🌸 برای علاقمندان به #مباحث #مهدویت
✳️ #دعا_براي_امام_عصر
💠 يکي از وظايف شيعه در عصر غيبت امام زمان (عجلاللهتعاليفرجهالشريف) تضرع و زاري و دعا براي تعجيل در فرج آن حضرت است.
💠 انسان معمولاً در موقع گرفتاری دعا میکند و در راحتی غافل است؛ به نظر میرسد ریشهی همهی مشکلات عالم، غیبت ولی الله الاعظم است و اگر او بیاید تمام مشکلات برطرف میشود.
💠 در حديث است که «اکثروا الدعا بتعجيل الفرج فان في ذلک فرجکم»يعني براي تعجيل فرج، بسيار دعا کنيد به راستي که فرج شما در آن است.اين حديث مهدوي دو نکته دارد:
♦️1) دعا براي فرج او، فرج ما را هم ميرساند يعني با آمدن آن ماء معين «قل ارءيتم ان اصبح ماؤکم غوراً فمن ياتيکم بماء معين» (اين آيه به حضرت مهدي (عليهالسّلام) تاويل شده است.) همه تشنههاي عالم سيراب ميشوند و مشکلاتي که داريم حل ميشود.
♦️2) شايد اين نکته هم استفاده شود که وقتي کسي براي حضرت دعا کند، آن حضرت هم براي مشکلات دعا کننده دعا ميکند و چه خوب است که انسان مشمول دعاي او که دعايش مستجاب است و کليد همه گنجهاي دنيا و آخرت در دست اوست بشود.
#ویکی_فقه #امام_مهدی #مهدویت #دعای_فرج
🍁برای مطالعه کامل مقاله بر روی لینک زیر کلیک کنید👇
➡️ http://wikifeqh.ir/دعا_برای_امام_عصر
🆔http://eitaa.com/joinchat/609681418C9a83e3fcdf
🆔 @wikifeqh_ir
🌺 برای علاقمندان به #مباحث #مهدویت
✳️ غسل و کفن امام معصوم
💠 یکی از شبهاتی که مطرح میشود این است که هنگام شهادت امام زمان (عجّلاللهفرجهالشریف) چه کسی او را غسل داده و کفن میکند، با توجه بهاینکه معصوم را فقط معصوم غسل و کفن میدهد؟
💠 این که معصوم را جز معصوم غسل نمیدهد و کفن نمیکند، قاعدهای است قطعی و امام زمان (عجّلاللهفرجهالشریف) نیز توسط سیدالشهداء (علیهالسّلام) غسل داده میشوند.
💠روایاتی وجود دارد که در اواخر عمر حضرت مهدی (عجل)، امام حسین (علیهالسّلام) و اصحابش زنده میشوند و امام زمان (علیهالسّلام) بعد از آنکه جدش امام حسین (علیهالسّلام) و یارانش را به مردم معرفی میکند از دنیا میرود و امام حسین (علیهالسّلام)، غسل، کفن، حنوط و دفن ایشان را بهعهده میگیرد.
💠 علامه مجلسی احادیثی را که در آنها غسل امام و یا معصوم به غیر امام و یا غیر معصوم موکول شده است، بر تقیه حمل میکند.
#ویکی_فقه #امام_مهدی #شبهات_مهدویت
🍁برای مطالعه کامل مقاله بر روی لینک زیر کلیک کنید👇
➡️ http://wikifeqh.ir/غسل_و_کفن_امام_معصوم
🆔http://eitaa.com/joinchat/609681418C9a83e3fcdf
🆔 @wikifeqh_ir
⚡️#در_ویکی_فقه_بخوانید:
✅ #صلوات_کبیره
🌺 در منابع اهل سنت صلواتی ذکر شده که ثواب آن برابر ده هزار بار صلوات است، در اینجا به بررسی اعتبار و سند آن پرداخته شده است.
🌺 "اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدنا مُحَمَّدٌ مَا اخْتَلَفَ الْمَلَوان وَ تَعاقَبَ الْعَصْرانِ وَ کَرَّ الْجَدیدانِ وَ سْتَقْبَلَ الْفَرْقدانِ وَ بَلَّغْ رُوحَهُ وَ اَرْواحَ اَهْلِ بَیْتِهِ مِنّا التَّحِیَّهَ وَ السَّلامُ"، ثواب آن هر دفعهاش ده هزار بار است.
🌺 این صلوات، در منابع شیعی وجود ندارد، اما در تفسیر روح البیان که از تفاسیر اهل سنت است، این صلوات در ضمن داستانی، از سلطان محمود غزنوی نقل شده است.
🍁برای مطالعه کامل مقاله بر روی لینک زیر کلیک کنید👇
➡️ http://wikifeqh.ir/صلوات_کبیره
🆔http://eitaa.com/joinchat/609681418C9a83e3fcdf
🆔 @wikifeqh_ir
🌺 برای علاقمندان به #مباحث_فقهی
❇️ #عاريه
💠 عاريه يکي از اصطلاح فقهي _ حقوقي بوده و عقدي است که به موجب آن، يکي از طرفين عقد به ديگري اجازه ميدهد که از عين مال او مجاناً استفاده کند. عاريه دهنده را معير و عاريه گيرنده را مستعير ميگويند.
💠 «عاريه» آن است که کسي مال خود را در اختيار کسي بگذارد تا از آن استفاده کند و چيزي هم به عنوان «اجرت» يا به عنوان ديگر از او نگيرد.
💠 براي صحت عقد عاريه، عاريه دهنده بايد اهليت داشته باشد. علاوه بر آن بايد مالک منافع مالي باشد که به عاريه ميدهد، اگر چه مالک عين مال نباشد؛ بنابراين صاحب حق انتفاع از چيزي، ميتواند آن را به ديگري عاريه دهد، مگر اينکه شرط مباشرت شده باشد.
💠 طرفين عقد عاريه بايد علاوه بر اهليت، قصد بر عاريه نيز داشته باشند. هر چيزي که بتوان با بقاء اصلش از آن منتفع شد، ميتواند موضوع عقد عاريه قرار گيرد. منفعتي که مقصود از عاريه است بايد مشروع و عقلائي باشد.
💠 «عاريه، عقدي جائز است، بنابراين طرفين عقد ميتوانند هرگاه که بخواهند آن را بر هم زنند».
#ویکی_فقه #اصطلاحات_فقهی #اصطلاحات_حقوقی #عقود_اسلامی
🍁برای مطالعه کامل مقاله بر روی لینک زیر کلیک کنید👇
➡️ http://wikifeqh.ir/عاریه
http://eitaa.com/joinchat/609681418C9a83e3fcdf
🆔 @wikifeqh_ir