب بدهد؟
✨راستی این فیلمها که شهوت انگیز هم هست دیگر، حالا سابقاً کم بود، ولی حالا خیلی زیاد شده، توی فیلمها زنهای بزک کرده و سر برهنه و اطوار آمدن و اینها توی فیلمها هست دیگر، ببینید با جوان چه میکند؟ حالا برای شما حرام هم نباشد، و اصلا بگویید حلال، اما آیا این عمر تلف نمیشود؟ و این عمر را باید مواظبش باشیم باید #مالایعنی نداشته باشیم. این عمر ما باید صرف بشود یا در نفع دنیای حلال یا در نفع آخرت. این عمر و جوانی مگر چند سال است؟)
🔶
🌺آیت الله مظاهری در درس اخلاقشان [در ۱۳۹۵/۱۱/۷] بار دیگر نهیب میزنند که:
✨از جمله منافع #قرآن_خواندن اين است که حرفهای #مالايعنی را نمیگوييم و گوش نمیدهيم و اين فوقالعاده مهم است.
✨اين فيلمها #مالايعنی است، يعنی #نتيجه_ندارد! صدا و سيما بايد به قول حضرت امام خمینی (قدّس سرّه) يک #دانشگاه باشد اما میبينيم که فيلمها بیمحتواست، البته اگر اعصاب خورد نکند و حرام در آن نباشد.
✨شما مثلاً به مهمانی رفتهايد و دو نفر پيش هم نشستهايد و يکی میگويد حال شما چطور است؟ چه خبر؟ آنگاه شروع میکنند به گفتگوهای بیهدف [از هر دری سخنی]. اين حرفها اگر حرام نباشد و تهمت و شايعه پراکنی نباشد، #مالايعنی هست، يعنی نتيجۀ دنيا و آخرت ندارد.
✨پيامبر اکرم (صلیاللهعلیهوآله) میفرمايد #مالايعنی فشار قبر دارد. ولو بهشتی باشد، اما اين فشار قبر را به خاطر #کارهای_بیمعنا و شنيدنیها و گفتنیهای بیمعنا بايد تحمّل کند، و قبر چنان فشاری به او میدهد که اگر آن فشار بر بدن وارد شود استخوانهای سينه در هم شکسته میشود. حيف نيست انسان مثلاً در مجلسی که نشسته #۱۰۰_قل_هو_الله بخواند و هيچکس نفهمد.
✨بزرگی به من میگفت به روضۀ مرحوم آقای کمپانی رفته بودم که يکی از مراجع بزرگ تقليد بوده و روزهای جمعه روضۀ هفتگی میگرفت و آقايان میآمدند و خود ايشان چای میريخت. من ديدم مرتّب لبهای ایشان از اول تا آخر میجنبد. بعد فهميدم ايشان در روز #هزار_مرتبه #سورۀ_قدر را میخواند! بله اگر بخواهيم میشود.
@Salehi786
👇ادامه👇
✨اما، ما وقتی دو سه ساعتی که در جلسه یا محفلی نشستهايم، همه را به #مالايعنی میگذرانیم، البته اگر تهمت و شايعه پراکنی و -العياذبالله- غيبت نباشد، بازهم نه فايدۀ دنيا دارد و نه فايدۀ آخرت.
✨ما طی الأرض را معمولا شنیده ایم. اما يکی از بزرگان به نام آقای نخودکی اصفهانی که اهل دل است و اهل سيروسلوک بوده است؛ شاگردش به من میگفت ايشان #طیاللسان داشتند. ايشان شبهای جمعه به حرم مطهر امام رضا (علیه السلام) میرفته و نماز مغرب و عشا را در حرم مطهر میخوانده و زيارت میخوانده و بعد به خانه برمیگشته، و در طی مسیر از نخودک به حرم مطهر نصف قرآن را در راه رفتن میخوانده، و نصف قرآن را هم در راه برگشت میخوانده است.
✨نگوييد که نمیشود، بلکه نخواستهايد. نمیدانم و نمیتوانم و نمیشود در قاموس انسان نيست. همين مقدار که عمرت را صرف لاطاعلات و به قول روايات صرف #مالايعنی میکني، صرف خواندن قرآن کن و درس قرآن بگير و صبح به صبح قرآن بخوان. آن وقتها رسم بود که حتماً در خانهها در صبح قرآن میخواندند و صدا از خانهها بيرون میآمد. ما طلبهها اينطور بوديم که قبل از اينکه وارد مطالعه شويم، يک حزب يا نيم جزء قرآن میخوانديم برای اينکه ذهنمان باز شود. قرآن ذهن را باز میکند و نورانيت میدهد. بعضی اوقات اينطور است که طلبهها يا دانشگاهیها گاهی روی يک مطلب يک ساعت فکر میکنند و نمیشود، اما گاهی نظير آن در پنج دقيقه میشود. اگر آدم به راستی وارد در قرآن باشد و انس با قرآن داشته باشد، مشکلاتش حل میشود. خدا وعده داده است از راهی که گمان نداريم، مشکلها حل شود:
💐 «وَ مَنْ يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً ، وَ يَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لا يَحْتَسِبُ وَ مَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْءٍ قَدْراً»(طلاق، ۲و۳).
#انتهای_سخن_آیت_الله_مظاهری
🔶
🌷ان شاء الله که همه ما با اضطرار و دعا توفیق الهی را بطلبیم که موفق به ترک هر #کار_بیمعنی باشیم و هر سؤال و سخن #مالایعنی را در گفتگوها و مجالس و چت هایمان ترک کنیم.🌷
🌸والسلام علی من اتبع الهدی🌸
🔶
@Salehi786
✨بسم الله✨ #سوال_واصله
💐در مورد مطلب #تذکری_به_خود بر سلوک دینی با ترک هر کار #مالایعنی، یک سؤال پرسیده اند که ممکن است سوال شماهم باشد، فلذا بهمراه پاسخ صوتی ارائه میشود👇
🔶
💠 #سوال: حاج اقا یک سوال راجب این متن #مالایعنی داشتم. اینکه قیدشده وقتی میرید مهمونی و کنار هم هستید شروع میکنین به تعریف و... میشه همش حرفای مالایعنی! و بجای حرف زدن توحید رو بخونین
سوالم اینه این دیگه چه صله رحم و چه مهمونی رفتنیه؟! آدم میشینه داخل منزل و عبادت میکنه! خب همین گپ و گفت فامیلی در کنار هم بودن مهر و محبت میاره وگرنه قرار باشه هیچکس هیچی نگه چه رفتینه!! همه می مونن منزل دیگه مشکل مالایعنی هم برای کسی پیش نمیاد!
خود من مثلا داشتم تمرین میکردم یکم دهانم رو بسته نگه دارم واای همه فامیل چرا حرف نمیزنی چرا چرا چته اووووو...
خب وقتی یکی میگه چخبر خوب باید حرفبزنن باهم، نمیشه در پاسخ خوبی چخبر یه سلامتی گفت و شروع کرد به ذکر گفتن، اینجوری که اقوام میگن چقدر این خشکه اصلا مهربون و خوش رو نیست...
🔶 @Salehi786
💠 #پاسخ بصورت صوتی👇
اربعین_موسوی_ادب_حضور_ماه_ذی_القعده_240717115026.pdf
646.5K
مراقبات «اربعین موسوی»👆
🔻جزوه «ادب حضور»، آداب ماه ذی القعده و دهه اول ذی الحجه
✨اثر #استادفیاضبخش
🔻بنابر مکتب تربیتی علامه طباطبایی(رحمةالله علیه)
@JelvehNoorAlavi
@OstadFayyazbakhsh
🔶
@Salehy
دستور_العملی_نویافته_از_آیه_الله.pdf
138.1K
متن پیاده شده دستور العملی نویافته از مرحوم سید علی آقا #قاضی طباطبایی با فرمت pdf
t.me/E_DVA
@Salehy
@ دعای حجب - صبح و شام - از کتاب آداب المریدین .pdf
6.78M
🔸 دعای حُجُب👆
که برای نورانیت قلب، محفوظ ماندن، استجابت دعا و رفع گرفتاریها بسیارمؤثر است
🔸 نبی الله(ص): ای سلمان! این دعارابه هرکسی تعلیم نده،مگربه اهل خانه و مسجد و اطرافیان خود هرگاه از تو درخواست کنند
🔻برخی خواص این دعا در ادامه👇
🌐 eitaa.com/salehi786/36
🔸
@salehi786
💠عارف بالله سید هاشم حداد در موقع خوابیدن این دعای شریف حُجُب (احتجاب) را قرائت می کردند، و بسیار هم در قنوت نمازهایشان میخواندند، و آنطور که بسیاری دیگر از اولیاءالله ازدوستانشان هم مراقبه بر این دعای شریف داشتند، معلوم میشود که اصلش از استادشان آیت الله سیدعلی قاضی است. (منبع: کتاب «روح مجرد»)
🔶
متن دعای حُجُب (احتجاب) :
طبق کتاب «مهج الدعوات»
(نقل شده در کتاب «آداب المریدین، ص۱۵۷»، بخش اعمال مشترک صبح و شام)
⬇️
🔶بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم انّی اسْئَلُکَ یا مَنِ احْتَجَبَ بِشُعاعِ نُورِهِ عَنْ نَواظِرِ خَلْقِهِ،
یا مَنْ تَسَرْبَلَ بِالْجَلالِ وَ العَظَمَةِ، وَ اشْتَهَرَ بِالتَّجَبُّرِ فی قُدْسِهِ،
یا مَنْ تَعالی بِالْجَلالِ وَ الْکِبْرِیاءِ فی تَفَرُّدِ مَجْدِهِ،
یا مَنِ انْقادَتِ الْاُمُورُ بِاَزِمَّتِها طَوعاً لِاَمْرِهِ،
یا مَنْ قامَتِ السَّماواتُ وَ الْاَرَضُونَ مُجیباتٍ لِدَعْوَتِهِ،
یا مَنْ زَیَّنَ السَّماءَ بِالنُّجُومِ الطّالِعَهِ وَ جَعَلَها هادِیَةً لِخَلْقِهِ،
یا مَنْ اَنارَ الْقَمَرَ الْمُنیرَ فی سَوادِ اللَّیْلِ الْمُظْلِمِ بِلُطْفِهِ،
یا مَنْ اَنارَ الشَّمْسَ الْمُنیرَةَ وَ جَعَلَها مَعاشاً لِخَلْقِهِ،
وَ جَعَلَها مُفَرِّقَةً بَیْنَ اللَّیْلِ وَ النَّهارِ بِعَظَمَتِهِ،
یا مَنْ اسْتَوجَبَ الشُّکْرَ بِنَشْرِ سَحائِبِ نِعَمِهِ،
أسْئَلُکَ بِمَعاقِدِ الْعِزِّ مِنْ عَرْشِکَ،
وَ مُنْتَهَی الرَّحْمَةِ مِنْ کِتابِکَ،
وَ بِکُلِّ اسْمٍ هُوَ لَکَ،
سَمَّیْتَ بِهِ نَفْسَکَ،
اَوِ اسْتَأثَرْتَ بِهِ فی عِلْمِ الْغَیْبِ عِنْدَکَ،
وَ بِکُلِّ اِسْم هُوَ لَکَ،
اَنْزَلْتَهُ فی کِتابِکَ،
اَوْ أَثْبَتَّهُ فی قُلُوبِ الصّافّینَ الْحافّینَ حَوْلَ عَرْشِکَ،
فَتَراجَعَتِ الْقُلُوبُ اِلیَ الصُّدُورِ عَنِ الْبَیانِ بِإِخْلاصِ الْوَحْدانِیَّةِ وَ تَحْقيقِ الْفَردانِیَّةِ،
مُقِرَّةً لَکَ بِالْمَعْبُودِیَّةِ،
وَ اِنَّکَ اَنْتَ اللهُ،
اَنْتَ اللهُ،
اَنْتَ اللهُ،
لا إِلهَ اِلاّ اَنْتَ،
وَ اَسْئَلُکَ بِالاَسْماءِ الَّتی تَجَلَّیْتَ بِها لِلْکَلیمِ عَلَی الْجَبَلِ الْعَظیمِ،
فَلَمّا بَدَا شُعاعُ نُورِ الْحُجُبِ مِنْ بَهاءِ الْعَظَمَةِ،
خَرَّتِ الْجِبالُ مُتَدَکْدِکَةً لِعَظَمَتِکَ وَجَلالِکَ وَ هَیْبَتِکَ،
وَ خَوفًا مِنْ سَطْوَتِکَ،
راهِبَةً مِنْکَ،
فَلا إِلهَ اِلاّ اَنْتَ،
فَلا إِلهَ اِلاّ اَنْتَ،
فَلا إِلهَ اِلاّ اَنْتَ،
وَ اَسْئَلُکَ بِالإِسْمِ الَّذِي فَتَقْتَ بِهِ رَتْقَ عَظیمِ جُفُونِ عُیُونِ النّاظِرینَ،
الّذِی بِهِ تَدْبیرُ حِکْمَتِکَ وَ شَواهِدُ حُجَجِ اَنْبِیائِکَ،
یَعْرِفُونَکَ بِفِطَنِ الْقُلُوبِ،
وَ اَنْتَ فی غَوامِضِ مُسَرّاتِ سَريراتِ الْغُیُوبِ،
أَسْئَلُکَ بِعِزَّةِ ذلِکَ الإسْمِ،
أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ،
وَ أَنْ تَصْرِفَ عَنّی وَ عَنْ اَهْلِ حُزانَتی،
وَ جَمیعِ الْمُومِنینَ وَ الْمُومِناتِ،
جَمیعَ الآفَاتِ وَ الْعَاهَاتِ وَ الأَعْراضِ وَ الأَمْراضِ وَ الْخَطایَا وَ الذُّنُوبِ،
وَ الشَّکِّ وَ الشِّرْکِ وَ الْکُفْرِ وَ الشِّقاقِ وَ النِّفاقِ،
وَ الضَّلالَةِ وَ الْجَهْلِ وَ الْمَقْتِ وَ الْغَضَبِ وَ الْعُسْر،
وَ الضّیقِ وَ فَسادِ الضَّمِیرِ،
وَ حُلُولِ النَّقِمَةِ وَ شَمَاتَةِ الأَعْدَاءِ،
وَ غَلَبَةِ الرِّجالِ،
إِنَّکَ سَمیعُ الدُّعاءِ،
لَطیفٌ لِما تَشاءُ،
و لا حَوْلَ وَ لا قُوَّةَ إِلاّ بِاللهِ الْعَلِیِّ الْعَظیم.
🔶
@salehi786
🔸 جعفر آقا مجتهدی و دعای احتجاب
🔻 دعای حُجُب
جناب آقای احسان محمد شاکر (ابو احمد) نقل کردند: در ایام خدمتگزاری این کمترین، آقای مجتهدی عنایات خاصی می فرمودند و گاهی در ضمن صحبت ها به ادعیه یا اذکاری که مورد نظرشان بود تصریح می نمودند تا به آنها اشتغال داشته باشم.
از جمله ی ادعیه، (دعای حُجُب) بود که بر ملازمت آن بسیار تاکید داشتند و به خواندنش هر روز سه مرتبه سفارش می فرمودند و خود ایشان با لحنی داوودی و بسیار محزون آن را هر روز سه مرتبه می خواندند و چنین توضیح می دادند: این دعا را جناب سیّد بن طاووس در (مُهج الدعوات) نقل کرده و اثرات زیادی بر آن مترتب است، از جمله دور کردن دشمن انسی و جنّی و مهم تر از همه این که نفس انسان را تصفیه می کند و ...
هنگامی که آقا این دعا را می خواندند، حالت بسیار عجیبی به ایشان دست می داد و در آن موقع من در گوشه ای می نشستم و فقط چهره ی مبارکشان را نگاه می کردم و از حالتشان منقلب می شدم.
یک روز عرض کردم: آقا جان، چرا مرحوم حاج شیخ عبّاس قمی این دعا را در کتاب مفاتیح نیاوردند؟ ایشان علّتی بیان نکرده و فقط فرمودند:
من با این فقره از دعا کار دارم که می گوید: ( يَا مَنِ احْتَجَبَ بِشُعَاعِ نُورِهِ عَنْ نَوَاظِرِ خَلْقِه) و کاری ندارم که صاحب مفاتیح آن را نقل کرده یا خیر.
لاله ای از ملکوت ج۲ ص ۳۴۶
@Salehi786
آیت الله کشمیری می فرمودند:
🔻پدرم به من گفت اگر خواندن این دعای (احتجاب) راترک کنی تورا عاق می کنم وخود ایشان به آن مقید بودند وگاهی در روز هفت بار آن را میخواندند وسزوار است که در هر مرتبه خواندن دعا صدقه مختصری بپردازند
🔻حضرت آیت الله کشمیری رحمة الله عليه میفرمودند:
اين دعا بسيار ممتاز و داراى خواص بسيار است و هفت بار خواندنش بدون فاصله آثار بيشترى دارد و براى نورانيت قلب خوب است. اين دعا را محمّد حنفيه از پدرش اميرالمؤمنين عليه السلام از پيامبر (صلى الله عليه وآله) نقل كرده است و قريب دوازده خاصيت برايش گفته اند،
تا آنجا كه جناب سلمان به پيامبرصلى الله عليه وآله عرضه داشت: اين دعا را به مردم تعليم دهم؟
فرمود: اين دعا را به همهكس تعليم مكن كه مردم ترك نماز مى كنند و مرتكب گناه مىشوند، به خاطر آنكه خواننده اين دعا آمرزيده مىشود، تعليم ده اهل بيت را، همسايه ها و اهل مسجد و همشهرىها را هرگاه از تو درخواست نمايند.
سيدبن طاووس گويد: به من الهام شد كه براى سلامتى و هنگام بلا بخوانم. روز سهشنبه خداوند دعايم را مستجاب نمود، به مقصودم رسيدم و از شرّ حاسدان مرا حفظ نمود.
مى فرمود: پدرم اين دعا را مى خواند، نقل شده: آقا سيدهاشم حدّاد در قنوت و موقع خوابيدن آن را مى خواند.
اول دعا اينست: اللّهمَّ انّى أسئَلُكَ يا مَنِ احتَجَبَ بِشُعاعِ نُورِهِ عَن نَواظِرِ خَلقِهِ...
روح و ریحان : ص ۹۵ و ۹۶
🔸
@Salehi786
متن دعای مشلول با ترجمه فارسی .pdf
495.6K
👆متن دعای مشلول
(در مفاتیح الجنان هم هست)
🔻 با ترجمه فارسی
🌐http://ahlolbait.ir/doa/1405
🔻نرمافزار «دعای مشلول (صوتی - آفلاین)» در بازار اندروید👇
🌐 cafebazaar.ir/app/?id=ir.thbz.doayemashlool
🔻داستان راز و رمزهای دعای مشلول از امیرالمؤمنین علی (عليه السلام)، در بیان آیت الله شیخ جعفر ناصری👇
🌐 eitaa.com/nasery_ir/2245
🔸
@Salehi786
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیش مرحوم #آیت_الله_شاه_آبادی بودیم #شام۲۹خرداد۹۶
✨خداباوری عظیم و انس و رفق و #محبت_خدا را واقعاً دربرابرشان حس میکردی
✨هیچ حریم کاذب برای خود نداشت✨مثل خدایش با همه احسان وصمیمیت ساز✨و درب منزلش بروی همه باز
نماز استغفار - آیت الله شاه آبادی.jpg
1.2M
#هدیه از آیت الله شاه آبادی👆
💐دستورالعمل #نماز_استغفار
👌بسیارمجرب برای:
#فرزند_دارشدن، وسعت رزق
خانه دار شدن،نزول باران
رفع موانع سلوکی،وگشایش درهرحاجت پسندیده
✨نکات قلمی را #شفاهی گفتند
@Salehi786
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلید باران
بیانات آیت الله شاه آبادی در خصوص اهمیت نماز استغفار و برکات طلب مغفرت از درگاه الهی
T.me/NasrollahShahabadi
@Salehi786
بسم الله
#نمازعفو
« رَبِّ عَفْوَکَ عَفْوَک »
#نماز_استغفار
🔻سالک حداقل #چهل_روز نماز عفو را در خلوت و با توجه بخواند
🔻آیت الله بهجت این #نمازعفو را هر روز میخواندند و میفرمودند که آیت الله کشمیری نیز هر روز این نماز را میخواندند.
🔻در مفاتیح هم آمده:
👈فهرست مفاتیح: رساله باقیات الصالحات: باب دوم: نمازهای مستحبه : نماز عفو و نماز استغفار 👇
🔻دو رکعت است که در هر رکعت سوره حمد و یک مرتبه انّا انزلناه خوانده مىشود
و بعد از قرائت حمد و سوره #۱۵_مرتبه بگوید «رَبِّ عَفْوَکَ عَفْوَک»
و در رکوع (قبل ذکر رکوع) #۱۰_مرتبه گفته مىشود
و در قیامِ بعد از رکوع هم #۱۰_مرتبه بگوید،
و در سجده اول هم (قبل ذکر سجده) #۱۰_مرتبه،
و پس از سر برداشتن از سجده اول (در نشستن بین دوسجده) هم #۱۰_مرتبه،
و در سجده دوم هم (قبل ذکر سجده) #۱۰_مرتبه،
و پس از سر برداشتن از آنهم #۱۰_مرتبه،
و رکعت دوم هم بهمین ترتیب، که مجموعا در هر رکعت ۷۵ مرتبه شده و در کل نماز #۱۵۰_مرتبه ذکر را گفته اند. یعنی تعداد ذکرش مانند نماز جعفر طیار است ].
🔻[خانمهایی هم که در زمان های عادت عذرشرعی دارند که در آن مدت نمیتوانند نماز بخوانند، با لباس پاک رو به قبله بنشینند (یا در سجده)، و #۱۵۰_مرتبه ذکر را بگویند].
🔻مؤلّف (مفاتیح) گوید: نماز استغفار همانند نماز عفو است، جز انکه به جاى « رَبِّ عَفْوَکَ عَفْوَک » باید «استغفر الله ربی و اتوب اليه» (یا فقط همان «استغفر الله») گفته شود، و این نماز استغفار👇براى فراوانى روزى سودمند است، انشاء الله تعالى👇
eitaa.com/salehi786/40
🔸
🔸متن دو حدیث:
🔻بحارالانوار ج ۸۸، ص۳۵۴
💫حدیث ۱۶- الْمَکَارِمُ الاخلاق، صَلَاةُ الْعَفْوِ إِذَا أَحْسَسْتَ مِنْ نَفْسِکَ بِفَتْرَةٍ فَلَا تَدَعْ عِنْدَ ذَلِکَ صَلَاةَ الْعَفْوِ
وَ هِیَ رَکْعَتَانِ بِالْحَمْدِ وَ إِنَّا أَنْزَلْناهُ مَرَّةً وَاحِدَةً فِی کُلِّ رَکْعَةٍ وَ تَقُولُ بَعْدَ الْقِرَاءَةِ رَبِّ عَفْوَکَ عَفْوَکَ خَمْسَ عَشْرَةَ مَرَّةً ثُمَّ تَرْکَعُ وَ تَقُولُ بَعْدَ ذَلِکَ عَشْراً وَ تُتِمُّ الصَّلَاةَ کَمِثْلِ صَلَاةِ جَعْفَرٍ
[مکارم الأخلاق ص ۳۷۷].
💫حدیث ۱۸- الْمَکَارِمُ الاخلاق، صَلَاةُ الِاسْتِغْفَارِ عَنِ النَّبِیِّ (صلی الله علیه و آله) أَنَّهُ قَالَ:
إِذَا رَأَیْتَ فِی مَعَاشِکَ ضِیقاً وَ فِی أَمْرِکَ الْتِیَاثاً فَأَنْزِلْ حَاجَتَکَ بِاللَّهِ تَعَالَی وَ جَلَّ وَ لَا تَدَعْ صَلَاةَ الِاسْتِغْفَارِ
وَ هِیَ رَکْعَتَانِ تَفْتَتِحُ الصَّلَاهُ وَ تَقْرَأُ الْحَمْدَ وَ إِنَّا أَنْزَلْناهُ مَرَّةً وَاحِدَةً فِی کُلِّ رَکْعَةٍ، ثُمَّ تَقُولُ بَعْدَ الْقِرَاءَةِ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ خَمْسَ عَشْرَةَ مَرَّةً، ثُمَّ تَرْکَعُ فَتَقْرَأُهَا عَشْراً عَلَی هَيْئَةِ صَلَاةِ جَعْفَرٍ یُصْلِحُ اللَّهُ لَکَ شَأْنَکَ کُلَّهُ إِنْ شَاءَ اللَّهُ.
[مکارم الأخلاق ص ۳۷۸].
🔶
🔸 @Salehi786
استغفار ٣٠ بندی امیرالمؤمنین (علیه السلام) .pdf
125.2K
💐ختم استغفار معجزه آسا👆
🔸از مولا امیرالمؤمنین (علیه السلام) بسیار مؤثر در گشایش رزق و اولاد
⚠هرشب قبل خواب، با گریه یا حالت گریه گرفتن بخوانید
@Salehi786
DoaArafe_110916123747.pdf
12.61M
🔸 متن زیبای #دعای_عرفه امام حسین (علیه السلام)
🔻به همراه ترجمه فارسی
@Salehi786
Sahifeh 47 نواهنگ دعای عرفه امام سجاد علیه السلام .mp3
7.54M
نواهنگ👆دعای عرفه امام سجاد (علیه السلام)
🔸دعای ۴۷ صحیفه سجادیه
🔻 به زبان فارسی با نواهنگی زیبا و تاثیرگذار
@Salehi786
دعای ۴۷ صحیفه -دعای عرفه امام سجاد علیه السلام .pdf
685.6K
👆متن دعای ۴۷ صحیفه سجادیه
🔸 #دعای_عرفه امام سجاد (علیه السلام)
🔻به همراه ترجمه فارسی
@Salehi786
بسم الله
#دعای_عرفه
🔸دو دعای دیگر بسیار عظیم الشأن مخصوص روز و شام #عرفه ،
🔻 نقل شده در اقبال الأعمال👇تصاویر بترتیب
🔻(ذکر عبری «آهیا شراهیا» در متن دعا، صورت درست تلفظش «اِهْیِه اَشِرْ اِهْیِه» میباشد)👇👇👇