حکمرانی هوشمند:هوش مصنوعی/فناوری های نوظهور
📈کاهش ٩ درصدی ارزش سهام تسلا پس از معرفی Cybercab؛ سهامداران همچنان ناراضی هستند
🔸#ایلان_ماسک در رویداد «We, Robot» این شرکت که با حضور رباتهای انساننمای اپتیموس برگزار شد، از پروژه روبوتاکسی خود با نام Cybercab رونمایی کرد و همچنین یک ون مسافربری به سبک قطارهای قدیمی با نام Robovan را نیز معرفی کرد. هرچند همهچیز بسیار خوب بهنظر میرسید، اما برخی سهامداران خواستار ارائه جزئیات بیشتری درباره برنامههای #تسلا و ایلان ماسک شدهاند. همین موضوع باعث شد تا سهام غول سازنده خودروهای برقی حدود ٩ درصد کاهش پیدا کند و نزدیک به ۶٨ میلیارد دلار از ارزش بازار این شرکت را از بین ببرد.
#تسلا
🆔 @AiGovernance
🍏برترین برندهای جهان در سال ۲۰۲۴ مشخص شدند؛ اپل همچنان در جایگاه اول
🔹اینتربرند (Interbrand) بیستوپنجمین نسخه ردهبندی برترین برندهای سال را برای سال ۲۰۲۴ منتشر کرد. اینتربرند از سال ۲۰۰۰ هرساله ۱۰۰ برند برتر جهانی را معرفی میکند. در ردهبندی جدید اینتربرند، اپل همچنان در صدر لیست قرار دارد. این دوازدهمین سالی است که غول کوپرتینو رتبه اول را به خود اختصاص داده است.
🔹۵ برند برتر لیست امسال دقیقاً در جایگاهی ایستادهاند که در ردهبندی سال ۲۰۲۳ بودند. با این تفاوت که ارزش برند #اپل ۳ درصد کاهش یافته؛ بااینحال ارزش برندهای #مایکروسافت، #آمازون، #گوگل و #سامسونگ در سال ۲۰۲۴ رشد کردهاند. این ۴ شرکت در سال گذشته تمرکز ویژهای روی توسعه و معرفی ابزارهای مختلف هوش مصنوعی داشتهاند که مطمئناً بر ارزش برند آنها تأثیر گذاشته است.
🆔 @AiGovernance
📱تحقیق جدید: پاسخهای کوپایلت به سؤالات پزشکی در ٢٢ درصد مواقع میتواند مرگبار باشد
🔸محققان آلمانی و بلژیکی معتقدند نباید برای کسب اطلاعات دقیق و ایمن درباره داروها به چتباتهای هوش مصنوعی مانند #کوپایلت مراجعه کنیم؛ زیرا برخی از اطلاعاتی که ارائه میدهند، ممکن است اشتباه یا حتی مضر باشند. محققان از کوپایلت مایکروسافت ١٠ سؤال متداول درباره ۵٠ داروی رایج در آمریکا را کردند و حدود ۵٠٠ پاسخ گرفتند.
🔸محققان پاسخهای هوش مصنوعی را از نظر خوانایی، کامل بودن و دقت علمی ارزیابی کردند و دریافتند برای فهم کامل پاسخ این چتبات ممکن است به مدرک پزشکی نیاز داشته باشید. محققان میگویند حتی سادهترین پاسخها مستلزم تحصیلات تخصصی است.
🔸نکته قابلتوجه و حیاتی در تحقیق حاضر این است که ۴٢ درصد پاسخهای کوپایلت ممکن است منجر به «آسیب جدی» و ٢٢ درصد نیز باعث مرگ فرد شود. پاسخهای این هوش مصنوعی به لحاظ دقت علمی، در ٢۴ درصد موارد با دانش پزشکی مطابقت نداشتند و ٣ درصد پاسخها کاملاً اشتباه بودند. به گفته کارشناسان، فقط ۵۴ درصد پاسخها مطابق تحقیقات علمی بودند.
#پزشکی
🆔 @AiGovernance
🔹دانشمند ارشد متا میگوید نگرانی درباره تهدید بشریت توسط هوش مصنوعی «کاملاً مزخرف» است
🔸«یان لکان»، دانشمند ارشد هوش مصنوعی #متا در مصاحبه جدیدی با والاستریت ژورنال گفته است فکر نمیکند #هوش_مصنوعی واقعاً در آستانه عبور از هوشمندی انسان باشد و نگرانیهای مربوط به تهدید وجودی این فناوری از نظر او «کاملاً مزخرف» هستند.
🔸لکان در استدلال خود میگوید مدلهای زبانی بزرگ امروزی برخی قابلیتهای کلیدی مانند حافظه مداوم، استدلال، برنامهریزی و درک دنیای فیزیکی را ندارد. از نظر او، مدلهای زبانی بزرگ (LLM) صرفاً نشان میدهند «شما میتوانید زبان را دستکاری کنید» و هرگز به هوش جامع مصنوعی (AGI) واقعی منجر نمیشود.
🔸البته اینطور نیست که او کاملاً به دستیابی به AGI بدبین باشد اما به عقیده دانشمند ارشد متا، برای توسعه آن نیاز به رویکردهای جدید است؛ برای مثال، او به کار روی هضمکردن ویدیوها توسط تیم تحقیقاتی بنیادی هوش مصنوعی خود در متا اشاره کرده است.
#هوشمصنوعی
🆔 @AiGovernance
دستاورد محققان ایرانی و آمریکایی؛ توسعه هوش مصنوعی سینا برای تشخیص زودهنگام سرطان سینه
🔹گروهی از محققان ایرانی در همکاری بینالمللی با محققان دانشگاههای معتبر آمریکا، مدل هوش مصنوعی پیشرفتهای به نام «سینا» را توسعه دادند. این الگوریتم #هوش_مصنوعی میتواند با شناسایی زودهنگام تومورهای کوچک، تحول بزرگی در تشخیص و درمان سرطان پستان به وجود بیاورد.
🔹این الگوریتم میتواند بافتهای سرطانی پستان را که تشخیص آنها اغلب در آزمایشهای معمولی مانند ماموگرافی یا سونوگرافی دشوار است، شناسایی کند.
🔹الگوریتم سینا توانسته دقت بسیار زیادی را در شناسایی این بافتهای سرطانی نشان دهد و میتواند به پزشکان کمک کند در مراحل اولیه، از گسترش سرطان جلوگیری کنند. این سیستم تأییدیه سازمان بهداشت جهانی (WHO) را دریافت کرده و از سال ۲۰۲۵ بهصورت گسترده در اختیار مراکز درمانی و تحقیقاتی قرار میگیرد.
#پزشکی
🆔 @AiGovernance
🤖پدرخوانده هوش مصنوعی هشدار داد: شاید هیولاهایی بسازیم که از ما قویتر باشند
🔸«یاشوا بنجیو»، دانشمند علوم کامپیوتر که یکی از پدرخواندههای هوش مصنوعی نیز شناخته میشود، درمورد خطرات توسعه بیقاعده این فناوری هشدار داده است. او توسعه هوش مصنوعی را به ساخت هیولاهایی تشبیه کرده که از انسان قویترند.
🔸به گفته بنجیو، هوش نوعی قدرت است و هرکسی بتواند این قدرت را در سطح انسانی یا بالاتر کنترل کند، بسیار بسیار قدرتمند خواهد بود. او در ادامه گفت:
«عموماً افرادی از فناوری استفاده میکنند که خواهان قدرت بیشتر هستند؛ تسلط اقتصادی، تسلط نظامی، تسلط سیاسی. قبل از ایجاد فناوری که بتواند قدرت را به روشهای خطرناک متمرکز کند، باید بسیار مراقب باشیم.»
🔸یاشوا بنجیو در پاسخ به این سؤال که چرا باید نگران #هوش_مصنوعی در سطح انسانی باشیم؟ گفت:
«اگر این [هوش مصنوعی] به دست افراد نادرست بیفتد، میتواند بسیار خطرناک باشد. این ابزارها میتوانند بهزودی به کمک تروریستها و بازیگران دولتی بیایند که میخواهند دموکراسیهای ما را نابود کنند. مسئله دیگری که وجود دارد و بسیاری از دانشمندان نیز به آن اشاره کردهاند، نحوه آموزش هوش مصنوعی است. ما بهوضوح نمیدانیم چگونه میتوانیم از استقلال این سیستمها جلوگیری کنیم و نگذاریم اهدافی برای محافظت از خودشان داشته باشند. ما ممکن است کنترل این سیستمها را از دست بدهیم؛ بنابراین در مسیری هستیم که شاید هیولاهایی بسازیم که از ما قدرتمندتر بشوند.»
🆔 @AiGovernance
👀ادعای محققان: تلویزیونهای هوشمند سامسونگ و الجی از کاربران جاسوسی میکنند
🔹در مقاله تحقیقاتی جدیدی که توسط دانشمندان بریتانیایی، ایالات متحده و اسپانیایی انجام شده ادعاشده تلویزیونهای هوشمند سامسونگ و الجی به فناوری «تشخیص خودکار محتوا» (ACR) مجهزند که محتوایی را که پخش میشود، ردیابی و ضبط کند. آنها میگویند وقتی از این دستگاهها استفاده میکنید، گویی همراه شخص دیگری تلویزیون تماشا میکنید.
🔹فناوری ACR جدید نیست و قبلاً فقط در چند برنامه مانند نتفلیکس یا Hulu وجود داشت. ACR محتوایی را که روی صفحه تلویزیون نمایش داده میشود، متناوب ضبط میکند و آن را با مجموعهای از محتوا تطبیق میدهد. درنهایت، مشخص میشود چه محتوایی چه زمانی تماشا شده است.
🔹دانشمندانی متوجه شدهاند اکنون فناوری ردیابی ACR به هسته اصلی تلویزیونهای هوشمند بهویژه محصولات سامسونگ و الجی نفوذ کرده است. در واقع محققان میگویند قبلاً از این فناوری برای ردیابی شخص ثالث انجام میشد اما اکنون خود پلتفرم تلویزیون نیز از طریق سیستمعامل میتواند محتواهای شما را مشاهده کند.
🔹باید به این نکته اشاره کرد که امکان غیرفعالسازی این قابلیت وجود دارد، اما بهشکل پیشفرض فعال است و بسیاری از کاربران از وجود آن بیاطلاع هستند.
🆔 @AiGovernance
🍏محققان اپل: مدلهای هوش مصنوعی فعلی ناقص هستند؛ زیرا نمیتوانند استدلال کنند
🔹دانشمندان اپل در مقاله خود بنچمارک جدیدی با نام GSM-Symbolic را پیشنهاد کردهاند که با آن میتوان قابلیتهای استدلال مدلهای زبانی بزرگ مختلف را اندازهگیری کرد. آنها در تحقیق خود متوجه شدهاند اعمال تغییرات جزئی در دستورات متنی، میتواند پاسخهای کاملاً متفاوتی داشته باشد و این موضوع اطمینان به مدلها را تضعیف میکند.
🔹محققان اپل با اضافهکردن برخی اطلاعات زمینهای به سؤالات خود، تلاش کردهاند «شکنندگی» استدلال ریاضی را نشان بدهند. آنها در مقاله حاضر اینگونه شرح میدهند:
«زمانی که فقط مقادیر عددی سؤال در بنچمارک GSM-Symbolic تغییر میکند، عملکرد تمام مدلها کاهش مییابد. علاوهبراین، شکنندگی استدلال ریاضی در این مدلها نشان میدهد با افزایش تعداد بندهای سؤال، عملکرد آنها بهطور قابلتوجهی بدتر میشود.»
🔹دانشمندان اپل در نتیجهگیری تحقیق خود میگویند: «بههیچوجه نمیتوان مبتنیبر این زیرساخت دستیارهای قابلاعتمادی ساخت؛ زیرا تغییر یک یا دو کلمه به روشهای نامربوط یا اضافهکردن کمی اطلاعات نامربوط میتواند پاسخ متفاوتی ارائه کند.»
🆔 @AiGovernance
تصویر سازی با هوش مصنوعی
پرامپت:
A stylized, minimalist illustration of a mountain range silhouetted against a dark purple and red sky. There are four celestial bodies in the sky: three full moons and a crescent moon. The image evokes a sense of mystery and wonder, with the celestial bodies appearing to float above the mountain range#پرامپت #bing 🆔 @AiGovernance
بومیسازی دستگاه پایش ضربان قلب همراه
🔸 فناوران ایرانی توانستهاند دستگاهی کوچک به عنوان دستیار تشخیص پزشک با بهرهگیری از هوش مصنوعی برای پایش وضعیت قلب افراد طراحی کنند.
#پزشکی
✅@AiGovernance
اخبار هوش مصنوعی و فناوری های نوظهور
دوشنبه ۲۳ مهر
🔶میلیاردها کاربر جیمیل در معرض تهدید کلاهبرداری با هوش مصنوعی قرار دارند
🔸هکرها با استفاده از یک تماس کلاهبرداری مبتنی بر هوش مصنوعی درحال هدف قراردادن میلیاردها کاربر جیمیل هستند. این تماسهای کلاهبرداری به حدی واقعی جلوه میکنند که حتی میتوانند کاربران باتجربه را نیز فریب دهند
🔶سرور هوش مصنوعی انویدیا بلکول DGX B200 با قیمت 500 هزار دلار مشاهده شد
🔸قیمت سرورهای هوش مصنوعی بلکول DGX B200 بهتازگی در خردهفروشی آنلاینی اعلام شده است. انویدیا ظاهراً این محصول را با قیمتی حدود ۵۰۰ هزار دلار میفروشد.
🔶کلیگویی ضعف سند ملی هوش مصنوعی است/ وظایف دستگاهها در این سند چیست؟
🔸دانشیار دانشگاه عالی دفاع ملی گفت: عدم پرداختن به صورت تخصصی به فناوری هوش مصنوعی و کلی گویی در این زمینه از نقاط ضعف سند ملی هوش مصنوعی است.
🔶صدای زنده یاد حمید منوچهری با هوش مصنوعی بازسازی شد
🔸 رادیو نمایش در همکاری مشترک با مجموعه استودیوهای «کوالیما» توانست با بهرهگیری از هوش مصنوعی، صدای زندهیاد حمید منوچهری را بازسازی کند.
🔶تصاویری از خلق زیبایی در دل کویر | هوش مصنوعی چطور کویر ایران را آباد می کند ؟
🔸تصاویر بیشماری از طراحی بناهای مختلف در جهان تلفیق شده با هنرهای گوناگون توسط هوش مصنوعی در حال منتشرشدن است و برخی از این تصاویر، رؤیایی و عجیب و برخی نیز به واقعیت نزدیکاند.
🔶افزایش و بهبود دسترسی دانشآموزان مناطق محروم به آموزش با فناوری هوش مصنوعی
🔸دبیرکل انجمن هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال ایران تواناییهای هوش مصنوعی در مباحث آموزشی را تسهیلگر عنوان کرد و گفت؛ با استفاده از فناوری هوش مصنوعی، دانشآموزان مناطق محروم میتوانند به آموزش دسترسی بهتری داشته باشند.
🔶نیجریه قهرمان جام جهانی میشود؟ هوش مصنوعی آینده فوتبال را پیشبینی کرد
🔸یک هوش مصنوعی قدرتمند با بررسی دادههای گسترده، قهرمانان جامهای جهانی تا سال 2062 را پیشبینی کرده است. بر اساس این پیشبینی، نیجریه به عنوان اولین تیم آفریقایی جام جهانی را بالای سر خواهد برد.
🔶 شرکتهای Nvidia یا AMD؛ برنده نبرد تراشههای هوش مصنوعی کیست؟
🔸در قلب انقلاب هوش مصنوعی، نبردی بیامان میان دو غول فناوری، انویدیا و AMD، در جریان است. هر دو شرکت با ارائه تراشههای قدرتمند و تخصصی، به دنبال تسخیر بازار رو به رشد هوش مصنوعی هستند
🔶ترکیب ترسناک هوش مصنوعی با پهپاد+فیلم
🔸در این ویدئو پروفسور راسل تأکید میکند استفاده از هوشمصنوعی برای چنین کارهایی میتواند برای آینده انسانها خطرناک باشد و ما فرصت کمی برای اقدام داریم.
#خبر
🆔 @AiGovernance
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترکیب ترسناک هوش مصنوعی با پهپاد
این ویدیو شش سال پیش برای نمایش قابلیتهای هوش مصنوعی ساخته شده و واقعی نیست. در انتهای ویدیو پروفسور استوارت راسل استاد رشته علوم کامپیوتری در دانشگاه برکلی کالیفرنیا میگوید این ویدیو بر اساس تخیل و خیالبافی ساخته نشده و نمایش تکنولوژیهایی است که همین امروز هم در دنیا وجود دارد.
در انتها پروفسور راسل تأکید میکند استفاده از هوشمصنوعی برای چنین کارهایی (استفاده در پهپاد) میتواند برای آینده انسانها خطرناک باشد و ما فرصت کمی برای اقدام داریم.
#خطراتهوشمصنوعی
#پهپاد
🆔 @AiGovernance
اخبار هوشمصنوعی و فناوریهای نوظهور
دوشنبه ۲۳ مهر
🔶شناسایی فرار مالیاتی توسط هوش مصنوعی
🔸رئیس سازمان امور مالیاتی: با استفاده از هوش مصنوعی و سازوکارهایی همچون سامانه مودیان می توان از فرارهای مالیاتی جلوگیری کرد
🔶خرید اشتراک پریمیوم چت جی بی تی (Chat GBT)
🔸در دنیای پرشتاب امروز، هوش مصنوعی به بخشی جداییناپذیر از زندگی ما تبدیل شده است. یکی از قدرتمندترین ابزارهای هوش مصنوعی که در سالهای اخیر توجه بسیاری را به خود جلب کرده، چت جی پی تی است. اما آیا تا به حال به این فکر کردهاید که چگونه میتوانید از این ابزار شگفتانگیز بیشترین بهره را ببرید؟
🔶با هوش مصنوعی لئوناردو آشنا شوید؛ آموزش تصویری ساخت عکس
🔸هوش مصنوعی Leonardo AI نقطه تلاقی هنر و هوش مصنوعی محسوب می شود و در جایگاه پلتفرمی نوآورانه، شیوه خلق هنرهای دیجیتال را متحول کرده است. در این مطلب قصد داریم هوش مصنوعی لئوناردو را کامل شرح بدهیم و علاوه بر آموزش استفاده، ویژگی ها، قابلیت ها و امکانات بی پایان آن را نیز بررسی کنیم.
🔶تولید و اکران فیلم فلسطین در چشم های من با هوش مصنوعی
🔶انقلاب هوش مصنوعی در کشف دارو
🔸شرکت ژاپنی FRONTEO با استفاده از هوش مصنوعی و ابزار نوآورانه KIBIT، فرآیند پیچیده کشف ژن ها و داروهای جدید را به طور چشمگیری سریع تر و ارزان تر کرده است
🔶برگزاری نشست تخصصی هوش مصنوعی در دانشگاه مازندران
🔸نشست تخصصی هوش مصنوعی، انتخاب آزادانه و تفکر آگاهانه ظهر امروز، 22 مهرماه در دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه مازندران برگزار شد.
🔶هوش مصنوعی به المپیادهای علمی ایران اضافه شد؛ امکان شرکت دانش آموزان پایه
🔸روابط عمومی باشگاه دانش پژوهان جوان درباره المپیادهای علمی کشوری در سال تحصیلی 1403-1404 اطلاعیه ای صادر کرد
🔶کاهش تا 30 درصدی هزینه ها در لجستیک با هوش مصنوعی
🔸صنعت لجستیک به عنوان یکی از بخش های حیاتی در زنجیره تامین، تحت تأثیر تغییرات گسترده ای قرار گرفته است که عمدتاً ناشی از رشد اقتصاد دیجیتال است. اقتصاد دیجیتال با استفاده از فناوری های نوین و هوشمندسازی فرآیندها، توانسته تحولی اساسی در لجستیک ایجاد کند و زمینه ساز بهبود عملکرد این صنعت شود.
🔶رونمایی از هوش مصنوعی نُی رون
🔸شرکت لیپ 71 با توسعه مدل هوش مصنوعی نُی رون، تحولی شگرف در طراحی خودکار ماشین آلات پیچیده ایجاد کرده است. این سیستم، فراتر از نرم افزارهای موجود، می تواند علاوه بر طراحی، عملکرد واقعی قطعات را نیز پیش بینی کند
🔶استفاده هکرهای ایرانی از ChatGPT برای ساخت بدافزار تایید شد
🔸سازنده چت بات ChatGPT در گزارشی تأیید کرده گروه های هکری مستقر در ایران از هوش مصنوعی مولد برای انجام حملات فیشینگ و ساخت بدافزار استفاده کرده اند. یکی از این گروه ها با نام CyberAv3ngers، با استفاده از قابلیت های ChatGPT به کامپیوترهای مک نفوذ کرده و موفق به سرقت رمز عبور کاربران شده است
🔶تلاش امارات برای باز تعریف اکوسیستم هوش مصنوعی به وسیله رویداد جیتکس
🔸پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره 74572 از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از شبکه عصر تراکنش است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشت ماه 1390 شروع کرده و اکنون پرمخاطب ترین رسانه ایران در زمینه فناوری های مالی، بانکداری و پرداخت و استارت آپ های فین تک است
#خبر
🆔 @AiGovernance
تصاویر بیشماری از طراحی بناهای مختلف در جهان تلفیق شده با هنرهای گوناگون توسط هوش مصنوعی در حال منتشرشدن است و برخی از این تصاویر، رؤیایی و عجیب و برخی نیز به واقعیت نزدیکاند.
در واقع امروزه هوش مصنوعی بهطور هوشمندانه به معماران کمک میکند تا به سمت خانههای هوشمند حرکت کنند. همچنین بهطور قابلتوجهی بر برنامهریزی فضا، طراحی، ساختوساز، مدیریت پروژه، کاهش ضایعات، ادغام استراتژیهای پایدار و کمک به خانهها در شهرهای هوشمند و کارآمد، تأثیر میگذارد. بهتازگی نیز تصاویری از بناهایی عجیب با معماری ایرانی در دل کویر منتشر شده که کار هوش مصنوعی است. با خلق این اثر هنری دیجیتال، مرزهای معماری و هنر درهمآمیخته شده است. این تصویر خیرهکننده ما را به سفری خیالی در دل کویر میبرد، با ترکیب رنگها و فرمهای هندسی که شاید نمونهاش را در جای دیگری ندیده باشید
منبع
#تصویرسازی
🆔 @AiGovernance
هوش مصنوعی تولید تصویرLeonardo AI با بهرهگیری از الگوریتمهای پیشرفته هوش مصنوعی و تکنیکهای یادگیری ماشین، مجموعهای جامع از ویژگیها و ابزارها ارائه میکند تا بتوانید تصاویری خیرهکننده ایجاد کنید و دیدگاههای خلاقه خود را نمایش بدهید.
لئوناردو ابزار هوش مصنوعی رایگانی است که به کمک آن میتوانید از طریق دستورات متنی یا تصویری خود، چندین تصویر را همزمان بسازید.
🔴راههای زیر میتوانید به هوش مصنوعی لئوناردو دسترسی داشته باشید:
⭕️وبسایت: مستقیم از طریق مرورگر خود و با رفتن به وبسایت میتوانید از لئوناردو استفاده کنید.
⭕️اپلیکیشن اندروید هوش مصنوعی لئوناردو: کاربران اندرویدی میتوانند اپلیکیشن این ابزار هوش مصنوعی را از گوگل پلی دریافت کنند.
⭕️اپلیکیشن iOS: لئوناردو برای iOS نیز اپلیکیشن اختصاصی دارد که از طریق اپاستور میتوانید آن را روی آیفون یا آیپد خود نصب کنید.
منبع
#ابزار
🆔 @AiGovernance
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رؤیت موشک جدید ایرانی که هدایت بخش پایانی آن با هوش مصنوعی است
#سامانهاقتدار
#هوشمصنوعی
🆔 @AiGovernance
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #دیدگاه_مدعوین | هوش مصنوعی از میانبرهایی است که میتواند نقش مهمی در پیشرفت کشور ایفا کند
🔻 سخنان جناب آقای علی رسولیزاده مدیر عامل شرکت پردازش اطلاعات پارت، در دیدار امروز با رهبر انقلاب. ۱۴۰۱/۱۱/۱۰
💻 Farsi.Khamenei.ir
با عرض سلام و خدا قوت
اخیراً یک بخشی در کانال راه اندازی شده است به نام #مقالهخوانی.
که در این قسمت، مقاله های مرتبط با هوش مصنوعی و حاکمیت هوشمند و فناوری های نوظهور بارگزاری شده و خلاصه و نتایج مقاله هم به همراه آن ارسال میگردد.
تا کنون مقاله های زیر بارگزاری شده و میتوانید مورد استفاده قرار دهید.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
🍃مقاله اول:
مقاله" محافظت از دادههای شخصی و حریم خصوصی در هوش مصنوعی مولد: دیدگاه چین "
به بررسی مسائل مربوط به حریم خصوصی و محافظت از دادههای شخصی در هوش مصنوعی مولد (Generative AI) از دیدگاه چین پرداخته است.
این مقاله چالشهایی که هوش مصنوعی مولد برای سیستمهای حاکمیت داده به وجود آورده، به خصوص در زمینه محافظت از دادههای شخصی و حریم خصوصی، مورد بحث قرار میدهد.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
🍃مقاله دوم:
عنوان مقاله: بررسی ضرورت ایجاد چارچوبهای حاکمیتی برای هوش مصنوعی (AI) و اینترنت اشیا (IoT)
در این مقاله، چالشها و فرصتهایی که این فناوریها برای جامعه به همراه دارند مورد بررسی قرار گرفته و اهمیت ایجاد قوانین و مقررات مناسب برای مدیریت این فناوریها تأکید شده است.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
🍃مقاله سوم
مقاله با عنوان "حاکمیت و برنامهریزی استراتژیک هوش مصنوعی: چگونه این کار را انجام میدهیم"
این مقاله مربوط به تجربه یک مرکز پزشکی دانشگاهی در پیادهسازی و مدیریت هوش مصنوعی در زمینه تصویربرداری پزشکی است.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
مقاله چهارم
مقاله "قانونگذاری هوش مصنوعی: پیشنهادی برای یک راهحل جهانی"
Regulating artificial intelligence: Proposal for a global solution
این مقاله به بررسی اهمیت و چالشهای ایجاد چارچوبهای نظارتی برای هوش مصنوعی (AI) در سطح جهانی میپردازد.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
مقاله پنجم
""تأثیرات اجتماعی هوش مصنوعی: مسائل اخلاقی، قانونی و حکمرانی""
به بررسی تأثیرات اجتماعی هوش مصنوعی (AI) و مسائل اخلاقی، قانونی و حکومتی مرتبط با آن پرداخته است.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
اگر انتقاد یا پیشنهادی بابت این موضوع یا موضوعهای دیگر کانال دارید با ما @AIGovernanceAdmin در میان بگذارید .
#مقاله
#مقالهخوانی
🆔 @AiGovernance
Artificial Intelligence Governance and Strategic Planning How We Do It.pdf
266.8K
مقاله خوانی
مقاله سوم
مقاله با عنوان "حاکمیت و برنامهریزی استراتژیک هوش مصنوعی: چگونه این کار را انجام میدهیم"
این مقاله مربوط به تجربه یک مرکز پزشکی دانشگاهی در پیادهسازی و مدیریت هوش مصنوعی در زمینه تصویربرداری پزشکی است.
#مقالهخوانی
#مقاله
🆔 @AiGovernance
حکمرانی هوشمند:هوش مصنوعی/فناوری های نوظهور
مقاله خوانی مقاله سوم مقاله با عنوان "حاکمیت و برنامهریزی استراتژیک هوش مصنوعی: چگونه این کار را
خلاصه اصول و فرآیندهای کلیدی مقاله:
عنوان مقاله: "حاکمیت و برنامهریزی استراتژیک هوش مصنوعی: چگونه این کار را انجام میدهیم"
با توجه به سرعت رشد سریع هوش مصنوعی (AI) در حوزه مراقبتهای بهداشتی و تصویربرداری پزشکی، ما یک برنامه استراتژیک سهساله برای هدایت تلاشهای هوش مصنوعی خود ایجاد کردیم. هدف این برنامه، تطبیق آموزش و مهارتها، هماهنگی میان خدمات اطلاعاتی و ذینفعان تحقیقاتی، و بهینهسازی مسیرهای انتقال مفاهیم به عملیاتهای اجرایی است.
🔻گروههای حاکمیت هوش مصنوعی (CIAI)
موفقیت در پیادهسازی هوش مصنوعی نیازمند مشارکت همه ذینفعان از ابتدا در فرآیند تصمیمگیری است. ما یک کمیته راهبری برای CIAI ایجاد کردیم که شامل رشتههای مختلف تصویربرداری مانند قلب و پاتولوژی میشود. همچنین تحلیلگران خدمات اطلاعاتی که تجربه اجرای نرمافزارهای بالینی و تحقیقاتی را دارند، به این کمیته پیوستند.
🔻فرآیند حاکمیت هوش مصنوعی
فرآیند حاکمیت CIAI به طور مستمر براساس نیازها و تجربیات تکامل یافته است. این شیوه حاکمیت انعطافپذیر به کمیته اجازه میدهد تا با منابع محدود، همچنان نیازهای سیستم بهداشتی و شرکای تجاری را برطرف کند.
🔻ورودی اطلاعات پروژه
تصمیمگیری ما با یک فرم ورودی جامع آغاز میشود که اطلاعات پروژه از جمله دامنه، بودجه، منابع مورد نیاز، ارتباط بالینی و دادههای مورد نیاز برای آموزش و ارزیابی را جمعآوری میکند. هر دو مدل هوش مصنوعی داخلی و راهحلهای تجاری باید این اطلاعات را ارائه دهند.
🔻ارزیابی در سه مرحله
برای هر پروژه، یک تیم ویژه شامل اعضای کمیته راهبری، حامی بالینی و نمایندگان مدل هوش مصنوعی تشکیل میشود. ارزیابی ما براساس یک چارچوب سهمرحلهای انجام میشود:
1. مطالعه با خواننده ناشناس در محیط تحقیقاتی.
2. ارزیابی عملیاتی در محیط بالینی.
3. نظارت بر نتایج و اجرای نهایی در عملیاتهای روزانه.
🔻نتیجهگیری
ساختار سازمانی بر فرآیندهای تأیید و منابع موجود برای ارزیابی و پیادهسازی هوش مصنوعی تأثیر مستقیم دارد. ما تجربه خود را به عنوان یک مرکز پزشکی آکادمیک به اشتراک میگذاریم که نشان میدهد چگونه شناسایی ذینفعان کلیدی و فرآیند حاکمیت دقیق، نقش حیاتی در پیادهسازی موفق هوش مصنوعی در سیستمهای بهداشتی دارد.
#مقالهخوانی
#مقاله
🆔 @AiGovernance