حضرت زهرا علیها السّلام جلو در خانه، بین مردم و امیر المؤمنین علیه السّلام مانع شد. قنفذ ملعون با تازیانه به آن حضرت زد، بطوری که وقتی حضرت از دنیا میرفت در بازویش از زدن او اثری مثل دستبند بر جای مانده بود [۲] . خداوند قنفذ را و کسی که او را فرستاد لعنت کند.
----------
[۲]: (۲۵) (د): حضرت زهرا علیها السّلام آمد تا بین مردم و امیر المؤمنین علیه السّلام مانع شود. قنفذ با تازیانه اش به او زد و بین در مورد فشار قرار گرفت و فریاد زد: (یا ابتاه، یا رسول اللَّه). و جنین کشته شده را سقط کرد، و تازیانه قنفذ در بازوی او مثل دستبند اثر کرد. در کتاب احتجاج عبارت چنین است: با تازیانه بر بازویش زد و اثر آن- بخاطر زدن قنفذ- در بازوی آن حضرت مثل دستبند باقی ماند. ابو بکر سراغ قنفذ فرستاد که (فاطمه را بزن)! قنفذ او را به طرف چهارچوب درب خانه کشانید و سپس درب را فشار داد و استخوانی از پهلویش شکست و جنینی سقط کرد. در نتیجه دائما در بستر بود تا در اثر همان شهید شد.
سپس علی علیه السّلام را بردند و به شدت او را میکشیدند، تا آنکه نزد ابو بکر رسانیدند. و این در حالی بود که عمر بالای سر ابو بکر با شمشیر ایستاده بود، و خالد بن ولید و ص: ۲۲۸ ابو عبیدة بن جراح و سالم مولی ابی حذیفه و معاذ بن جبل و مغیرة بن شعبة و اسید بن حضیر و بشیر بن سعید و سایر مردم در اطراف ابو بکر نشسته بودند و اسلحه همراهشان بود [۱] .
----------
[۱]: (۲۶) (د): و شمشیرها را کشیده بودند.
سلیم میگوید: به سلمان گفتم [۲]: آیا بدون اجازه به خانه فاطمه علیها السّلام وارد شدند [۳]؟! گفت: آری بخدا قسم، و این در حالی بود که (خمار) [۴] نداشت. حضرت زهرا علیها السّلام صدا زد: (وا ابتاه، وا رسول اللَّه، ای پدر، ابو بکر و عمر بعد از تو با بازماندگانت بدرفتاری کردند در حالی که هنوز چشمان تو در قبرت باز نشده است) [۵] و این سخنان را حضرت با بلندترین صدایش ندا مینمود. ص: ۲۲۹ سلمان میگوید: ابو بکر و اطرافیانش را دیدم که میگریستند و صدایشان به گریه بلند شده بود. در میان آنان کسی نبود مگر آنکه گریه میکرد جز عمر و خالد بن ولید و مغیرة بن شعبه، و عمر میگفت: ما را با زنان و رأی آنان کاری نیست!!
----------
[۲]: (۲۷) این قطعه از حدیث سلیم را علّامه سید محمد بن مهدی قزوینی در اشعار عربی خود آورده که در مجالس عزاداری بسیار خوانده میشود: یا عجبا یستأذن الامین* علیهم و یهجم الخؤون قال سلیم: قلت: یا سلمان* هل هجموا و لم یک استیذان فقال: ای و عزّة الجبّار* و ما علی الزّهراء من خمار لکنّها لاذت وراء الباب* رعایة للسّتر و الحجاب فمذ رأوها عصروها عصرة* کادت بنفسی أن تموت حسرة تصیح یا فضّة سنّدینی* فقد و ربّی قتلوا جنینی فاسقطت بنت الهدی وا حزنا* جنینها ذاک المسمّی محسنا و لم یرعها کلّما قد فعلوا* لکنّها قد خرجت تولول فانبعثت تصیح بین النّاس* خلّوه او لاکشفنّ راسی به کتاب (وفاة الصدیقة الطاهرة) تألیف سید عبد الرزّاق مقرّم: ص ۴۹، و کتاب (ریاض المدح و الثناء) تألیف شیخ حسین بن علی بلادی: ص ۳ مراجعه شود.
[۳]: (۲۸) (د): آیا در خانه حضرت زهرا علیها السّلام را آتش زدند و بدون اجازه به خانه او وارد شدند؟!
[۴]: (۲۹) (خمار) به معنای پوشش همه سر، و یا پوشش صورت است.
[۵]: (۳۰) ظاهرا منظور نوعی کنایه است و معنی این است که وقتی انسان در قبر گذاشته میشود دوباره زنده میشود، ولی ابو بکر و عمر آنقدر در جنایت خویش عجله داشتند که این اندازه هم مهلت ندادند.
سلمان میگوید: علی علیه السّلام را نزد ابو بکر رسانیدند در حالی که میفرمود: بخدا قسم، اگر شمشیرم در دستم قرار میگرفت میدانستید که هرگز به این کار دست نمی یابید. بخدا قسم خود را در جهاد با شما سرزنش نمی کنم، و اگر چهل نفر برایم ممکن میشد جمعیت شما را متفرّق میساختم، ولی خدا لعنت کند اقوامی را که با من بیعت کردند و سپس مرا خوار نمودند. ابو بکر تا چشمش به علی علیه السّلام افتاد فریاد زد: (او را رها کنید)! علی علیه السّلام فرمود: ای ابو بکر، چه زود جای پیامبر را ظالمانه غصب کردید [۱]! تو به چه حقّی و با داشتن چه مقامی مردم را به بیعت خویش دعوت مینمایی؟ آیا دیروز به امر خدا و پیامبر با من بیعت نکردی؟
----------
[۱]: (۳۱) کلمه (توثّبتم) را میتوان به (طغیان کردید) نیز معنی کرد.
قنفذ- که خدا او را لعنت کند- فاطمه علیها السّلام را با تازیانه زد آن هنگام که خود را بین او و شوهرش قرار داد، و عمر پیغام فرستاد که اگر فاطمه بین تو و او مانع شد او را بزن. قنفذ او را به سمت چهارچوب در خانه اش کشانید و در را فشار داد بطوری که استخوانی از پهلویش شکست و جنینی سقط کرد، و همچنان در بستر بود تا در اثر همان شهید شد.
اَبوبَکْر بن ابیقُحافه (درگذشت ۱۳ق)، از صحابه پیامبر. او پس از درگذشت رسول خدا(ص)، به همراه تعداد دیگری از صحابه در سقیفه بنیساعده گرد آمدند تا علیرغم وصیت رسول خدا(ص) درباره خلافت علی(ع)، خلیفه مسلمانان را انتخاب کنند. حاضران در سقیفه بنیساعده، با ابوبکر به عنوان خلیفه رسول خدا(ص) بیعت کردند. وی اولین خلیفه از خلفای راشدین از نگاه اهل سنت است. او در نخستین سالهای ظهور اسلام در مکه، مسلمان شد و در دیدگاه مشهور تاریخنویسان، در هنگام هجرت پیامبر به مدینه، با وی همسفر بود و به همراه پیامبر(ص) در غار ثور پنهان شد. در حکومت او، حوادث بحثبرانگیزی در تاریخ اسلام رخ داد؛ از جمله گرفتن فدک از حضرت زهرا(س)، جنگهای ردّه و شروع فتوحات.
عُمَر بن خَطّاب بن نُفَیل (۱۳ عامالفیل - ۲۳ق) از صحابه پیامبر اکرم(ص) و خلیفه دوم مسلمانان (خلافت:۱۳ - ۲۳ق) است. او به وصیت خلیفه اول به خلافت رسید و حدود ده سال حکومت کرد.
عمر در سال ششم یا نهم بعثت، اسلام را پذیرفت. منابع اهلسنت، مسلمان شدن او را سبب تقویت اسلام و مسلمانان دانستهاند. عمر در غزوات دوره پیامبر شرکت داشت و در جنگ احد و حنین نام او جزو فرارکنندگان از میدان نبرد ذکر شده است. یکی از دختران عمر به نام حفصه با پیامبر(ص) ازدواج کرد.
عمر در ذیالحجه سال ۲۳ هجری به دست فیروز نهاوندی، معروف به ابولؤلؤ در مدینه ترور شد و سه روز بعد درگذشت. او قبل از مرگ شورایی شش نفره برای تعیین خلیفه پس از خود تشکیل داد که به انتخاب عثمان انجامید.
در نزد اهل سنت، عمر بن خطاب جایگاه بالایی دارد و برخی از اقدامات او برای آنان جنبه فقهی پیدا کرده است. در منابع سنی روایات فراوانی در مدح عمر نقل شده و اهل سنت به او لقب فاروق داده و او را یکی از عشره مبشره شمردهاند. آنها بر این باورند که مسلمان شدن عمر که شخصیتی تندخو و خشن داشت، جایگاه مسلمانان در مکه را تقویت کرده است. منابع اسلامی زندگی زاهدانه عمر را ستودهاند.
برخی مواضع عمر مورد انتقاد شیعیان بوده است از جمله اینکه با وجود سفارش پیامبر به جانشینی علی بن ابیطالب(ع)، زمینه را برای خلافت ابوبکر فراهم کرد و وقتی برای بیعت گرفتن از امام علی(ع)، به خانه فاطمه(س) رفت، تهدید کرد خانه را به آتش خواهد کشید. در زمان حیات رسول خدا(ص) نیز عمر مواضعی بر خلاف پیامبر داشته است، از جمله در صلح حدیبیه، ماجرای قلم و دوات و نپیوستن به سپاه اسامه. عمر در دوره خلافت خود، سیاست منع تدوین احادیث پیامبر را دنبال کرد و به گفته بسیاری از نویسندگان شیعه، هدفش این بود که از نشر فضایل امام علی(ع) جلوگیری کند. او همچنین در دوره حکومتش بدعتهایی گذاشت از جمله تحریم متعه حج و متعه زنان، حذف «حی علی خیر العمل» از اذان و به جماعت خواندن نماز تراویح.
♦️♦️ گفتمان امشب به پایان رسید؛
نظراتتون رو درباره این گفتمان ناشناس بفرستید...
با این سبکگفتمان ها موافقید؟
https://abzarek.ir/service-p/msg/916372
Hamed Zamani Ft Abdolreza Helali - Nahelatal Jesm Yani (320).mp3
7.99M
اگرشام شهادت مادر
با این دکلمه اشکی ریختید..
منُ حتما دعا کنید....
همه مون به دعای عاقبت بخیری نیاز داریم..
تا اخر گوش کن رفیق خیلی قشنگه 💔✨
هدایت شده از بــی صـ🚫ـدا
صديقي الحبيب!
لا أحد مثلك ولا أحد يستطيع
أن يأخذ مكانك من أجلي.
یار محبوبم!
هیچ کس شبیه تو نیست
هیچ کس جای تو را برایم نمیگیرید.
‹؏ـقیلہبنےهاشم⁶⁹🇵🇸›
دعای نادعلی کبیر🕯✨ میخایم برای شکست و رفع پروژه کد ققنوس از امشب تا ۴۰ شب و هرشب سرِ ساعت ۹ دعای
عاقا من بدلیل پارهای از مشکلات
نتوانستم که بگویم بخوانید🗿
ولی میدونم که شما بچهها خوبی هستین
و خوندین😐🙂🤲🏼
هدایت شده از بــی صـ🚫ـدا
تمام شد ؛
حالا علی ماند و یك عمر خاطره . . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجا یک دهستان در یک شهرستان کوچک بختیاری است در هوای برفی و زیر صفردرجه
جمعیت را ببینید ارادت مردم را ببینید فکر براندازی با این ملت باطل است
مسئولان باید قدردان این مردم باشند و با تغییرات فوری و اساسی مشکلات اقتصادی را حل کنند...
[🌿]
💠 #دردهای_زمانه ۱ 💠
آنجا هجده ساله اي "حـجـابــ" مي گذارد✔
تا آزاد كند ☜ ديـنش را #از_جهالت،
و اينجا #بعضی هجده ساله ها "حـجـابــ" برميدارند ✘
تا آزاد كنند ☜ دنيايشان را #برای_جهالت!
آنجا سال ۱۱ هجری ست،
و اينجا هزار و چهارصد و اندی سال بعد ...
[✨]
💠 #دردهای_زمانه ۲ 💠
آنـجا هـجده سـاله اي پــرپــر شد؛
تـا امـروز بـشود الـگوي زنان مـتـديـن شـيعے ...
اما;
ايـنجا #بعضي هـجده سـاله ها بال بال مي زنند!
تا الـگو بـردارند از زنـان مـتحـجر غربي ...
آنجا سال ۱۱ هجري ست،
و اينجا هزار و چهارصد و اندی سال بعد ...
[✨]