🔴 نمونهای از اشراف اطلاعاتی با هک شدن ایمل سران موساد!!
🔹بر اساس اطلاعیه شرکت امنیت سایبری اسرائیلی موسوم به "چکپوینت" در عملیاتی جدید گروههای هکری توانستند ایمیل برخی از مهره های اثرگذار موساد را هک کرده و اطلاعات ارزشمندی را بدست آورند.
🔹نمونه ای از این اطلاعات: "لنی" افسر موساد در ارتباط با "جان" خبرنگار رویترز مستقر در پاریس، در این ارتباط افسر موساد می گوید: تحریمها بر علیه ایران قابلیت خود را از دست دادهاند ولی برای نخبگان باید طوری القا شود که بدون برجام اقتصاد ایران شکست میخورد.
https://eitaa.com/sharhe_hal
14.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ارزیابی آینده اقتصاد ایران و مقایسه آن با ژاپن و آلمان و سوئد.
دکتر محمد حسین ادیب، اقتصاددان و مدرس تحلیل اقتصاد بینالملل دانشگاه اصفهان.
https://eitaa.com/sharhe_hal
16.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کار بسیار خوب سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد، در اجلاس مصر که بعد از یک گزارش کوچک از موضوع سخنرانیاش، سخنرانی را به زبان عربی انجام داد.
این کارها، به شدت در آشتیهای فرهنگی موثر است.
https://eitaa.com/sharhe_hal
✅ فعال کردن کریدور شمال جنوب از طریق بندر ایرانی - روسی سالیانکا
بندر ساليانكا (آستاراخان) يكي از بنادر مهم تجاري روسيه محسوب میشود، ایران ۵۳ در صد این بندر را خریده و با فعال کردن کریدور شمال به جنوب و انتقال از آذربايجان-انزلي-بندرعباس -هند، ۲۵ روز طول مسیر ترانزیت دریایی را کاهش داده است.
https://irna.ir/xjJG26
8.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 باز یک «سلام_فرمانده» دیگر و این بار در بحرین.
چقدر زیباست یک سلام و عهد مشترک با امام زمان که دائما در فرهنگها و زبانهای مختلف به نحو خلاقانه باز تولید میشود، آذری، پاکستانی، هندی، آفریقایی، عراقی، روسی، بحرینی و... همه به زبان خود و با خلاقیت خود این سرود را بازتولید کردند.
این مدل نمونهای از تک سایزی عمل نکردن در عین حفظ اصول مشترک است.
در برنامهها و افعال فرهنگی بایست برای خلاقیت و هویت فرهنگهای مختلف فضایی دید که آنها مفهوم و اصول واحد را در فرهنگ و زندگی خود بازتولید کنند.
در پوشش هم باید همینطور باشد، نه اینکه صرفا یک رنگ و مدل لباس را برای زن و مرد ترویج کنیم بلکه باید با حفظ اصول به تنوعهای قومی و فرهنگی فرصت داد محصول مبتنی بر آن اصول را متناسب با فرهنگ و خلاقیت خود بازتولید کنند.
https://eitaa.com/sharhe_hal
✍️مگر میان حیوانات ظلم و جنایت کم است؟...
✅ شیر و پلنگ و گرگ به گورخر و آهو و گوسفند همیشه ظلم کرده و میکنند، خودشان هم به خودشان، درنده به درنده و چرنده به چرنده، همه هم به پرنده و حشره... ظلم کرده و میکنند و میکنیم. پس بیایید برای تحقق عدالت و دفاع از حقوق مورچه و گوسفند و آهو و گورخر قیام کنیم! بیایید در راه عدالت برای احقاق حقوق پرندگان قیام کنیم!
✅ همین قدر خنده دار است اگر برای عدالت صرف میان گونه انسانها قیام کنیم! فرق من و مورچه و گوسفند چیست؟! وقتی فقط به حیوانیت ما توجه شود.
و همینطور آسایش و رفاه! بیایید برای رفاه مورچهها خانههایی محکم برای آنها بسازیم!
✅ اگر تحقق عدالت، رفاه و آسایش، همه برای امر بالاتری نباشد چه ارزشی دارد؟ حتی اگر برای دفاع از حق و آسایش و رفاه بیشتر خودمان هم باشد، کدام دفاع از حق خودمان و رفاه و آسایش بیشتر میارزد که برایش جان دهیم؟ کدام عدالت صرف میارزد برایش تمام زندگی را بگذاری؟
👈 «در يك محيط آشفته نمىشود كه اهل عرفان، عرفانشان را عرضه كنند، اهل فلسفه، فلسفهشان را، اهل فقه، فقهشان را، لكن وقتى حكومت يك حكومت عدل الهى شد و عدالت را جارى كرد و نگذاشت كه فرصت طلبها به مقاصد خودشان برسند، يك محيط آرام پيدا مىشود، در اين محيط آرام همه چيز پيدا مىشود.» (صحيفه امام ؛ ج ۲۰؛ ص ۱۱۶.)
👈 «انبيا نيامدهاند حكومت درست كنند، حكومت را مىخواهند چه كنند؟ اين هم هست، اما نه اين است كه انبيا آمدهاند كه دنيا را اداره كنند، حيوانات هم دنيا دارند، كار خودشان را اداره مىكنند، البته بسط عدالت، همان بسط صفت حق تعالى است براى اشخاصى كه چشم دارند. بسط عدالت هم مىدهند، عدالت اجتماعى هم به دست آنهاست، حكومت هم تأسيس مىكنند، حكومتى كه حكومت عادلانه باشد؛ لكن مقصد اين نيست، اينها همه وسيله است كه انسان برسد به يك مرتبه ديگرى كه براى آن، انبيا آمدهاند.» (تفسير سوره حمد امام خمینی؛ ص ۱۷۱ جلسه چهارم)
👈«مقصد انبيا حكومت نبوده است، حكومت براى مقصد ديگر بوده، نه مقصد بوده. تمام مقاصد برمىگردد به «معرفت اللَّه». هر چه در دنيا واقع بشود و انبيا هر چه دنبالش بودند دنبال اين بودند كه خداشناسى، واقعاً خداشناسى، اگر او حاصل بشود همه چيز دنبالش حاصل است.» (صحيفه امام ؛ ج ۱۹؛ ص ۴۳۷)
✅ «مقصد میانی بودن عدالت و رفاه» نقطه تمایز ما در تلاش برای عدالت و رفاه با خوبان غرب و شرق است. ما عدالت و آسایش میخواهیم برای بندگی، برای سیر الی الله، نه صرفا بر تقسیم عادلانه دنیا و شکم و شهوت عمر هدر دهیم. توده مردم چنیناند که وقتی فقیر و مظلوم باشند، ذهن و قلب آرامی برای سیر الی الله ندارند و نیاز دارند تا قلبشان مشغول به امور دنیا نباشد و این جز با رفاه نسبی و عدالت عمومی محقق نمیشود.
✅ وقتی به این نکته توجه داشته باشیم که مقصد اصلی کجاست، در برنامه ریزی شخصی و عمومی، در تقسیم هزینهها و بودجهها و... فراموش نمیکنیم که همه تلاشهایمان برای توجه بیشتر به خدا و درک اوست و اگر چنین نباشد دور باطل است.
📌از امام کاظم علیه السلام در روایت به هشام از اصحاب خاصشان نقل شده است:
«يَا هِشَامُ مَا بَعَثَ اللَّهُ أَنْبِيَاءَهُ وَ رُسُلَهُ إِلَى عِبَادِهِ إِلَّا لِيَعْقِلُوا عَنِ اللَّهِ فَأَحْسَنُهُمْ اسْتِجَابَةً أَحْسَنُهُمْ مَعْرِفَةً لِلَّهِ وَ أَعْلَمُهُمْ بِأَمْرِ اللَّهِ أَحْسَنُهُمْ عَقْلًا وَ أَعْقَلُهُمْ أَرْفَعُهُمْ دَرَجَةً فِي الدُّنْيَا وَ الْآخِرَة» (تحف العقول؛ ص ۳۸۶.)
ای هشام خداوند انبیاء و رسولانش را به سوی بندگانش فقط برای این فرستاد که در مورد خداوند تعقل کنند، پس هرکس که بهتر آنان را استجابت کند، بهتر به معرفت الله میرسد و آگاهترین بندگان به امور خداوند، بهترینشان از نظر عقل است و بالاترین جایگاه را در دنیا و آخرت دارد.
https://eitaa.com/sharhe_hal
شرح حال
✍️مگر میان حیوانات ظلم و جنایت کم است؟... ✅ شیر و پلنگ و گرگ به گورخر و آهو و گوسفند همیشه ظلم کرده
✅ انتقاد یکی از مخاطبان به پست اخیر کانال.👇
شما میخواهید ما چه نتیجهگیری از این پست داشته باشیم؟
خودتون برای چه نتیجهای این پست رو نوشتید؟
متن برای مردم یا مسئولین یا هر دو یا هیچکدام!
در مقابل بیعدالتی قیام کنیم؟
در مقابل بیعدالتی سکوت کنیم؟
عدالت و رفاه مقدمه عبودیت و بندگی است؟
ارتباط این متن با بیعدالتی ها و تبعیض در جامعه خودمان چیه؟ دعوت به قیام، سکوت، سازش، اصلاحطلبی؟ چه؟
فکر نمیکنید این حرفها دستاویز حکمرانان برای تئوریزه کردن بیعدالتی و عدم رفاه؟
نتیجهاش این شود که مسئول بگوید: ایها الناس درست است عدالت و رفاه ندارید ولی شما مشغول هدف غایی هستید. بذارید ما به کارمان برسیم شما هم دنبال هدف غایی باشید!
شرح حال
✅ انتقاد یکی از مخاطبان به پست اخیر کانال.👇 شما میخواهید ما چه نتیجهگیری از این پست داشته باشیم؟
✅ پاسخ بنده👇
ممنون از انتقاد شما.
اشکالات خوبی است که فضا را برای روشنتر شدن مطالب پست فراهم میکند.
نتیجههایی که در این پست نهفته شده است:
۱. به عنوان فرد در زندگی شخصی و تلاش برای رفاه و آسایش توجه داشته باشیم که این رفاه و آسایش برای برداشته شدن اهتمام به دنیا است نه اینکه همینطور پیش رویم تا در دنیا غرق شویم.
۲. در زندگی اجتماعی و تلاش برای ایجاد اصلاحات اجتماعی، عدالت و کارهای سیاسی و اجتماعی به عنوان مسئول یا خواص اجتماع بدانیم مقصود اصلی کسب معرفت الله است پس به اموری که مربوط به رشد معرفتی و بندگی اجتماع است توجه بیشتر شود نه اینکه در تزاحمات بین دنیا و آخرت، رفاه و بندگی، مبارزه برای عدالت امور معنوی را به راحتی کنار بگذاریم و صرفا به مبارزه و رفاه و دنیا بپردازیم.
در مقابل بیعدالتی قیام کنید ولی همه چیزتان نشود مبارزه و سیاست بلکه در تک تک لحظات مبارزه و سیاست ورزی به دنبال عبودیت باشید.
این حرفها برای خواب نرفتن و غرق نشدن در مبارزه و سیاست ورزی و کار برای رفاه و آسایش لازم است.
به همه دوستان خودم پیشنهاد میکنم برنامههای خوب حافظه تاریخی را ببینید.
در این برنامهها بسیاری از شبهات دوستان جواب داده میشود و نکات مهم تاریخی مرور میشود.👇
@hafezeh_tarikhi_irani
هدایت شده از حافظه تاریخی ایرانی
28.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قسمت هشتم برنامه "حافظه تاریخی ایرانی" با موضوع روز قدس
آیا سیاست خارجی ایدئولوژیک جمهوری اسلامی در دفاع از فلسطین، باعث تضعیف ایران نشده؟
از ماجرای نامه ۲۰۰۳ دولت خاتمی به امریکا برای خلع سلاح حماس و حزب الله چه میدانید؟
پاسخ به این پرسش ها و سوالات مشابه را در هشتمین قسمت از برنامه حافظه تاریخی ایرانی مطرح کرده ایم.
@Hafezeh_tarikhi_irani
شرح حال
قسمت هشتم برنامه "حافظه تاریخی ایرانی" با موضوع روز قدس آیا سیاست خارجی ایدئولوژیک جمهوری اسلامی در
یک نمونه بسیار خوب از برنامههای حافظه تاریخی.
✍️ شیطان بزرگ...
امام خمینی(ره):
«در يك روايتى است كه رسول خدا كه مبعوث شد، آن شيطان بزرگ فرياد كرد و شيطانها را دور خودش جمع كرد و اينكه مشكل شد كار بر ما.[۱] در اين انقلاب، شيطان بزرگ كه امريكاست،[۲] شياطين را با فرياد دور خودش دارد جمع مىكند. و چه بچه شيطانهايى كه در ايران هستند و چه شيطانهايى كه در خارج هستند.»
صحیفه امام، ج ۱۰، ص : ۴۸۹. ۱۴ آبان ۱۳۵۸ فردای فتح لانه جاسوسی
............
📝پینوشت:
[۱] ظاهرا منظور حضرت امام روایت ذیل باشد که مربوط به ولادت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله باشد و نه بعث ایشان.
«وَ صَاحَ إِبْلِيسُ لَعَنَهُ اللَّهُ فِي أَبَالِسَتِهِ فَاجْتَمَعُوا إِلَيهِ فَقَالُوا مَا الَّذِي أَفْزَعَكَ يَا سَيِّدَنَا فَقَالَ لَهُمْ وَيْلَكُمْ لَقَدْ أَنْكَرْتُ السَّمَاءَ وَ الْأَرْضَ مُنْذُ اللَّيْلَةِ لَقَدْ حَدَثَ فِي الْأَرْضِ حَدَثٌ عَظِيمٌ مَا حَدَثَ مِثْلُهُ مُنْذُ رُفِعَ عِيسَى ابْنُ مَرْيَمَ ع فَاخْرُجُوا وَ انْظُرُوا مَا هَذَا الْحَدَثُ الَّذِي قَدْ حَدَثَ فَافْتَرَقُوا ثُمَّ اجْتَمَعُوا إِلَيْهِ فَقَالُوا مَا وَجَدْنَا شَيْئاً فَقَالَ إِبْلِيسُ لَعَنَهُ اللَّهُ أَنَا لِهَذَا الْأَمْرِ ثُمَّ انْغَمَسَ فِي الدُّنْيَا فَجَالَهَا حَتَّى انْتَهَى إِلَى الْحَرَمِ فَوَجَدَ الْحَرَمَ مَحْفُوظاً بِالْمَلَائِكَةِ فَذَهَبَ لِيَدْخُلَ فَصَاحُوا بِهِ فَرَجَعَ ثُمَّ صَارَ مِثْلَ الصِّرِّ وَ هُوَ الْعُصْفُورُ فَدَخَلَ مِنْ قِبَلِ حَرَى فَقَالَ لَهُ جَبْرَئِيلُ وَرَاكَ لَعَنَكَ اللَّهُ فَقَالَ لَهُ حَرْفٌ أَسْأَلُكَ عَنْهُ يَا جَبْرَئِيلُ مَا هَذَا الْحَدَثُ الَّذِي حَدَثَ مُنْذُ اللَّيْلَةِ فِي الْأَرْض فَقَالَ لَهُ وُلِدَ مُحَمَّدٌ ص فَقَالَ لَهُ هَلْ لِي فِيهِ نَصِيبٌ قَالَ لَا قَالَ فَفِي أُمَّتِهِ قَالَ نَعَمْ قَالَ رَضِيتُ.»
👈 (نهج البلاغة، خطبه ۲۳۴ خطبة القاصعة و بحار الأنوار، ج ۱۵؛ صص۲۵۸- ۲۵۹.)
[۲] اینکه روئسای کفر و نفاق را به شیطان لقب دهند همان کاری است که امیرالمؤمنین در خطبه قاصعه انجام میدهند و یکی از سران خوارج را چنین خطاب میکند: و أَمَّا شَيْطَانُ الرَّدْهَة.
👈 (صبحى صالح خطبه ۱۹۲، ج ۱، ص: ۳۰۰.)
https://eitaa.com/sharhe_hal